Yikamak çocuğu büyütüyor sagliklastiriyor. Tuz vücudunun ve terinin ömür boyu kokmamasi icin. Şeker de ömür boyu huyu şeker gibi olsun herkes onu sevsin diye.lomon ise gözdesi mikrobu çapagi temzilkiyor ve gozbebekelri parlak parlak olsun diye:)))Maşallah size oyyyy :)
Annem de her gün yıkayalım faydalı diyor bana, ben de 2 günde 1 düşündüm. Bu arada neden şeker ve tuz? Bir de limon neden sıkılıyor?
Canim yarin normal dogum icin mi gdeceksin sezaryen mi Rabbim kolaylik versin insallah cok rahat gecerCanım çok sağol, inşallah bi aksilik olmazsa gireceğim doğuma :)
Canim insallah kurtulursun yarin beklemesi cok zor doktorin iyi beklemis yine tatlim suniyi dener o halde hayirlisi olsunCanlar merhababenimde yarın doktor kontrolüm var. Bakalım yarın alacak mı? Yarın 40+5 oluyoruz. Hala bişi yok Artık bunaltıcı bir hal aldı. Bebeğin kemikleri resmen batıyor artık. Nefes almam zorlaştı. Lütfen artık yarın alsınlar istiyorummmmmmm
Canım açılma varsa suni denicez, yoksa sezaryen. Ama sabaha daha çok var inşallah kendi kendine gelmek ister benim canım oğlum :)Canim yarin normal dogum icin mi gdeceksin sezaryen mi Rabbim kolaylik versin insallah cok rahat gecer
Canim insallah kurtulursun yarin beklemesi cok zor doktorin iyi beklemis yine tatlim suniyi dener o halde hayirlisi olsun
Canim bizim.oglanlar yerini pek bi sevdiler ☺☺onsallah sancim kendi gelir ve acilman vardir insallah guzel haberlerini bekliyor olucaz☺Canım açılma varsa suni denicez, yoksa sezaryen. Ama sabaha daha çok var inşallah kendi kendine gelmek ister benim canım oğlum :)
Canim bizim.oglanlar yerini pek bi sevdiler ☺☺onsallah sancim kendi gelir ve acilman vardir insallah guzel haberlerini bekliyor olucaz☺
Canim hayirloli geceler bebisin buyumustur annesi her sey yolundadir insallahTüm annelere mutlu geceler yarın bisürü doğum ve kontrol var herkese Allahım yardimci olsun..ben de yarın kontrole gideceğim minigim buyumustur ınsaallah....sağlıkla kalın
Amin canim bende beklemedeyim carsamba son tarih doktor dedi hayirlisiİnşallah canım hepimiz kendi sancımızla doğururuz Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim yarin normal olmazsa alsin artik zor beklemesi doktor iyiymis ama bekliyoAynen tatlım inat etti doktor illa bekliycem diyor. İnş alır yarın.
Canım doktorun daha bekleyelim mi diyorAynen tatlım inat etti doktor illa bekliycem diyor. İnş alır yarın.
Gününe kadar gelmezse bekleyecek mi canım doktorunAmin canim bende beklemedeyim carsamba son tarih doktor dedi hayirlisi
Avent sothie aliyim diyorum yorumları okuyorum vazgeçiyorum emzik yerine arada dilini emiyor benim şapşirik annemde dilini emiyor emzik kabul etmez diyor bende öyleymişim de :) gaz sancısı çekiyoruz bizde ara ara girip çığlık attırıyor ve düzenli olarak her gün sabah 7 den 12 ye kadar ağlıyor benimki de kolik bebek olacak diye korkuyorum iyceCanim bugun ucuzluk wee nin emziginden aldik belki tutar diye yok yok yok tutmuyor.iki dk cork cork ediyor atiyor agzindan illa memeye gelecek emmesede agzinda bekleyecek orada uyuyacak illa hafi gün icinde ilgilenebiliyorsun ama gecenin sonuna dogru artik pilim bitiyor benim birde sabah 5 den 7 ye kadar agliyo meme istiyo ama emmiyo agzina alip bekliyo oyle sonra yatiriyorum on dk sonra heee heee basliyo aglamaya benim pertim cikiyo artik
Canim benim carsamba doluyo sata gore ve carsambaya kadar gelmezse beklemiyo gunu gecirmiyo bana carsamba hazirlikli gel yatis olacak dedi..suniyle başlatacak sanirim o panikle soramadim bileGününe kadar gelmezse bekleyecek mi canım doktorun
Canim dua edicez tabii ki Allah kolaylik versin insallah hersey yolunda olur tatlim☺bizde seni opuyorz Allahin izniyle kavuscan yavruna insallahKızlar ben de hepinize iyi geceler diliyorum. Yarin 8de hastaneye yatış var,suni vereceğiz dedi doktorum. Bir aksilik olursa sezeryana döneceğiz dedi. Bizim için de dua eder misiniz? Göbüşlülerin göbüşlerinden,bebişlilerin bebişlerinden öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?