Canım bir arkadaş bana gazı olunca ayak altlarına ayak altlarına ve karnına adacayı yağı surdum ıyı geldi demiştiCnm ya bnm kiz kusup duruyor burnundan da geliyo hatta bayadir boyle gece nobet tutuyoruz bugun dr a gidecegiz genelde ıkınırken oluyo doktor bize gaz ilaci vermedi hic kuzum kipkirmizi oluyo basliyo aglamaya sonra. Cnm hadi ya dr a sordunuz mu ne diyo kolik icin
Insallah canim acilman vardir zaten gunun de az kalmış hayirlisi Allahtan☺guzel haberlerle don insallah8 de doktor randevumuz varrr ımarım birazcık açılma azıcık yumuşama ıfaktan da aşağıya inme vardır
Canim bi deneyeyim olmazsa tesk ederm. ama ilk once dr a gidip bi gaz ilaci almamiz lazim doktorumuz inatla vermiyor bebek ilaca alismasin kendi yapsin diye... Ama bu sefer gaz cikarirken kusuyo cunku cok zorluyo kendiniCanım bir arkadaş bana gazı olunca ayak altlarına ayak altlarına ve karnına adacayı yağı surdum ıyı geldi demişti
Bizimkiler gelse de bi de onları öpebilsekAnnesiiii çok tatlııı bu kızzz :)
Maşallah.
Bacaklarının ve kollarının boğum yerlerinden öpsene hehehe :)
Genelde o bi top sarımsı akıntıdan bi kaç gün sonra nişan geliyo diye biliyorum. Ama çamaşırının islanmasina gelince suyun siziyo olabilir. Bugün randevu varmış zaten doktor bakar şu durumuna. Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahGünaydın herkese. Kızlar bişey soracağım bu nişan dedikleri illa kanlı yada pembe mi olmalı. Akşam peçeteye bitop sarı bişey düştü anlayamadım. Birde çamaşırım ıslanıyor her ayağa kalktığımda. Bugün randevum var bakalım ne diycek
Cok zor bir operasyon canim. Bunada sukur ama cok daha zorlarida var. Insallah iyi olucazCan aanlattığına gore hic kolay bIr aameliyat değil. Rabbim omer bebegimize şifalar versin tamamen iyileşsin inşallah.. hep beraber huzur mutluluk ve sağlıkla nice seneler YYaşayın inş :*
Canim suan icin iyiyiz daha iyi olacak insallah omerim. Kritik surecimiz devam ediyor. Bugun solunum cihazindan ayirmayi deneyecekler. Dua edin bizim icinCanlar giremiorum artk zirt pirt gercekten yagizim sarilik oldu onla ugrasioruz bi gece ac kaldigi icin ama suan iyi yarnda kontrolumuz var hepiniz aklimdasiniz okuyamiorum sayfalari kimler kavustu bebisine nasilsiniz bilmiorum ama gonlum sizinle dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediorum Allah anali babali buyutsun, herkesinde evladini bagislasin hastaliklardan uzak etsin,statistician41 cnm omer umarim iidir.. hepinize kucak dolusu sevgilerrr
Canımmmm çok şükür sağlıkla almşsn kucağina... allah analı babalı musmutlu büyümeyi nasip etsin inşallah :) :*Slm kızlar salı günü 14:52 de sezeryan doğum ile canım kızıma 3750 51 cm olarak kavuştum Rabbime binlerce şükür.
