- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.O uyku bende de var ama hastayım diye uyuyamıyorum.. İyi bişe herlde uydukçada şişiyorum nyseki öksürük ve hapsuşur uyuytmuyr zaten oğlumda durmuyo bu durumda =(hemen iyileşmek istiyrm
Evet canım şekerli su 3 gün boyunca günde 2 çay kaşığı verdik şapurdatarak içti kızım. Ayrıca biz her emmeden ya da mamadan sonra su veriyoruz canım ağzı pamukçukta olmasın sarılıkta olmasın diye.Lovely35 canım Ela sarılık olmadı demiştin şekerli su içirdin mi? içirdiysen ne kadarcık? işe yaradıysa bende yapayım diyorum...hatırlıyorum yanına şeker aldıgını yazmıştın burda bu şekerli su mevzusunun sarılıga iyi geldiği konuşulunca.
Kizlar ameliyat devam ediyor. Tahmini bitis 16.30 gorunuyor. Dualariniza devam edin lutfen...Kizlarstatistician41 arkadasimizdan haber varmii omercikten...
Canım ela sarılık hiç olmadı çok şükür. Hastanede ilk gün aç kaldı ertesi sabah uyandığında yüzü ve gözleri sarıydı o gün ölçüldü değer 6 çıktı sonrada ilerlemedi çok şükür zaten 6 da sarılıkta önemli bir değer değilmiş. Muhtemelen sadece gözlerinde sarılık varsa sizinki de baş sarılığıdır ve düşüktür değeri bizimki gibi. Su ver mutlaka. Mamayıda şuan bizi çok zorlarsa özellikle gece bir kaç defa emzirmeden sonra uyumazsa 30 cc yapıp veriyoruz. Karnı iyice doyunca daha kolay ve uzun uyuyor.Canm emdikce hafiften gelmeye basladi sut ama tam anlamiyla yetmio hipp i destek amacli verios, bu arada agri kesici parol yazmis en dusugu hastanede agri kesici igne vurmuslardi ama ben icmedim parolu cunku kan hapi ve anribiyotikte iciorum ustune oturmuorum yan olarak duruorum ama bugn daha iiyim otur kalk yapiorum sanki daha ii geldi, buyuk tuvaletimden korkuordm kabizliktan korktm dikislerde var neyseki bugn sorunsuz onuda atlattm kayisi incir ne bulursam ac karnina yiyorum cnm elacik gibi ayni yagizda emziriorum aranmaya devam edio eldivenlr hep agzinda biberona alismasin die hipp ide kasikla verioruz bizde 30cc bakalim takviye edios hayirlisi artik, ya ece sizin bebisin gozleri sari oldumu bide kac saat uyuyor kac saate bir emzirip mamayi hemenmi veriosunuz...
Az kaldı canım güzel haberlerini de bekliyoruz dualarımız seninle.Kizlar ameliyat devam ediyor. Tahmini bitis 16.30 gorunuyor. Dualariniza devam edin lutfen...
Hadi canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarmız sizinle.Kizlar ameliyat devam ediyor. Tahmini bitis 16.30 gorunuyor. Dualariniza devam edin lutfen...
Endiseni cok iyi anliyorum benimde goguslerim cok az buyudu oda ciplak olunca sutyenim aynen oluyor kiz kardesimin hamileyken sutu gelmeye basladi.canini hic sikma bu sut olayi nasip bence arkadasimin sutu olmus bebegi almamis.sutumuz olursa olur olmazsa mama veririz.en onemlisi sagsalim dogurmak buyutmek.endiselerimiz mutlaka olacak suan icimizden biri ciksin desinki ben hicbirsey dusunmuyorum inanmam.herseyden once anne olacagiz ve benim ilk tecrubem olacak Allahin izniyle.icini rahat tut arkadasim biz elimizden geleni yapariz gerisi nasipte ne varsa onu goruruzSelam anneler . Ben bu aralar çok endişeliyim. Sürekli kafamda sütüm olacak mı bebeğe yetecek mi soruları var. Nasıl sakinleşip rahatlayabilirim. Annem de göğüslerin çok büyümemiş dedi zaten küçük değildi 85 bedendi
Kızlar sütüm olur mu ya
Uyumak ve bol bol gezmek:)))Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun bana derlerdide inanmazdım cts'den beri zombi gibi dolanıyorum.
Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun bana derlerdide inanmazdım cts'den beri zombi gibi dolanıyorum.
Kac cikti kalp atisi benimde genelde sert karnim bazen dahada sertlesip neefes aldirmiyor en son nstde 150 cikti kalp atisiMerhaba kızlar, hastaneden geldim şimdi dün karnımda sertleşme vardıya sabaha kadsr beklemek istedim baktım geçmedi doktorumu aradım hemen geliyorsun dedi. Nstde sancı vs. çıkmadı ama bebek kalp atışları yüksek çıktı hafif taşikardi tespit edildi. Serum bağlandı 2 kere sonra tekrar nst bakıldı ara ara kalp atımı yine yüksek çıktı ve sancı da çıktı ama doktorum önemli bir durum yok pazartesi görüşelim dedi gönderdi. En ufak bir sıkıntı yaşarsan gel ama dedi. Karnım hala çok sert hocam dedim, e artık 40.hafta günün doluyor tabi olcak streste tetikler dedi. Bakalım ben hala huzursuzum karnım taş gibi..
180 200 arası tatlımKac cikti kalp atisi benimde genelde sert karnim bazen dahada sertlesip neefes aldirmiyor en son nstde 150 cikti kalp atisi
Uyuyabilioken uyu enerji depola bence:) benim kucuk oglum war o nezaman uyuo hemen bende uyumaya calisiyorum gunduzleri:)Kızlar bugün ben bir türlü uyanamıyorum. Sadece acıktığımda kalkıyorum, atıştırıp hemen geri yatıyorum. Bugün çok yorgunum ya. Enerjim alınmış gibiyim. Gözümü açamıyorum. Sabah eşimi gönderdikten sonra yattım, 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıp yeniden yattım. Şimdi uyanıp bir şeyler atıştırdım ve tekrar yatacağım. Gözlerim yumuk yumuk oldu valla.
Cok tesekkur ederim sizler de sag salim bebislerinize kavusursunuz insallahCanim.gozunaydin kavustun melegine darisi basimiza insallah dedigin gbi muhim olan yavrucagni sag salim kucagina almak sezaryen kimi durumda hayati oneme sahip hayirlisi olmus canim
Hmm dahada fazlaymis ya ben doktorumla konusanadim en son nstden sonra stres yaptim bisey warmiydi acaba diye.. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..180 200 arası tatlım
Genelde 160 civarında seyrediyor. Eger 150yse hiç düşünme bile canım. Sancılarında düzenli değilse yüksek olmasına bakmıyorlar. Bak ben son nstmi ekleyim.ama bu yarısı diğer yarisinda da sanci var ama işte düzenli değilmiş.Hmm dahada fazlaymis ya ben doktorumla konusanadim en son nstden sonra stres yaptim bisey warmiydi acaba diye.. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..
Aynı durumdayız aynı. Bugün şimdi ikidir memeden sonra yatırınca mızıklıyor ama sırtına iki pışpış ağzına emzikle uyuyor. Gece cazgır ama emziği düşüyor ağlıyor, gazı geliyor ağlıyor. Annemi de hiç göndermek istemiyorum o olmasa ben mahfolmuştum.cok guzel bir tabir olmuş cukoturmus ayni bende zombi gibiyim gece cok zor geciyor cnm ya surekli memede kucakta olacak hanfendi koyuverince sanki bisey varmis gibi basliyo aglamaya annem daha dun gitti yine iyiydi bugun esimle ikimizdik gece baya zorladi bizi
Hadi bakalım bir avazda işallahhKızlar sabahki muayene sonrası kasıklarımda hafif bir ağrı ve pembe akıntı oldu. Dr.umla görüştüm bekliyor şimdi beni suni sancı verip doğumu başlatacak. Dua edin bana kolayca doğum yapabilmem için. Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?