2015 Ekim Anneleri

Kızlar cleaxene iğne kullananlar doğum şekliniz ne oldu ya da olacak? Doktor bana bugün sezeryan olsam daha iyi dedi ama?? Kafam karıştı? ? Sanki sezeryan olması için öyle demiş gibi geldi
Ben kullanıyorum doktorum bana normal doğum için herhangi bir sakıncası yok dedi. Ben yaklasik bir aydır gün aşırı kullanıyorum benimde teredutlerim var ama doktorlariniza güvenmek zorundayız. Hatta bana doğumdan bir hafta sonrada kullanacaksın dedi.

Canim cook sevindim sukur Allaha...cok guclu bizim omerimiz ameliyat sonrasi süreçte cok guzel gececek insallah

statistician41 geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah çok iyi olacak meleğin. İnşallah en kısa sürede kucağına konacak annesi. Sabırla geçsin günleriniz inśallah

Gözümüz aydın Can'ım inş tamamen iyileşecek Ömer az kaldı biraz daha sabır dualarımız seninle

statistician41 canım çok geçmiş olsun çok sevindim, inşallah kritik dönemi de hemencecik atlatır Ömerimiz.
htys canım Allah yardımcın olsun haberdar et bizi de.
mozp sağlıkla al bebeğini kucağına canım, Allah düz kurtarsın.

Kızlar eğer sütünüz azsa mama vermeyeyim diye diretmeyin günde toplamda 500 ml alması gerekiyormuş bebişlerin biz mama da verdik ama yeterli vermemişiz oğluşum sarılık oldu 17 çıktı değeri fototerapi ye girdik kuvezde o sıcakta yüksek ışık oğluşum ağladıkça ben daha çok ağladım bide sürekli kan aldılar daha doğrusu alamadılar çok zor yaaaa şimdi 13 e düştü Bi atlatsaydık dua edin

Gozunuz aydin cnm omer gercekten cok guclu Rabbim bagislasin ..

Ayyyy cok sukur canim benim. Cogu gitti azi kaldi sabretmeye devam. Omer bebek uzme anneyi hemen toparlan al kokusunu annenin gor bak nasil super olucsk hersey.her an duamizdasiniz canim allahim sifa versin tez zamanda. Takipteyiz.

Canım allah yardmcnz olsun çok çok mutlu oldumm :) inan her aklıma geldiğinde dua ediyorum. .. bir an önce kuzun tam olarak iylesir inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…