Ben de 83 kilo ile girmiştim, +14 ile; çıktım 78Bende de aynı durum doğumdan çıktım 8 aylık göbeğim var kv diyor Bi Bebek daha var galiba içerde diye şimdilik 15 günlüğüz 6 aya düştük sayılır bide ben doğuma 68 le girdim çıktım 64 olmuşum vere vere 4 kilom gitmiş zaten oğlum 4100 doğdu 20 kilo almıştım 16 kilo fazlam var Nasıl vercem yaaaa emzirince gider diyorlar oda olmadı
Biz daha eşimle 2 kere bebekle hastaneye gitmek dışında hiçbir şey yapmadık başbaşa. Dışarı adım atmadıkKızlar bebişler kaç günlük olunca dışarı gezmelere gidicez çok şükür annem evde arada eşimle dışarı çıkıp gezebiliyorum ama aklım doğal olarak hep evde artık oğluşumla gezmek istiyom
Sağlıkla gelsin caniiimmKizlar doktor kontrolünden geldim.doktorun gecen pazartesi yaptırdığı idrar tahlilinde protein atilimi varmış. Bana dememisti sanırım strese sokmak istemedi.bugun söyledi geçen hafta idrarda protein atilimi vardi dedi.tansiyon ölcümünde tansiyonum da 14-9 çıktı.Normal dogum yapamazmiyim dedim doktorda risklerden bahsetti nöbet gecirebilirmisim akcigerime pıhtı atabilirmis vs vs.sezeryanla alalım pazartesi günü dedi.daha fazla bekleyip bebeği riske atmayalım dedi.bende bu kadar risk durumundan sonra tamam dedim sezeryan için. Sonucta bebeğimin sağlıklı doğmasi tek temennim.bu kadar ani doğum tarihi beklemiyordum açıkçası hala biraz soktayim sanki.sonuc olarak bebeğim pazartesi günü dünyaya merhaba diyecek teyzeleri inşallah sağlıkla.
Ya saol cnm bizimde geciyor snra tekrarlıyor yarın doktoruna sorup alim bı ilaçtnayyy kızlar size haberlerim var bnmde büyüklerim aynen sizin dediklerinizi dedi herkes sende göğsünede sür dedi karbonatlı suyu ama tamamen yanlış teknikmişnedeni doktora sordum sakın yapma o kalan mama zanLediliyor ama değil mantar dedi karbonatlı su evet geçiriyor ama dokuları öldürüp tekrar yenileniyor dedi sende sakın göğsüne sürme bebeğin alacağı yararlı dokuları öldürüyor dedi ve bir ilaç yazdı MİKOSTATİN diye sabah akşam ver dedi geçirir dedi ve gerçekten gece ve sabah verdim eritmeye başlamış aklınızda bulunsun bu ilaç silmeyin karbonatlı suyla hele bn iki gündür yapıyordum heryere yayılmıştı yavrumun
Çok teşekkür ederim, evet çok güzel bir duygu, korkumu bastıracak kadar güçlü bir duygu :)Dualarımız seninle canım bebegine kavusuyorsun ayyy cok güzel bir duygu
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Senin için de rahat güzel bir doğum olur inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ya ben hamileliğin ilk 5 ayında kilo verdim 73 edüştüm sonrs ilk kilomla doğuma gittim. Doğumdan sonra da çok su içiyorum birde emzirirken galiba 69 oldum ama zaten 69 la bile kiloluyum :)Ay canim oyle daha zor valla karin kaslarin calistimi basliyo agri. Bu arada masallah nasil 69 kg ye dustun canim yaa hamile kalmafan da 78 missin
Canım benimde nst de 160 çıktı kalp atışı kaç kere sordum ebeye normal dedi ondan önce çatı muanesi olmuştum galiba oda stres oldu bi an sonra tekrar girdim o zamanda 140 lardaydi bi problem yok dedi ayrıca kuzenim de hemşire onada söyledim bi problem yok dediKizlar size bisey danismak istiyorum.doktor beni nst ye yolladi.ben dedi sezeryana giricem sen sonucu masama birak dedi.nst de cok zor buldu ebe kalp atışını. Dedim bir sıkıntı mi var yok dedi hareketlide ondan dedi.bende biseymi var acaba diye stres oldum.sekretere bırakırken numarami da bıraktım sıkıntı varsa arasinlar diye.bebegin kalp atışları 160 ve biraz üzeri sizce Normalmi? sancimda var sanki iki tane 100 çıkmıştı ve baya düzenli bir sekilde 50 civarinda normalmi ki.bana bebeğin kalbi hızlı gibi geldide.sizce kalp atısinda sıkıntı varmi?
