Geçmiş olsn hayırlı olsn cnm dikişin acır cnm çok hareket etmemeye çok ayakta kalmamaya çalış benimde çok acıyrdu açıldımı diye korkup doktora gittim hatta bişi yoktu parol kanamayı kesiyr benimde çok olmadı kanamam ağrım oldukça parol içiyrdm sonra içini bi okudum emziren anne için ne yazıyr doktora sordm sıkıntı yok iç dedi ama ben içmek istemedim ağrıyı çektim sonra kanamamda düzeldiGunaydin kizlar
Bizde dun sabah eve geldik skr.. gaz problmmz haffledi ama bnm dikis yerim cok aciyor.. sezeryn olan arkdslr szde durum ne ya kac gunde gecyr bu agri.destksz harekt edemyrm muhtesm bi aci hissedyrm..birde gogus ucum cok acyr.. o kadr da dikkt ettm ilac vs kullndm.. bnm cok kanammda gelmiyor..bu da kafami karstryr gunde bir ped yetyr nerdeyse..agri icn parol aliyrm ondan mi acaba
Canim son gunun insallah sancin gelir acilman olur..suni sanciyi cekip sezaryen daha zor yoksa acilma suniyi vermezler insallah..hala dogurmadin mi diyenler de bi tuhaf napalim gelmeyince bizde kurtulmak kavusmak isteriz ama olmuyor..3 4 gune olsa keske bende de tik yok..seninde acilman olur canimm insallah
Canim ya niye silikon uç almiyorsun. Rahatlarsin bak mutlaka. Benimde ilk günler yara oldu uc kullandım. Şimdi kullanmyrm. Bebeğim alişmasn dışarı çıktığımda uç taşımak istemiyorum yanımdaKizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi.emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi
Vallahi çıkmış aynen biz çekiyoruz ceremesinibu doktorlarında bu konuda adı çıkmışboşver canım kımseye hesap vermek zorunda değiliz
Birde benim hastanemde sezeryan normal doğumdan daha uygun.. Doktorum da normal doğumdan yana daha çok hastalarında ama bu insanlarsa göre sezeryan keyif işi resmen dedi ki anneliği anlamak için o doğumu çekmen gerek.. Neyse duymuyoruz görmüyoruz herkes kendi hayatına baksın bizi en iyi yine bizler anlıyoruzCol biliyor onlar zaten herkes doktor olup cikti ya neden riske atalim ki bebek ters ve fitigin varmis bu durumda zorlamanin manasi ne sezaryen icin gecerli sebeplerin var insanlara laf anlatmak ne zor ...cdden dedgin gbi konusmamak en iyisi bazi insanlarla..bir annenin düşündüğü tek sey sag salim yavrusuna kavusabilmek bunun hangi yontemle oldgu cok da önemli degil
Canm emdikce hafiften gelmeye basladi sut ama tam anlamiyla yetmio hipp i destek amacli verios, bu arada agri kesici parol yazmis en dusugu hastanede agri kesici igne vurmuslardi ama ben icmedim parolu cunku kan hapi ve anribiyotikte iciorum ustune oturmuorum yan olarak duruorum ama bugn daha iiyim otur kalk yapiorum sanki daha ii geldi, buyuk tuvaletimden korkuordm kabizliktan korktm dikislerde var neyseki bugn sorunsuz onuda atlattm kayisi incir ne bulursam ac karnina yiyorum cnm elacik gibi ayni yagizda emziriorum aranmaya devam edio eldivenlr hep agzinda biberona alismasin die hipp ide kasikla verioruz bizde 30cc bakalim takviye edios hayirlisi artik, ya ece sizin bebisin gozleri sari oldumu bide kac saat uyuyor kac saate bir emzirip mamayi hemenmi veriosunuz...Canım sakın kafaya takma benimde normal doğum olmasına rağmen hemen gelmedi. Cts doğum yaptım salı günü gelmeye başladı. Hergün duşa girdim masaj yaptım. Salı günü çocuk doktorunda randevumuz vardı emzirmeyle ilgili yardım istedim ebeye yönlendirdi o gün sütüm bile yoktu ebe sıktı iki göğsümüde o kadar canım acıdı ki ucundan çıktı, zaten ben makinayla 20 dakika birini 20 dakika birini gelmesede uğraşıyordum. Weenin meme ucunu almıştım elayı tahriş etti ve ela sevmedi onu. O gün eşim aventin kelebek göğüs ucunu aldı doktordan çıktıktan sonra çünkü doktorum emzirdikçe gelecek dedi, doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoruda aynı şeyi söylemişti. Önce uğraşın olmuyorsa mama demişti ama ben ağrılarımdan dolayı da uğraşmadım. Neyse salı günü doktordan sonra işte o aventin göğüs ucunu aldı eşim ela onu aldı çektikçe geldi sütüm şimdi çok şükür mamayı kestim devamlı emziriyorum. Ela birini emerken diğer göğsümden süt akıyor. Mutlaka aventin göğüs pompasıyla önce 5 dakika göğüs kanallarını çalıştır sonra 5'er dakka düşük çekim modu, orta mod ve yüksekte toplamda 20 dakka 2 saatte bir en azından çalıştır. Hippi bende çocuk doktorundan sonra günde 3 defa takviye amaçlı veriyorum 30 cc ama benim canavar kızım devamlı aç ağzı açık ellerini emmeye çalışıyor. Bol bol emziriyorum. Emzirdikçe sütün artacak canım emzir kremle kremle emzir. Bu arada ağrı kesici olarak ne kullanıyorsun bana doktorum 50 mg dolarex verdi bana mısın demedi minosette içiyorum.
