Ayy cnm deme benmkide gozler sarardi korkuos napicaz sasirdimEmzirme sorunu yaşadım ilk günler silikon meme ucunda toplanan tukurugu süt geliyo sandım meğer aç kalmış oğlum sonra sadece mama yedirdik ama gec kalmistik sarılık olduk açlıktan sonra hastane pompası yla goguslerimden 4 gün sonra süt geldi mama olarak SMA gold aldık şekersiz ki anne sütüne alışsin sonradan diye. Süt sagdim verdim yetmedi üstüne mama verdim benimki hepsini yiyip 4 saat uyuyanlardan huyunu ogrendik istediği kadar yedirip uykusunu bolmedik ve cok sukur sariligi mız 3 güne düzeldi sende ne kadar istiyorsa ver gün gün midesi büyüyor bebislerin:) 3 3 4 kere kaka yapıyorsa doyuyor dur birde avent beni çekmedi dr medela swing nin çekim gücü yüksek dedi bilgine
Kislar nstmiz skntli cikti yarin bir daha doktora gidecegiz. Ya yarin yada pazartesi sezeryana girevegiz. Doktor suni sanci vermem dedi. Benek 2,5 kilo civarinda cnku. Ancak kendi acilman 3 santin oluraa veririrm. 10 saat fazla sancinkaldiramayabilir bebek beynine zarar verebilir dedi. Bu sefer saatlerxe sanci cekersin en son bebek strese girdi diye yine mecburen sezeryana almak zorunda kaliriz dedi. Sorumlugu aliyorsaniz suni sanci veriyim dedi ama ben riske giremem kendim. Ilk dogum cnku yoksa sezeryan istedigim bir sey degil dedi. Bir de suyu bol degil dedi az da degil bol da degil ondan da kaldiramayabilir dedi.
Ayy cnm deme benmkide gozler sarardi korkuos napicaz sasirdim
Kızlar sabahki muayene sonrası kasıklarımda hafif bir ağrı ve pembe akıntı oldu. Dr.umla görüştüm bekliyor şimdi beni suni sancı verip doğumu başlatacak. Dua edin bana kolayca doğum yapabilmem için. Allaha emanet olun
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.Rabbim bi avazda kurtarsinKızlar sabahki muayene sonrası kasıklarımda hafif bir ağrı ve pembe akıntı oldu. Dr.umla görüştüm bekliyor şimdi beni suni sancı verip doğumu başlatacak. Dua edin bana kolayca doğum yapabilmem için. Allaha emanet olun
ayy hadı Allah yardımcın olsun canımKızlar sabahki muayene sonrası kasıklarımda hafif bir ağrı ve pembe akıntı oldu. Dr.umla görüştüm bekliyor şimdi beni suni sancı verip doğumu başlatacak. Dua edin bana kolayca doğum yapabilmem için. Allaha emanet olun
Canim.Allah yardimcin olsun kolay olur her sey insallah guzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabahki muayene sonrası kasıklarımda hafif bir ağrı ve pembe akıntı oldu. Dr.umla görüştüm bekliyor şimdi beni suni sancı verip doğumu başlatacak. Dua edin bana kolayca doğum yapabilmem için. Allaha emanet olun
Anneni cesaretlendirmelisin. Bol bol annene eşinin onu ne çok sevdiğini, böyle bir zamanda ona ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu, eşine de annenin onu ne kadar çok sevdiğini ve sizde ne kadar rahat ettiğini söyle. Meydan annene kalsın. Bir taraf çok gelince diğer taraf nasılsa annesi yanında diyerek elini ayağını az biraz çekiyor :)
Bak düşün yemek yiyorlar ben uyuyo oluyorm yarı uykulu doğrusu gelip çağırmıyorlr kalkıp soruyorm yemek ydiniz mi evet diolr sonra ben yapıorm yemeğimi gdip odamda yiyorm o xamanda suratlar beş karıış ama beni ilgildnrmio artk naptıkları kendimle meşgulum fenayım ağrılarm var düşünmk bile istemiyorum
Kızlar sabahki muayene sonrası kasıklarımda hafif bir ağrı ve pembe akıntı oldu. Dr.umla görüştüm bekliyor şimdi beni suni sancı verip doğumu başlatacak. Dua edin bana kolayca doğum yapabilmem için. Allaha emanet olun
