2015 Ekim Anneleri

Canim ayniyiz. Ama bn 1 haftada patladim. Oglumlabda kocamla da yanliz kalamadik.zAten esim 9 da cikiyor isten gelnce de oturup sohbet edemiyoruz. Salonda kaliyorum oglumla kaynanamda salonda yatiyor uff cok bunaldim.bugun gittiler ii rahatim dedim ki esimle aramiz cok kotu yine bise anlayamicam

Kizlar aranizda goruntulu telsiz kullanan var mi bebegim cok tikaniyo surekli burnunu temizlememe ragmen basindan ayrilamiyorum kafayi yicem kullanan ve memnun kalan var mi acaba

Kızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..

Allahım bir avazda kurtarsın inş canım hayırlısıyla kavuş yavruşuna:) darısı da biz geride kalanların başına:)

biraz sabır gerekiyor sanırım canım. evet psikolojimiz farklı bir konumda erkekler de keşke anlasalar halimizi ama zor işte. sadece bekleyip ortalığın sakinleşip durulmasına bakacağız. farkındayım tüm sabrı hep biz kadınlar gösteriyoruz ama sonunda daha olumsuz şeyler yaşamamak adına yaptıklarımız.

Gözün aydın canım. Minişin de gelince ev hepten şenlenecek desene.

Kizlar aranizda goruntulu telsiz kullanan var mi bebegim cok tikaniyo surekli burnunu temizlememe ragmen basindan ayrilamiyorum kafayi yicem kullanan ve memnun kalan var mi acaba
Canım bende chicconunki var ama cızırtı yapıyor ve ekranı küçük . Büyük ekranlı ve cızırtı yapmayacak bir şey al. Wewell e bak derim. Benim dönemimdeki arkadaşlar memnundu.

Ben de lohusalık zamanım için şimdiden endişeliyim. Kayınvalidemler yarın geliyor. Geçen doğumumda onlar benden beter lohusa olmuştu

Ya benim karnımda çok fena ağrı var kasılmamda var hangi pozisyona girersem girim geçmiyor napım arkadaşlar? =(
Düzenli kasılma mı var Esma? Kasılmalar geldiğinde burnundan yavaşça olabildiğince uzun, göbeğini yukarıya kaldıracak şekilde nefes al ve aynı yavaşlıkta ver. Bunu yaparken de bebeğinin aşağı doğru kaydığını ve grvşediğini düşün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…