2015 Ekim Anneleri

Cok sukur canim elimden geldigince sizlere yansitmamaya calistim ama icimi dokebildigim tek yerde burasiydi. Saniyorum rabbim veriyor bu gucu. Sanki aglasam hissedecek , uzulecek gibi geliyor. Yine onun icin gucluyum yine onu dusundugumden... dualariniz icin cok sagolun burda biz taburcu oluyoruz diyecegim gunu iple cekiyorum

Evet cnm sanki sayikliyornus gibi sesler cikariyor dogdugundan beri oyle cnm birde kusmamiz kotu bizim ya burnundanda geliyo gece bir gozum surekli onda genzine falan kaciverir diye allah korusun
cnm aşırı emzirme çok emzirilen bebişlerde reflü oluyor aşırı emzirme

Canım eşine ulaşman zor mu ya da işyeri mi uzak ?
Sanayi bölgesinde fabrikada... Bilirsin sanayi bölgeleri genelde şehrin kuş uçmaz kervan geçmez yerine yapılır :))) Gelmesi en az 40 dk. Onu beklemektense kendi işimi kendim hallederim diyorum :))

Herşey yolundaymış cnm 3400 civarı 3 buçuk vardır dedi tam net çıkmıyormuş zaten baş aşağı pozisyonda bakalım yarın ne dicek
iyi cnm maşallah bizimki de 38+2 de cuma gunu 3300 du bakalım yarın ne diyecek dr umuz

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Takipteyim.

Geriye dönüp ne olmuş yavrucağa diye okudum da, Allah sabır ve tez şifa versin inşaallah, gözlerim doldu, ne zor bir süreç atlatmışsınız... Çok geçmiş olsun...

Hadi gözün Aydın canım. Senin için dua ederim. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Son 10 luk dilim de Ekim anneleri için özel bir hafta. Assolistler gibi kapanışı sizler yapacaksınız :)

Gözün aydin canim.Allah anali babalı büyütsün.

Doğum yapmayanlar az kaldık. Herkes evde bebişlerini kokluyor ne güzel. Allah geri kalanlarında sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin. Yazılarını okudukça keyiflendiğim arkadaşım realistan gerçekten kendi adıma motive oluyorum. İyiki varsın

Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.

Hayirli olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.

KIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ
Canim neme basliklari aciyi azaltmiyor malesef ama biraz daha tahriş olmasini engelliyor arkadaslar garmastan diye bi ilac diyorlardi kullan bakalim belki iyi gelir

Günaydın kızlar. .sürekli yazmasam da misafir olarak sürekli burdayım ama bugun bende bi yazayım dedim..kızlar ben artık gerilmeye korkmaya basladim doğumdan ve doğum sonrasindan.doğduktan sonra sütüm gelir mi ,emer mi ,göğsüm yara olur mu ,uyku düzeni nasıl olur ki acaba diye düşünüp biraz daha kalsın içerde onun için en güvenli rahat yer orası diyorum ama bi yandan da dogsun artık yoruldum merak ediyorum gelsin, gobegim,bedenim ve popom olmak üzere 3 ayrı dünya gibiyim diyorum Off Off kafamda deli sorular

Canım bol hurma ve kuru incir ye, üstüne de su iç. Faydasını göreceksin.

Kıyamam ben Eylüle inşallah bu sefer ilaç verir vermezse yine Biogaia diye bi ilaç var onu kullanabilir miyiz diye bi sor canım bitkisel bi ilaç bize onu verdi doktor düzenli kullanımda etkisini gösteriyor
Canim ogleden sonra icin randevu aldim bi sorayim bakalim. Gunde kac defa kullaniyosunuz canim bu ilaci uazmazsada gidip alacagim

Kızlar toplu doğum haftası (çatır çatır doğurma haftası) hizmete açıldı. Kontenjanlar boştur :)) bu arada Fas' ta 15 Ekim( gökyüzüne bakarak tarih kesinleşecek. Perşembe de olabilir) hicri yıl başı - Muharrem ayı-aşure zamanı başlıyor. Pek güzel bir zamanlama oldu. Güzel güzel gelsin ufaklıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…