2015 Ekim Anneleri

Kasılmam bugun gitmedi senin dediğini yaptm ilk rahatlar gbi oldum sonra ağrı geldi birdn ama o ağrı sürekli değil gelio bi müddet sürüyo 10 15 saniye kadr sonra duruyo ama belim kopacak gbi oluyor

Kızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Rabbim tek avazda kurtarsin insallah.giderken boyle haber veriyonuzya cok hosuma gidiyor sizinle beraber bizde burda heyecanla bekliyoruz.insallah bizde boyle yazariz sizde bizi beklersiniz.

Kasılmam bugun gitmedi senin dediğini yaptm ilk rahatlar gbi oldum sonra ağrı geldi birdn ama o ağrı sürekli değil gelio bi müddet sürüyo 10 15 saniye kadr sonra duruyo ama belim kopacak gbi oluyor
Kac dk bir geliyor bir iki saat ara verdigi oluyormu

kelebekim33 aynen canım @fleuri ye katılıyorm hormonların etkisiyle biraz sert çıkışmışsın içlerinde laZm olan bişey varsa geri koyarsın . 10 gündür kayınvaldem bendeydi bi annem bi o gelip gittiler inan iç çamaşırlarıma kadar evde herşyin yeri değişti çünkü kimse benm düzenimi bilmiyor herkez yardımcı amaçlı etrafı topluyor yıkıyor uygun gördükleri yere yerleştirdiler 1 haftadır evde yanlızım anca yerleşiyorum . Bence olay daha büyümeden ve eşine intikal etmede kayınvaldenin gönlünü al eminim tüm iyi niyetiyle yapmıştır sende kendini üzme daha evde nelerin yeri değişcek son zamanlarının tadını cıkar

Can'ım yaaaa nedense öyleler iste bizde hiç tartışmamıştık ben haklıydım ama suçlu ben oldumeşim çok şakacıdır sezaryanın ertesi günü ben iki büklüm yürümeye çalışıyorum annem kv var eşim bacağını üzerime atar gibi yaptı kv dem de telde birileri yle görüşüyor tabi bunlar gülünce karşı tarafta sordu boldu diye kv Hüseyin Aysel'in üzerine biniyi diyor zaten Can'ım acımış bide böyle rezil oldum ağlaya ağlaya neyse ertesi günü yine aynı konu bende eşime beni elaleme malzeme ettin dedim benim annem elalem mi dedi ilk defa tartıştık çok uzun yazdım ama tmm benimkinde hoş değil ama damatlar kızlarına aynısını yapsa bana güldüğü gibi gülermiydi

Kızlar şu reflü hamilelikteki en büyük şikayetim olarak kalacak sanırım, cayır cayır yanıyorum boğazım mahvoldu yanmaktan

Önceden gece oluşunda eşimle sarılıp uyuyım diye can atardık şimdi akşam olmasın istiyorum uykusuz bir gece daha bizi bekliyor bizim gibi olanlara Allah kolaylık versin
Malesef 2 aydir gece uykum yok agliyorum artik agrim yoksa bile rahat edip uyuyamiyorum..

Malesef 2 aydir gece uykum yok agliyorum artik agrim yoksa bile rahat edip uyuyamiyorum..
Canim gunduz de mi uyuyamiyosun cdden uykusuzluk zor geceleri bende uyuyamiyorm karnim tas gbi donemiyorm.nefes almak işkence ama gunduz bitkin kalip uyuyorm Allah hepimize kolaylik versin yavrularimiza kavusalim sag salim insallah

Canim gunduz de mi uyuyamiyosun cdden uykusuzluk zor geceleri bende uyuyamiyorm karnim tas gbi donemiyorm.nefes almak işkence ama gunduz bitkin kalip uyuyorm Allah hepimize kolaylik versin yavrularimiza kavusalim sag salim insallah
Gunduz uyuyabiliyorum ama kucuk oglum war onla nekadar uyursam:) doktora soyledim psikolojikmi niye geceleri uyuyamiyorum diye oluyor bazen oyle dedi:)

Gunduz uyuyabiliyorum ama kucuk oglum war onla nekadar uyursam:) doktora soyledim psikolojikmi niye geceleri uyuyamiyorum diye oluyor bazen oyle dedi:)
Ay senin bi kuzun daha var maasallah ☺canim heyecandan panikten mi acaba geceleri uyku olmuyo dogum yapan arkadaslar enerji depolayin dyorlar gunduz uyuyalim napalim☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…