2015 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlar,
Heyecandan pek uyuyamadım gece, sabaha kadar değişik rüyalar gördüm.
Hava da çok kapalı, sevmem kapalı havaları, içim bunaldı.
Gece sancım gelir diye bekledim ama yok, yine gelmedi.
Bakalım, inşallah her şey yolundadır.
Annelerin bebeklerine sağlıkla kavuştuğu bir gün olsun.

Günaydın herkese hayırlı haftalar mutlu günler olsun.
Gece kitaba sardırdım 3.30 da uyudum bu saatte de uyandım. 8.30 da temizlikçi gelecek. Ben de gidip manikür pedikür kul tüy işlerini halledeceğim. Son bakımlar son hazırlıklar inşallah. Yarın da kontrolümüz var. Meleklerimizin keyfi iyidir inşallah.

Günaydın herkese. Kızlar bişey soracağım bu nişan dedikleri illa kanlı yada pembe mi olmalı. Akşam peçeteye bitop sarı bişey düştü anlayamadım. Birde çamaşırım ıslanıyor her ayağa kalktığımda. Bugün randevum var bakalım ne diycek

Günaydın güzel Anneler ve bebişleri biz dün planlandığı gibi sezeryanla Berramızı kucağımıza aldık çok şükür dün çok ağrım olduğu için foruma giremedim spinal anestezi yaptılar çok pişmanım keşke normal doğursaydım hiç uyuşmadım ve ameliyat sırasında herşeyi hissettim ağrılarım dayanılmazdı hiç memnun kalmDım doktoruma da söyledim ama bebeğimi kucağımda hissetmek kokusunu koklamak herşeye değer şimdi iyiyim şükür ama bazı bünyeler çabuk uyuşmuyormuş aman ha dikkat edin geriye dönük okuyamadım doğum yapanların gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun kızımla çok öpüyoruz sizi

O çamaşır ıslanma bende de var bende sorayım bugun bakalım ne dicekler

Gün aydınlar bol bel ve bas ağrılı bir güne uyanmış bulunmaktayım. Aynen canım benimde doktorum dogum tarıhınden sonra bir hafta bekleyeceğiz sonra oturur konuşuruz dedi anladım ki gercekten normal dogum yanlısı. Çünkü burada cok kişinin ki 1-2 gun bekliyor en fazla gördüğüm kadarıyla.

Günaydın kızlar Güzel ve huzurlu geçecek bir haftaya başlayalım. Bebeğini kucağına almak isteyenler harika doğum hikayeleriyle bebeklerini kucaklarına alsın, zaten almış olanlar da gazdan, uykusuzluktan uzak, sağlıklı, süper bir hafta geçirsin minikleriyle. Bugün doktorumu arayıp hastanedeyse ben de kontrole gideceğim. Geçen sefer az kilo almıştı oğlum bu defa umarım yakalamıştır haftasını.
Bu arada @fleuri profil fotona bayıldımAllah bu tatlı aileyi nazarlardan saklasın

Günaydınnnn Benimde az alıyor ya günlerimiz yakın birbirine senin paşa enson ne Zaman nekadardı

Dr en son 41 in bittiği gün alırım artık daha fazla kumar oynamaya gerek yok dedi öyle 1-2 gün daha beklemicek bu kadarınıda benim ısrarımdan tabi daha bekleyip beklememeyede cuma karar vericek suyunda azalma plesantada kireçlenme başladıysa beklemem diyor

Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Canım bin kere maşallah inanamıyorum hangi ara 1 ay oldu daha dün gibi doğumu...

Kızlar günaydın,
Şu an doktorumu bekliyoruz. Artık her yerim ağrıyor yerimde duramıyorum bai ağrısı da cabası. Doktorumun normali beklemesinde sıkıntı yok bende normal istiyorum ancak sıkıntıya girmeye başladık gibi hissediyorum. Sıcak soğuk terliyorum olduğum yerde. Bi garibim muayeneden çıkınca yazarım. Şans dileyin hayırlısı olsun

Canim dogum hikayen cok guzel.Rabbim anali babali buyutsun cok tatli minnagin maasallah sana da gecmis olsun darisi basimiza insallah ☺

Canim hayirlisi olsun hakkinda..doktorun bugun netlestirir olmadi suni dener daha beklemenin manasi yok bence sen zaten yeterince bekledin..

Cok tesekkur ederm butun annelern dogumu kolaylikla gecsin insallah ..
Gunaydin kizlar,rengarenk0606 Allah Sana ve tum dogum yapacaklara kolay saglikli dogumlar nasip etsin ins. Dogum yapanlara da cok gecmis olsun saglicakla buyutsunler ins. Tecrubelerinizi paylasin bizimle bebisler napiyir NE Kadar emiyor Bir suredir giremiyordum ssyfaya 2 gundur elimden geldiğince okumayalıştım yazılanları ama kapkalın kitamıbarek sayfamız) çalışıordum daha önceki haftaya kadar 2 hafta dınlenmiş olucam buyuttuk bebişleri Allah ın izniyle Ben daha dogurmadim bu ctesi 38 +1 iken sezeryan olucak kısmetse kartal umut hastanesinde.

Insallah canim hepimizin kolay dogumlari olur insallah bizlerde kavusuruz insallah yavrucuklarimiza beklemedeyiz smdilik cok bi belirti yol ama bakarsin hepimizs bi anda geliverir☺☺

Günaydın herkese,
Ohhh be, dün gece yine güzel uyudum. 3 defa kalkıp tuvalete koşmama rağmen hem de. Yine ne ara kalktım da, geri gelip hemen uykuya daldım hatırlamıyorum bile. Hala uyuyordum ama bebişimin hıçkırıklarına uyandım :)
Bugün bizim ev halkı için zorlu bir gün olacak. Ben kıl tüy işleri için kuaföre, oradan manikür pedikür için bir merkeze gideceğim. Teyzem annemin yanına bize gelip, sarma börek tatlı falan hazırlayıp buzluğa atacaklar. Yarın doktor kontrolümüz oldugu için eşim izinli olacak ve bugünden çok çalışması lazım. Eğer Perşembeye sezaryen günü alırsak da, haftaya kadar işe gitmeyecek.

Ah minnak bebek, nasıl da heyecana soktu bizi. Dün akşam annemin getirdiği ve kendi elleri ile ördüğü bir sürüüü hırka, kazak, yelek yıkadık. Normal kıyafetinden çok hırkası olmuş ve anneannesi hala örmeye devam ediyor :)

İnşallah güzel bir gün ve hafta olur. Bugün doğuma girecek arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, sağlıkla kucaklasınlar bebeklerini. Darısı da bizlere inşallah.

Cnm ya bnm kiz kusup duruyor burnundan da geliyo hatta bayadir boyle gece nobet tutuyoruz bugun dr a gidecegiz genelde ıkınırken oluyo doktor bize gaz ilaci vermedi hic kuzum kipkirmizi oluyo basliyo aglamaya sonra. Cnm hadi ya dr a sordunuz mu ne diyo kolik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…