- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Cok sukur canim elimden geldigince sizlere yansitmamaya calistim ama icimi dokebildigim tek yerde burasiydi. Saniyorum rabbim veriyor bu gucu. Sanki aglasam hissedecek , uzulecek gibi geliyor. Yine onun icin gucluyum yine onu dusundugumden... dualariniz icin cok sagolun burda biz taburcu oluyoruz diyecegim gunu iple cekiyorumAllah, sağlık ve acil şifalar versin canım. Ömer hızla iyileşsin, annesinin babasının kucağına kavuşsun. Ne kadar güzel insanlarsınız siz. Bu kadar büyük bir sınavda bile sabrınızı korudunuz, mücadeleyi bırakmadınız. Sen ne kadar ince düşünceli birisin. Bu sıkıntıları yaşarken kimseyi olumsuz etkilememek için cümlelerini itina ile yazdın ve hiç dert yanmadın. Sen ve senin gibi insanları seviyorum, takdir ediyorum. Tüm iyi dileklerim ve dualarım sizinle. Allah Sağlıkla kavuştursun Ömer e. Sizleri birbirinize bağışlasın.
cnm aşırı emzirme çok emzirilen bebişlerde reflü oluyor aşırı emzirmeEvet cnm sanki sayikliyornus gibi sesler cikariyor dogdugundan beri oyle cnm birde kusmamiz kotu bizim ya burnundanda geliyo gece bir gozum surekli onda genzine falan kaciverir diye allah korusun
Sanayi bölgesinde fabrikada... Bilirsin sanayi bölgeleri genelde şehrin kuş uçmaz kervan geçmez yerine yapılır :))) Gelmesi en az 40 dk. Onu beklemektense kendi işimi kendim hallederim diyorum :))Canım eşine ulaşman zor mu ya da işyeri mi uzak ?
iyi cnm maşallah bizimki de 38+2 de cuma gunu 3300 du bakalım yarın ne diyecek dr umuzHerşey yolundaymış cnm 3400 civarı 3 buçuk vardır dedi tam net çıkmıyormuş zaten baş aşağı pozisyonda bakalım yarın ne dicek
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Takipteyim.Cok sukur canim elimden geldigince sizlere yansitmamaya calistim ama icimi dokebildigim tek yerde burasiydi. Saniyorum rabbim veriyor bu gucu. Sanki aglasam hissedecek , uzulecek gibi geliyor. Yine onun icin gucluyum yine onu dusundugumden... dualariniz icin cok sagolun burda biz taburcu oluyoruz diyecegim gunu iple cekiyorum
Cok sukur canim elimden geldigince sizlere yansitmamaya calistim ama icimi dokebildigim tek yerde burasiydi. Saniyorum rabbim veriyor bu gucu. Sanki aglasam hissedecek , uzulecek gibi geliyor. Yine onun icin gucluyum yine onu dusundugumden... dualariniz icin cok sagolun burda biz taburcu oluyoruz diyecegim gunu iple cekiyorum
Hadi gözün Aydın canım. Senin için dua ederim. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Son 10 luk dilim de Ekim anneleri için özel bir hafta. Assolistler gibi kapanışı sizler yapacaksınız :)Kızlar kontrolden geldim. Bu sefer nst iyi çıktı. Bir aksilik olmazsa sezeryan için 23'üne gün verdi. Çatır çatır doğum haftasını kaçıracağım yani
O zamana kadar gelmezse 40'a girmiş olacağım.
