2015 Ekim Anneleri

Benimde bugün 40+1 oldu. Doktor cuma saat 17:00 de kontrole gel dedi.( ola ki doğum gerçekleşmezse) daha sonra bir arkadaşım haftada 2 olmalı kontrol. Sonları oynuyorsun salı günü de kontrole git dedi. Şimdi salı günü hastaneye kontrole gideceğim, cuma günü de kendi doktoruma. Bence de 2 kontrol gerekli.

Bizimki geniş yeri buldu hala hareket etcek kadar yerim varsa demekki çıkmama gerek yok diyor bende de nasıl bir karın varmış olmuş 4 kg hala popoyu ordan oraya vuruyor :)
Çok güldüm buna
Aynen bu canım.
Gözün aydın canım. Umarım kendiliğinden durmuştur kanama.
Ama limon çok canını yakmaz mı gözüne damlatınca
Kızlar ben bişey sormak istiyorum bu Lansinoh krem cok mu yogun bi krem? Benimki cok sert de..
Evet canım yoğun bir krem. Sürmeden önce işaret ve baş parmaklarınız arasında yumuşatın diyor prospektüsünde. Isınınca yumuşuyor hemen.

Maşallah Canım çok güzel geçmiş tabi sıkıntılar olacak ağrı ve süt gibi oda tuzu biberi artık

Benim açılmam varsa ve kanala girdiyse bebeğim, suni sancı isteyeceğim. Sizin var mıydı açılma suni sancı almadan önce

İlk doğumda sancım ve açılmam vardı sürecin tamamlanması için suni sancı verdiler. Bunda ise sancım yoktu aslında açılma varmış 4cm ama hiçbir belirti yoktu dr. muayenesinden sonra başladı ağrılarım ve hafif bir pembemsi kanama

Hayirli saaglikli sihhatli kolay dogum olsun ins canim..
realistan senin catir catir ilan ettigin dogurma haftasi bereketli basliyor sanirim :)
Kesinlikle canım. Maşallah annelere. Maşallah bebîşlere. Çatır çatır doğururum diyen anne bebeğine güven verir doğal olarak bebek te naz yapmaz. Anneye güvenir. Çok güzel doğum hikayeleri olsun inşallah. Anneler Sağlıkla, kolaylıkla doğursun. Sütümüz bol, göğsümüz dayanıklı, bebeklerin emiş gücü yüksek olsun:) ve doysunlar. Şimdiye kadar da dua ederdim ama şu çatır çatır doğurma haftasında dualar 2 ye katlandı. :) mutlu anneler ve mutlu bebek resimleri görelim inşallah

Cevabınız için çok teşekkürler. Burda çoğu kişi suni sancidan korkuyor bende dahil ama sanırım korkulacak bir şey değilmiş. Icin rahatladı bir nebze.

Önemli olan sancıyı nasıl çektiğin. Eğer suni sancı verildiği zaman yatıpta yada hiç hareket etmeden açılma olsun diye beklersr hem süreç uzar hemde canın yanar. Ama mesela ben bu doğumumda ebeden çok memnun kaldım çok yardımcı oldu bana hiç yerimizde durmadık merdiven inip çıktık, yürüyüş yaptık, plates topunda yaylanma ve squat hareketleri yaptık. Dr.un tahmin ettiği saatten bile yaklaşık 3 saat önce doğdu

Tatlım bekleme. Parasıyla değil mi? Yarın sen de git doktora. Belki de yarın doğuma alır doktor seni. 3. Doktorum benim. Bir kez soğudum mu bir daha gitmiyorum o doktora.

Âmin inşallah Canım aynen bol dualı ve doğumlu bir hafta

Galiba ben de sali gunu gidicem doktora persembeye kadar bekleyemicem gunu gecince beklemek daha zormus

Çok heyecanlı ... Ben canı gönülden dua ediyorum. Hatta duaları günlük yapmaya başlayacağım.: Pazartesi doğuma girecek tüm annelerin Allah yardımcısı olsun. Çok rahat, kolay doğumlar ve güzel doğum hikayeleri olsun. Bizlerle de paylaşsınlar. Mümkünse annelerimizin sütü bol olsun, bebekleri Sağlıkla doysun. Allah işini bilen, eli hafif, yüzünde daima tebessüm olan doktor ve sağlık ekiplerine denk getirsin.12 Ekim 2015 Pazartesi doğum yapacak anne ve dünyaya cee yapacak bebeklerinden hayırlı güzel haberler alalım.

Canım sanki seninde nişanın gelmişti yanlışmı hatırlıyorum
canım benden nerdeyse her hafta nişan geliyor ama ne sancı var ne bebek :)
35.haftadan beri pembemsi akıntım oluyor
en son c.tesi biraz daha koyu geldi niana benzerdi ama emin olamıyorrum hep oldugu için
doktorum sancıyı beklıycez dedi
düzenli sancı da yok şimdilik bakalım

ay sağol cnm bilgiler için

Kizlar adet olcak gbiyim agrim var..10 dk da bir lavabodayim hafif yanma vardi idrarda tahlil yaptrdim bugun bise cikmadi surekli gdyorm ama dogum yakin keske suyum vs gelse yoksa ben bise anlamam gbime geliyor
Anlarsın canım. Sancılar bir gelmeye başlasın şöyle düzenli düzenli :)) az kaldı. Doğuracaksın Allah'ın izniyle. Bakalım hangi günün annesi olacaksın. :) 2 Pazartesi 2 salı var Ekim in 2. 10 luk diliminde. Kalanlar tek. Bekleyelim ve görelim. Çok heyecanlı.

Bizim oğlan bağırmaya başladı kucağıma aldım susmadı babası aldı hemen sustu arkasından da yapmur başladı. Yapmuru mu hissetmiş artık ne anlayamadık.
Yerim onu ben yha =) bende yağmuru çok seviyorum böle içim bi tuhaf olur heyecan bakımından yani benimkide içerde durmadı o hareket ettikçe belime ağrı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…