2015 Ekim Anneleri

Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Oy masallaahh Allah nazarlardan saklasın
Hazırlıkları tamamlamış geliyor annesii Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Allah gönlüne göre versin canım Normal ya da sezaryen, hayırlısıyla sağlıkla kucakla minigini inşallah yarın Çok az kaldiii

Ayy inşallah canım inşallah çok bekletmesin artık anneciğinin meleklerimiz

Doğum hikayemiz çok benzer olmuş canım maşallah oğluşunu sağlıcakla büyüt

Canlar giremiorum artk zirt pirt gercekten yagizim sarilik oldu onla ugrasioruz bi gece ac kaldigi icin ama suan iyi yarnda kontrolumuz var hepiniz aklimdasiniz okuyamiorum sayfalari kimler kavustu bebisine nasilsiniz bilmiorum ama gonlum sizinle dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediorum Allah anali babali buyutsun, herkesinde evladini bagislasin hastaliklardan uzak etsin, statistician41 cnm omer umarim iidir.. hepinize kucak dolusu sevgilerrr

Canim bu minikler dudak tiryakisi oldu sanirim

Canim bizim kizdada oluyor emdikten sonra hemen gazini cikarmiyo yatiriyorum bu sefer aglamaya basliyo kipkirmizi oluyo kaldiriyorum ugrasiyorum sirtini sivazlayip pışpısliyorum oyle cikariyo cnm

Ben de öyle yapmak istiyorum canım ama; sık sık emzirince, bir de arada sagarsam öyle doyuracak kadar süt çıkmıyor ya En guzeli senin yaptığın aslında. Keşke bemimki de çok çok olsa da sağsam..

Bizde de gaz var ama, daha minigiz biz. 1 hafta oldu. 15. günden sonra gaz asıl artar diyorlar. İnşallah artmaz.

Ay maşallah caniimmm Benim bebisime tontiş diyorlardi, 38 haftada 3.900 doğdu. Seninki nasıl da tosunmuuss maşallah Yenir o yeniirr Hem ne de güzel anlatmissin. Gözlerim doldu.. Tekrar yaşadım sanki kendi doğumumu da.. Allah sağlıklı mutlu uzuuuun bir ömür versin miniginize canım
Canım çok geçmiş olsun.. Oğlunun da.senin de iyi olmanıza çok.sevindim Allah bir daha yasatmasin. Sağlıkla mutlulukla buyutun yavrunuzu inşallah.. Gözünüzaydın canım
Caniimmm Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin insallahhh İnşallah sıkıntıların da bir an önce geçer.. Allah şifasını versin.. Meleklerimizin sağlığına şükürler olsun

Ne güzel herkesten güzel haberler geliyor İnşallah bekleyen herkes yavrusuna sağlıkla kolaylıkla kavuşur

Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
Canım biz de yaptirmamistik. Sonra 4. gün gittik kontrole, ben size demedim mi, banyo yaptirabilirdiniz, daha da iyi olurdu falan dedi doktor. Biz de ondan sonra yaptırdık banyosunu. Yalnız göbeğin nemli kalmamasina dikkat etmek lazimmis. Bugün 7. gün ve göbeği düştü. Bugün yikamadik mikrop kapmasin diye.
Batikon değil de, göbek bağı bakım seti diye bir şey yazdı doktor. İçinde küçük gazlı bez gibi tek tek paketlemis bezler ve sanırım alkol içerikli bir fıs fıs var. Onu beze sıkıyorsun, günde 2-3 defa onunla siliyorsun göbeğini. Biz onu kullandık canım göbek için. Adı miraderm baby.
Doktor yikamayin dediyse silin canım bebişi ve kafasını da vücudunu yikamadan yikayabilirsiniz bence. Bebiş de temizlenince rahatlar canım.

Kizlar ilk zaman takviye icin mama tercihiniz ne oldu ya da dr bi marka tavsiye etti mi? Hipp almayi dusunuyorum bugun organik diye..
Bize hastanede hipp veriyorlardı, onunla devam ediyoruz canım.

Canim bu minikler dudak tiryakisi oldu sanirim
Annemler de öyle diyor Yandık yahuu
İnşallah gönlüne göre olur canım Allah kolaylıkla sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Güzel haberler ver yakında inşallah

Merhaba canım.. Allah sağlık versin inşallah bebişine. Bizimkinde de sarılık artmış biraz. Yarın bir daha baktiricaz biz de, kontrole gidicez. İnşallah iyi olmuşlardır minikler Allah hepimizin bebişine sağlık versin

Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Maşallah maşallah kuzuya☺☺☺
Allah bahtini da güzel eylesin inşallah. Benim prensesim de 13 günlük oldu bakalım 1 aylık nasıl olacak...

Geçmiş olsun kızlar. benimki de olmuştu şuanda iyi görünüyor inşallah ilerlemez.

Ederiz tabi ki canım Allah hayırlı ve kolay dogum nasip eylesin İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…