2015 Ekim Anneleri

Hayırlısı olsun cnm pazartesi güzel hbrlerini bekliyrz ama bidaha pompa yapma çünkü o gelen ilk sarı sıvıyı bebeğin alması lazım antibiyotik gibiymiş o . Bol bol su iç süt için sezeryanda hemen gelmiyor süt zaten benm tam anlamıyla 3. Gün gelmişti

Kızlar şu reflü hamilelikteki en büyük şikayetim olarak kalacak sanırım, cayır cayır yanıyorum boğazım mahvoldu yanmaktan
Benimde geçmek bilmedi hiç .. ben tam 20 kilo aldım, reflü yüzünden hiçbirşey yiyememiş halim bu ama süt icmeme vesile oldu bu sorunum, hayatta ağzıma sürmezdim ama soğuk süt bana çoğu zaman iyi geldi rahatlattı. Son haftalar bebek aşağı iner sjkayet kalmaz dediler ben hala her gittiğim yere ya gaviscon ya süt götürüyorum maalesef

Ya sunu yaptim doguma gittim diyen yokmu:) ben artik kizima kavusmak istiyorum..

Kusura bakmayin arkadaşlar Kasım annesiyim. Sizi de takip ediyorum tecrübelerinizden faydalanmak için. Kasım topogine yazacagima yanlış yazmisim

sanırım 40 haftası dolmuştu ve ben açıkçası Batuhanannesi de çok merak ediyorum,ses çıkmadı henüz ve haftası ilerdeydi..
Dua edelim kızlar hepimiz birbirmize
Kızlar Biz kıZımla iyiyiz çok şükür hiç vaktim olmadı malesef yeni okuyorum paylaşılanları Allahım beyazpeynir1 arkadaşımız içimi sızlattı rabbim dayanma gücü versin inşallah salı günü doğum yaptım merak ettirdiğim için kusura bakmayın müsait zamanda anlatacağım ayrıntılı inşallah.. İyi ki varsınız hepiniz

Canım bu uyku düzenini oturtmayi nasıl başardın ben uykusuzluktan perişan haldeyim tek başıma bakıyorum bir de
Ya gunduz oynuyorduk pek uyuyan bi cocuk degildi gece yalniz 11 veya 12de yatardi hala onu 9a cekemedik mesela sonra hep yanimda yatti pedagogun onerisiyle 2 yasina kadar acikmadikca uyanmadi..

[QUOTE ="eager, post: 42976516, member: 533132"]Benimde geçmek bilmedi hiç .. ben tam 20 kilo aldım, reflü yüzünden hiçbirşey yiyememiş halim bu ama süt icmeme vesile oldu bu sorunum, hayatta ağzıma sürmezdim ama soğuk süt bana çoğu zaman iyi geldi rahatlattı. Son haftalar bebek aşağı iner sjkayet kalmaz dediler ben hala her gittiğim yere ya gaviscon ya süt götürüyorum maalesef[/QUOTE]

Aynen vallahi, gaviscon olmazsa olmazım oldu :) bebek inmedi demek ki hala aşağıya, zaten en son kanala inmemişti.

Bebek kanala girmiş bu yüzden baskı yaptığı için ağrıyor dedi ama ilk ayağa kalkınca 10 adım fln yürümekte çok zorlanıyorum çok acıyo

Kizlar ii geceler
Allah rahatlik versin hepimize
bebis olmadan uyu diyolar bende uyku yok. simdi yatiyom deneme 1-2 uyumazsam buralarda olurum..
gerci az kisi kaldik her girmemde eskiden 20 sayfa felan birikirdi simdi 3-5 de kaliyor..

Her hallerinde savunmaya hazirlar. Ben de 3yil oldu evlenelei ama su senin bakış açını kAzanamadim

Hayirlisi olsun canim önemli olan saglikla gelmeleri..sen normali isteyerek zaten niyetini belli ettin, Allah saglikla kucağına almak nasip etsin :*

Ikisi birlikte olmasi lazim karnin kasilirken ayni zamanda agri olur ya kasiklarinda ya belinde.
Cnm şu saate kadr vardı şimdi kasılma geçti ağrı var soluma yattığım için mi bilemicem zten pazrtesi randevm var o zaman anlaşılır dayanamazsamda acile gderm şuan diken üstündeyim yani =(

Bugün 40+0 olmakla birlikte takvimim silinmişşşş ama bende tık yok ne sancı ne acılma doktor beklicez dedi bakalım hergün avm geziyorum suyu bol iciyorum sıcak dus alıyorum ama kızım iceriyi cok sevdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…