2015 Ekim Anneleri

Ayy canim bende bendeee cok aciyordu annemle kardesm vardi onlarda hep komik komik konusuyolar o kadar zor tutuyordum ki kendimi iki büklüm yurudum bende oyle acittimda karnimi :) birde bogazim gicik olmustu oksuremiyordum ay cok zordu :)
Annem birde diyorki hemen ikinciyi yap ne kolaymış sancı çekmedin. Ama sezeryan sancısını nasıl çektiğimi anlamıyor insan gülemiyor bile 4 5 gün

Şu hastaneler öküz gibi para alıp doğurtuyorlar fakat bebeğin 40 ı çıkana kadar doğum yapmış kişinin evine göt göbek yapmış, tecrübeli, yaşı başı olan, anaç tavuk karakterli, insana kolaylık ve huzur veren yetkili ücretsiz hemşire gönderme servisleri maalesef yok. Sonra kayınvalide ve anneler veya diğerleri lohusa kadının başına üşüşüp doğum yapmış kadını çıldırma noktasına getiriyorlar. Gıccık oluyorum halen bunların yaşandığını görmeye. Bana kalırsa k valide ve anne günde en fazla 1 saat uğrama hakkı olmalı, bebeği görmek ve olumlu konuşmak dışında herşey yasaklanmalı. Hatta kanun çıkarılmalı.olası durumda hemşire tutanak tutup evden uzaklaştırma veya 40 ı çıkana kadar eve girişi yasaklayacak bir madde olmalı. Bu nedir yaw... 9 ay stresini Çek, doğumu bekle, doğumu yaşa yetmezmiş gibi vır vır vır her kafadan bir ses. Yaşamadım ama yaşayanları görüyorum, buradan da okuyorum. Sonra neden lohusa sendromuna girdi?

Annem birde diyorki hemen ikinciyi yap ne kolaymış sancı çekmedin. Ama sezeryan sancısını nasıl çektiğimi anlamıyor insan gülemiyor bile 4 5 gün
Valla canim bunyeden bunyeye farkediyor ben 10. Ancak rahat hareket edebildim wc ye bile ilk 3 gun zor gittim yataktan kalkamadim agrim cok oldu ama ben gazimi cok gec cikardim benle dogum yapanlar koridorda fellik fellik gezdi yurudu ben gazimi cikaramadigim icin boyle zor olmus bir gun sonra sabah 7de cikardim da oyle rahatladim

Maşallah canım inceciksin ben 78 le hamile kaldım 79 la doğuma gittim şimdi 69 kiloyum inşallah daha fazla vermem lazım boyum 1.60. en azından 60 a kadar düşmem lazım.

Lohusa sendromuna doğum yapanlar giremiyor kayınvalideler giriyor galiba:) etrafımdan hep aynı şeyleri duyuyorum hep bir tripler oğullarından yüz buluyorlarsa hele çoşuyorlar:)

Ben de hep bol su içtim ve yarım saatte bir wc ye gittim hastanede. o ara çıktı gaızm çok şükür ama birde benim evimde klozet yoktu neler çektim ben biliyorum.

Aynı durumdayızzz benimde 3 keredir 3400 civarı çıkıyo kız anlamadım hiç mi kilo almıyo. Bnimde salı günü kıntrolm bar hakkımızda hayrlısı

Selam kızlar. Bugün benim doğum günüm. Eşim akşamdan beri hadi doğurda ikinizi birden aradan çıkarayım doğum günü kutlamasında diye dalga geçiyor. Ama kızımın keyfi yerinde.
Doğm günün kutlu olsun cnm benimde 22 sinde ben ümitliyim benim kız o günü bekliyo bnce

Hepinize hayırlı günler kızlar:)
Bugün doktor amcamızı ziyaret ettik kızımızı gördük hala gelmeye niyetli değil gibi görünüyor. Nst de 0 sancım çıktı yaa doktor da ne zaman doğuracaksın sen diye sordu:) kızım kışı geçirmeyi planlıyor sanırım dedim güldük birlikte. Kızım daha tam kanala girmemiş yukarıda duruyor doktorumuz ben en azından günün bitene kadar bekleme taraftarıyım ama hala doğmamışsa çarşamba gel sezeryanla alırız dedi ve nedense içim rahatladı benim de. İnş en geç haftaya bugün kızım gelecek çok heyecanlı:) bu arada minnağım 3431 gr 54 cm görünüyor hesabımıza göre. Gerçekte ne kadar doğacak çok merak ediyorum sanırım babası gibi uzun bacaklı bir şey olacak:)