Pazartesi 11:30 kontrole gittim doktorum 40+4 günlük olmuş,suyu azalmış dedi bebişime yüzüme baktı ve artık bu bebek doğmalı dedi. Bence de doğmalı dedim. Normal istiyorsunuz yarın sabah 6 gibi gelin sunni sancı verelim deneyelim rahim duvarınız kalın ve açılmanız yok dedi. Neden yarın dedim ben şimdi korkarım hareket etti etmedi ne yapılması gerekiyorsa başlayalım dedim. İlk oğlumu da saat 11:30 da kontrole gidip susuz kalmış diye sunni sancı ile alacağız demişti doktorum ve saat 13:15 te sunni sancıyı almış 15:15 te doğum yapmıştım. Yine aynı olacak sandım ve sancı odasına çıktım. Odaya girer girmez sancı çeken ağlayan bir hasta ile karşılaştım ürperdim içim doldu. Çok uzatmayım pazartesi akşam saat 22:00 ye kadar sunni sancı verildi ama malesef benim nstde sancılar 100 lerde olmasına rağmen ben hiç birşey hissetmiyordum ve stopladık normal odaya in uyu dinlen dedi doktorum. Sabah 5 te tekrar fitil ile sunni sancı verdiler rahim uyarıcıymış benim ile birlikte bir bayan daha geldi yaklaşık 3 saat içinde doğumunu yaptı bebeğini kucağına aldı gitti. İyice moralim bozuldu sancı odası ile doğum hane yan yanaydı bebeğini alan gidiyor ben orada nöbetçi hasta modunda yatıyordum. En son saat 13:30 civarı hüngür hüngür ağlayarak doktorumu çağırdım psikolojim bozuldu normal odaya alın beni dedim yorumu tercihi size bırakıyorum ama yapabilecek başka birşey kalmadı dedi. Yoruldunuz bebek sıkıntıya giriyor nst niz iyi bebeğin kalp atışları falan ama bu saatten sonra acil sezeryana alınabilirsiniz dedi. Daha fazla ısrar etmeyeceğim doktor bey elimizden geleni yaptık alalım derseniz alın sezeyana dedim ve 2 gibi hazırlandım . Spinal uyuşturdular heyecandan kalbim duracak sandım üşüdüm ağladım ama o bebeğimin sesini duymam ile yaşadığım sevincin bir tarifi yok , yanağıma sarıldığı o an o yımuşacık ten allahım isteyen herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum burakmasın inşallah...
Hastanede 1 gece kaldım evdeyiz çok şükür sütüm 3. Geldi sarılık olmasın diye mama verdik her 3 saate bir aynı zamanda sürekli emzirdim. Kahve içmeyi ihmal etmiştim doğum sonrası cuma akşamı itibari ile inanılmaz bir baş ağrısı başladı belim ağrıyor, karnımın içi acıyor. İlacım meleğim onu emzirmek için kucağıma alınca herşey son buluyor dünya duruyor sanki
Canım eşine ulaşman zor mu ya da işyeri mi uzak ?Selam kızlar. Çarşamba günü eşim izinliymiş. Pazartesiden cumaya kadar da sabah 7 Akşamüstü 18:30 saatlerinde işte olacak. Kayınvalidem ile yine doğum için bekleyeceğim evde. Çantam hazır, hastane ve doktor belli fakat eşim işteyken sancım tutarsa ayvayı yedim. Kayınvalidem gözü açık, cengâver bir kadın değil. O an arkadaşımı aramam, ulaşabilmem ve beni gelip almasını söylemem gerekiyor. Ardından eşimi aramam, ulaşabilmem, onun da doktoru arayıp ulaşması gerekiyor. Sonra gitmek içîn hazırlanmam gerekiyor. Kayınvalideme düşen görev sadece koluma girmek olabilir veya kendini hazırlamak. En kötü senaryoyu da yazdım ve b planı yaptım. Eşim ve arkadaşlarıma ulaşamadım diyelim hemen hazırlanıp Çantaları asansöre koyup kapı önüne çıkarma. Kayınvalideyi çantaların başında bırakma. Caddeye çıkıp taksi bulma ve hastanenin yolunu tutma... Insan böyle zamanda yanında gerçekten güçlü insan istiyor. Kayınvalidem Araba kullanmayı bilseydi mesela, araba kapının önünde. Okuması yazması olsaydı. Sonuçta hastanede evrak işlemleri olacak. Girişken olsaydı hiç fena olmazdı... İş başa düşüyor. A planında sadece women olmam yeter fakat o plan tutmazsa b planı devreye giriyor ve süper women olmam gerekiyor:) hadi bakalım neydim ne olacağım :)))