Bugün 6. günümüz canım inan günleri sayar oldum evet normal doğum mucizevi bir şey, çok çok çok güzel bebeğini çabalarının sonucu dünyaya getirmek herkese de söylüyorum çok güzel bir doğumdu diye fakat sonrası gerçekten çok çok zormuş. Oturamıyorum, sağ bacağa doğtu dikişler o tarafa hiç dönemiyorum. Büyük tuvaletimi 1 saatte eşimin elini tutarak ağlayarak yaptım. Artık geçse bebeğime daha iyi annelik yapsam diye bakıyorum.Canim benim ilk dogumumda 7. Gun cok iyiydim ama bunda 10-12 gun surdu hatta bir dikisim hala daha duruyor dusmedi ama genel olarak 8-10 gun icinde normal hayatina donersin diye dusunuyorum..bana baticon da verdiler hastaneden krem verdi 3 taneyi birbirine karistirip surdum bakimimi hic ihmal etmedim o yuzden rahatladim ama cidden acayip agri aci oluyor cok normal hele ki poponun ustune oturdugunda daha cok canin yanar yan oturmaya calis bide bel agrin olabilir egilip bebegin altini degistirdigimde kitlenip kaliyordum bir kac gece aglayarak uyudugumu biliyorum agridan ama geciyor canim biz 15 gunluk olduk cok sukur simdiden gazlar basladi bakti annem iyi oturmasin daha cok ayakta kalsin :)))
Selam anneler . Ben bu aralar çok endişeliyim. Sürekli kafamda sütüm olacak mı bebeğe yetecek mi soruları var. Nasıl sakinleşip rahatlayabilirim. Annem de göğüslerin çok büyümemiş dedi zaten küçük değildi 85 bedendi
Kızlar sütüm olur mu ya
kizzz hoc dert etme hamilelik basindan beri gram buyumedi goguslerm heo derlerdi arkadaslar buyudu tas gibi oldu bnm aksine yumusakti bende senin gibi dusunmustum aamaaaa masallahhh dogumdan hemen sonra indi sutum tek yaoman gereeken dogumdan sonra en az 3 lt su icmek gerisi faso fiso su gercekten sut yapio hic uzulmeSelam anneler . Ben bu aralar çok endişeliyim. Sürekli kafamda sütüm olacak mı bebeğe yetecek mi soruları var. Nasıl sakinleşip rahatlayabilirim. Annem de göğüslerin çok büyümemiş dedi zaten küçük değildi 85 bedendi
Kızlar sütüm olur mu ya
Bizimki de öyle canım sakin ağlamayı bilmiyor iki elimizi bir pabuca sokuyor cadı yıkıyor ortalığı. Ben her emzirmeden sonra iki çay kaşığı kaynatılmış ılıtılmış su veriyorum gazını çıkartıyorum öyle yatırıyorum.Bu konuda gercekten bisey bilmiyorum sadece gunde 6 bardak rezene icmem gerektigini biliyorum onuda icmiyordum ama simdi icicem..benim oglum cok sakin bebekti bu kiz dunyayi yikiyorkizlar kendilerine iyi baktiriyolarmis :)) onuda yapiyorum cogu zaman ama kusuyor bu seferde umarim bir kac gunluk bir seydir yoksa boyle perisan oluruz agladigi zaman ortaligi yikiyor cunku :))))
İnşallah cnm yha çıkıcam ayrı eve zaten en kısa zamanda.. Oğlum gelsinde onla uğraşır unuturm bunlarıamaaan sen de hiç sorma kalkınca yediniz mi diye, madem öyle yapıyorlar..gir mutfaga hazırla ye, ne soracaksın böylesine.. hiç de takma kafana, en kısa sürede de kurtulursun ins, hamile duası kabul olurmus..
O uyku bende de var ama hastayım diye uyuyamıyorum.. İyi bişe herlde uydukçada şişiyorum nyseki öksürük ve hapsuşur uyuytmuyr zaten oğlumda durmuyo bu durumda =(hemen iyileşmek istiyrmKızlar bugün ben bir türlü uyanamıyorum. Sadece acıktığımda kalkıyorum, atıştırıp hemen geri yatıyorum. Bugün çok yorgunum ya. Enerjim alınmış gibiyim. Gözümü açamıyorum. Sabah eşimi gönderdikten sonra yattım, 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıp yeniden yattım. Şimdi uyanıp bir şeyler atıştırdım ve tekrar yatacağım. Gözlerim yumuk yumuk oldu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?