2015 Ekim Anneleri

Canım benim yaa, bir an önce doğurursın inşallah
İnşallah cnm cuma günüm doluyor dr gel tahliller var dedi tamam dedim de doğum işini konuşmadık hiç normal doğum diye heralde şimdi ben elim tetikte beklicekmiyim anlamadım çok zor bölesi

Anladm cnm cok zor gercekten Allahim bize yardim etsin onlarin can acilarini gostermesin
Canim biz de gittik 20 dk surmedi. Bizim de iki kere deldiler. Aglada kuzum nasil( off kötü bişey aglamalarini gormek ama iyilikleri için sagligi icin aliniyor bunu düşününce dayanyr insan...
valla cnm sabretcez dedigin gibi hep sagliklari icin..

Kızlar,
Yarın büyük gün Benim ve bebeğim için dua eder misiniz? Sabah 9:00da sezaryen ile doğacak kuzum. Ben de doğuma giderken hepiniz için dua edeceğim.
Caniimmm İnşallah hayırlısıyla her şey çok güzel olacak Allah yardımcın olsun.. Sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına inşallah Dualarım seninlee

Yarın seni rahatsız etmemek için gelmem canım, ama cuma günü kismetse gelmek isterim seni ve minigini gormeyee

Caniim masallah kuzuna. Bizdede kalkti 2 saat kurali. Doktorum o istedikce emzir dedi. Bende geceleri uyandirmayimmi diye sordum hayir uykudada buyuyecek onada ihtiyaci var dedi. Ki merak etme oyle cok 5saat kadar uyumuyolar. Saat kurulmus gibi kendiliginden uyaniyo bidik 3 saatte 1 fln. Eger sutumdeki degerler cok iyiyse simdiye kadar 4 saat uyudu geceen fazla. Eger sutum su gibi gelmisse cok ozlu emememisse 1 bucuk saatte bir bile uyanip aranmaya basliyo zaten.

Amin canıııım
İnşallah hayırlısı ile kucaklarıım kuzumu
Tamam canım, ne zaman istersen bekleriiim

Canim evet 1 buçuk saatte bir uyandigi oldu bikac gecedir.. o zaman birz rahat olmak lazim doktor dediyse doğrudur uyda buyuyecek...

Kızlar,
Yarın büyük gün Benim ve bebeğim için dua eder misiniz? Sabah 9:00da sezaryen ile doğacak kuzum. Ben de doğuma giderken hepiniz için dua edeceğim.
Canim caniiim dualarimiz seninle. Hersey cok kolay cok rahat olucak inan bana. Minigini gogsune aldigindaki o hissi bizimle paylasmani bkliyoruz sabirszlikla:)

Kızlar Muharrem ayı hayırlı olsun. Bu gece sürpriz doğuma gidecekler, Perşembe, cuma, Cumartesi, pazar doğuma gidecekler, kontrole gidecekler Allah hayırlı, sağlıklı, kolay doğum nasip etsin. Kontrollerinizde çok güzel geçsin. Güzel haberleriniz olsun. Eşim 2 gün izinli. Cumartesi-pazar da hafta sonu tatili eklenince 4 gün evde bizimle olacak kısmetse. Bir müddet buralarda yokum. Ola ki doğurursam veya doktor kontrolünde doğum yapacağım güne karar verirsek buradan paylaşırım. Sağlıkla sevgiyle kalın.

Canim caniiim dualarimiz seninle. Hersey cok kolay cok rahat olucak inan bana. Minigini gogsune aldigindaki o hissi bizimle paylasmani bkliyoruz sabirszlikla:)
Çok saol canııım. İnşallah sağ salim kucaklarm, iyi hissettiğim an yazıp haber vereceğim hepinize :)

Eger bu 40cikma olayina takilmiyosan istedigin zaman cik canim:) avm gibi temiz havanin az insanin cok oldugu yerleri tercih etmedm ben ilk cikmalarimZda ama artik daha raht cikiyoruz. Mikrobada ihtiyac var bagisiklik sistemi icin

Canim bizim kilolar ayni hala :) bende 82.8 ile doguma gittim on gun sonra tartildim 76.5 olmusum gecen gun tartildim hala ayni hatta 200 gram almisim hani emzirince veriliyordu yaa cok da yemiyorum aslinda bol bol su da iciyorum niye boyle anlamadim

Y
yoklugunu hissedicez cnm:) esinle cook guzel kaliteli bi 4 gun gecirmeni dilerim. Malum iki kisilik dunyada son gunler:)

Ya ben hamileliğin ilk 5 ayında kilo verdim 73 edüştüm sonrs ilk kilomla doğuma gittim. Doğumdan sonra da çok su içiyorum birde emzirirken galiba 69 oldum ama zaten 69 la bile kiloluyum :)
Ya bende hamile kaldigimda 69 dum bende cok su iciyorum emziriyorum benden niye gitmiyo acaba ya eski duzenimizde yok ne olsa bebia yoruyor uykusizluk falan derken bende vermek istiyorum yaa bana ne bana ne

Bn onu yerim yerimmm ailecek nasil sevdik minnagi hepimiz masallahh dedik canim:))
tesekkur ederiz teyzesi asi kizim benim ne kadar sac varsa hep havada yan taraflari yatık sadece ortasi diken gibi sanki ozellikle yapilmis gibi :) mohikan kizim benim

Eger bu 40cikma olayina takilmiyosan istedigin zaman cik canim:) avm gibi temiz havanin az insanin cok oldugu yerleri tercih etmedm ben ilk cikmalarimZda ama artik daha raht cikiyoruz. Mikrobada ihtiyac var bagisiklik sistemi icin

Can'ım kırk olayını düşünmüyorumda Erzurum'da çok gidilecek yer yok ya yemek ya avm malum dışarısı çok soğuk hemen sanki hasta olacak Mış gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…