2015 Ekim Anneleri

An itibariyle Fas topraklarında pazar günü bitti Pazartesi'ye girdik. Sağlıklı, hayırlı, güzel bir güne uyanmak dileğiyle. Iyi uykular güzel anneler ve bebişleri.

Selam anneler. 2aydan fazladır erken doğum riskinden dolayı ilişki olmuyordu. Cumartesi kontrolde kıyın kıyın doktora ilişki serbest mi diye sormuştum o da serbest dedi. Buna dayanarak bugün mikmik oldu ama 2saattir belim ve kasıklarım ağrıyor. Özellikle belim kopuyor. Önemli bişey var mıdır acaba doğum belirtisi mi ki?? Ilişki benim neyime belimin ağrısının hafiflemesi için ne? yapmalıyım

Kızı annesinden ısrarcı çıktı :) sezaryen diye diretti ve rahatını hiç bozmadı ya :)) Sağlıkla büyüt melis i annesi. Kendine de kızma. Oldu bitti. Çok şükür Sağlıkla dünyaya geldi.
Çok şükür canım şimdi emzirdim yatırdım yatağına Allahım nasıl güzel bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen nasılsın canım geride okumam gereken 100 sayfa kalmıştı bugün tekrar sohbetler devam edecek ben yine geride kalacağım hiç eksilmiyor gibi o yüzden gelişmeleri kaçırıyorum.

Daha cok yenisiniz kuzum gelir sütün merak etme suyu ihmal etme.
İlk gunden beri gazla uğrDşıyrz ğnşlh seninki gazlı bebek olmaz

Canım güle güle büyüt bebegini sağlıkla inşallah ikinciler daha rahat büyüyor derler tadına vara vara bakalim yasayip göreceğiz :)

Âmin canım. Allah herkesin evladına sağlık versin. Annesine babasına bağışlasın. Çok şükür iyiyim ben. Cuma son kontrolüm var. Ola ki cumaya kadar doğum gerçekleşmezse Cumartesi hastaneye yatış. Suni sancı. O da olmazsa sezaryen diye konuştu doktorum. Sakince bekliyorum.

Doktorunu arayıp sor istersen. En iyi cevabı o verir.umarım doğum belirtisi değildir. Bebişin biraz daha büyüsün annesi.

35.haftada benim de erken doğum riskim olmuştu doktorum doğuma kadar mikmik yasak demişti:) o günden sonra doğumu tetikleyecek az bir şey yürüyüş bile yapsam kasiklarim ağrırdi. Bekle bakalım canım inşallah bebegin de biraz daha bekler

Amiiiinnnn amiiinnn... benim daha var görünüyor ama dualarindan nasiplendigimi düşünüyorum :)

Öyle bir dr un olduğu için ne kadar şanslısın biz zorla bekleticez diye uğraşıyoruz 40 dolunca beklemem dediği için başka dr aramaya başlamıştım ki herşey yolunda olursa 41 bitene kadar beklerim dedi benim zorumla ne güzel normal doğum yanlısı dr un herkes böyle bir dr bulabilmek içşn uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…