Kızlar bnm yatışım yapıldı bir cm acıklık varmış nstde birazcık sancı cıkmış ama ben pek hissetmedim...sanırım 48 saate doğururum inş normal olur ve suni sancıya gerek kalmaz bnm için dua eder misiniz :)
Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabınısuni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?
suni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?
Canım benimde oluyor öyle bende anlamıyorum vallahi doğum sancısıysa da.Kızlar bişey sorucam yaaa anlamıyorum.. Bebek hareketlerinden mi yoksa sancıdanmı anlamıyorum ama alt tarafa kısa aralıklarla kısa süreli ağrı giriyor böyle bıçak saplanır gibi.. Nişanım ya da suyum gelmedi.. Doğum sancısını nasıl anlıcam ben
Benim açılmam varsa ve kanala girdiyse bebeğim, suni sancı isteyeceğim. Sizin var mıydı açılma suni sancı almadan önceCanım suni sancı daha kompakt dedi benim dr.um. normal sancı ile 8 saat çekip olacak açılmayla 1-2 saat suni sancı alınıp olacak açılma aynı dedi. Yani hızlandırılmış bir şekilde işleri kolaylaştırıyor
Her ikisinide çektim ben. Hatta bu doğumda 1.5 saat suni sancı alıp doğum yaptım inan gık çıkmadı benden
Allahım şifa versin hep dua ediyorum Ömer bebisimize... ne kadar güçlü bir annesin maasallah canım sana...ben okurken anında ağladım aşırı duygusalim tekrardan geçmiş olsun dualarim sizinle...Insallah toparlanirsin canim tez canlisiysan daha cabuk toparlanirsin inan. Cogumuzun hamileligi sonlandi artik aciklamamda sikinti yok saniyorum. Omerin kalbinr giden ana damarlar tersti canim yani soyleki akcigere temizlenmek uzere gitmesi gereken kirli kan direk vucuda dagiliyor, vucuda dagilmasi gereken temiz kan temiz olmasina ragmem yine temizlenmek uzere akcigere gidiyordu. Anne karninda oksjenini benden aldigi icin sorun olmuyordu ancak dogar dogmaz beyne kirli kan gitmesi vucuda kirli kan dagilmasi sorun olacakti. Bu nedenle hemen yogun bakima alindi ve ilac ile mevcuttaki bir damarin acik kalmasi saglandi ki kirli kan ve temiz kannbirbirine karissin. 1 hafta 10 gun ameliyat icin bekleyecektik ancak carsmba aksami pamugum solunum sikintisi yasayinca makinaya baglandi ve cuma gunu ameliyata alindi. Ameliyat ile ana damarlarin ve bu damarlari besleyen 1mm kalinligindaki kilcal daamrlarin yerleri degistirildi. Mevcuttaki yara acik birakildi ki olasi olumsuz bir durumda mudahale kolay olsun. Cok sukur ki suan hersey yolunda ve dun yaramiz kapatildi. Yarinda uyandirilip solunum cihazindan ayirmayi deneyecekler. Zor surec devam ediyor. Hergun 16.00 de 1 kisi 2 dk yanina girebiliyor. Ameliyat sonrasi 3 4 ay ciddi enfeksiyon riskimiz varDoktorlar hic bir surec icin zaman vermiyor cunku her bebekte farkli diyorlar. Insallah omerim her zamanki gucunu yitirmeden bu surecide atlatacak teyzesi.
Kizlar iyi aksamlar..
Yarin sabah 8 bucuk gb sezeryana giricem benim gibi yarin dogumu olan herkesin Allah yardimcisi olsun..
Burada yaklasik 8 ay cok sey paylastik hepinize cok tesekkur ederim hakkinizi helal edin..
Bir de duanizi istiyorum bir ayetel kursi okur musunuz bizim icin..
Kizimi saglikla kucagima alir cikarim insallah..firsat buldugumda size yazarim..
hepinizi opuyorum..
Dr a sorduğumdaki cevabı doğum sancısı olduğunda anlarsın hatta bu ne diye ararsın demişti çok açıklayıcı oldu:) bende nasıl anlıcam bilmiyorumKızlar bişey sorucam yaaa anlamıyorum.. Bebek hareketlerinden mi yoksa sancıdanmı anlamıyorum ama alt tarafa kısa aralıklarla kısa süreli ağrı giriyor böyle bıçak saplanır gibi.. Nişanım ya da suyum gelmedi.. Doğum sancısını nasıl anlıcam ben
Canım ben gün aşırı ıslak bezle siliyordum. Maksat göbeğe su değmesin, çabuk kurusun.Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
Canım suni sancı daha kompakt dedi benim dr.um. normal sancı ile 8 saat çekip olacak açılmayla 1-2 saat suni sancı alınıp olacak açılma aynı dedi. Yani hızlandırılmış bir şekilde işleri kolaylaştırıyor
Her ikisinide çektim ben. Hatta bu doğumda 1.5 saat suni sancı alıp doğum yaptım inan gık çıkmadı benden
Evet ben yapmistim ama olmadi bakalim beyfendi ne zaman gelcek :)6000. sayfaya geldik, totem yapanlar vardı sanırsam. Artık doğurabiliriz
Dr a sorduğumdaki cevabı doğum sancısı olduğunda anlarsın hatta bu ne diye ararsın demişti çok açıklayıcı oldu:) bende nasıl anlıcam bilmiyorum
Brnimki de aynı baya baya hareket ediyor geriniyor falan ay su falan gelse de anlasak bari yoksa sancıyı nasıl anlıcaz bilmiyorum( doğum sancısı olduğunda bebek pek hareket edemez sanırım dimi?? Benimki içerde takla atıyo canımı baya baya yakıyo sanırım hareketlerinin acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?