2015 Ekim Anneleri

O uyku bende de var ama hastayım diye uyuyamıyorum.. İyi bişe herlde uydukçada şişiyorum nyseki öksürük ve hapsuşur uyuytmuyr zaten oğlumda durmuyo bu durumda =(hemen iyileşmek istiyrm
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Ben hasta da değilim. Direniyorum uyumayım diye ama maalesef.
 
Evet canım şekerli su 3 gün boyunca günde 2 çay kaşığı verdik şapurdatarak içti kızım. Ayrıca biz her emmeden ya da mamadan sonra su veriyoruz canım ağzı pamukçukta olmasın sarılıkta olmasın diye.
 
Canım ela sarılık hiç olmadı çok şükür. Hastanede ilk gün aç kaldı ertesi sabah uyandığında yüzü ve gözleri sarıydı o gün ölçüldü değer 6 çıktı sonrada ilerlemedi çok şükür zaten 6 da sarılıkta önemli bir değer değilmiş. Muhtemelen sadece gözlerinde sarılık varsa sizinki de baş sarılığıdır ve düşüktür değeri bizimki gibi. Su ver mutlaka. Mamayıda şuan bizi çok zorlarsa özellikle gece bir kaç defa emzirmeden sonra uyumazsa 30 cc yapıp veriyoruz. Karnı iyice doyunca daha kolay ve uzun uyuyor.
 
Endiseni cok iyi anliyorum benimde goguslerim cok az buyudu oda ciplak olunca sutyenim aynen oluyor kiz kardesimin hamileyken sutu gelmeye basladi.canini hic sikma bu sut olayi nasip bence arkadasimin sutu olmus bebegi almamis.sutumuz olursa olur olmazsa mama veririz.en onemlisi sagsalim dogurmak buyutmek.endiselerimiz mutlaka olacak suan icimizden biri ciksin desinki ben hicbirsey dusunmuyorum inanmam.herseyden once anne olacagiz ve benim ilk tecrubem olacak Allahin izniyle.icini rahat tut arkadasim biz elimizden geleni yapariz gerisi nasipte ne varsa onu goruruz
 
Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun bana derlerdide inanmazdım cts'den beri zombi gibi dolanıyorum.
cok guzel bir tabir olmuş cukoturmus ayni bende zombi gibiyim gece cok zor geciyor cnm ya surekli memede kucakta olacak hanfendi koyuverince sanki bisey varmis gibi basliyo aglamaya annem daha dun gitti yine iyiydi bugun esimle ikimizdik gece baya zorladi bizi
 
Merhaba kızlar, hastaneden geldim şimdi dün karnımda sertleşme vardıya sabaha kadsr beklemek istedim baktım geçmedi doktorumu aradım hemen geliyorsun dedi. Nstde sancı vs. çıkmadı ama bebek kalp atışları yüksek çıktı hafif taşikardi tespit edildi. Serum bağlandı 2 kere sonra tekrar nst bakıldı ara ara kalp atımı yine yüksek çıktı ve sancı da çıktı ama doktorum önemli bir durum yok pazartesi görüşelim dedi gönderdi. En ufak bir sıkıntı yaşarsan gel ama dedi. Karnım hala çok sert hocam dedim, e artık 40.hafta günün doluyor tabi olcak streste tetikler dedi. Bakalım ben hala huzursuzum karnım taş gibi..
 
Kac cikti kalp atisi benimde genelde sert karnim bazen dahada sertlesip neefes aldirmiyor en son nstde 150 cikti kalp atisi
 
Uyuyabilioken uyu enerji depola bence:) benim kucuk oglum war o nezaman uyuo hemen bende uyumaya calisiyorum gunduzleri:)
 
zzzzynpppp canım süt mevzusunu kafandan at lütfen kafaya takarsan stres olursun gelecek sütünü de geciktirirsin herkesin vücudu farklı çünkü. Benim kadar takan olmasın bu süt mevzusunu göğüslerim silikon gelecek mi gelmeyecek mi diye ara ara düşünürdüm. Doğum yaptım ilk gün ne ucum ne sütüm vardı. Hastanenin süt sağma makinasını kullandık bir damla bile çıkmıyordu. Çocuk doktoru geldi emziriyor musun diye sordu, ebeler geldi gitti sordu baktı sıktılar ucumda yoktu çok üzüldüm. Eve çıktık o günde yoktu hep dua ettim. Bu arada inatla göğüs pompasına devam ettim hergün dikişlerime rağmen sıcak suyun altında masaj yaptım dua ettim şükür ki indi kızımda aventin kelebek göğüs uçlarına yabancılık çekmedi şimdi bol bol emziriyorum. Doğumdan sonra 3 litre su iç hemen gelmezse kafaya takma 3.gün 5.gün zamanını bilemem ama elbet gelecek.
 
Hmm dahada fazlaymis ya ben doktorumla konusanadim en son nstden sonra stres yaptim bisey warmiydi acaba diye.. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..
Genelde 160 civarında seyrediyor. Eger 150yse hiç düşünme bile canım. Sancılarında düzenli değilse yüksek olmasına bakmıyorlar. Bak ben son nstmi ekleyim.ama bu yarısı diğer yarisinda da sanci var ama işte düzenli değilmiş.
 
Aynı durumdayız aynı. Bugün şimdi ikidir memeden sonra yatırınca mızıklıyor ama sırtına iki pışpış ağzına emzikle uyuyor. Gece cazgır ama emziği düşüyor ağlıyor, gazı geliyor ağlıyor. Annemi de hiç göndermek istemiyorum o olmasa ben mahfolmuştum.
 
Hadi bakalım bir avazda işallahh
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…