2015 Ekim Anneleri

Ben de 83 kilo ile girmiştim, +14 ile; çıktım 78 Ancak 5 kilo gitmiş. Zaten oğlum 4 kilo doğdu yahu Anlamadım ben bu işi. Hani giden su, hani plesanta, hani ödem..? Ama sonra bir daha tartınmadım. Bakiyim ne olmuş, yarın tartiniyim. İnşallah zamanla gider ya, napalım. Yavaş yavaş gitsin de, yeter ki gelmesin. Hamilelik öncesi aldığım bi 8 kilom var. Hamilelik kiloları gitse, daha onları vermem lazım

Biz daha eşimle 2 kere bebekle hastaneye gitmek dışında hiçbir şey yapmadık başbaşa. Dışarı adım atmadık Çok özledim..

Sağlıkla gelsin caniiimm Hayırlısıyla inşallah.. Benimkine de öyle bir kaç gün içinde karar vermiştik. Olsun, daha iyi.. Düşünmeye çok fırsatın olmaz. Miniğin çok yakında kollarında olacak inşallah

Ya saol cnm bizimde geciyor snra tekrarlıyor yarın doktoruna sorup alim bı ilaçtn

Dualarımız seninle canım bebegine kavusuyorsun ayyy cok güzel bir duygu
Çok teşekkür ederim, evet çok güzel bir duygu, korkumu bastıracak kadar güçlü bir duygu :)

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Senin için de rahat güzel bir doğum olur inşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

İnşallah canım çok teşekkür ederim :)

[QUOThayırlı hCedar, post: 43036977, member: 285192"]Kızlar yarın sabah 8.30 da sezaryene giriyorum nasipse.
İşlemleri hallettik, çok heyecanlıyım.[/QUOTE]
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canım.

Ay canim oyle daha zor valla karin kaslarin calistimi basliyo agri. Bu arada masallah nasil 69 kg ye dustun canim yaa hamile kalmafan da 78 missin
Ya ben hamileliğin ilk 5 ayında kilo verdim 73 edüştüm sonrs ilk kilomla doğuma gittim. Doğumdan sonra da çok su içiyorum birde emzirirken galiba 69 oldum ama zaten 69 la bile kiloluyum :)

Canım benimde nst de 160 çıktı kalp atışı kaç kere sordum ebeye normal dedi ondan önce çatı muanesi olmuştum galiba oda stres oldu bi an sonra tekrar girdim o zamanda 140 lardaydi bi problem yok dedi ayrıca kuzenim de hemşire onada söyledim bi problem yok dedi

Selam kizlarr umarim herkes iidir bebislerde sagliklidir bisey sorucam saglik ocaginda topuk kani verdiren varmi bize 20 dk surer dedi ebe, bebegim nasi dayanicak icim gidio ztn siz ne yaptiniz bu zorunlu bi islemmi acaba ztn sarilik icin gun asiri kan aldilar topuktan azda olsa sariligimizda tamamen dusmedi

Ayy cok sagol canim.icimi ferahlattin.

teşekkür ederim canım benim inş hayırlısıyla gelir dünyaya

Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum rahimimdeki hareketler vc hissi yaratıyor tuvalet kapısında bekler oldum

Eklentiler

• Bq_epPVIYAEHfCJ.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 74
Biz dun verdik. Bebegim cok agladi 4 kez batirdilar igneyi. Ama 5 dk bile surmedi.sonrasinda hemen emzirdim korkusu gecsin sakinlessin diye allahim ne zormus onun caninin yandigini gormek. Ama dogumdan sonra da almislardi hastanede o cok kolay olmustu.

Kızlar oğlum için aldığım kapı süsünü hastaneye götürüp taksam mı, yoksa evde mi takayım bilemedim.

Canım durumumuz seninle aynı görünüyor. Benimde 16 kilo vermem gerek. Ben doğum Yapalı 23 gün oldu. Yaklaşık 1 haftadır yürüyüş de yapıyorum. Gerçi öyle çok uzun yuruyusler degil. Evin hemen yanındaki parkta bebek kaç dk musade ederse o kadar yuruyus yapabiliyorum ama kilomda gram oynamadı. Oof oof çok üzülüyorum ya. Bir an önce versek barı kilolarimizi

Canim biz de gittik 20 dk surmedi. Bizim de iki kere deldiler. Aglada kuzum nasil( off kötü bişey aglamalarini gormek ama iyilikleri için sagligi icin aliniyor bunu düşününce dayanyr insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…