O çamaşır ıslanma bende de var bende sorayım bugun bakalım ne diceklerGünaydın herkese. Kızlar bişey soracağım bu nişan dedikleri illa kanlı yada pembe mi olmalı. Akşam peçeteye bitop sarı bişey düştü anlayamadım. Birde çamaşırım ıslanıyor her ayağa kalktığımda. Bugün randevum var bakalım ne diycek
Aynen canım benimde doktorum dogum tarıhınden sonra bir hafta bekleyeceğiz sonra oturur konuşuruz dedi anladım ki gercekten normal dogum yanlısı. Çünkü burada cok kişinin ki 1-2 gun bekliyor en fazla gördüğüm kadarıyla.Öyle bir dr un olduğu için ne kadar şanslısın biz zorla bekleticez diye uğraşıyoruz 40 dolunca beklemem dediği için başka dr aramaya başlamıştım ki herşey yolunda olursa 41 bitene kadar beklerim dedi benim zorumla ne güzel normal doğum yanlısı dr un herkes böyle bir dr bulabilmek içşn uğraşıyor
Günaydınnnn Benimde az alıyor ya günlerimiz yakın birbirine senin paşa enson ne Zaman nekadardıGünaydın kızlarGüzel ve huzurlu geçecek bir haftaya başlayalım. Bebeğini kucağına almak isteyenler harika doğum hikayeleriyle bebeklerini kucaklarına alsın, zaten almış olanlar da gazdan, uykusuzluktan uzak, sağlıklı, süper bir hafta geçirsin minikleriyle. Bugün doktorumu arayıp hastanedeyse ben de kontrole gideceğim. Geçen sefer az kilo almıştı oğlum bu defa umarım yakalamıştır haftasını.
Bu arada @fleuri profil fotona bayıldımAllah bu tatlı aileyi nazarlardan saklasın
Birazcik yaniyo tabi ama sonrası güzel oluyoyakmaz
Dr en son 41 in bittiği gün alırım artık daha fazla kumar oynamaya gerek yok dedi öyle 1-2 gün daha beklemicek bu kadarınıda benim ısrarımdan tabi daha bekleyip beklememeyede cuma karar vericek suyunda azalma plesantada kireçlenme başladıysa beklemem diyorGün aydınlar bol bel ve bas ağrılı bir güne uyanmış bulunmaktayım.
Aynen canım benimde doktorum dogum tarıhınden sonra bir hafta bekleyeceğiz sonra oturur konuşuruz dedi anladım ki gercekten normal dogum yanlısı. Çünkü burada cok kişinin ki 1-2 gun bekliyor en fazla gördüğüm kadarıyla.
Canım bin kere maşallah inanamıyorum hangi ara 1 ay olduHı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Canim dogum hikayen cok guzel.Rabbim anali babali buyutsun cok tatli minnagin maasallah sana da gecmis olsun darisi basimiza insallah ☺İyi grceler kızlar. Hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı beğendim ama alıntı yapamadım. Biz evdeyi çok şükür. Size hikayemizi anlatacağım. Bildigiğiniz gibi cumartesi kontrole gittik doktor karsr verecekti. Doktorumuz baktı nstmiz ne iyi ne de kötüydü. Başka doktora daha gönderdi doplere birlikte karar verdiker. Bebek 2500 görünüyordu su az değil bol da değildi. Bebek 2 haftador kilo almıyor su da bol değil riske almayalım beklemenin anlamı yok dediler. İkisi de normal doğuma pek olumlu bakmadılar bebişimiz küçük diye. Ben hayırlısı diyip kabul ettim. Spinal oldum. Çok çok rahattı. Bir tek sırtıma iğne takılırken zorlandım. Omurların arası açılması lazim o da ayakları düz sırtı düz tutup kaviz vermek lazim ee kocaman göbüşle kolay bir iş değil. Çok uğraştılar yapamadılar benim de tabi cnm yandı o ara doktorum geldi ayaklarınınyana sarkıt dedi öyle yapın dediğini yaptığımzda hemen oldu 3 dkkda uyuştuk 5 dkkya bebişimin ağlayışı geldi. Ben hiç bir şey anlamaya yetişemedim bir baktım iki kocaman göz ve büzülmüş dudak bana bakıyor bağrıyor. Gösterip hemen geri aldılar kordonunu kestiler. Kordon kesilince kucağıma verdiler. Eşim girmek istedi sezeryanda olmaz dediker ama telefonunu ver çekeriz dediler. Ameliyathanede çok eğlendik bol boş resim çektiler selfi yaptılar. Bebişim 2040 gm 46 santim doğdu. Boyu uzun olduğu için kilosu yanloş hesaplanmış usg. Minnagım bir karış prematğre giyiyoruz ama maşallah yaygaramızı bütün hastahane duydu. Doktor hemen ciğerde skntımız yok dedi. Odamıza indirdiler bu arada eşim heyacanlı doktoru çiçekle bekliyormuş kapıda doktorumuz çok duygulanmış daha önce kimse ameliyathane kapısında beni çiçekle beklememiş dedi. Hemen kurbanı da kestirmiş ben daha odaya inmeden. Odamıza geldik hemen kahve ve biter verdiler. İlk 5 saat çok rahattı hiç bir şey hissetmiyordum ama bilinçliydim. Tek bebepimib şekerine bakılacaktı mama verdiler. O yüzden trdirgindik. İki sefer kan aldılar 3-4 saat arayla