- 31 Ocak 2015
- 350
- 274
- 43
- 37
Allah yardimciniz olsun :) saglikla gelsin bebisinKızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Canim ayniyiz. Ama bn 1 haftada patladim. Oglumlabda kocamla da yanliz kalamadik.zAten esim 9 da cikiyor isten gelnce de oturup sohbet edemiyoruz. Salonda kaliyorum oglumla kaynanamda salonda yatiyor uff cok bunaldim.bugun gittiler ii rahatim dedim ki esimle aramiz cok kotu yine bise anlayamicamamaaan canım boşver sen bizim kızımızsın yok o annemiz olayları falan hikaye hiç kimsenin gerçek annesinin yakınından bile geçemiyor kayınvalideleri. ne kadar iyi insan olsalar da ne sen onları kendi annen gibi görebiliyorsun ne de onlar seni kendi kızları gibi görüyor ona göre davranıyor. o yüzden boşver bak ne güzel gidecekmiş de yarın sabretmişsin güzel güzel bu zamana kadar idare edilir bir gün daha. benim kayınvalide sağolsun bir aydır bizde. ilk geldiği hafta hiçbir şeye dokunmasa da sağolsun sonrasında işlerimi hep yaptı ama çok sıkıldım artık eşime doğru dürüst sarılıp öpemiyorum bileannem gelecek birkaç güne ben kayınvalideyi göndermeyi düşünüyordum eşim de ayıp olur bu zamana kadar durdu şimdi git denmez diye göndermek istemiyor inş doğduktan 2-3 gün sonra göndeririz feci bunaldım. zaten yalnızlığı seven bir insanım evdeki ekstra kişiye katlanamam çok doldum inan.. ama sabır diyorum minik kızıma kavuşmama az kaldı o her şeyden önemli...
Bi avazda inş canım allah yardımcın olsunKızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Maşallah gözünüz aydin olsunKizlar biz ciktik
Maşallah çok tatlı. Bide poz vermiş allahımm yaaaKizlar biz ciktik
Kızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Canim ayniyiz. Ama bn 1 haftada patladim. Oglumlabda kocamla da yanliz kalamadik.zAten esim 9 da cikiyor isten gelnce de oturup sohbet edemiyoruz. Salonda kaliyorum oglumla kaynanamda salonda yatiyor uff cok bunaldim.bugun gittiler ii rahatim dedim ki esimle aramiz cok kotu yine bise anlayamicam
Gözün aydın canım. Minişin de gelince ev hepten şenlenecek desene.Kızlar merhaba,
Bugün bakamadım. Neler oldu neler bitti hiç bilmiyorum ama umarım herkesler iyidir. Annem gelecek bu akşam. Baya koşturmalı gün oldu. Alış veriş, ev toparlama, yemekti, tatlıydı derken anca duş alıp oturdum. 7 de evden çıkıp karşılamaya gideceğiz. Yarın da temizlikçi abla geliyor, annemle bir elden tekrar genel temizlik yapacaklar. Beşiğimize uyku setini sereceğiz artık. Baya iş var aslında. Annem bir sürü cici getiriyor, onların yıkanması ütülenmesi derken Salı doktor kontrolümüze kadar anca biter işlerimiz. Çarşamba da babam geliyor. Perşembe de artık dönmediyse kuzum kucağımda inşallah
Allah yardımcın olsun canım.Kızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Canım bende chicconunki var ama cızırtı yapıyor ve ekranı küçük . Büyük ekranlı ve cızırtı yapmayacak bir şey al. Wewell e bak derim. Benim dönemimdeki arkadaşlar memnundu.Kizlar aranizda goruntulu telsiz kullanan var mi bebegim cok tikaniyo surekli burnunu temizlememe ragmen basindan ayrilamiyorum kafayi yicem kullanan ve memnun kalan var mi acaba
Ben de lohusalık zamanım için şimdiden endişeliyim. Kayınvalidemler yarın geliyor. Geçen doğumumda onlar benden beter lohusa olmuştubiraz sabır gerekiyor sanırım canım. evet psikolojimiz farklı bir konumda erkekler de keşke anlasalar halimizi ama zor işte. sadece bekleyip ortalığın sakinleşip durulmasına bakacağız. farkındayım tüm sabrı hep biz kadınlar gösteriyoruz ama sonunda daha olumsuz şeyler yaşamamak adına yaptıklarımız.
Canim Rabbim yardimcin olsun darisi basimiza insallah guzel haberini bekliyoruz tatlımKızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.Kizlar biz ciktik
Düzenli kasılma mı var Esma? Kasılmalar geldiğinde burnundan yavaşça olabildiğince uzun, göbeğini yukarıya kaldıracak şekilde nefes al ve aynı yavaşlıkta ver. Bunu yaparken de bebeğinin aşağı doğru kaydığını ve grvşediğini düşün.Ya benim karnımda çok fena ağrı var kasılmamda var hangi pozisyona girersem girim geçmiyor napım arkadaşlar? =(
Rabbim yardımcın olsunKızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Canim zaten sali gunki randevuda 12 sinde alalim dediginden beri uyuyamiyorum..bu 2 gun nasil uyucam hayirlisiCanim bebis geliyo :)) sag salim al kucagina insallah uyuyamazsin simdi heyecandan :) iki gun sonra kucaginda kumsalin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?