Bn onu yerim yerimmm ailecek nasil sevdik minnagi hepimiz masallahh dedik canim:))Benim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Ayy cok sagol canim.icimi ferahlattin.Canım benimde ncanim.160 çıktı kalp atışı kaç kere sordum ebeye normal dedi ondan önce çatı muanesi olmuştum galiba oda stres oldu bi an sonra tekrar girdim o zamanda 140 lardaydi bi problem yok dedi ayrıca kuzenim de hemşire onada söyledim bi problem yok dedi
Canım, son zamanlarda net kg söylemek zor demişti benim doktorum. Bebecik sıkış tepis içerde:) ondan sanırım. 3500-3700 falandir bence minnoşun
Maşallah canımVoleybolcu falan olsun minnak yaa Boylu poslu olacak maşallah.. Sağlıkla gelsin annesi
Ne demek canım bide sagsalim kucağimiza alsaydikAyy cok sagol canim.icimi ferahlattin.
Sor cnm valla bnm iki.kullanmaya farkedildi bileYa saol cnm bizimde geciyor snra tekrarlıyor yarın doktoruna sorup alim bı ilaçtn
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum rahimimdeki hareketler vc hissi yaratıyor tuvalet kapısında bekler oldum
Biz dun verdik. Bebegim cok agladi 4 kez batirdilar igneyi. Ama 5 dk bile surmedi.sonrasinda hemen emzirdim korkusu gecsin sakinlessin diyeSelam kizlarr umarim herkes iidir bebislerde sagliklidir bisey sorucam saglik ocaginda topuk kani verdiren varmi bize 20 dk surer dedi ebe, bebegim nasi dayanicak icim gidio ztn siz ne yaptiniz bu zorunlu bi islemmi acaba ztn sarilik icin gun asiri kan aldilar topuktan azda olsa sariligimizda tamamen dusmedi
Canım durumumuz seninle aynı görünüyor. Benimde 16 kilo vermem gerek. Ben doğum Yapalı 23 gün oldu. Yaklaşık 1 haftadır yürüyüş de yapıyorum. Gerçi öyle çok uzun yuruyusler degil. Evin hemen yanındaki parkta bebek kaç dk musade ederse o kadar yuruyus yapabiliyorum ama kilomda gram oynamadı. Oof oof çok üzülüyorum ya. Bir an önce versek barı kilolarimiziBende de aynı durum doğumdan çıktım 8 aylık göbeğim var kv diyor Bi Bebek daha var galiba içerde diye şimdilik 15 günlüğüz 6 aya düştük sayılır bide ben doğuma 68 le girdim çıktım 64 olmuşum vere vere 4 kilom gitmiş zaten oğlum 4100 doğdu 20 kilo almıştım 16 kilo fazlam var Nasıl vercem yaaaa emzirince gider diyorlar oda olmadı
Canim biz de gittik 20 dk surmedi. Bizim de iki kere deldiler. Aglada kuzum nasilSelam kizlarr umarim herkes iidir bebislerde sagliklidir bisey sorucam saglik ocaginda topuk kani verdiren varmi bize 20 dk surer dedi ebe, bebegim nasi dayanicak icim gidio ztn siz ne yaptiniz bu zorunlu bi islemmi acaba ztn sarilik icin gun asiri kan aldilar topuktan azda olsa sariligimizda tamamen dusmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?