Masallahs bebegin kilosu iyiymiş suni sancı mı deneyecek gelmezse yoksa direk sezeryanmı istiyorsun

Aynen şuanda squat falan devam. Amin canım hepimiz icin inşallah.
Bana bıraktı cnm onu rahim de yumuşama okursa ve bebeğin durumu kilosu normale hala uygunsa suni sancı isterim aksi takdirde sezeryan olucam sanırımm seninkinin kilosu az mı çıkıyo bn çok doğru değerler olduğuna pek inanmıyorum arkadaşımınki 3200 çıkıyodu 2500 doğdu

Lohusa sendromuna doğum yapanlar giremiyor kayınvalideler giriyor galiba:) etrafımdan hep aynı şeyleri duyuyorum hep bir tripler oğullarından yüz buluyorlarsa hele çoşuyorlar:)
Şımarıklıktan başka bir şey değil. Kendileri vakti zamanında çekmiş, çektiriyorlar. Insan gibi yaşa, çevrene huzur ver de öldüğünde rahmetle ansınlar oh kurtuldum demesinler. Yaşını alıyorlar ama Cehalet, kişilik bozukluğu, şımarıklık, kıskançlık gibi özelliklerini terbiye edemiyorlar . Hayat kısa. Zehir etmeye gerek yok.

Ben de hep bol su içtim ve yarım saatte bir wc ye gittim hastanede. o ara çıktı gaızm çok şükür ama birde benim evimde klozet yoktu neler çektim ben biliyorum.
Ay canim oyle daha zor valla karin kaslarin calistimi basliyo agri. Bu arada masallah nasil 69 kg ye dustun canim yaa hamile kalmafan da 78 missin

Aynı durumdayızzz benimde 3 keredir 3400 civarı çıkıyo kız anlamadım hiç mi kilo almıyo. Bnimde salı günü kıntrolm bar hakkımızda hayrlısı
Canım, son zamanlarda net kg söylemek zor demişti benim doktorum. Bebecik sıkış tepis içerde :) ondan sanırım. 3500-3700 falandir bence minnoşun

Maşallah canım Voleybolcu falan olsun minnak yaa Boylu poslu olacak maşallah.. Sağlıkla gelsin annesi

Canım bildiğim kadarıyla +_- 200 yanılma payı var bize pazartesi gittiğimde 3500 demişti perşembe oğlum 4100 doğdu İnş sağlıkla alırsın bebişini kucağıns

canım naptın sen ya dogum falan oldu mu.. gecmiş sayfalrı okumadım yaptysanda haberm olmdı hiç..

Hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..
Doğumdan 1 gün önce doktor, en geniş yerden ölçtüm, maksimum 3.800 gr dedi. 300 gr kadar farkedebiliyor canım, artı veya eksi. Benim bebeğim 3.900 doğdu Kilo çok önemli değil, sağlık göstergesi değil canım. Tabi inşallah zayıf olmasın ama, sağlıkla gelsin. Sen yavrunu güzelce besler, büyütürsün hayırlısıyla..

Bende de aynı durum doğumdan çıktım 8 aylık göbeğim var kv diyor Bi Bebek daha var galiba içerde diye şimdilik 15 günlüğüz 6 aya düştük sayılır bide ben doğuma 68 le girdim çıktım 64 olmuşum vere vere 4 kilom gitmiş zaten oğlum 4100 doğdu 20 kilo almıştım 16 kilo fazlam var Nasıl vercem yaaaa emzirince gider diyorlar oda olmadı

Kızlar bebişler kaç günlük olunca dışarı gezmelere gidicez çok şükür annem evde arada eşimle dışarı çıkıp gezebiliyorum ama aklım doğal olarak hep evde artık oğluşumla gezmek istiyom

Bu nedir ya kabus gibi gercekten. Alti ustu banyo ne kadar olay olmus kv yuzunden. Bakalim niz neler yasicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…