ama çok şükür şekeriniz de iyi çıktı ve küvezlik durumumuz yok diye karar verildi. Oğluşum malallak minnak ama çok canlı gözleri hep açık emziği bile tuttu haraketli. Sanki kilomuz 2 değilde 4 gibi tepkilerimiz. Uyuşukluk geçtikten sonra zorlanmaya başladım. Grcemiz biraz zor geçti. Rahim kasılıyor eski küçük boyutlara girmeye çalışıyor. Ağrı kesici yapıyorlar ala bana pek etki etmiyormuş. Zor mu zor biraz ama korkulacak kadsr değil. Zor olan ilk sefer ayağa kalkmak ilk yürğyğşten sonra hemen kendime geldim. Şu ana kadar da hiç bal ağrım olmadı doktorum uyardı zaten 3 litre su şçersen olmaz dedi ben de bol boş sıvı tükettim. Bugün de eve geldik. Bugün artık sancı hiç kalmadı ama dikiş ağrılarım başladı ona da ağrı kesici verdiker. Eğilmek kalkmak oturmak zor ama sabah ile akşam arasında bile çok fark var. Önemli olan haraket etmek yürümek. Sanırım yarın da çok daha iyi olacağım. Bu arada tam ameliyathaneye geldik yatırdılar beni o anda suyum geldi. Demek ne yapsak ne etsek minnağım karsrlıymış 10.10.15 doğmaya. Sezeryan olduğu içib belki hala içimde burukluk var normal doğumy tadamadığım için ama bebepe bakınca hiç bir şey umrumda olmuyor. Dün sakinleştirici iğneden dolayı daha tam kavrayamıyordum ama buğğn her bakışta daha çok aşık oluyorum ona. Bebek gerçekten çok fsrklı bir şey. İnşallah hepinizi bir an önce kavuşursunuz. Ayrıca Rabbim bütün isteyenlere versin tattırsın. Resmen yoktan var oldu minik. Bu arada eşim hamilelik boyunca çok duygusuzdu ama şimdi doyamıyor. Bu yüzden eşleri ilgisiz olanlar korkmayın. Doğumla herşey değişir. Tek sıkıntımız sütümüz daha gelmedi. İnş en yakın zamanda o da gelir. Çok uzattım ama bizen bu kadar.
Canim hayirlisi olsun hakkinda..doktorun bugun netlestirir olmadi suni dener daha beklemenin manasi yok bence sen zaten yeterince bekledin..Kızlar günaydın,
Şu an doktorumu bekliyoruz. Artık her yerim ağrıyor yerimde duramıyorum bai ağrısı da cabası. Doktorumun normali beklemesinde sıkıntı yok bende normal istiyorum ancak sıkıntıya girmeye başladık gibi hissediyorum. Sıcak soğuk terliyorum olduğum yerde. Bi garibim muayeneden çıkınca yazarım. Şans dileyin hayırlısı olsun
Gunaydin kizlar,rengarenk0606 Allah Sana ve tum dogum yapacaklara kolay saglikli dogumlar nasip etsin ins. Dogum yapanlara da cok gecmis olsun saglicakla buyutsunler ins. Tecrubelerinizi paylasin bizimle bebisler napiyir NE Kadar emiyor Bir suredir giremiyordum ssyfaya 2 gundur elimden geldiğince okumayalıştım yazılanları ama kapkalın kitamıbarek sayfamız) çalışıordum daha önceki haftaya kadar 2 hafta dınlenmiş olucam buyuttuk bebişleri Allah ın izniyle Ben daha dogurmadim bu ctesi 38 +1 iken sezeryan olucak kısmetse kartal umut hastanesinde.Cok tesekkur ederm butun annelern dogumu kolaylikla gecsin insallah ..
Insallah canim hepimizin kolay dogumlari olur insallah bizlerde kavusuruz insallah yavrucuklarimiza beklemedeyiz smdilik cok bi belirti yol ama bakarsin hepimizs bi anda geliverir☺☺Anlarsın canım. Sancılar bir gelmeye başlasın şöyle düzenli düzenli :)) az kaldı. Doğuracaksın Allah'ın izniyle. Bakalım hangi günün annesi olacaksın. :) 2 Pazartesi 2 salı var Ekim in 2. 10 luk diliminde. Kalanlar tek. Bekleyelim ve görelim. Çok heyecanlı.
İki hafta önce 1200 g'dı ama 1700 kadar olması bekleniyorduGünaydınnnn Benimde az alıyor ya günlerimiz yakın birbirine senin paşa enson ne Zaman nekadardı
Epey bıyutmussum sen bebişi suni sancı falan demiyorlar mı artıkCanım benim 40+5 bugün,ama hic sancım olmadı
Cnm ya bnm kiz kusup duruyor burnundan da geliyo hatta bayadir boyle gece nobet tutuyoruz bugun dr a gidecegiz genelde ıkınırken oluyo doktor bize gaz ilaci vermedi hic kuzum kipkirmizi oluyo basliyo aglamaya sonra. Cnm hadi ya dr a sordunuz mu ne diyo kolik icinAvent sothie aliyim diyorum yorumları okuyorum vazgeçiyorum emzik yerine arada dilini emiyor benim şapşirik annemde dilini emiyor emzik kabul etmez diyor bende öyleymişim de :) gaz sancısı çekiyoruz bizde ara ara girip çığlık attırıyor ve düzenli olarak her gün sabah 7 den 12 ye kadar ağlıyor benimki de kolik bebek olacak diye korkuyorum iycebir de burun tıkanıklığına dikkat et canım o da uyuma sorunu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?