Kasılmam bugun gitmedi senin dediğini yaptm ilk rahatlar gbi oldum sonra ağrı geldi birdn ama o ağrı sürekli değil gelio bi müddet sürüyo 10 15 saniye kadr sonra duruyo ama belim kopacak gbi oluyorDüzenli kasılma mı var Esma? Kasılmalar geldiğinde burnundan yavaşça olabildiğince uzun, göbeğini yukarıya kaldıracak şekilde nefes al ve aynı yavaşlıkta ver. Bunu yaparken de bebeğinin aşağı doğru kaydığını ve grvşediğini düşün.
Rabbim tek avazda kurtarsin insallah.giderken boyle haber veriyonuzya cok hosuma gidiyor sizinle beraber bizde burda heyecanla bekliyoruz.insallah bizde boyle yazariz sizde bizi beklersiniz.Kızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Kac dk bir geliyor bir iki saat ara verdigi oluyormuKasılmam bugun gitmedi senin dediğini yaptm ilk rahatlar gbi oldum sonra ağrı geldi birdn ama o ağrı sürekli değil gelio bi müddet sürüyo 10 15 saniye kadr sonra duruyo ama belim kopacak gbi oluyor
Kaıslmanın mı ağrıların mı?Kac dk bir geliyor bir iki saat ara verdigi oluyormu
Sözü hangi enerji ile söylediğin çok önemli. Sinirlendiğin zaman 10 dk derin nefes al ve sakin bir şekilde söylemen gerekeni söyle derim. Etrafımızdaki herşey enerjiden ibaret. Söylenen söz değil karşı tarafa giden enerji kırgınlığa sebep çoğu zaman. Başka ülkeye taşımadığı sürece bırak nereye taşırsa taşısın eşyaları :) kim bilir nasıl iyilik yaptığını düşündü de taşıdı o eşyaları. Bana kalırsa üstünde düşünülecek ve kafaya takılacak bir konu değil. Hamileliğini böyle konularla kendine zehir etme. Küslük, kırgınlık ne bileyim bunlar en son ihtiyacın olan şeyler. Eşini de ortada bırakmadan tatlıya bağla derim. Ola ki uygulamak istersen kayınvalideni karşına al ve bir daha değişiklik yapmadan önce bana da haber verir misin anne? Belki burada kalması gereken eşyalar vardır. Beraber karar veririz. Teşekkür ederim, yormuşsun kendini gel bir yorgunluk kahvesi yapıp içelim de. Olsun bitsin. Mühim olan her daim günü kurtarmak. Hayattan keyif almak. Çevreye keyif katmak. (Hele ki söz konusu yakın çevre ise ) Eki Görüntüle 1652993
Canim hakli oldugumu bile bile kv savundu inanamadim. Daha once hic boyle yapmamisti. Zaten dogumdan beri ilgisiz bana karsi. İnan napcam bilmiyorum cok mutsuzumbi de demez mi aksam annemgile gitcz konuscaz diye. Bn asla gitmm dedim. Kaynanmi arayip guzel guzel durumu anlattim. Aramizi duzellttim ama inan esimin tavri beni cok yikti. Arkamda olmadi resmen.
Canim benden sana tavsiye dogumdan birgun once depolayabildigin kadar uyku depolaCanim zaten sali gunki randevuda 12 sinde alalim dediginden beri uyuyamiyorum..bu 2 gun nasil uyucam hayirlisi
Malesef 2 aydir gece uykum yok agliyorum artik agrim yoksa bile rahat edip uyuyamiyorum..Önceden gece oluşunda eşimle sarılıp uyuyım diye can atardık şimdi akşam olmasın istiyorum uykusuz bir gece daha bizi bekliyor bizim gibi olanlara Allah kolaylık versin
Ewde ilacim yoksa karbonatli su yapiyorum dayanilcak gibi degil..Kızlar şu reflü hamilelikteki en büyük şikayetim olarak kalacak sanırım, cayır cayır yanıyorum boğazım mahvoldu yanmaktan
Gargara mı yapıyorsun canım karbonatlı suyu, ilacım var ama içmek istemiyorum artıkEwde ilacim yoksa karbonatli su yapiyorum dayanilcak gibi degil..
Allahım, maşallah ne kadar güzel.Kizlar biz ciktik
Canim gunduz de mi uyuyamiyosun cdden uykusuzluk zor geceleri bende uyuyamiyorm karnim tas gbi donemiyorm.nefes almak işkence ama gunduz bitkin kalip uyuyorm Allah hepimize kolaylik versin yavrularimiza kavusalim sag salim insallahMalesef 2 aydir gece uykum yok agliyorum artik agrim yoksa bile rahat edip uyuyamiyorum..
Yarim cay kasigi karbonat yarin su bardagi su iyice karistirip iciyorum.. alkali su oluyor hem mideyi yanmayi geciriyorGargara mı yapıyorsun canım karbonatlı suyu, ilacım var ama içmek istemiyorum artık
Ben de yapayım faydası oluyorsa. Böyle bir şey görmedim ben yaa.Yarim cay kasigi karbonat yarin su bardagi su iyice karistirip iciyorum.. alkali su oluyor hem mideyi yanmayi geciriyor
Gunduz uyuyabiliyorum ama kucuk oglum war onla nekadar uyursam:) doktora soyledim psikolojikmi niye geceleri uyuyamiyorum diye oluyor bazen oyle dedi:)Canim gunduz de mi uyuyamiyosun cdden uykusuzluk zor geceleri bende uyuyamiyorm karnim tas gbi donemiyorm.nefes almak işkence ama gunduz bitkin kalip uyuyorm Allah hepimize kolaylik versin yavrularimiza kavusalim sag salim insallah
Ay senin bi kuzun daha var maasallah ☺canim heyecandan panikten mi acaba geceleri uyku olmuyo dogum yapan arkadaslar enerji depolayin dyorlar gunduz uyuyalim napalim☺☺Gunduz uyuyabiliyorum ama kucuk oglum war onla nekadar uyursam:) doktora soyledim psikolojikmi niye geceleri uyuyamiyorum diye oluyor bazen oyle dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?