Allah yardımcın olsun cnm güzel habrlerini bekliyrzKızlar,
Yarın büyük günBenim ve bebeğim için dua eder misiniz? Sabah 9:00da sezaryen ile doğacak kuzum. Ben de doğuma giderken hepiniz için dua edeceğim.
Çatlak olmasını engelliyormuş, arada sende ikiye böl beklet göğüslerinde senin normal olacak vaktini tam bilemeyebilirsin, ama yumuşacık oldu şimdi duşa gireceğim=) Soğan mı o ne için?
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah kendi sancınla açılman tamamlanırtugbap: 43042443 .!.:Kizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
Tamam canım ☺ saolÇatlak olmasını engelliyormuş, arada sende ikiye böl beklet göğüslerinde senin normal olacak vaktini tam bilemeyebilirsin, ama yumuşacık oldu şimdi duşa gireceğim
düzenli değil henüz canım ama geçen haftaya göre biraz daha fazla agrı ve kasılmam var , kaç gündür ayaga kalktıgımda yürüyemıyordum açılmadandı herhalde valla kemıklerım bırbırıne batıyordu.Ayyyy hadi inşallah canım düzenli mi geliyor
Zararı yok canım gaz için rahatlatır bileKızlar bebeğine rezene veren var mı. Eşim bana almıştı ben de 2 çay kaşığı bebeğe de verdim inşallah zarar vermez.
Olabilir canım. Genelde belirtiler bunlar. Doktora sorduğumda karın sertleşmesinin sıklaşıp normale dönmesi ve bunun biraz daha ağrılı olması doğum kasılmasıdır dedi. Sola yatıp ağrılarını takip et istersen birde çok sıcak olmasın duş yap rahatlarsan hazırlık aşaması geçmezse hadi bakalım kolay gelsin hastane yolları:))Artan bel ve sırt ağrısı, mide bulantısı, karın şişmesi ve semsertlesmesi...((
Bunlar belirtiler mi yaa, cok rahatsız hissediyorum kendimi
Olabilir canım. Genelde belirtiler bunlar. Doktora sorduğumda karın sertleşmesinin sıklaşıp normale dönmesi ve bunun biraz daha ağrılı olması doğum kasılmasıdır dedi. Sola yatıp ağrılarını takip et istersen birde çok sıcak olmasın duş yap rahatlarsan hazırlık aşaması geçmezse hadi bakalım kolay gelsin hastane yolları:))
Canım beni yarın alıcak artıkın. Yarın 41+1 oluyoruz.Bakalım beklicez napalım. Pazartesi kontrol var ona göre karar vercek doktor.. Seninki daha nekadar beklicek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?