2015 Ekim Anneleri

merhaba kızlar dogum öncesi son 3 hafta iznim pazartesi bitiyor ve kzıım hala dogmadı
dr salı günü suni sancı ile başlatalım doğumu dedi korktum biraz suni den
bilemedim ne yapsam gün de doldu artık doğsun istiyorum bır taraftan annem burdayken çünkü daha gelemez
keşke kendi sancım başlasa ama hiçbir belirti de yok gibi

suni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?

Sağlıkla gelsin inşallah canım. Dualarımız seninle

Kızlar bişey sorucam yaaa anlamıyorum.. Bebek hareketlerinden mi yoksa sancıdanmı anlamıyorum ama alt tarafa kısa aralıklarla kısa süreli ağrı giriyor böyle bıçak saplanır gibi.. Nişanım ya da suyum gelmedi.. Doğum sancısını nasıl anlıcam ben

suni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?

Canım suni sancı daha kompakt dedi benim dr.um. normal sancı ile 8 saat çekip olacak açılmayla 1-2 saat suni sancı alınıp olacak açılma aynı dedi. Yani hızlandırılmış bir şekilde işleri kolaylaştırıyor
Her ikisinide çektim ben. Hatta bu doğumda 1.5 saat suni sancı alıp doğum yaptım inan gık çıkmadı benden

İyi akşamlar arkadaşlar. Bebeğim 21 günlük ve bir haftadır gaz sancımız var. San simplex adlı ilacı kullanıyorum. Topuklarını acı elma yağı ile ovuyoruz ama geçmiyor sanki. Sizin öneriniz var mı ? Bir de günde 7 8 kere bez değiştiriyoru ve her bezimiz kakalı. Bu beslenmediniz anlamına gelir mi?

Canım benimde oluyor öyle bende anlamıyorum vallahi doğum sancısıysa da.

Benim açılmam varsa ve kanala girdiyse bebeğim, suni sancı isteyeceğim. Sizin var mıydı açılma suni sancı almadan önce

Allahım şifa versin hep dua ediyorum Ömer bebisimize... ne kadar güçlü bir annesin maasallah canım sana...ben okurken anında ağladım aşırı duygusalim tekrardan geçmiş olsun dualarim sizinle...

Canim hayırlı sağlıklı sıhhatli dogum olsun inş. Allah yardimciniz olsun. Okudum ben de; )

Dr a sorduğumdaki cevabı doğum sancısı olduğunda anlarsın hatta bu ne diye ararsın demişti çok açıklayıcı oldu:) bende nasıl anlıcam bilmiyorum

Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
Canım ben gün aşırı ıslak bezle siliyordum. Maksat göbeğe su değmesin, çabuk kurusun.

Cevabınız için çok teşekkürler. Burda çoğu kişi suni sancidan korkuyor bende dahil ama sanırım korkulacak bir şey değilmiş. Icin rahatladı bir nebze.

Dr a sorduğumdaki cevabı doğum sancısı olduğunda anlarsın hatta bu ne diye ararsın demişti çok açıklayıcı oldu:) bende nasıl anlıcam bilmiyorum
( doğum sancısı olduğunda bebek pek hareket edemez sanırım dimi?? Benimki içerde takla atıyo canımı baya baya yakıyo sanırım hareketlerinin acısı

Canım çok sağol, inşallah bi aksilik olmazsa gireceğim doğuma :)

( doğum sancısı olduğunda bebek pek hareket edemez sanırım dimi?? Benimki içerde takla atıyo canımı baya baya yakıyo sanırım hareketlerinin acısı
Brnimki de aynı baya baya hareket ediyor geriniyor falan ay su falan gelse de anlasak bari yoksa sancıyı nasıl anlıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…