Rabbim şifalar versinKızlar eğer sütünüz azsa mama vermeyeyim diye diretmeyin günde toplamda 500 ml alması gerekiyormuş bebişlerin biz mama da verdik ama yeterli vermemişiz oğluşum sarılık oldu 17 çıktı değeri fototerapi ye girdik kuvezde o sıcakta yüksek ışık oğluşum ağladıkça ben daha çok ağladım bide sürekli kan aldılar daha doğrusu alamadılar çok zor yaaaa şimdi 13 e düştü Bi atlatsaydık dua edin
Maşallah ya ne güzel. Rabbim anali babali büyütsunKızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Peki canım doğumdan önce bırakman gerekmiyor mu?Ben kullanıyorum doktorum bana normal doğum için herhangi bir sakıncası yok dedi. Ben yaklasik bir aydır gün aşırı kullanıyorum benimde teredutlerim var ama doktorlariniza güvenmek zorundayız. Hatta bana doğumdan bir hafta sonrada kullanacaksın dedi.
Oyyy canım ne güzel bir haber buuu maşallah çok sevindim :)Kızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Canim benim doktor bırakacaksin diye bişey söylemedi. Ama burdaki bazı arkadaşların doktorları bir hafta öncesinden biraktirmislardi. Senin doktor ne dedi pekuPeki canım doğumdan önce bırakman gerekmiyor mu?
Sezeryan için 1 gün önce bırak dedi. Ama normal olursa nasıl olacak ani bi durumda ben de bilmiyorum???Canim benim doktor bırakacaksin diye bişey söylemedi. Ama burdaki bazı arkadaşların doktorları bir hafta öncesinden biraktirmislardi. Senin doktor ne dedi peku
Ha hahh bizdede aynı şeyler yaşanıyr bu fotonun benzerleri okadar çokki bendedeEsim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Sanci hic yoktu herhalde 30da takili kaldi yandaki bayanin 10dan 30a 30dan 20ye degisip duruyordu:)Genelde 160 civarında seyrediyor. Eger 150yse hiç düşünme bile canım. Sancılarında düzenli değilse yüksek olmasına bakmıyorlar. Bak ben son nstmi ekleyim.ama bu yarısı diğer yarisinda da sanci var ama işte düzenli değilmiş.
Darisi basimizaaa:)) Allah analı babali buyutsun insallahKızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
unutulmayacak hatiralar:)) ilerde prenses uyumak istediginde yok uyuma oyun oynayalim diye uyutmicam. Sira bna geleceek:))Ha hahh bizdede aynı şeyler yaşanıyr bu fotonun benzerleri okadar çokki bendede
Allah saglikli anali babali buyutsun caniimKızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Canim ilk bebegin miydi maasallah darisi bizlerin basina insallah bizde kurtuluruz canimKızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Ayyy hadi gozunaydin darisi basimiza insallah yarina bile kalmadi bakKızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Onun ikinciydiCanim ilk bebegin miydi maasallah darisi bizlerin basina insallah bizde kurtuluruz canim
Yaaa ilk doğumununuzmuydu süper ya inşallah bizimde böyle olur ne çabuk oldu daha yeni ugurlamistik:)) maşallah gozunuzaydinKızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Ooo calisamaz aldın haa harikaa hayırlı olsun hemen yatmaya başla :)
Vücudunun ihtiyacı var demek ki. Uyu güzelim. Ben de bol bol uyuyorum gün içinde :))Kızlar bugün ben bir türlü uyanamıyorum. Sadece acıktığımda kalkıyorum, atıştırıp hemen geri yatıyorum. Bugün çok yorgunum ya. Enerjim alınmış gibiyim. Gözümü açamıyorum. Sabah eşimi gönderdikten sonra yattım, 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıp yeniden yattım. Şimdi uyanıp bir şeyler atıştırdım ve tekrar yatacağım. Gözlerim yumuk yumuk oldu valla.
Kızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?