Hiç bir emziği kabul etmeyen soothieyidi kabul etmiyormuş bunu okudum canım kötü yorum yok yani ortada senin miniğin tuttaysa ne güzel darısı bize :)cnm bende soothie kullaniyorum da ne yorumu okudun merak ettim
Çok şükür canım şimdi emzirdim yatırdım yatağına Allahım nasıl güzel bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen nasılsın canım geride okumam gereken 100 sayfa kalmıştı bugün tekrar sohbetler devam edecek ben yine geride kalacağım hiç eksilmiyor gibi o yüzden gelişmeleri kaçırıyorum.Kızı annesinden ısrarcı çıktı :) sezaryen diye diretti ve rahatını hiç bozmadı ya :)) Sağlıkla büyüt melis i annesi. Kendine de kızma. Oldu bitti. Çok şükür Sağlıkla dünyaya geldi.
ay sağol cnm bilgiler için
Daha cok yenisiniz kuzum gelir sütün merak etme suyu ihmal etme.Ben de öyle yapmak istiyorum canım ama; sık sık emzirince, bir de arada sagarsam öyle doyuracak kadar süt çıkmıyor yaEn guzeli senin yaptığın aslında. Keşke bemimki de çok çok olsa da sağsam..
Bizde de gaz var ama, daha minigiz biz. 1 hafta oldu. 15. günden sonra gaz asıl artar diyorlar. İnşallah artmaz.
Ay maşallah caniimmmBenim bebisime tontiş diyorlardi, 38 haftada 3.900 doğdu. Seninki nasıl da tosunmuuss maşallah Yenir o yeniirr Hem ne de güzel anlatmissin. Gözlerim doldu.. Tekrar yaşadım sanki kendi doğumumu da.. Allah sağlıklı mutlu uzuuuun bir ömür versin miniginize canım
Canım çok geçmiş olsun.. Oğlunun da.senin de iyi olmanıza çok.sevindimAllah bir daha yasatmasin. Sağlıkla mutlulukla buyutun yavrunuzu inşallah.. Gözünüzaydın canım
CaniimmmGözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin insallahhh İnşallah sıkıntıların da bir an önce geçer.. Allah şifasını versin.. Meleklerimizin sağlığına şükürler olsun
Ne güzel herkesten güzel haberler geliyorİnşallah bekleyen herkes yavrusuna sağlıkla kolaylıkla kavuşur
Canım güle güle büyüt bebegini sağlıkla inşallah ikinciler daha rahat büyüyor derler tadına vara vara bakalim yasayip göreceğiz :)Çok şükür canım şimdi emzirdim yatırdım yatağına Allahım nasıl güzel bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen nasılsın canım geride okumam gereken 100 sayfa kalmıştı bugün tekrar sohbetler devam edecek ben yine geride kalacağım hiç eksilmiyor gibi o yüzden gelişmeleri kaçırıyorum.
Âmin canım. Allah herkesin evladına sağlık versin. Annesine babasına bağışlasın. Çok şükür iyiyim ben. Cuma son kontrolüm var. Ola ki cumaya kadar doğum gerçekleşmezse Cumartesi hastaneye yatış. Suni sancı. O da olmazsa sezaryen diye konuştu doktorum. Sakince bekliyorum.Çok şükür canım şimdi emzirdim yatırdım yatağına Allahım nasıl güzel bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen nasılsın canım geride okumam gereken 100 sayfa kalmıştı bugün tekrar sohbetler devam edecek ben yine geride kalacağım hiç eksilmiyor gibi o yüzden gelişmeleri kaçırıyorum.
Doktorunu arayıp sor istersen. En iyi cevabı o verir.umarım doğum belirtisi değildir. Bebişin biraz daha büyüsün annesi.Selam anneler. 2aydan fazladır erken doğum riskinden dolayı ilişki olmuyordu. Cumartesi kontrolde kıyın kıyın doktora ilişki serbest mi diye sormuştum o da serbest dedi. Buna dayanarak bugün mikmik olduama 2saattir belim ve kasıklarım ağrıyor. Özellikle belim kopuyor. Önemli bişey var mıdır acaba doğum belirtisi mi ki?? Ilişki benim neyime belimin ağrısının hafiflemesi için ne? yapmalıyım
Selam anneler. 2aydan fazladır erken doğum riskinden dolayı ilişki olmuyordu. Cumartesi kontrolde kıyın kıyın doktora ilişki serbest mi diye sormuştum o da serbest dedi. Buna dayanarak bugün mikmik olduama 2saattir belim ve kasıklarım ağrıyor. Özellikle belim kopuyor. Önemli bişey var mıdır acaba doğum belirtisi mi ki?? Ilişki benim neyime belimin ağrısının hafiflemesi için ne? yapmalıyım
Kesinlikle canım. Maşallah annelere. Maşallah bebîşlere. Çatır çatır doğururum diyen anne bebeğine güven verir doğal olarak bebek te naz yapmaz. Anneye güvenir. Çok güzel doğum hikayeleri olsun inşallah. Anneler Sağlıkla, kolaylıkla doğursun. Sütümüz bol, göğsümüz dayanıklı, bebeklerin emiş gücü yüksek olsun:) ve doysunlar. Şimdiye kadar da dua ederdim ama şu çatır çatır doğurma haftasında dualar 2 ye katlandı. :) mutlu anneler ve mutlu bebek resimleri görelim inşallah
Canım benim 40+5 bugün,ama hic sancım olmadıcnm senin nişanın gelmişti nedne suni vercekmiş, kaçıncı haftadaydın ?
Rabbim anali bali büyütsunBen aksam 7yi 4 gece aldim kizimi kucagima dua eden herkese Allah razi olsun.. Rabbim tez kurtarsin kalanlarida insallah saglicakla..
Öyle bir dr un olduğu için ne kadar şanslısın biz zorla bekleticez diye uğraşıyoruz 40 dolunca beklemem dediği için başka dr aramaya başlamıştım ki herşey yolunda olursa 41 bitene kadar beklerim dedi benim zorumla ne güzel normal doğum yanlısı dr un herkes böyle bir dr bulabilmek içşn uğraşıyorBenim doktorum neden bu kadar bekliyor?? Beklemesindeki anlamsızlıkla birlikte hala açılma sancı yok yani. 2 gün sonraki işi neden şimdi yapmıyor ki zaten 5 gün geçti. Saçma sapan ağrılar var her yerimde. Vücut bitkin devamlı. Her şeyden soğudum. Artık yarın hala bişi yapmazsa başka doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?