Doktor ultrasonla bakarken zor ölçtü, ultrason aleti gelince kaçıyor benim yaramaz
Gözün aydin canim.Allah anali babalı büyütsün.Kızlar merhaba,
Ayın beşinde normal doğumu çok isteyerek gidip spinal sezeryanla ezel ömerimi kucağıma aldım. 40+3 te olmamıza rağmen sancım gelmedi. Doğumdan iki gün önce doktor çatı muayenesi yaptı açılma 1 cm dedi. Sonra kilosuna baktı 4000 gr civarı dedi. Doktorum çok anlayışlı bir insan allah razı olsun bi kere olsun sezeryan demedi. Sonra oturup konuştuk bebeğim hızlı kilo alıyordu bu tehlikeli olabilir dedi pazartesi suni sancıyla deneyelim dedik. Ben hazırlandım pazartesi yatışım yapıldı açıklık hala 1 cm. Suni sancı verdiler. Sabah 10 dan akşam 7 ye kadar suni sancı aldım. Suyumu patlattılar acı hissetmiyorsunuz su akıp gidiyor,sancılarım şiddetlendi ama açılma 2 -3 cm arası. Suniden korkmayın dayanılmaz değil aksine yardımcı açılmayı hızlandırıyor. Ama benim Vücudum tepki vermedi suni sancıya. Doktorum tekrar kontrol etti. Muayenede kafasına dokunmaya çalıştı fakat bebek kendini geriye çekti kaburgalarıma kadar çıktı yani kafası doğum kanalına girmemiş girince hareket etmemesi gerekiyormuş. Ben anlamıştım zaten çünkü bebeğim hala yukarıda duruyordu. Doktorum bana seni kardeşim gibi görüyorum biliyorum normal istiyorsun ama sezeryana dönmemiz gerekiyor başı şişmeye başlamış dedi. Üzülme benim eşim iki kere sezeryan oldu dedi. O an zaten sezeryanmış normalmiş umrumda olmadı tamam dedim. Ameliyathane hazırlandı anestezi uzmanı geldi genelmi istersin spinal diye sordu. Bilgi verdi anlattı. Spinal dedim. Gerekli evrakları imzaladım. Eşim ve annem vardı yanımda vedalaştım. İkisinide öptüm sarıldım. Eşim dedi çok az kaldı oğlumuza kavuşuyoruz. Sen çok güçlüsün oğlumuzla geliceksin dedi. Annem öptü öptü korkma dedi dualarımı seninle. Giderken hiç üzüntü yoktu korku yoktu pişmanlıkta yoktu. Sadece bebeğimi düşünüyordum. Belimden iğne vuruldu sıfır acı. Sonra kalçam ve ayaklarım uyuştu. Doktorum süprizmi olsun anlatayımmı dedim siz bilirsiniz dedim. Bana süpriz yaptı ezelim. Ameliyathaneki arkadaşlar çok iyiydi şarkı ne istersin dedi hareketlimi duygusalmı dedim çalın bişeyler:) Sonra birden oğlumun sesini duydum. Aşkımmm dedim gözlerimden yaşlar aktı sel oldu. doktorum kafasını uzatıp oğlun 4 kilodan fazla doğru bir karar verdin dedi. Oğlumu getirdiler doktorum fotoğrafımızı çektirdi. Bebeğimi yukarı çıkardılar dikişlerim bitince ben çıktım. Ameliyathaneden çıkarken herkesle helalleştim. Odama gidince kocaman bir kalabalık beni karşıladı. Çok mutlu oldum gülerek girdim herkes maşallah çok iyisin dedi. :)Herkes ordaydı. Bebeğim 4.500 grmış doktorum geldi iyiki normal olmadı dedi yoksa aşırı kesik ve dikişin olacakmış. İri bir bebek dedi. Sütüm hemen geldi. Öyle veya böyle kavuştuk. Sezeryanın iki günü zorlanıyorsunuz yanınızda biri olması lazım.Oda normal ben 3.gün ayaklandım bebeğime bakıyorum emziriyorum giydiriyorum yemeğimi yapıyorum normale döndüm. Kendinizi korkutmayın. Ayaklanırsınız toparlanırsınız. Herşey yoluna girer :)BebeğiNizi düşünün o mutluluk için neler yapılır neler:) Önemli olan sağlıklı bir şekilde atlatmak. Psiklojinizi zorlanıcam kötü olacak diye şartlandırırsanız herşey allak bullak olur. İyi düşünün bebeğinizi hayal edin. Şimdi bir melek kucağımda diyorum eğer beklemek zorunda olmasam hemen ikinciyi yaparım. :) bu arada oğlum bana benziyor oda ayrı bir mutluluk:) . Allah herkese sağlıklı bir şekilde yavrusuna kavuşmayı nasip etsin gerisi önemli değil.
Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.Canlar o kadar zor bi süreçten geçtim elhamdülillah şuan iyiyim tansiyon yüksekliği sebebi ile sezeryan oldum çöl sukur oğlum sağlıklı iki gece hastanede yemediğim serum ilaç kalmadı evde fenalaştim acile.gittik o baş ağrılarını anlatamam yemekleri tuzsuz tatsız yiyemiyorum bile bugün tansiyon düşmeye başladı şükürler olsun Rabbim kimseyi sağlığıyla sinamasin tek dusuncem oglumdu bisey olursa o ne olur dedim Rabbim beni evladıma bağışladı
Hayirli olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.Slm salı günü 14:52 de sezeryan doğum ile canım kızıma 3750 51 cm olarak kavuştum Rabbime binlerce şükür.
