@kuvakvakvakLadyCedar ve yarın doğuma girecek tüm arkadaşlar rabbim kolaylıklar versin. Bebisleri sağ salim kucaklarsiniz inşallah.
İnşallah cnm cuma günüm doluyor dr gel tahliller var dedi tamam dedim de doğum işini konuşmadık hiç normal doğum diye heralde şimdi ben elim tetikte beklicekmiyim anlamadım çok zor bölesi
İNşallah cnm senin takvimin yok? Doğum yaptın mı yoksa ben pek takip edemiyorumAynen öyle canım özellikle günün dolduktan sonra daha da zor oluyor, inşallah çok bekletmeden gelir kuzucun.
Evet eğer emip uyuyosa en az 2 saat gayet guzell yetiyoooMamayı hangi aşamada veriyorsunuz yani sütün yetip yetmediği bebeğin ağlamasıyla mı alakalı. Bizimki gece emdikten sonra uyuyor. Yetmese uyuyamazdı değil mi?
Canım bitti takvimim, 41 hafta doldu sata göre. Suni sancı dan korktuğum için yarın sezaryenle alacağım bebeğimi kucağıma inşallahİNşallah cnm senin takvimin yok? Doğum yaptın mı yoksa ben pek takip edemiyorum
LadyCedar canımmm sağlıkla kucagına al mınıgı. Dualarımız sizinle. Resimler durumlar duygular paylaşın hemen. Sabırsızlıkla beklıyoruz
Bn gece çok uyanıyorum zombi gibi oluyorum kahvaltıyı 12 de yapıyorum ancak sabah 6 da anneme veriyorum bebişi ben 11 e kadar uyuyorum. O ARADA ANNEM sağdığım sütten veriyor altını alıyor uyutuyor. Uyandıpımda da emzirme vakti gelmiş oluyor bemen emziriyorum kahvaltı 12 de oluyor haliyle :) akşamda fazla yiyemiyorum işte arada kurabiye kek bisküvi falan yiyorum. Verirsin canım ya valla zamanla gör bak :)Ya bende hamile kaldigimda 69 dum bende cok su iciyorum emziriyorum benden niye gitmiyo acaba ya eski duzenimizde yok ne olsa bebia yoruyor uykusizluk falan derken bende vermek istiyorum yaa bana ne bana ne
Ayy ne güzel yani yarın olması ben olsam uyuyamazdm =) sağlıkla al kucağına inşallah canım Rabbim hayırlısını versinCanım bitti takvimim, 41 hafta doldu sata göre. Suni sancı dan korktuğum için yarın sezaryenle alacağım bebeğimi kucağıma inşallah
ara ara ağrılarım var kızlar uykudan da uynadırıyor ne zaman artacak beklıyorum
Ayy ne güzel yani yarın olması ben olsam uyuyamazdm =) sağlıkla al kucağına inşallah canım Rabbim hayırlısını versin
=) Soğan mı o ne için?İnşallah canım, valla bende bir rahatlık var sebebini bilmiyorum ama gece uyuyabileceğimi sanmıyorum. Göğüslerime soğan koydum yarına hazırlık yapıyorum :)
Benimde cuma vajinal muayene var bakalım açılma olacak mı. 3500du dun kilosu, ultrason cıktısından 200 gr az söylüyor genelde dr. ama son iki kontrolünde çıktılar da kg bilgileri yazmıyor. Benim oğlan da 3200den fazla doğmaz yinede bence. peki normal sancılarla gidersen kesin kendi doktorunmu girecek doğuma, kim nobetciyse o giriyor galiba.Bana bıraktı cnm onu rahim de yumuşama okursa ve bebeğin durumu kilosu normale hala uygunsa suni sancı isterim aksi takdirde sezeryan olucam sanırımm seninkinin kilosu az mı çıkıyo bn çok doğru değerler olduğuna pek inanmıyorum arkadaşımınki 3200 çıkıyodu 2500 doğdu
Hadi canım Allah yardımcın olsun inşallah. Tek avazda kucağına alırsın bebişi inşallah.Kizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
Kızlar,
Yarın büyük günBenim ve bebeğim için dua eder misiniz? Sabah 9:00da sezaryen ile doğacak kuzum. Ben de doğuma giderken hepiniz için dua edeceğim.
Kizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
Canım hayırlısı nasılsa enn kolay sekılde al bbgını kucagına inşallaH.Kizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?