Umarım her şey iyi gider canım. Biraz daha beklese minik iyi olacak ama gelse de artık erken sayılmaz. Hayırlısı neyse öyle olur inşallah sen hiç stres yapma.Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dua edin lütfen
Ben kullanıyorum doktorum bana normal doğum için herhangi bir sakıncası yok dedi. Ben yaklasik bir aydır gün aşırı kullanıyorum benimde teredutlerim var ama doktorlariniza güvenmek zorundayız. Hatta bana doğumdan bir hafta sonrada kullanacaksın dedi.Kızlar cleaxene iğne kullananlar doğum şekliniz ne oldu ya da olacak? Doktor bana bugün sezeryan olsam daha iyi dedi ama?? Kafam karıştı? ? Sanki sezeryan olması için öyle demiş gibi geldi
Allah yardımcın olsun canımKızlar biz hastaneye gidiyoruz dua edin lütfen
Canim cook sevindim sukur Allaha...cok guclu bizim omerimiz ameliyat sonrasi süreçte cok guzel gececek insallahKizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Canim benim agrin hic gecmeyen agrimi aralari varmiKızlar biz hastaneye gidiyoruz dua edin lütfen
Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun bana derlerdide inanmazdım cts'den beri zombi gibi dolanıyorum.
Gozunuz aydin cnm omer gercekten cok guclu Rabbim bagislasin ..Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Ayyyy cok sukur canim benim. Cogu gitti azi kaldi sabretmeye devam. Omer bebek uzme anneyi hemen toparlan al kokusunu annenin gor bak nasil super olucsk hersey.her an duamizdasiniz canim allahim sifa versin tez zamanda. Takipteyiz.Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Canım allah yardmcnz olsun çok çok mutlu oldumm :) inan her aklıma geldiğinde dua ediyorum. .. bir an önce kuzun tam olarak iylesir inşallah ...Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Ooo calisamaz aldın haa harikaa hayırlı olsun hemen yatmaya başla :)Ben de şimdi dr.dan çıktım. doğuma girmiş o yüzden bi kırk dk fln gecikmeli girdim, arkamda da hastalar vardi. Haftaya cati kontrolüve nstye başlarız dedi.. calisamaz da aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?