Pazartesi 11:30 kontrole gittim doktorum 40+4 günlük olmuş,suyu azalmış dedi bebişime yüzüme baktı ve artık bu bebek doğmalı dedi. Bence de doğmalı dedim. Normal istiyorsunuz yarın sabah 6 gibi gelin sunni sancı verelim deneyelim rahim duvarınız kalın ve açılmanız yok dedi. Neden yarın dedim ben şimdi korkarım hareket etti etmedi ne yapılması gerekiyorsa başlayalım dedim. İlk oğlumu da saat 11:30 da kontrole gidip susuz kalmış diye sunni sancı ile alacağız demişti doktorum ve saat 13:15 te sunni sancıyı almış 15:15 te doğum yapmıştım. Yine aynı olacak sandım ve sancı odasına çıktım. Odaya girer girmez sancı çeken ağlayan bir hasta ile karşılaştım ürperdim içim doldu. Çok uzatmayım pazartesi akşam saat 22:00 ye kadar sunni sancı verildi ama malesef benim nstde sancılar 100 lerde olmasına rağmen ben hiç birşey hissetmiyordum ve stopladık normal odaya in uyu dinlen dedi doktorum. Sabah 5 te tekrar fitil ile sunni sancı verdiler rahim uyarıcıymış benim ile birlikte bir bayan daha geldi yaklaşık 3 saat içinde doğumunu yaptı bebeğini kucağına aldı gitti. İyice moralim bozuldu sancı odası ile doğum hane yan yanaydı bebeğini alan gidiyor ben orada nöbetçi hasta modunda yatıyordum. En son saat 13:30 civarı hüngür hüngür ağlayarak doktorumu çağırdım psikolojim bozuldu normal odaya alın beni dedim yorumu tercihi size bırakıyorum ama yapabilecek başka birşey kalmadı dedi. Yoruldunuz bebek sıkıntıya giriyor nst niz iyi bebeğin kalp atışları falan ama bu saatten sonra acil sezeryana alınabilirsiniz dedi. Daha fazla ısrar etmeyeceğim doktor bey elimizden geleni yaptık alalım derseniz alın sezeyana dedim ve 2 gibi hazırlandım . Spinal uyuşturdular heyecandan kalbim duracak sandım üşüdüm ağladım ama o bebeğimin sesini duymam ile yaşadığım sevincin bir tarifi yok , yanağıma sarıldığı o an o yımuşacık ten allahım isteyen herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum burakmasın inşallah...
Hastanede 1 gece kaldım evdeyiz çok şükür sütüm 3. Geldi sarılık olmasın diye mama verdik her 3 saate bir aynı zamanda sürekli emzirdim. Kahve içmeyi ihmal etmiştim doğum sonrası cuma akşamı itibari ile inanılmaz bir baş ağrısı başladı belim ağrıyor, karnımın içi acıyor. İlacım meleğim onu emzirmek için kucağıma alınca herşey son buluyor dünya duruyor sanki
Amin canım sağol Rabbim sizlere kolay doğum nasip etsinGecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.
Canim neme basliklari aciyi azaltmiyor malesef ama biraz daha tahriş olmasini engelliyor arkadaslar garmastan diye bi ilac diyorlardi kullan bakalim belki iyi gelirKIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Ben 7yi 4 gece aldim kizimi kucagima dua eden herkese Allah razi olsun.. Rabbim tez kurtarsin kalanlarida insallah saglicakla..
Canım bol hurma ve kuru incir ye, üstüne de su iç. Faydasını göreceksin.Hanimlar merhaba. Benim oglum ekimi beklemedi 38+3 de bayramin ikinci gunu cikti geldibirsuru problem yasadim, yasiyorum. Sutum az geliyor 17 gun oldu hala cogalmadi. Mama takviyesi yapmak zorunda kaliyorum. 2gunlukken asiri kilo kaybindan kuvezde yatti canim oglum. Hala insanlar benim canimi sikmaya devam ediyorlar. Kafama taktikca sutum cogalmiyo. Kesin etki yapan bildiginiz yontemler var mi nolur yardim edin mama vermek istemiyorum artik ogluma :'(
Canim ogleden sonra icin randevu aldim bi sorayim bakalim. Gunde kac defa kullaniyosunuz canim bu ilaci uazmazsada gidip alacagimKıyamam ben Eylüle inşallah bu sefer ilaç verir vermezse yine Biogaia diye bi ilaç var onu kullanabilir miyiz diye bi sor canım bitkisel bi ilaç bize onu verdi doktor düzenli kullanımda etkisini gösteriyor
Canim asiri mi emziriyorum bilmiyorum ki 2 saate bir 15 dk emiyo allah korusun ins. Reflu degildir ya.cnm aşırı emzirme çok emzirilen bebişlerde reflü oluyor aşırı emzirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?