2015 Ekim Anneleri

Kızlar sezeryan şekline karar veremedim belden uyusturmalı olunca kimisinde ağrı oluyormuş , genel anestezidede ne zaman uyanıyorsun acaba emzirme ye geç kalmak istemiyorum sutum de gelir hemen inş onu da bilmiyorum bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Canım bir arkadaş bana gazı olunca ayak altlarına ayak altlarına ve karnına adacayı yağı surdum ıyı geldi demişti

Canım bir arkadaş bana gazı olunca ayak altlarına ayak altlarına ve karnına adacayı yağı surdum ıyı geldi demişti
Canim bi deneyeyim olmazsa tesk ederm. ama ilk once dr a gidip bi gaz ilaci almamiz lazim doktorumuz inatla vermiyor bebek ilaca alismasin kendi yapsin diye... Ama bu sefer gaz cikarirken kusuyo cunku cok zorluyo kendini

Günaydın Ekim anneleri, bir süredir misafir misafir okuyordum konuyu ama bi girip selam vereyim dedim.. 37+5'teyiz ve 40'ını doldurup hala bekleyenleri görünce maşallah diyorum çünkü ben meraktan ve sabırsızlıktan çatlayacağım artık

Ekingül, niye sezeryan olacaksın bilmiyorum ama olacaksan da genel anestezi olma lüzumlu değilse bence, bebeğinin ilk anlarını kaçırmak istemezsin diye düşünüyorum.. Şöyle bir hayal ettim de sen uyuyup uyanacaksın ve odana çıkmış herşey bitmiş halde getirip kucağına verecekler, annelik değişmez, her hali muhteşem olsa gerek ama o ilk anı görmek bambaşka bir şey olmalı...

Genelde o bi top sarımsı akıntıdan bi kaç gün sonra nişan geliyo diye biliyorum. Ama çamaşırının islanmasina gelince suyun siziyo olabilir. Bugün randevu varmış zaten doktor bakar şu durumuna. Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Hanimlar merhaba. Benim oglum ekimi beklemedi 38+3 de bayramin ikinci gunu cikti geldi birsuru problem yasadim, yasiyorum. Sutum az geliyor 17 gun oldu hala cogalmadi. Mama takviyesi yapmak zorunda kaliyorum. 2gunlukken asiri kilo kaybindan kuvezde yatti canim oglum. Hala insanlar benim canimi sikmaya devam ediyorlar. Kafama taktikca sutum cogalmiyo. Kesin etki yapan bildiginiz yontemler var mi nolur yardim edin mama vermek istemiyorum artik ogluma :'(

Can aanlattığına gore hic kolay bIr aameliyat değil. Rabbim omer bebegimize şifalar versin tamamen iyileşsin inşallah.. hep beraber huzur mutluluk ve sağlıkla nice seneler YYaşayın inş :*
Cok zor bir operasyon canim. Bunada sukur ama cok daha zorlarida var. Insallah iyi olucaz

Canim suan icin iyiyiz daha iyi olacak insallah omerim. Kritik surecimiz devam ediyor. Bugun solunum cihazindan ayirmayi deneyecekler. Dua edin bizim icin

Canımmmm çok şükür sağlıkla almşsn kucağina... allah analı babalı musmutlu büyümeyi nasip etsin inşallah :) :*

Canım eşine ulaşman zor mu ya da işyeri mi uzak ?

Allahım şifa versin hep dua ediyorum Ömer bebisimize... ne kadar güçlü bir annesin maasallah canım sana...ben okurken anında ağladım aşırı duygusalim tekrardan geçmiş olsun dualarim sizinle...
Hamileligim boyunca agladim canim ama ne bana ne omere faydasinin olmadigini anlayinca yine onu etkilememek icin aglamayida biraktim. Elimden geldigince maddi durumum yettigince en iyi doktorlara en iyi hastanelere gitmeye calistim. Yine onun icin dogumumu onun ameliyat olacagi il disindaki bir hastanede yaptim. Elimden gelenin en iyisino yapmaya calistim kisacasi. Simdi ise tevekkul ediyorum. Iyi yada kotu rabbime birakiyorum. O biliyor goruyor ve isitiyor. Elbet anneyim bebegimi saglikla kucagima almak istiyorum ama rabbimden gelenede raziyim. Keske sunu da yapsaydim diyecegim hic bir sey yok. O yuzden gucluyum canim aglamak istemiyorum cunku oglum buni hissedecek biliyorum. Benim yanimda ailem var esim var ama o yogun bakimda bir basina. Yapayanliz. O yuzden yine onun icin dimdik ayaktayim. Ben secilmis bir anneyim ve benim evladim sevilmis bir bebek. Rabbim bizi sabrimiz ile siniyor hamdolsun ki suana kadar da mukafatimizi verdi. Insallah sinavimizi basari ile verecegiz

suni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?
Canım normal sancıda vücut sancıyı kendi yarattığı için, hemen onun karşılığında rahatlamak için hemen endorfin salgılıyor... böylece acı hissiyatı daha az oluyor çünkü beden kendi yarattığı durumla kendi kendine başa çıkıyor :) suni sancı ise dışarıdan verildiği için herhangi bir rahatlama sağlanmiyor böylece vücut acıyı daha çok hissediyor

Kızlar kontrolden geldim. Bu sefer nst iyi çıktı. Bir aksilik olmazsa sezeryan için 23'üne gün verdi. Çatır çatır doğum haftasını kaçıracağım yani
O zamana kadar gelmezse 40'a girmiş olacağım.

Doktor ultrasonla bakarken zor ölçtü, ultrason aleti gelince kaçıyor benim yaramaz

KIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ

Kıyamam ben Eylüle inşallah bu sefer ilaç verir vermezse yine Biogaia diye bi ilaç var onu kullanabilir miyiz diye bi sor canım bitkisel bi ilaç bize onu verdi doktor düzenli kullanımda etkisini gösteriyor

Tüm güzel dileklerin dualarına katılıyorum. İnşallah bebişin kilo almıştır annesi. Teşekkür ederim, Allah hepimizi nazarlardan saklasın.

Insallah canim hepimizin kolay dogumlari olur insallah bizlerde kavusuruz insallah yavrucuklarimiza beklemedeyiz smdilik cok bi belirti yol ama bakarsin hepimizs bi anda geliverir☺☺
Toplu doğum haftasındayız canım benim ona ne şüphe :) hayırlısıyla Sağlıkla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…