2015 Ekim Anneleri

Bnimde bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yaptı doktorum ve normal doğuma müsait olduğunu söyledi. Anlaşılan daha bekleyecez bakalım hanım kızın gelmesini. Çatı muayenesinden korkan arkadaşlar gerçekten korkacak çekinecek hiç bir şey yok 1 dk bile sürmüyor ki hiiç acı veren bişey deil . Bizler ki doğum yapıcaz çatı muayenesi de neymiş. Gerçi benim acı eşiğim yüksek anestezisiz rahim filmi çektirmiştim . Ama korkmayın. Benimde akıntım vardı bi kaç haftadır. Mantar oluşmuş fitil verdi doktorum normal doğumda bebeğe geçebiliyomuş çnkü sizdede varsa ihmal etmeyin. Bebeğin başı kanala iice yerleşmiş sanırım bu yüzden çatım çok ağrıyoo. Yrn doğurmak için çok güzel bi tarih sezeryan olsaydı yrn doğurmak isterdimm

Benim bebeğim dönmüş ama çatıya yerleşmemiş haftaya doğum olursa görüşürüz dedi olmazsa 17 ekim için randevu verdi ben bugün 38+1 im , haftaya istemedi benden nst 2 kez girdim , hayırlısı tabii benim mide bulantılarım artıyor stres mi acaba , son haftalar oluyormuş iştahsızım kahvaltı yapmak istemiyorum süt içiyorum bol bol...

Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm

Kızlar cleaxene iğne kullananlar doğum şekliniz ne oldu ya da olacak? Doktor bana bugün sezeryan olsam daha iyi dedi ama?? Kafam karıştı? ? Sanki sezeryan olması için öyle demiş gibi geldi

Dr dan çıktı nst ye baktı sadece doğurmuyormuşum daha:) haftaya cuma gelicez tekrar bakıcak muayene edicek 1 haftada bekleyip beklememeye karar vericek ama daha fazlasını beklemem dedi birde dedim anlamazsam kasılmaları merak etme anlarsın hatta bu ne diye ararsın dedi:) bebek hareketlerine çok dikkat diyip yolladı :)

Benim de dönerse bekleyeceğim artık bende. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
Bende iştah artması var. Canım tatlı şeyler çekiyor hep. Kahvaltıyı zor yapıyorum ama diğer öğünler yamyam gibiyim. Sütü ilk baştan beri hiç aksatmadım. Haşlanmış yumurtayı da öyle. Bakalım kilomuzda uygunsa Haftaya kucağımda bebişim.

Çok sevindim inş kritik sürecide atlatıcak ve bebeğini bağrına basıcaksın siz ikinizde çok güçlüsünüz

Ayni canim ya bnm annemde dun gitti iste 20 gun yanimdaydi valla tek basina cok zoorr uykusuzluk beni mahfediyor benimki emzigi binbir zorla aliyor öğürüyor alirken zorla katiyorum ağzina emzikte olmasa 24 saat kucakta memede olacak

Canım cokk sevindim haydi gozunuzaydin bundan sonra da iyi olacak inş sen moralini yüksek tut

Canim 2 gundur onu kullaniyorum hafifleme var agrida ama yine de gecmedi.
Canim bende cok cektim aslinda umutsuzluk gibi olmasinda ne kullanirsan kullan gecmiyo ya bende neler neler denedim tek ilaci zaman... Zamanla iyilesiyor ins. En kisa zamanda seninkide iyilesir

Oh oh cok cok cok sevindim cnm yazamadim ama dua ettim omercige rabbim anasina babasina sag salim kavustursun ins diye...

16 gün oldu cnm dahaca pantolonlarımı denemedim ama biraz göbeğim var oda giderse tam olcak inşlh 70 ile doğuma girdim 58 İm şuan
Benimde 9 günde 7 kg gitmiş, inş böyle hızlı gider. Ilk doğumda 14. Günde 12 kg gitmişti, ilk aydan sonraki kalanlar zorluyor, bu sefer becerebilirsem yürüyüşlere başlayacağım ama soğuklarda geliyor

Kızlar yarım saattir sancim var elim Ayağım döküldü ama su veya kanama yok popomdan vuruyo alt karnima gaz değil napsam gideyimi hastaneye bayilacak gibiyim

Gözünaydın canım. Bütün gün meeakla bekledik Ömer in ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk zaten.. Hadi bakalım bu son aşamada bitsin anneciğine kavuşsun bir daha da hiiçç ayrılmasınlar

Kızlar yarım saattir sancim var elim Ayağım döküldü ama su veya kanama yok popomdan vuruyo alt karnima gaz değil napsam gideyimi hastaneye bayilacak gibiyim
sık sık mı geliyor 5 dakıkada 1 falansa git canım tabı

Doktorların ellerine kollarına sağlık Allah eksikliklerini gostermesin.
Ömer de inşallah en kisa zamanda toparlanir ve saglicakla evinize donersiniz

Gözün aydın canım çok sevindim bu güzel habere. Gelişmeler oldukça paylaş bizimle merakta bırakma bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…