İnşallah bebeklerimiz uykuyu sever de, biz de çok yorulmayızAy senin bi kuzun daha var maasallah ☺canim heyecandan panikten mi acaba geceleri uyku olmuyo dogum yapan arkadaslar enerji depolayin dyorlar gunduz uyuyalim napalim☺☺
Hayırlısı olsun cnm pazartesi güzel hbrlerini bekliyrz ama bidaha pompa yapma çünkü o gelen ilk sarı sıvıyı bebeğin alması lazım antibiyotik gibiymiş o . Bol bol su iç süt için sezeryanda hemen gelmiyor süt zaten benm tam anlamıyla 3. Gün gelmiştiKizlarrrrpzt sezeryan olucam sutum olmazsa hemen diye dun gogusume bikac saat arayla 2 sefer 15-20 kez manuel pompa yaptim demistim ya, simdi dustan sonra yine yaptim sol gogusumden bir damla sari sivi cikti hemen biraktim..
size yazayim diye kostum cok sevindim demekki sutum olacakbugun ve yarin da humana cay icicem..
Benimde geçmek bilmedi hiç .. ben tam 20 kilo aldım, reflü yüzünden hiçbirşey yiyememiş halim buKızlar şu reflü hamilelikteki en büyük şikayetim olarak kalacak sanırım, cayır cayır yanıyorum boğazım mahvoldu yanmaktan
Canım bu uyku düzenini oturtmayi nasıl başardın ben uykusuzluktan perişan haldeyim tek başıma bakıyorum bir deS Sevdalinka00LadyCedar insallah ogluma cekerler gece uykumuz 1ayliktan sonra oturdu gece 2 kere karni aciktigi icin uyaniyordu yaklasik 10 saat uyuyordu uykusuzlugu onda pek cekmedim cok sukur..
Kızlar Biz kıZımla iyiyiz çok şükür hiç vaktim olmadı malesef yeni okuyorum paylaşılanları Allahımsanırım 40 haftası dolmuştu ve ben açıkçasıBatuhanannesi de çok merak ediyorum,ses çıkmadı henüz ve haftası ilerdeydi..
Dua edelim kızlar hepimiz birbirmize
Ikisi birlikte olmasi lazim karnin kasilirken ayni zamanda agri olur ya kasiklarinda ya belinde.Kaıslmanın mı ağrıların mı?
Ya gunduz oynuyorduk pek uyuyan bi cocuk degildi gece yalniz 11 veya 12de yatardi hala onu 9a cekemedik mesela sonra hep yanimda yatti pedagogun onerisiyle 2 yasina kadar acikmadikca uyanmadi..Canım bu uyku düzenini oturtmayi nasıl başardın ben uykusuzluktan perişan haldeyim tek başıma bakıyorum bir de
Canim insallah severler zaten uykusuz kaliyorz daha dogurmadan boleyse ay yandik insallah bebislerimiz sakin olur☺☺İnşallah bebeklerimiz uykuyu sever de, biz de çok yorulmayız
Canimm maasallah insallah bu bebiste ole olur hayirlisiyla gelsinde☺S Sevdalinka00LadyCedar insallah ogluma cekerler gece uykumuz 1ayliktan sonra oturdu gece 2 kere karni aciktigi icin uyaniyordu yaklasik 10 saat uyuyordu uykusuzlugu onda pek cekmedim cok sukur..
Bebek kanala girmiş bu yüzden baskı yaptığı için ağrıyor dedi ama ilk ayağa kalkınca 10 adım fln yürümekte çok zorlanıyorum çok acıyoebeye bende oluşan semptomları söylediğimde (ki senle aynı) ya saatler var doğuma yada 1-2 günün var dedi. hareket et bol bol dedi işlerini tamamla dedi. sen yine bi doktoruna da sor herkesin gebeliği farklı kimininki erken gelmeyi istiyor kimininki geç geliyor. olabilir de olmayabilirde.
canım düşünce tarzına bayılıyorum:) aslında biraz da eşimle iletişim nedeniyle bıraktım kendi haline. onunla çok sorun yaşıyoruz ailesi yüzünden. bir de dediğin gibi yaşayacak ne kadar süremiz var bilmiyoruz hayat kısa nerede son bulacağı belli değil. kendimizi strese sokmaktan yormaktan başka bir işe yaramıyor.
Kizlar bugun yine gittim doktora kizim ters kafasi yukari dayali ve suyu da cok azalmis.dr macera aramayalim isil hanim dedi..pzt sezeryan kesinlesti..hayirlisi boyleymis diyorum..bi dr nst ye girdim ilk kez sancilarim cikti 70-80 e varan..zaten 2 gundur cok kasilmam var karnim uzun sure sert kaliyor cok rahatsiz edici..
Cnm şu saate kadr vardı şimdi kasılma geçti ağrı var soluma yattığım için mi bilemicem zten pazrtesi randevm var o zaman anlaşılır dayanamazsamda acile gderm şuan diken üstündeyim yani =(Ikisi birlikte olmasi lazim karnin kasilirken ayni zamanda agri olur ya kasiklarinda ya belinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?