2015 Ekim Anneleri

Kızlar ii geceler.
Hep kendi sancımla yada suyum gelsin bi belirti olsun diye hastaneye doğuma gitmek istedim nasip değilmiş olmadı. Sabah muayene ile birlikte suni sancı denemeleri bsşlayacak. Hala vakit var desenizde vücudumdaki ağrılarda geçti sanki hiç bişeyim kalmadı. Bunda da vardır bir hayır. Bugün baya bir dua okudum umarım sizlerin istediği gibi hayırlı doğumlar olur ve bebişlerinizi sağlıkla yumuk yumuk boncuk gözlerle kucağınıza alırsınız. Sevgili hamiş arkadaşlarım bugün dilekleriniz gerçek olsun inş. Dualarınızı eksik etmeyin. Yarın vakit buldukça herşeyi yazarım hepinizi öptüm

Bende de sertleşme çok oluyor özellikle yürüdüğümde ama uzanınca geçiyor.. Ama dediğin gibi sertken birde tekme atınca doğğğru tuvalete:)) bakalım doğum sancısı farklı oluyormuş anlayabiliyormuşuz:)))

Cnm sanıyorum kendi doktorum girecek çnkü hep şöyle yaparz böyle yaparz die konuşuyor bn aksini düşünmediğim için sormadım ama bu cmtesi izinli sadece o zmn ne olur bilemem

3 olsun benim olsun fazlasında gözüm yok doğurmam kolay olsun

Canim benimde aynisi oldu göğüslerim şişti yanlari taş gibi oldu bezeler oldu elektrikli pompa ile bazen tamamen sagamadim sütlerimi bebegimde düğümlü olan yerleri acamiyor naptim biliyormusun zeytinyağı ile göğüslerime masaj yaptim sıcak bir duş aldim baktim dügümlü olan meme şıp şıp damliyor biberonu altina tuttum yukardan bastirarak bezeli yerlerden bastira bastira sagdim ve sonra bebegime icirdim ayni islemi yine yapicam gögüs rahatlayip aciliyor elektrikli pompa kullanma uclarini yara yapiyor

Kızlar bebek mevlütünde ikramlık ve gelenlere dağıtmak için süs vs ne düşünüyorsunuz
Ben çok abartmayacağım bir site buldum elmasşekerleme ismi. oraada buz dolabı süsü siparişi verdim.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-15-01-02-26.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 122
Aaaaaah ahh şu emzirme konusunda en büyük hayal kırıklığı annelerden malesef... halbuki sen biliyorsn hissediyorsn aslında bebeğin doyup doymadıgnı... ama ne olursa olsun en ufak bir negatif yorum herşeyi alt üst edebiliyor valla kuzum sen kimseyi dinleme bildiğini oku... umarim her daim bolca gelir sütün ve yavrunu doyasıya beslersin... :)

Canım bu arada zaten normal olan her agladiginda ve her arandiginda meme vermen. Bu bütün bebekler için geçerli. Bi de yine eğitimde aldığım notlarda şöyle bir not almışım:
Bebek memeyi bırakana kadar emsin. Bıraktıktan sonra eger memede süt kalmşsa gelecek emzirmede bilinenin aksine yine aynı meme verilmeli çünkü ilk gelen süt daha çok su içerikli, sonradan gelen süt daha yağlı ve asıl enerji dolu olandır. Bu yüzden ikinci emzirme de aynı gögusten yapılmalı ki bebek sütün asıl yararlı kısmını alabilsn :)

Insallah canim ya temennim o benimde :) benim simdi yanimda annem de yok ilk 20 gun vardi rahattim yemegim onume geliyodu ben bebegi sadece emziriyodum gerisi anneme aitti gazi uykusu :) simdi gece uyumuyorum sabah 11 gibi ancak yapabiliyorum kahvaltimi arada komposto cay biskuvi yiyorum aksam yiyorum oyle cikolata falan hic yemiyorum

Canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Canım sorma bugun bende aldirdim annemi ve beni iceriye almadilar birde pencere acikmis annem kapattirmis zaten bacaklar ciplak bekletiyorlar geldigimizden beri hapsuruyor yavrum ben doktora ilac yyazdiracaktim onlar topuk kani alirken bebegimin aglama sesi ortaligi inletiyordu dayanamadim actik kapiyi isiniz bittiyse emzireyim sakinlessin dedim aldilar iceri ben bebegimin yanagini oksadim konustum hemen susuverdi hemsirelerde anne kokusunu bak nasil aldi diyorlar insanin ici parcalaniyor ordan sakin ayrilma hemen emzir

Merhaba sevgili Ekim anneleri,
En taze anneler olarak size danismak istedim.incirli ethicada dogum yapicam nasipse anne ve bebek kuvezi icin hastane susu kiralamak istiyorum.bir yere sordum 350 tl dedi.Daha uyguna bildiginiz bir yer var mi bu arada kendimde anadolu yakasinda oturuyorum burdan bi yerde olabilir.

Canm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. .hayirlisi ile bebek de sen de kurtulun.

Günaydınlar kızım emerken uğrayım dedim gene. Bizimkine nazar değdi göz kapağı şişti kuzumun dünde eldiveninin çıkmasını fırsat bilip yüzünü çizivermiş. Sabah kahvaltıdan sonra banyo yapacağız inşallah bişiyi kalmaz.

Bu arada ufak ufak okumaya çalışıyorum eskisi kadar aktif olamasamda sütü gelmeyenler pompaya devam 3 gün boyunca ısrarla pompa yapıp süt kanallarını çalıştırdım ucundan ufacık sarı damla çıkıyordu o da biberonun içine akmıyordu bile emziğe sürüp kızımın ağzına verdim hep. 3. gün uğraşlarım sonuç verdi ve sütüm geldi. O yüzden üzülmeyin, kafaya takmayın. Ben 7/24 emziriyorum nerdeyse o doymuyor muhabbetini kendi annem en çok yapıyor. Mama hazırlıyor hemen uyuyunca mama verdik karnı doydu ondan diyor ya sabır çekiyorum. Boşverin takılmayın şimdiki anneanne babaanneler böyle doymuyor demeyi seviyorlar.

Topuk kanı meselesine gelince Ela 12 günlük oldu ben hala sağlık ocağına gidip aldıramadım, hastanede alınmıştı ama emzirmeden sonrada sağlık ocağının alması gerekiyormuş neyseki sordum 15 güne kadar dedi benim ebe bende geç gitmek istiyordum çünkü topukları anca iyileşiyor yavrumun. Dert ettim kendime keşke 2. kez almasalar çok fena oluyorum.

Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, yapacak arkadaşlarımızada kolay doğumlar diliyorum, bekleyen arkadaşlarımızada bol sabır ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Sadece bebek için mi istiyorsunuz? Ben de sadece bebeğimin küvezine tütü ve fiyonk yaptırdım. 150 TL. Özelden yapan kişinin instagram sayfasını veriyorum. Benim modelimin de fotoğrafını ekliyorum. Alttaki tütüsü, üstteki fiyonk.

Eklentiler

• IMG_20150917_192658.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 105
Canım bugündü seninde doğum dimi yanlış hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…