2015 Ekim Anneleri

Yarin dogum yapacak arkadaslara Allahtan kolaylik diliyorum. Insallah saglikla yavrularinizi kucaginiza alırsınız.Allaha emanet olun.

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah kendi sancınla açılman tamamlanır

Artan bel ve sırt ağrısı, mide bulantısı, karın şişmesi ve semsertlesmesi... ((
Bunlar belirtiler mi yaa, cok rahatsız hissediyorum kendimi

Anneannemiz geldi bebek şekerlerimiz geldi bebişte gelsin artık:) Annemi almaya İzmire gittik biraz dolandık diyorum tam eve gidermişiz bebişin gelceği tutarmış geri geri bir daha İzmir e çok gülerim diyorum:) Eşim yeterki gelsin ben razıyım tekrar gelmeye diyor:)

Kızlar bebeğine rezene veren var mı. Eşim bana almıştı ben de 2 çay kaşığı bebeğe de verdim inşallah zarar vermez.

[E="paytak_paytak_kosan_koala, post: 43043047, member: 176814"]
[/QUOTE]

Suan aynen bende o durumdayim

Ayni

Ayyyy hadi inşallah canım düzenli mi geliyor
düzenli değil henüz canım ama geçen haftaya göre biraz daha fazla agrı ve kasılmam var , kaç gündür ayaga kalktıgımda yürüyemıyordum açılmadandı herhalde valla kemıklerım bırbırıne batıyordu.

Kızlar bebek mevlütünde ikramlık ve gelenlere dağıtmak için süs vs ne düşünüyorsunuz

Olabilir canım. Genelde belirtiler bunlar. Doktora sorduğumda karın sertleşmesinin sıklaşıp normale dönmesi ve bunun biraz daha ağrılı olması doğum kasılmasıdır dedi. Sola yatıp ağrılarını takip et istersen birde çok sıcak olmasın duş yap rahatlarsan hazırlık aşaması geçmezse hadi bakalım kolay gelsin hastane yolları:))

Canim aslinda boyle sıklıkla giren bi sancim yok. Karnim sürekli sert, içimde kipirdandikca tuvalet hissi oluyor ve belim oldukça ağrıyor. Sabah duşa girdim ama bi zaman sonra ayniyim.. sürekli ayni durumdayım yani, öyle aşırı sancılı değilim ama sürekli bi ağrılı olmak cok rahatsiz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…