2015 Ekim Anneleri

Geçmiş olsn hayırlı olsn cnm dikişin acır cnm çok hareket etmemeye çok ayakta kalmamaya çalış benimde çok acıyrdu açıldımı diye korkup doktora gittim hatta bişi yoktu parol kanamayı kesiyr benimde çok olmadı kanamam ağrım oldukça parol içiyrdm sonra içini bi okudum emziren anne için ne yazıyr doktora sordm sıkıntı yok iç dedi ama ben içmek istemedim ağrıyı çektim sonra kanamamda düzeldi

artık varya böyle ağlayasım geliyor kendi elimizde olsa zaten coktan doğurmuştuk en cok korktuğumda o o kadar sancıyı çek çek ılerleme olmazsa açılmanda sezeryana gir bide sonrası var dıkış izleri sancısı toparlanamzsam bebeğimi kucağıma alıp emziremezsem sütüm gelmezse diye bir sürü sorular bugün bol boldua ettim hepimiz için kendliğinden sancılarımız gelir ınsallah hele benim bugün son gün yarından ıtıbaren takvimim bile olmayacak

Kizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi. emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi
Canim ya niye silikon uç almiyorsun. Rahatlarsin bak mutlaka. Benimde ilk günler yara oldu uc kullandım. Şimdi kullanmyrm. Bebeğim alişmasn dışarı çıktığımda uç taşımak istemiyorum yanımda

Birde benim hastanemde sezeryan normal doğumdan daha uygun.. Doktorum da normal doğumdan yana daha çok hastalarında ama bu insanlarsa göre sezeryan keyif işi resmen dedi ki anneliği anlamak için o doğumu çekmen gerek.. Neyse duymuyoruz görmüyoruz herkes kendi hayatına baksın bizi en iyi yine bizler anlıyoruz

Canm emdikce hafiften gelmeye basladi sut ama tam anlamiyla yetmio hipp i destek amacli verios, bu arada agri kesici parol yazmis en dusugu hastanede agri kesici igne vurmuslardi ama ben icmedim parolu cunku kan hapi ve anribiyotikte iciorum ustune oturmuorum yan olarak duruorum ama bugn daha iiyim otur kalk yapiorum sanki daha ii geldi, buyuk tuvaletimden korkuordm kabizliktan korktm dikislerde var neyseki bugn sorunsuz onuda atlattm kayisi incir ne bulursam ac karnina yiyorum cnm elacik gibi ayni yagizda emziriorum aranmaya devam edio eldivenlr hep agzinda biberona alismasin die hipp ide kasikla verioruz bizde 30cc bakalim takviye edios hayirlisi artik, ya ece sizin bebisin gozleri sari oldumu bide kac saat uyuyor kac saate bir emzirip mamayi hemenmi veriosunuz...

Anneni cesaretlendirmelisin. Bol bol annene eşinin onu ne çok sevdiğini, böyle bir zamanda ona ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu, eşine de annenin onu ne kadar çok sevdiğini ve sizde ne kadar rahat ettiğini söyle. Meydan annene kalsın. Bir taraf çok gelince diğer taraf nasılsa annesi yanında diyerek elini ayağını az biraz çekiyor :)

Kızlaaar az önce ayak atma testini yaptım ) bu ser çok zorlandım Ne kadar kaldı acaba heycan bastı yapmayıncada
Yatak Odam boyandı bugün sadece orası yapılacaktı zaten pazartesi de temizlikçi abla gelecek ben de bi bakıma girerim pzt nasipse sonra bi işim kalmıyor hayaller böyle bakalım gerçekler ne olacak

Kizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi. emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi
Canim kantoron yagini bi dene bakalim

Canim benim seninle ayni duygulari yasiyorum..Allahim insallah acilmamiz olur surec guzel ilerler bende hep dua ediyorum hepimize Rabbim kabul etsin...insallah bu gece sancin olur suyun gelir tatlim.bende cok takiyorum kafaya belirsizlikler rahatsiz ediyor beklicez canim doktoruna gttgnde insallah acilman var der tatlim

