Dosya yükle deyip foto çekiyorum yeterli hafıza yok diyor. Mesaj yazdığımız kisimdaki resim simgesine tikliyorum url istiyorAa resim yükleyemedim kızlar bi el atıverin nasıl yapcam
var olmaz mı , fitil vs kullandım ama devam edıyorKızlar bende çok fazla akıntı var sizde de var mi
Hastaneden canlı yayın yapayım size kızlar :) açılmam 5 cm olmuş suni sancı bağlandı odamda bekliyorum
Birer ayetel kürsi okuyabilir misiniz benim için
Canim silikon ucu yeni kesfettim netten. Sen de yazmissin simdi. Bir de onu deniycem.Canim ya niye silikon uç almiyorsun. Rahatlarsin bak mutlaka. Benimde ilk günler yara oldu uc kullandım. Şimdi kullanmyrm. Bebeğim alişmasn dışarı çıktığımda uç taşımak istemiyorum yanımda
Allah yardimcin olsun canim. Sag salim kolaylikla dogur bebisini.Hastaneden canlı yayın yapayım size kızlar :) açılmam 5 cm olmuş suni sancı bağlandı odamda bekliyorum
Canim 2 gundur onu kullaniyorum hafifleme var agrida ama yine de gecmedi.Canim kantoron yagini bi dene bakalim
Allah yardımcın olsun canım benim =) darısı başımıza =)Hastaneden canlı yayın yapayım size kızlar :) açılmam 5 cm olmuş suni sancı bağlandı odamda bekliyorum
Canm doktor onu tavsiye etmsti bikac kez surdum. Aslinda bn cok fazla sey denedim. Kantoron tahin yagi 2 krem. Sanirim hemn etki etsin istym o da imkansiz.iyilesene kadar silikon uc alip krenlerimi dzenli kullansam belki ii gelir.kelebekim33 cnm garmastan göğüs pomadı ve kakao yağı denedin mi ben şuan garmastan kullanıyrm biraz rahatlattı beni
Canım aynen bizde de durum öyle. Ben de nuk'un damaklı emzigini aldım ama henüz kullanmadım. Eşim cok karsı emzik kullanmaya. Süt doyurucu olmasa gündüz de huysuzlanırdı. Gündüz gayet uykuda.. Hiç takilma canim o laflaraCanım iki çocuk doktoruda emzik verin dedi bana ama damaklı olsun dedi ikiside. Aventin 0-6 ay damaklı emziğini kullanıyoruz şuan. Sakinleştiriyor. Uykuya dalmasını kolaylaştırıyor çünkü bizdede durum aynı şuan memede çok uzun kalıyor uyurken bile emiyor iyice dalınca ağzından çıkartıyor göğsümü emzik niyetine kullanıyor. Yatağına yatırıncaya kadar uyanıyor göğsümde uyumak istiyor sabah bazen 5'te uyuyor bazen 8'de ben kafayı tırlatma noktasına geliyorum. Bugün eşimle aynı şeyi konuştum ben işe nasıl gidicem dedim ama oturacak diyor herkes gece gündüzü ayıracak diyorlar. Mama vermek istemiyorum ama ne kayınvalidem ne annem anlamıyor ağızlarında devamlı doymuyor doymuyor, bugün kayınvalidem acaba sütün mü doyurucu değil dedi ses çıkarmıyorum ama patlarsam fena olucak.
uyandıkça emziriyorum. mama vermiyom daha.Canım şimdi her kafadam bir ses çokacak ama benim çocuk doktorum bir anda kesme sabah öğlen akşam istersen takviye amaçlı ver ama sonra tamamiyle kes dedi. Arada 30 cc en azından gece daha uzun uyuması için verebilirsin bence önemli olan önce emmesi sonra mama.
Okudum Canım Rabbim yardımcın olsun bekliyoruz haber vermeyi unutmaHastaneden canlı yayın yapayım size kızlar :) açılmam 5 cm olmuş suni sancı bağlandı odamda bekliyorum
Kızlar bugün ben bir türlü uyanamıyorum. Sadece acıktığımda kalkıyorum, atıştırıp hemen geri yatıyorum. Bugün çok yorgunum ya. Enerjim alınmış gibiyim. Gözümü açamıyorum. Sabah eşimi gönderdikten sonra yattım, 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıp yeniden yattım. Şimdi uyanıp bir şeyler atıştırdım ve tekrar yatacağım. Gözlerim yumuk yumuk oldu valla.
Ben gece de uyuyorum bir iki gündür çok şükür. Uyansam da hemen dalıyorum.Bende aynı durumdayım gece uyuyamııyorum hem hem heyecan hem de bebek sıkıştırıyor sabaha karşı rahat nefes alıyorum sabah eşimi geçirip 11 a da 12 gibi uyanıyorum zaman darldıkça geçmek bilmiyor sanırım.. Hayırlısıyla kurtuluruz inşallah. Nst girdim çarşamba günü sancım çıkmadı herşey çok güzel dedi doktorum.. Sen giriyormusun nst ye
Cnm senin bızdık hangi emziği tuttu?Aynı durumdayız aynı. Bugün şimdi ikidir memeden sonra yatırınca mızıklıyor ama sırtına iki pışpış ağzına emzikle uyuyor. Gece cazgır ama emziği düşüyor ağlıyor, gazı geliyor ağlıyor. Annemi de hiç göndermek istemiyorum o olmasa ben mahfolmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?