2015 Ekim Anneleri

Canim bizim kizdada oluyor emdikten sonra hemen gazini cikarmiyo yatiriyorum bu sefer aglamaya basliyo kipkirmizi oluyo kaldiriyorum ugrasiyorum sirtini sivazlayip pışpısliyorum oyle cikariyo cnm
Benim kızım uyurken inliyor ya sizin bebeklerde öyle oluyor mu.

Sağol canım Allah razı olsun

Canım benimki hem inliyor hem de ara ara çığlık atıyor mahvediyor şu gaz uyku yok bize sürekli memede kalmak istiyor..
Memedeyken gszı varsa boğazında kalıyor o anda ıkınırken çıkartıyor alttan korkuyorum her seferinde

Selam kızlar. Çarşamba günü eşim izinliymiş. Pazartesiden cumaya kadar da sabah 7 Akşamüstü 18:30 saatlerinde işte olacak. Kayınvalidem ile yine doğum için bekleyeceğim evde. Çantam hazır, hastane ve doktor belli fakat eşim işteyken sancım tutarsa ayvayı yedim. Kayınvalidem gözü açık, cengâver bir kadın değil. O an arkadaşımı aramam, ulaşabilmem ve beni gelip almasını söylemem gerekiyor. Ardından eşimi aramam, ulaşabilmem, onun da doktoru arayıp ulaşması gerekiyor. Sonra gitmek içîn hazırlanmam gerekiyor. Kayınvalideme düşen görev sadece koluma girmek olabilir veya kendini hazırlamak. En kötü senaryoyu da yazdım ve b planı yaptım. Eşim ve arkadaşlarıma ulaşamadım diyelim hemen hazırlanıp Çantaları asansöre koyup kapı önüne çıkarma. Kayınvalideyi çantaların başında bırakma. Caddeye çıkıp taksi bulma ve hastanenin yolunu tutma... Insan böyle zamanda yanında gerçekten güçlü insan istiyor. Kayınvalidem Araba kullanmayı bilseydi mesela, araba kapının önünde. Okuması yazması olsaydı. Sonuçta hastanede evrak işlemleri olacak. Girişken olsaydı hiç fena olmazdı... İş başa düşüyor. A planında sadece women olmam yeter fakat o plan tutmazsa b planı devreye giriyor ve süper women olmam gerekiyor:) hadi bakalım neydim ne olacağım :)))

En olmadı ambulans çağır tatlım c planın olsun :)

Canm bize hastaneden bi kagit verdiler benim ve bebegin yapmasi gerekenler yaziyordu. Orda diyordu gobegi dsene kadar banyo yaptrmayin diye. Keske yaptrsaydim rahatlardi. Bugun kafasini koltuk altini vs. Sildim.gobegi dusmus gibiydi bugun. Boyle kil gbi incecik bise tutuyor. Duser dusmez banyo yaparsa mikrop mu kapar ??

Kızlar mesajları okuyamadım dua eden herkese tesekkur ediyorum:) kısaca anlatayım telefon benim değil kotu yasasam anlayın artık:) sabah hastaneye geldigimde hiç açılma yoktu Bebek aşağı inmemişti ve kilosu kafa çapı fazlaydı . Doktorumuz gelince istersen deneyelim suni sancı ile 6-7 saat bekleyelim eğer inerse zorlarız bu sikinti olursa sezeryana geçeriz dedi
Bende zorlamak istemedim çünkü Bebek kilolu ve kafası buyuk birde hiç aşağı inme yok. Hemen karar verdik ve sezeryana alındım. Spinal anestezi oldu hiçbirşeyi hissetmedim heyecan ve korku nedeniyle cok titredim vücudum zangır zangır oldu ama hiç önemli değil bebeğim o kadar guzelki cok tombul yanakları pembe pembe:) Allah herkese tattırsın bu duyguyu. Ağrı'm var yürümeye çalışıyorum ara ara onun dışında süperiz maşallah diyin bize

Canim gözünüz aydin olsun Rabbim uzun ömürler versin. Sen normal doğum olsun diye elinden geleni yapmışsın. Sen ve bebegin iyisiniz ya önemli olan o.

Aahaha E Eylul-um çok iyiydi bu benim kızda sizinkiler gibi ya emziğe alışmaları lazım bu cadıların
Canim bugun ucuzluk wee nin emziginden aldik belki tutar diye yok yok yok tutmuyor.iki dk cork cork ediyor atiyor agzindan illa memeye gelecek emmesede agzinda bekleyecek orada uyuyacak illa hafi gün icinde ilgilenebiliyorsun ama gecenin sonuna dogru artik pilim bitiyor benim birde sabah 5 den 7 ye kadar agliyo meme istiyo ama emmiyo agzina alip bekliyo oyle sonra yatiriyorum on dk sonra heee heee basliyo aglamaya benim pertim cikiyo artik

Aslinda doltorumuz farketmedi canim. Bobreklerimizde sorun vardi bu cocuk down olabilir diye beni perinatologa yonlendirdi perinatalog farketti bu durumu. Yoksa kendi doltorumuz fark edemezdi. Insallah atlaticaz canim ve dedigin gibi evimizde gulucez oynicaz:)

statistician41 masallah her seyin yolunda gitmesine cok sevindim..insallah boyle devam eder her zaman aklimda omercik. eminim burdaki cogu annenin de oyle..dualarimizla cok daha iyi olacak inaniyorum..
Cok sagolun canim. Dualar ile geldik zaten bu noktaya insallah dualar ile de guzel sonu getirecegiz

Benim kızım uyurken inliyor ya sizin bebeklerde öyle oluyor mu.
Evet cnm sanki sayikliyornus gibi sesler cikariyor dogdugundan beri oyle cnm birde kusmamiz kotu bizim ya burnundanda geliyo gece bir gozum surekli onda genzine falan kaciverir diye allah korusun

Kizlar iyi aksamlar..
Yarin sabah 8 bucuk gb sezeryana giricem benim gibi yarin dogumu olan herkesin Allah yardimcisi olsun..

Burada yaklasik 8 ay cok sey paylastik hepinize cok tesekkur ederim hakkinizi helal edin..
Bir de duanizi istiyorum bir ayetel kursi okur musunuz bizim icin..
Kizimi saglikla kucagima alir cikarim insallah..firsat buldugumda size yazarim..
hepinizi opuyorum..

Canım Allah kolaylık versin, sağlıkla kucakla inşallah bebeğini. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sana ve yarın doğumu olacaklara okudum dua.

Canım mama kutusunun fotoğrafını paylaşır mısın?

Rabbim kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…