Aynen canim ama normal olamiyorsa sezarten cok gerekli olabiliyor canim bende normal isterim ama olmazsa da napalim canimiz sagolsun bebeklerimiz iyi olsun da biz birbirimize destek oluruz buradan ve guzel haberlerimizi paylasiriz insallah

Canim bugun 1 saat tempolu yürüyüs yap istersen senin bebis kizmi erkekmi

Ayyy Allahım bir de onu doyuracaksın, hem de kızı var diyorsun.. Allahım.. sen kendine kadar pişir götür odanda ye diyecem de, böylesine öylesi lazım ama, işte biz yapamayız..
Bak düşün yemek yiyorlar ben uyuyo oluyorm yarı uykulu doğrusu gelip çağırmıyorlr kalkıp soruyorm yemek ydiniz mi evet diolr sonra ben yapıorm yemeğimi gdip odamda yiyorm o xamanda suratlar beş karıış ama beni ilgildnrmio artk naptıkları kendimle meşgulum fenayım ağrılarm var düşünmk bile istemiyorum

Emzirme sorunu yaşadım ilk günler silikon meme ucunda toplanan tukurugu süt geliyo sandım meğer aç kalmış oğlum sonra sadece mama yedirdik ama gec kalmistik sarılık olduk açlıktan sonra hastane pompası yla goguslerimden 4 gün sonra süt geldi mama olarak SMA gold aldık şekersiz ki anne sütüne alışsin sonradan diye. Süt sagdim verdim yetmedi üstüne mama verdim benimki hepsini yiyip 4 saat uyuyanlardan huyunu ogrendik istediği kadar yedirip uykusunu bolmedik ve cok sukur sariligi mız 3 güne düzeldi sende ne kadar istiyorsa ver gün gün midesi büyüyor bebislerin:) 3 3 4 kere kaka yapıyorsa doyuyor dur birde avent beni çekmedi dr medela swing nin çekim gücü yüksek dedi bilgine

Selam kızlar. K.v ile temizlik yaptım. Henüz oturabildim. Saat 16:00 Tr saatine göre 18:00 de doktor randevum var. Küçük mü hissediyorsun büyük mü hissediyorsun diye sorarsa kutumu açalım diyeceğim :))) şaka bir yana bol muayeneden geçeceğim büyük ihtimal. Pazar günü 41. Haftadan gün alacağız kısmetse. Öncesi sürpriz bir doğum olmazsa. Bakalım kızımın gelişmesi nasılmış, suyu yeterli miymiş, içeride oynuyor&eğleniyor muymuş hepsini öğreneceğim. Gözlerimden uyku akıyor. Bana müsaade kızlar. Kendime gelince forumda yazılanlara bakacağım.

Canım tahin al sur göğsüne ustune çıkan yağını

Kizlar 39_40 haftada baya anne var dogum bekleyen benim 30 ekim olunca daha 37 hafta yeni bitti.gordugum kadariyla ekim anneleri zamaninda doguruyor galiba.benden once doguracaginiz icin tecrubelerinizden faylanacagiz insallah.beyazpeynire cok uzuldum Rabbim ona sabir ve en kisa zamanda hayirli ve saglikli evlat versin.kizlar beyazpeynir bebek hareketlerinden bahsetmis.cok onemli galiba bu son kontrollerimde drum ozellikle bebegin haraketlerini vurguluyor hep takip edeceksin diyor.canlarim ben dahil bebek hareketlerini cok iyi takip edin.uzun sure hareket etmediginde tatli yiyin uzanin hareket etmezse ihmal etmeyin hemen dra gidin.Rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin.bu zamana kadar herseylerini takip ettik az kaldi dogurana kadar takibe devam.birde son zamanlarinizi evde oturarak gecirmeyin cikin gezin hava alin bizim bebekler kis bebegi olacagi icin alisveris merkezlerinden baska disari cikamiyacagiz.hamileligin tadini cikartin gezmenin tozmanin tadini cikartin.moralinizi bozacsk kisilerden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…