2015 Ekim Anneleri

Canım inan burdaki doğum yapmis herkes seni çok iyi anliyrdr... insan direktif almaktan pek hoşlanmiyor..zatenbir doğum yorgunluğu var bir de etraftan şunu yap bunu yap sözleri duymak bazen sıkıyor insanı. .bazen duymazliga gel bildigini oku. Kimseyi kirmamiş olursun kafan rahat olur...boşverip gececeksin bazen. Annelik bir olgunluk katıyor zamanla insana onu farkettim.. sen yine de emzir canım ya mamaya alışmasn bebişin bak bende öneride bulundum malesef

Selam kızlar. Bugün benim doğum günüm. Eşim akşamdan beri hadi doğurda ikinizi birden aradan çıkarayım doğum günü kutlamasında diye dalga geçiyor. Ama kızımın keyfi yerinde.
Doğum günün kutlu olsun canım Bebisinizle ailenle tüm sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inşallah Bebişiniz sürpriz yapar belki

Slm kizlae buda benden sezeryandan sonra gobek kalir diyenlerin tezini curuttugumum resmi bgn 3 hafta oldu dogum yapali bn eski halime dondum bile korse yok bu arada
Maşallah canım ya Darısı başımıza.

Benim göbiş ilk günlerde 7 aylıktı 10 gün oldu, şimdi 5 ayliga falan düştü 40ı çıkana kadar biraz daha normale döner inşallah. Kendim pek takmiyorum, elbet iner de, mevlutte göbek muhabbeti istemiyorum ya..

A
hahah ewet minnosum benimmmm cok seviyorum kuzumu yaa uyurken videolarina bakiyorum :)

O kilolar gidicek fit anneler olucaz.
Gidecek cnm bn inaniyorum

Ya verirsin cnm ya ama hamilrlik kilolari kalmiyor onu gordum cnm sende verirsin dqha

Canım bizimki kız 10 ekimde bitti takvim 19 a kadar bekletiyo doktor suniden korktugum icin epidural normal diyoruz 4 cmden sonra epidural yapılıyomus bide muaynelerde zorluk cekiyordum dogumdada öyle olursa sezeryana dönücex hayırlısı bakalım karnım agrıyo 2 gündür hafiften bide mide yanmalarım cok kusuyorum doktor rahim yumusadıgı icin dedi plates topunun üzerinde hafif zıplıyorum hurma yiyorum bi iki gündür sancım oluyor bakalım nişan ne zaman gelecek

Merhaba kızlar bu ilk bebeğim bugün tam 1 aylık birkaç sorum olacak tecrübeli arkadaslara.bebegim 3 hafta erken geldi 2600 doğdu sarılık geçirdi değeri 18 e çıktı ana işin tedavisi vermeden ertesi gün 15 e düştü sonraki haftada 11.5 a düştü ama hala yüzü sarı vücudunda yok.bu sorun olur mu.kilosu sariliktan 2400 e düşmüştü 1 hafta sonra tekrar 2600 oldu.suan 3 kilo var sanırım kontrolüm uz yarın. Bu arada kakası arada bir yeşil renk oluyor normal mi ve kakası hep kokuyor ister sarı ister yeşil olsun.birde uyurken kafasını geri itiyor bazen bunlar normal mi.

Sevgili ekim anneleri, öncelikle bebeğini kucağına alanları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bekleyenlere de Allah güç kuvvet versin.
Ben de kasım görünümlü ekim annesi adayıyım, kordon sorunumuzdan dolayı 24 Ekime sezeryan günü verdi doktor.
Sormak istediğim , bebeğine kavuşan anneler, ultrasonda çıkan kilo ile doğum kilosu aynı ya da yakın mı?
Biraz erken de doğacagı için endişelerim oldu, yazarsanız ssevinirim.

E Eylul-um cnm biz dun oglen ciktik hastaneden.. ama dikisimin bi tarafini dun gece kendim yataga yaticam diye agrittim acittim bugunde ayni yerde acima var korktum bi sey olduysa diye 5 de hastaneye gidicem kontrole ins bisey yoktur..aptal kafam kocani uyandirsana sen kim tek basina yatmak kim..
Iste gitmisken de sut sagdircam yukarda dedigin gb ebelerle konusayim..

