2015 Ekim Anneleri

Canim merhaba dogumdan 1 hafta onceki kilosu ultrasonda 3500 gr di 1 haftada da almistir biraz ama benegim 3080 gr dogdu cok dogru cikmio bence ama belli de olmaz bebegin saglikli olmasi daha onemli kilo yine alir

Ay ben nasıl kaynana olcam acaba:) akıllı davranırım ben oğluma ne kadar yakın olmak isteriyorsam geline o kadar iyi davranmam gerektiğini biliyorum:) Çok şükür benim eşim benim birşey dememe yada kızmama fırsat vermez bizim ilk anlaşmamız herkes kendi ailesine kendi cevap vericekti ne ben onun ailesiyle ters bir duruma düşerim ne o benimkiyle birşey söylenecekse o söyler çokta bir arada durmadığımız şimdiye kadar birşey olmadı ama doğumda bakalım:)

Kizlar doktor kontrolünden geldim.doktorun gecen pazartesi yaptırdığı idrar tahlilinde protein atilimi varmış. Bana dememisti sanırım strese sokmak istemedi.bugun söyledi geçen hafta idrarda protein atilimi vardi dedi.tansiyon ölcümünde tansiyonum da 14-9 çıktı.Normal dogum yapamazmiyim dedim doktorda risklerden bahsetti nöbet gecirebilirmisim akcigerime pıhtı atabilirmis vs vs.sezeryanla alalım pazartesi günü dedi.daha fazla bekleyip bebeği riske atmayalım dedi.bende bu kadar risk durumundan sonra tamam dedim sezeryan için. Sonucta bebeğimin sağlıklı doğmasi tek temennim.bu kadar ani doğum tarihi beklemiyordum açıkçası hala biraz soktayim sanki.sonuc olarak bebeğim pazartesi günü dünyaya merhaba diyecek teyzeleri inşallah sağlıkla.

İnşallah canım sağlıkla gelsin. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.

[QUOTE="LadyCedar, post: 43037833, member: 28canim.inşallah canım sağlıkla gelsin. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.[/QUOTE]
Sagol canim . inşallah sende sağlıkla kucağına alirsin bebegini.

Maşallah canım inceciksin ben 78 le hamile kaldım 79 la doğuma gittim şimdi 69 kiloyum inşallah daha fazla vermem lazım boyum 1.60. en azından 60 a kadar düşmem lazım.
Teşekkürler canım inşallah sende istedigin kiloya ulaşrsn ama şimdi emziriyrz ya verirsin merak etme. Önce sağlık zaten çok da kafana takma. Yemen lazim ki süt olsun.
Bu arada dereotu süt yapiyrmş kizlar yeni öğrendim haberiniz olsun.

Canım benim son 3 haftada bebeğin kilosu 2500-2700 arası çıkıyordu. Hatta doğum yaptığım gün sabah baktığında 2700 çıktı akşamına doğum yaptım 2900 oldu. Yanılma payları oluyor yani

Kızlar yarın sabah 8.30 da sezaryene giriyorum nasipse.
İşlemleri hallettik, çok heyecanlıyım.

Hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucağına canım dualarımız seninle

ay masallah o ne guzellik oyle ya pembe pembe

Kizlar doktor randevularimizdan çıktık şimdi. Dikiş ipini aldi doktor. 2 krem verdi. Bir nadixa bunu killnyrdm zaten günde 2 defa ameliyat yerime. Ek olarak 20.gunden itibaren yara izinn kalmamasi için bir krem verdi. Contractubex diye. Eczaneci etkilo bir krem oldugunu soyledi bakalim inşallah olur. Onemli olan acimamasi benim için yoksa o iz kalda da problem değil. Görünen yerde değil nasılsa.
Çocuk doktorumuz da 1haftada 390 gr almış bizim prensen maşallah. Artık 2 saat kurali kalkti dedi. Artik derdini anlatir aglamasyla agladkça istedkçe emzir dedi.
16 günlük olduk bugün. Eee ben şimdi geceleri 2saatte bir saatimi kurmama gerek yok mu yani??? Bebegim ağladkça mi emzireyim geceleri de. Ya 3-4-5 saat uyanmazsa da kaldrmayayim miii??? Tecrübeli anneler cevabnzı merak ediyorum

bizde bgun 20 gunluguz bende hala 2 -3 saatte bi emziriyorum cnm en fazla 3 saat yani yoksa benm bebegim aciksada aglamaz uyur

Kizlar size bisey danismak istiyorum.doktor beni nst ye yolladi.ben dedi sezeryana giricem sen sonucu masama birak dedi.nst de cok zor buldu ebe kalp atışını. Dedim bir sıkıntı mi var yok dedi hareketlide ondan dedi.bende biseymi var acaba diye stres oldum.sekretere bırakırken numarami da bıraktım sıkıntı varsa arasinlar diye.bebegin kalp atışları 160 ve biraz üzeri sizce Normalmi? sancimda var sanki iki tane 100 çıkmıştı ve baya düzenli bir sekilde 50 civarinda normalmi ki.bana bebeğin kalbi hızlı gibi geldide.sizce kalp atısinda sıkıntı varmi?

Allah sağlıklı rahat bir doğum nasip etsin canım.. Hadi hayırlısıyla inşallah

Kızlar yarın sabah 8.30 da sezaryene giriyorum nasipse.
İşlemleri hallettik, çok heyecanlıyım.
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Senin için de rahat güzel bir doğum olur inşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım naptın sen ya dogum falan oldu mu.. gecmiş sayfalrı okumadım yaptysanda haberm olmdı hiç..
Evet caniimm 3 Ekim'de aldım bebeğimi kucağıma, Allah 'a şükürler olsun.. Spinal sezaryen oldu. Sana cevap verecektim tam hatta az önce, bebişim açıkmış Ancak donebildim Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.. Sen ne yaptın canım ya? Valla ben de bakamıyorum artık pek sık. Kaçıyor sayfalar, arada karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…