Hamileligim boyunca agladim canim ama ne bana ne omere faydasinin olmadigini anlayinca yine onu etkilememek icin aglamayida biraktim. Elimden geldigince maddi durumum yettigince en iyi doktorlara en iyi hastanelere gitmeye calistim. Yine onun icin dogumumu onun ameliyat olacagi il disindaki bir hastanede yaptim. Elimden gelenin en iyisino yapmaya calistim kisacasi. Simdi ise tevekkul ediyorum. Iyi yada kotu rabbime birakiyorum. O biliyor goruyor ve isitiyor. Elbet anneyim bebegimi saglikla kucagima almak istiyorum ama rabbimden gelenede raziyim. Keske sunu da yapsaydim diyecegim hic bir sey yok. O yuzden gucluyum canim aglamak istemiyorum cunku oglum buni hissedecek biliyorum. Benim yanimda ailem var esim var ama o yogun bakimda bir basina. Yapayanliz. O yuzden yine onun icin dimdik ayaktayim. Ben secilmis bir anneyim ve benim evladim sevilmis bir bebek. Rabbim bizi sabrimiz ile siniyor hamdolsun ki suana kadar da mukafatimizi verdi. Insallah sinavimizi basari ile verecegizAllahım şifa versin hep dua ediyorum Ömer bebisimize... ne kadar güçlü bir annesin maasallah canım sana...ben okurken anında ağladım aşırı duygusalim tekrardan geçmiş olsun dualarim sizinle...
Canım normal sancıda vücut sancıyı kendi yarattığı için, hemen onun karşılığında rahatlamak için hemen endorfin salgılıyor... böylece acı hissiyatı daha az oluyor çünkü beden kendi yarattığı durumla kendi kendine başa çıkıyor :) suni sancı ise dışarıdan verildiği için herhangi bir rahatlama sağlanmiyor böylece vücut acıyı daha çok hissediyorsuni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?
Dimi yaaBizimkiler gelse de bi de onları öpebilsek
Kıyamam ben Eylüle inşallah bu sefer ilaç verir vermezse yine Biogaia diye bi ilaç var onu kullanabilir miyiz diye bi sor canım bitkisel bi ilaç bize onu verdi doktor düzenli kullanımda etkisini gösteriyorCnm ya bnm kiz kusup duruyor burnundan da geliyo hatta bayadir boyle gece nobet tutuyoruz bugun dr a gidecegiz genelde ıkınırken oluyo doktor bize gaz ilaci vermedi hic kuzum kipkirmizi oluyo basliyo aglamaya sonra. Cnm hadi ya dr a sordunuz mu ne diyo kolik icin
Tüm güzel dileklerin dualarına katılıyorum. İnşallah bebişin kilo almıştır annesi. Teşekkür ederim, Allah hepimizi nazarlardan saklasın.Günaydın kızlarGüzel ve huzurlu geçecek bir haftaya başlayalım. Bebeğini kucağına almak isteyenler harika doğum hikayeleriyle bebeklerini kucaklarına alsın, zaten almış olanlar da gazdan, uykusuzluktan uzak, sağlıklı, süper bir hafta geçirsin minikleriyle. Bugün doktorumu arayıp hastanedeyse ben de kontrole gideceğim. Geçen sefer az kilo almıştı oğlum bu defa umarım yakalamıştır haftasını.
Bu aradarealistan profil fotona bayıldım Allah bu tatlı aileyi nazarlardan saklasın
Toplu doğum haftasındayız canım benim ona ne şüphe :) hayırlısıyla Sağlıkla inşallah.Insallah canim hepimizin kolay dogumlari olur insallah bizlerde kavusuruz insallah yavrucuklarimiza beklemedeyiz smdilik cok bi belirti yol ama bakarsin hepimizs bi anda geliverir☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?