- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
Ben gece de uyuyorum bir iki gündür çok şükür. Uyansam da hemen dalıyorum.
Nstye her hafta giriyorum. Salı günü girdim, gayet iyi dedi doktor. Önümüzdeki salı 38+1 oluyorum ve artık son kontrolüm. Bebek ters, eğer dönmediyse 15 Ekimde 38+3 de sezaryen olacağız görünüyor. Hayırlısı inşallah.
Benim de dönerse bekleyeceğim artık bende. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum.Benim bebeğim dönmüş ama çatıya yerleşmemiş haftaya doğum olursa görüşürüz dedi olmazsa 17 ekim için randevu verdi ben bugün 38+1 im , haftaya istemedi benden nst 2 kez girdim , hayırlısı tabii benim mide bulantılarım artıyor stres mi acaba , son haftalar oluyormuş iştahsızım kahvaltı yapmak istemiyorum süt içiyorum bol bol...
Çok sevindim inş kritik sürecide atlatıcak ve bebeğini bağrına basıcaksın siz ikinizde çok güçlüsünüzKizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Ayni canim ya bnm annemde dun gitti iste 20 gun yanimdaydi valla tek basina cok zoorr uykusuzluk beni mahfediyor benimki emzigi binbir zorla aliyor öğürüyor alirken zorla katiyorum ağzina emzikte olmasa 24 saat kucakta memede olacakAynı durumdayız aynı. Bugün şimdi ikidir memeden sonra yatırınca mızıklıyor ama sırtına iki pışpış ağzına emzikle uyuyor. Gece cazgır ama emziği düşüyor ağlıyor, gazı geliyor ağlıyor. Annemi de hiç göndermek istemiyorum o olmasa ben mahfolmuştum.
Canım cokk sevindim haydi gozunuzaydin bundan sonra da iyi olacak inş sen moralini yüksek tutKizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Canim bende cok cektim aslinda umutsuzluk gibi olmasinda ne kullanirsan kullan gecmiyo ya bende neler neler denedim tek ilaci zaman... Zamanla iyilesiyor ins. En kisa zamanda seninkide iyilesirCanim 2 gundur onu kullaniyorum hafifleme var agrida ama yine de gecmedi.
Tsk cnm aminnn, cümlemizinkini inş. Senin Fıstık nasıl? Abisi ne yapıyor alıştı mı?Caniiimmm hayirli olsun bebisn dogmus Allah anali babali buyutsun insallah :)
Oh oh cok cok cok sevindim cnm yazamadim ama dua ettim omercige rabbim anasina babasina sag salim kavustursun ins diye...Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Benimde 9 günde 7 kg gitmiş, inş böyle hızlı gider. Ilk doğumda 14. Günde 12 kg gitmişti, ilk aydan sonraki kalanlar zorluyor, bu sefer becerebilirsem yürüyüşlere başlayacağım ama soğuklarda geliyor16 gün oldu cnm dahaca pantolonlarımı denemedim ama biraz göbeğim var oda giderse tam olcak inşlh70 ile doğuma girdim 58 İm şuan
Gözünaydın canım. Bütün gün meeakla bekledik Ömer in ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk zaten.. Hadi bakalım bu son aşamada bitsin anneciğine kavuşsun bir daha da hiiçç ayrılmasınlarKizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
sık sık mı geliyor 5 dakıkada 1 falansa git canım tabıKızlar yarım saattir sancim var elim Ayağım döküldü ama su veya kanama yok popomdan vuruyo alt karnima gaz değil napsam gideyimi hastaneye bayilacak gibiyim
Doktorların ellerine kollarına sağlık Allah eksikliklerini gostermesin.Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Gözün aydın canım çok sevindim bu güzel habere. Gelişmeler oldukça paylaş bizimle merakta bırakma bizi.Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?