2015 Ekim Anneleri

Rabbim şifalar versin

Peki canım doğumdan önce bırakman gerekmiyor mu?

Canim benim doktor bırakacaksin diye bişey söylemedi. Ama burdaki bazı arkadaşların doktorları bir hafta öncesinden biraktirmislardi. Senin doktor ne dedi peku
Sezeryan için 1 gün önce bırak dedi. Ama normal olursa nasıl olacak ani bi durumda ben de bilmiyorum???

Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Ha hahh bizdede aynı şeyler yaşanıyr bu fotonun benzerleri okadar çokki bendede

Sanci hic yoktu herhalde 30da takili kaldi yandaki bayanin 10dan 30a 30dan 20ye degisip duruyordu:)

Kızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Darisi basimizaaa:)) Allah analı babali buyutsun insallah

Bebisli anneleer bi help mee. Bebekleriniz emzigi aldimi?? Aldiysa hngisini nasil aldi? Nuk, soothie ise yaramiyo. Sevmiyo findik kurdum. Agzina alip iki dakika olmadan atiyo geri.annem "uff bundan sut mama fln gelmiyo yaa" diyo asel diye yorumluyo:) Geceleri ve araba kullanirken bagirmamasi icin fazla onem tasiyor emzik. AlisamaZsak sabaha kadar gogsum agzinda sarilip yaticaz. Minik uyucak aysegul nobet tutcak.

Kızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere
Canim ilk bebegin miydi maasallah darisi bizlerin basina insallah bizde kurtuluruz canim

Ayyy hadi gozunaydin darisi basimiza insallah yarina bile kalmadi bak

Yaaa ilk doğumununuzmuydu süper ya inşallah bizimde böyle olur ne çabuk oldu daha yeni ugurlamistik:)) maşallah gozunuzaydin

Vücudunun ihtiyacı var demek ki. Uyu güzelim. Ben de bol bol uyuyorum gün içinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…