2015 Ekim Anneleri

Maşallah size oyyyy :)
Annem de her gün yıkayalım faydalı diyor bana, ben de 2 günde 1 düşündüm. Bu arada neden şeker ve tuz? Bir de limon neden sıkılıyor?
Yikamak çocuğu büyütüyor sagliklastiriyor. Tuz vücudunun ve terinin ömür boyu kokmamasi icin. Şeker de ömür boyu huyu şeker gibi olsun herkes onu sevsin diye.lomon ise gözdesi mikrobu çapagi temzilkiyor ve gozbebekelri parlak parlak olsun diye:)))

Canlar merhaba benimde yarın doktor kontrolüm var. Bakalım yarın alacak mı? Yarın 40+5 oluyoruz. Hala bişi yok Artık bunaltıcı bir hal aldı. Bebeğin kemikleri resmen batıyor artık. Nefes almam zorlaştı. Lütfen artık yarın alsınlar istiyorummmmmmm

Kizlar adet olcak gbiyim agrim var..10 dk da bir lavabodayim hafif yanma vardi idrarda tahlil yaptrdim bugun bise cikmadi surekli gdyorm ama dogum yakin keske suyum vs gelse yoksa ben bise anlamam gbime geliyor

Canim insallah kurtulursun yarin beklemesi cok zor doktorin iyi beklemis yine tatlim suniyi dener o halde hayirlisi olsun

Canım açılma varsa suni denicez, yoksa sezaryen. Ama sabaha daha çok var inşallah kendi kendine gelmek ister benim canım oğlum :)
Canim bizim.oglanlar yerini pek bi sevdiler ☺☺onsallah sancim kendi gelir ve acilman vardir insallah guzel haberlerini bekliyor olucaz☺

Tüm annelere mutlu geceler yarın bisürü doğum ve kontrol var herkese Allahım yardimci olsun..ben de yarın kontrole gideceğim minigim buyumustur ınsaallah....sağlıkla kalın
Canim hayirloli geceler bebisin buyumustur annesi her sey yolundadir insallah

Kızlar bebişim sarılık olduğundan beri mama takviyesi yapıyoruz Hipp kullanıyoruz ama biberona alışacak diye korkuyorum siz Nasıl veriyorsunuz??bir de ne sıklıkla ve kaç ölçek??memeden soğur diye korkuyorum sütümde normalde geliyor Bebek emdikçe ama sağmaya gelmiyor o kadar denedim yok olmuyor

Avent sothie aliyim diyorum yorumları okuyorum vazgeçiyorum emzik yerine arada dilini emiyor benim şapşirik annemde dilini emiyor emzik kabul etmez diyor bende öyleymişim de :) gaz sancısı çekiyoruz bizde ara ara girip çığlık attırıyor ve düzenli olarak her gün sabah 7 den 12 ye kadar ağlıyor benimki de kolik bebek olacak diye korkuyorum iyce bir de burun tıkanıklığına dikkat et canım o da uyuma sorunu yapıyor

Canim dua edicez tabii ki Allah kolaylik versin insallah hersey yolunda olur tatlim☺bizde seni opuyorz Allahin izniyle kavuscan yavruna insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…