Benim kizimin saclarinin hepsi yukarda cok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Amaninnnnn bu kiz nasil da uzun sacli masallah nasil da dikilmis saclari ilk kez boyle bebek gordum ferah canim benim ya yanima geldiginde eylulu de getirseydin keske gostermeye disarda miydi hic soramadim.zaten ilk gun salak gbydim saskinliktan gelen giden konusamadim bile senle hatirlamiyom konustuysam da ne konustugumu bilmiyom kusura bakma valla ilgilenemedim hicc.

Arkadaslar neden mama vermeye bukadar karşısiniz. Kasmayin kendinizi yetti kadar anne sütü takviye mama.hem gerçekten uzun uyuyo hemde bebeğin rahatlamasina yardimci hemde anne dinlenebilir. Bukadar kendinizi uzmeyinn verin mama tabi benim düşüncem. Bol sütlü uzun uykulu günler dilerim

Baya bekliyor doktorun aslında. suniden bende cok korkuyorum ve ise yaramayacakmıs gibi geliyor ama bıraktım artık dogum anını düşünmeyi. anı yasayacagım. Bu arada karın ağrısı mide bulantısı yanması 2 gündür bende de var sevindim simdi :) ama niyeyse bel agrılatım yok oldu karın agrım baslayalı. Hurma cok guzel ya bağırsaklarım sıkıntılı degildi ama yemeye başlayalı dahada rahatlattı.

Ben doğurmadım henüz ama endişe etmene gerek yok diye düşünüyorum. Mühim olan kilo değil, sağlıklı doğması. En fazla 100-200 gr oynar herhalde.. Rahat ol Ekim annesi.hadi bakalım doğum olunca paylaş bizimle.

Canim dogru ya saf gibi oldum iyice ben sanki dun senin yanina geldim gibi düsündümde :) canim dikkat et daha taze yaran yatip kalkarken destek al birinden muhakkak benimde agrim oluyordu doktor kesinin basladigi yerdense sag ve soldaysa aikinti olmaz oralarda agri aci olur demisti.

Benim en son kontrolde 2800 falan çıkmıştı 3140 doğdu ama hastaneden çıkarken 2900 e düştü şişlik oluyor. Kilosu genelde ultrasondan fazla çıkıyor.

Canim olur mu ya oyle sey. bende oyleydim valla sen geldiginde ilgilenemedim hic insallah baska birgun bulusup rahat rahat oturur konusuruz bebisler azcik buyusunde cok iyi olur valla. Evet kuzum eylul disarda babasiyla bekliyordu :)

Kızlar ben gülemiyordum birde ve hep komik şeyler oluyordu ağlıyordum. Evdekiler gülerken ben susun diye ağlıyordum ama zor tutuyorlardı kendilerini. Bir gün dayanamadım güldüm ama dikiş yerim yırtıldı sandım 2 gün ağrıdı

agopa kontrolden ciktim ben kizlar. Doktor o sislik normal dedi bilginiz olsun.

Mamayı hangi aşamada veriyorsunuz yani sütün yetip yetmediği bebeğin ağlamasıyla mı alakalı. Bizimki gece emdikten sonra uyuyor. Yetmese uyuyamazdı değil mi?

Ayy canim bende bendeee cok aciyordu annemle kardesm vardi onlarda hep komik komik konusuyolar o kadar zor tutuyordum ki kendimi iki büklüm yurudum bende oyle acittimda karnimi :) birde bogazim gicik olmustu oksuremiyordum ay cok zordu :)

Canım uyurken kafasını itmesi gaz sancısından olabilir bizimkide sancısı olduğunda uykuda bile öyle yapıyor. Kakası yeşil hiç olmadı ama bebeğini üşütme ile alakalı olabilir. sık sık karnına sıcak havlu sar bir süre bakalım düzelecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…