2015 Ekim Anneleri

Canim ya niye silikon uç almiyorsun. Rahatlarsin bak mutlaka. Benimde ilk günler yara oldu uc kullandım. Şimdi kullanmyrm. Bebeğim alişmasn dışarı çıktığımda uç taşımak istemiyorum yanımda
Canim silikon ucu yeni kesfettim netten. Sen de yazmissin simdi. Bir de onu deniycem.

kelebekim33 cnm garmastan göğüs pomadı ve kakao yağı denedin mi ben şuan garmastan kullanıyrm biraz rahatlattı beni
Canm doktor onu tavsiye etmsti bikac kez surdum. Aslinda bn cok fazla sey denedim. Kantoron tahin yagi 2 krem. Sanirim hemn etki etsin istym o da imkansiz.iyilesene kadar silikon uc alip krenlerimi dzenli kullansam belki ii gelir.

Benimde kontrolüm pazartesi ondN sonra 4 günüm kalıyor satımın dolmasına bakalım nolcak.. Göğüs konusunda bende şüpheliyim bnmde göğsüm küçük ve uc yok inş doğumda sonra olur

Canım aynen bizde de durum öyle. Ben de nuk'un damaklı emzigini aldım ama henüz kullanmadım. Eşim cok karsı emzik kullanmaya. Süt doyurucu olmasa gündüz de huysuzlanırdı. Gündüz gayet uykuda.. Hiç takilma canim o laflara

uyandıkça emziriyorum. mama vermiyom daha.

Bende aynı durumdayım gece uyuyamııyorum hem hem heyecan hem de bebek sıkıştırıyor sabaha karşı rahat nefes alıyorum sabah eşimi geçirip 11 a da 12 gibi uyanıyorum zaman darldıkça geçmek bilmiyor sanırım.. Hayırlısıyla kurtuluruz inşallah. Nst girdim çarşamba günü sancım çıkmadı herşey çok güzel dedi doktorum.. Sen giriyormusun nst ye

Ben gece de uyuyorum bir iki gündür çok şükür. Uyansam da hemen dalıyorum.
Nstye her hafta giriyorum. Salı günü girdim, gayet iyi dedi doktor. Önümüzdeki salı 38+1 oluyorum ve artık son kontrolüm. Bebek ters, eğer dönmediyse 15 Ekimde 38+3 de sezaryen olacağız görünüyor. Hayırlısı inşallah.

Cnm senin bızdık hangi emziği tuttu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…