Anneni cesaretlendirmelisin. Bol bol annene eşinin onu ne çok sevdiğini, böyle bir zamanda ona ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu, eşine de annenin onu ne kadar çok sevdiğini ve sizde ne kadar rahat ettiğini söyle. Meydan annene kalsın. Bir taraf çok gelince diğer taraf nasılsa annesi yanında diyerek elini ayağını az biraz çekiyor :)var ya felsefene bayılıyorum ama bizdeki kaynanalarda kocalarda nerdeee... anama laf ettin diye yer yerinden oynar.. yani bendeki öyle.. sen nasıl öyle konusursun olur, ay düsündükçe delireceğim geliyor.. insallah kimse kalmaz bizimle, annem zaten gider o kız tarafı olunca bi böyle cekingen davranıyor sinir oluyorum zaten.. kv hergün eve bırakmak gerekir gider mi ki evine bilmiyorum... ama koca denen evde yokken rahat rahat söylenebilirim
Canim kantoron yagini bi dene bakalimKizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi.emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi
Canim benim seninle ayni duygulari yasiyorum..Allahim insallah acilmamiz olur surec guzel ilerler bende hep dua ediyorum hepimize Rabbim kabul etsin...insallah bu gece sancin olur suyun gelir tatlim.bende cok takiyorum kafaya belirsizlikler rahatsiz ediyor beklicez canim doktoruna gttgnde insallah acilman var der tatlimartık varya böyle ağlayasım geliyor kendi elimizde olsa zaten coktan doğurmuştuk en cok korktuğumda o o kadar sancıyı çek çek ılerleme olmazsa açılmanda sezeryana gir bide sonrası var dıkış izleri sancısı toparlanamzsam bebeğimi kucağıma alıp emziremezsem sütüm gelmezse diye bir sürü sorular bugün bol boldua ettim hepimiz için kendliğinden sancılarımız gelir ınsallah hele benim bugün son gün yarından ıtıbaren takvimim bile olmayacak
Aynen canim ama normal olamiyorsa sezarten cok gerekli olabiliyor canim bende normal isterim ama olmazsa da napalim canimiz sagolsun bebeklerimiz iyi olsun da biz birbirimize destek oluruz buradan ve guzel haberlerimizi paylasiriz insallahBirde benim hastanemde sezeryan normal doğumdan daha uygun.. Doktorum da normal doğumdan yana daha çok hastalarında ama bu insanlarsa göre sezeryan keyif işi resmen dedi ki anneliği anlamak için o doğumu çekmen gerek.. Neyse duymuyoruz görmüyoruz herkes kendi hayatına baksın bizi en iyi yine bizler anlıyoruz
Canim bugun 1 saat tempolu yürüyüs yap istersen senin bebis kizmi erkekmiSelam kızlar dr.dan geldim şimdi. Nst de sancı çıkmadı bugün dr.umda alttan muayene etti açılma 3-4cm ama yumuşama çok fazla hatta komple açılmışmı diye endişelendim bi an dedi. Benim ikinci doğum olacağı için istersen suni sancıyı koklatsam akşam 4 e kadar doğurursun dedi. Bende bugün değil ama yarın olabilir dedim. Bugünden sıcak duş, doğal lavman için activia yoğurt ve form çayı iç dedi. Sancı kendi gelmezse yarın sabahtan gideceğim inşallah
Bak düşün yemek yiyorlar ben uyuyo oluyorm yarı uykulu doğrusu gelip çağırmıyorlr kalkıp soruyorm yemek ydiniz mi evet diolr sonra ben yapıorm yemeğimi gdip odamda yiyorm o xamanda suratlar beş karıış ama beni ilgildnrmio artk naptıkları kendimle meşgulum fenayım ağrılarm var düşünmk bile istemiyorumAyyy Allahım bir de onu doyuracaksın, hem de kızı var diyorsun.. Allahım.. sen kendine kadar pişir götür odanda ye diyecem de, böylesine öylesi lazım ama, işte biz yapamayız..
Canim kantoron yagini bi dene bakalim
Canm emdikce hafiften gelmeye basladi sut ama tam anlamiyla yetmio hipp i destek amacli verios, bu arada agri kesici parol yazmis en dusugu hastanede agri kesici igne vurmuslardi ama ben icmedim parolu cunku kan hapi ve anribiyotikte iciorum ustune oturmuorum yan olarak duruorum ama bugn daha iiyim otur kalk yapiorum sanki daha ii geldi, buyuk tuvaletimden korkuordm kabizliktan korktm dikislerde var neyseki bugn sorunsuz onuda atlattm kayisi incir ne bulursam ac karnina yiyorum cnm elacik gibi ayni yagizda emziriorum aranmaya devam edio eldivenlr hep agzinda biberona alismasin die hipp ide kasikla verioruz bizde 30cc bakalim takviye edios hayirlisi artik, ya ece sizin bebisin gozleri sari oldumu bide kac saat uyuyor kac saate bir emzirip mamayi hemenmi veriosunuz...
Canım tahin al sur göğsüne ustune çıkan yağınıKizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi.emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi
Canim bugun 1 saat tempolu yürüyüs yap istersen senin bebis kizmi erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?