masallah canimKizlar biz ciktik
Ağzını yerim ben bunun bin kere maşallah. Gözün aydın canım benimKizlar biz ciktik
gözünaydın canım maşallah ikinize:)Kizlar biz ciktik
Kizlar kaynanamla tartstik cok sinirliyim suan. Aslinda tartsma bile degil adam akilli soyledim ama kendiai triplrde. Dun bana sprmadqn balkonumdaki esyalrimin hepsini yangin merdivenine tasimis. Ben de tavr yaptim. Bugun ne oldu diye sordu. Bem de ii yapmissin guzel olmus da keskw benim habrim olsaydi dedim. Simdi konusmuyrz. Bana dedi ki sirtinda tasi tasi bir kez indirince kotu olursun dedi. Ne alaka anlayamadim. Ben de ben bana yaptiklarini inkar etmiyorum sadece habersiz yapmana alindim dedim. Kesin aksam kocam da anasini tutacak. Bak o zn sen kiyamete.
Insallah bu sefer daha iyi almis olur canim yaHaftada 200 gr normal aslında ama biraz daha olabilir sanki.
Canim bebis geliyo :)) sag salim al kucagina insallah uyuyamazsin simdi heyecandan :) iki gun sonra kucaginda kumsalin :)Kizlarrrrpzt sezeryan olucam sutum olmazsa hemen diye dun gogusume bikac saat arayla 2 sefer 15-20 kez manuel pompa yaptim demistim ya, simdi dustan sonra yine yaptim sol gogusumden bir damla sari sivi cikti hemen biraktim..
size yazayim diye kostum cok sevindim demekki sutum olacakbugun ve yarin da humana cay icicem..
İlki sezeryan olduğu için suni sancı verilemiyor malesef. Yine de içimde bir umut var. Hayırlısı olsun.Çok güzel düşünüyorsun canım.. Keşke hepimiz böyle dusunebilsek.. Her şeyi stres yapıyorum. Çok zor..
Evet canım. Ben de onu bildiğim için dedim. Normal istiyordun, suni sanciyla falan olmaz mıymış?
Canım hiç haberim olmadı depremden. Çok geçmiş olsun.. Amin canım..
Canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Sana ve pazartesi bebişine kavuşacak herkese sağlıklı ve kolay doğumlarNe bereketli günmüş, maşallah 12.10.2015.. Hadi hayırlısı..
Kısa sürede kapanıyor genelde canım. Çok geçmiş olsun.. Allah beterlerinden saklasin inşallah..
Canım evet, öyle deniyorum. Bir de aynı şekilde tahinin üzerinde biriken yağı da sürüp streç filmle sariyorum. Sanki biraz daha iyi oldu.
Benim de nişanım gece gelmişti. Sabah da hafif suyum gelmişti biraz biraz kanamayla, ama sancı yoktu. Kiminin 1 gün, kiminin 1 hafta sürüyormuş sancı başlaması. İnşallah senin için hayırlısı olur canım. Kolaylıkla sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah
Hayırlısıyla inşallah kolayca sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah canım
Canim maasallah cook tatli ayy agza bak yumus yumus tatli bebisKizlar biz ciktik
Oyyy tontiş maşallahKizlar biz ciktik
Sertlesmelerim ara ara oluyor oda zaten doguma hazirlik yapiyormus rahim.benim merak ettigim icimizde hic sertlesmeyen varmi@cglaa16 canım bak benim nst böyleydi bugün.
Canım bir kać gündür ara ara sertleşme oluyordu ama dünden beri hiç gecmeyince bugün doktoru aradım hemen hastaneye gel dedi gittim. Bebekte taşikardi oluşmuş serum bağladılar sonra normal çıktı eve gönderdi pazartesi tekrar kontrol ve günümüz de doluyor bakalım.. istersen doktorunu bilgilendir
Kızlar Kv lerden konuşulmuş herkes dertli yaaaa Allah tan annelerimiz var annem gece gündüz demiyo sürekli benim için koşturuyor başta eşimle paylaşıyorlardı çok uykusuz kaldı ben 5 e kadar dayanıyorum 5 6 gibi anneme devrediyorum Bi akşam kv alayım demedi çok doluydum da sağolsun iş yerinden arkadaş geldi boşaldım ameliyatın 2 . Günü ben yataktan kalkıp lavaboya gidicem Ağrı'mdan kalkıp gidemiyom o sırada bebeğe mama veriyordu eşime o gider gider sen gel diyo geçende ben Ayda 1 yada 2 nöbet tutuyorum annem demiş çok uykusuz kalıyo kv demiş o nöbetten alışıktır çok sinir oldum hastaneye geldi sarılık için yattığımızda bir saat duramadı eşim bırakıp geliyim seni dedi eşine sen geri mi gelcen diyo oyyy oyyyaslında iyi biri ama işte snnelerimiz çok farklı yaaaa onların Hakkı ödenmez
Kizlar biz ciktik
Allahimmm ayni anii yasadim tekrar masaAllah cnm Allah anali babali buyutmeyi nasib etsinm..Kizlar biz ciktik
Canim hakli oldugumu bile bile kv savundu inanamadim. Daha once hic boyle yapmamisti. Zaten dogumdan beri ilgisiz bana karsi. İnan napcam bilmiyorum cok mutsuzumCanım ne yazıkki eşler annelerine çok bağlı şimdiye kadar çok şükür eşimle hiç tartışmadık taki kv bir haftadır bizde ki ben hiç Bi saygısızlık yapmam haklı olduğum Bi konuda direk annesini savunuyo bende artık hiç kv şikayet etmiyorum çünkü o Zaman eşimin bana olan iyi düşünceleri azalır gibi geliyo çok şükür yarın gidiyo az kaldı sabır
Hay allahım aynı şeyler mi yaşanır bende aynı durumdayım Canım Allah sabır versin bize biraz da lohusalığın etkisi var tabiKızlar Kv lerden konuşulmuş herkes dertli yaaaa Allah tan annelerimiz var annem gece gündüz demiyo sürekli benim için koşturuyor başta eşimle paylaşıyorlardı çok uykusuz kaldı ben 5 e kadar dayanıyorum 5 6 gibi anneme devrediyorum Bi akşam kv alayım demedi çok doluydum da sağolsun iş yerinden arkadaş geldi boşaldım ameliyatın 2 . Günü ben yataktan kalkıp lavaboya gidicem Ağrı'mdan kalkıp gidemiyom o sırada bebeğe mama veriyordu eşime o gider gider sen gel diyo geçende ben Ayda 1 yada 2 nöbet tutuyorum annem demiş çok uykusuz kalıyo kv demiş o nöbetten alışıktır çok sinir oldum hastaneye geldi sarılık için yattığımızda bir saat duramadı eşim bırakıp geliyim seni dedi eşine sen geri mi gelcen diyo oyyy oyyyaslında iyi biri ama işte snnelerimiz çok farklı yaaaa onların Hakkı ödenmez
Allah yardimcin olsun canim bir avazda kurtul insKızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?