2015 Ekim Anneleri

Kızlar Kv lerden konuşulmuş herkes dertli yaaaa Allah tan annelerimiz var annem gece gündüz demiyo sürekli benim için koşturuyor başta eşimle paylaşıyorlardı çok uykusuz kaldı ben 5 e kadar dayanıyorum 5 6 gibi anneme devrediyorum Bi akşam kv alayım demedi çok doluydum da sağolsun iş yerinden arkadaş geldi boşaldım ameliyatın 2 . Günü ben yataktan kalkıp lavaboya gidicem Ağrı'mdan kalkıp gidemiyom o sırada bebeğe mama veriyordu eşime o gider gider sen gel diyo geçende ben Ayda 1 yada 2 nöbet tutuyorum annem demiş çok uykusuz kalıyo kv demiş o nöbetten alışıktır çok sinir oldum hastaneye geldi sarılık için yattığımızda bir saat duramadı eşim bırakıp geliyim seni dedi eşine sen geri mi gelcen diyo oyyy oyyyaslında iyi biri ama işte snnelerimiz çok farklı yaaaa onların Hakkı ödenmez

Canım ne yazıkki eşler annelerine çok bağlı şimdiye kadar çok şükür eşimle hiç tartışmadık taki kv bir haftadır bizde ki ben hiç Bi saygısızlık yapmam haklı olduğum Bi konuda direk annesini savunuyo bende artık hiç kv şikayet etmiyorum çünkü o Zaman eşimin bana olan iyi düşünceleri azalır gibi geliyo çok şükür yarın gidiyo az kaldı sabır

Canim bebis geliyo :)) sag salim al kucagina insallah uyuyamazsin simdi heyecandan :) iki gun sonra kucaginda kumsalin :)

İlki sezeryan olduğu için suni sancı verilemiyor malesef. Yine de içimde bir umut var. Hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba,
Bugün bakamadım. Neler oldu neler bitti hiç bilmiyorum ama umarım herkesler iyidir. Annem gelecek bu akşam. Baya koşturmalı gün oldu. Alış veriş, ev toparlama, yemekti, tatlıydı derken anca duş alıp oturdum. 7 de evden çıkıp karşılamaya gideceğiz. Yarın da temizlikçi abla geliyor, annemle bir elden tekrar genel temizlik yapacaklar. Beşiğimize uyku setini sereceğiz artık. Baya iş var aslında. Annem bir sürü cici getiriyor, onların yıkanması ütülenmesi derken Salı doktor kontrolümüze kadar anca biter işlerimiz. Çarşamba da babam geliyor. Perşembe de artık dönmediyse kuzum kucağımda inşallah

Sertlesmelerim ara ara oluyor oda zaten doguma hazirlik yapiyormus rahim.benim merak ettigim icimizde hic sertlesmeyen varmi

amaaan canım boşver sen bizim kızımızsın yok o annemiz olayları falan hikaye hiç kimsenin gerçek annesinin yakınından bile geçemiyor kayınvalideleri. ne kadar iyi insan olsalar da ne sen onları kendi annen gibi görebiliyorsun ne de onlar seni kendi kızları gibi görüyor ona göre davranıyor. o yüzden boşver bak ne güzel gidecekmiş de yarın sabretmişsin güzel güzel bu zamana kadar idare edilir bir gün daha. benim kayınvalide sağolsun bir aydır bizde. ilk geldiği hafta hiçbir şeye dokunmasa da sağolsun sonrasında işlerimi hep yaptı ama çok sıkıldım artık eşime doğru dürüst sarılıp öpemiyorum bile annem gelecek birkaç güne ben kayınvalideyi göndermeyi düşünüyordum eşim de ayıp olur bu zamana kadar durdu şimdi git denmez diye göndermek istemiyor inş doğduktan 2-3 gün sonra göndeririz feci bunaldım. zaten yalnızlığı seven bir insanım evdeki ekstra kişiye katlanamam çok doldum inan.. ama sabır diyorum minik kızıma kavuşmama az kaldı o her şeyden önemli...

Canim hakli oldugumu bile bile kv savundu inanamadim. Daha once hic boyle yapmamisti. Zaten dogumdan beri ilgisiz bana karsi. İnan napcam bilmiyorum cok mutsuzum bi de demez mi aksam annemgile gitcz konuscaz diye. Bn asla gitmm dedim. Kaynanmi arayip guzel guzel durumu anlattim. Aramizi duzellttim ama inan esimin tavri beni cok yikti. Arkamda olmadi resmen.

Hay allahım aynı şeyler mi yaşanır bende aynı durumdayım Canım Allah sabır versin bize biraz da lohusalığın etkisi var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…