- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
Bende 41 i doldurmak istiyorum bakalım bizim akıbet nolcak.. Hayırlısı canım inşallah sağlıkla al kucağınaCanım beni yarın alıcak artıkın. Yarın 41+1 oluyoruz.
Bende de sertleşme çok oluyor özellikle yürüdüğümde ama uzanınca geçiyor.. Ama dediğin gibi sertken birde tekme atınca doğğğru tuvalete:)) bakalım doğum sancısı farklı oluyormuş anlayabiliyormuşuz:)))Canim aslinda boyle sıklıkla giren bi sancim yok. Karnim sürekli sert, içimde kipirdandikca tuvalet hissi oluyor ve belim oldukça ağrıyor. Sabah duşa girdim ama bi zaman sonra ayniyim.. sürekli ayni durumdayım yani, öyle aşırı sancılı değilim ama sürekli bi ağrılı olmak cok rahatsiz ediyor
Cnm sanıyorum kendi doktorum girecek çnkü hep şöyle yaparz böyle yaparz die konuşuyor bn aksini düşünmediğim için sormadım ama bu cmtesi izinli sadece o zmn ne olur bilememBenimde cuma vajinal muayene var bakalım açılma olacak mı. 3500du dun kilosu, ultrason cıktısından 200 gr az söylüyor genelde dr. ama son iki kontrolünde çıktılar da kg bilgileri yazmıyor. Benim oğlan da 3200den fazla doğmaz yinede bence. peki normal sancılarla gidersen kesin kendi doktorunmu girecek doğuma, kim nobetciyse o giriyor galiba.
3 olsun benim olsun fazlasında gözüm yok doğurmam kolay olsunCanım, son zamanlarda net kg söylemek zor demişti benim doktorum. Bebecik sıkış tepis içerde:) ondan sanırım. 3500-3700 falandir bence minnoşun
Maşallah canımVoleybolcu falan olsun minnak yaa Boylu poslu olacak maşallah.. Sağlıkla gelsin annesi
Canim benimde aynisi oldu göğüslerim şişti yanlari taş gibi oldu bezeler oldu elektrikli pompa ile bazen tamamen sagamadim sütlerimi bebegimde düğümlü olan yerleri acamiyor naptim biliyormusun zeytinyağı ile göğüslerime masaj yaptim sıcak bir duş aldim baktim dügümlü olan meme şıp şıp damliyor biberonu altina tuttum yukardan bastirarak bezeli yerlerden bastira bastira sagdim ve sonra bebegime icirdim ayni islemi yine yapicam gögüs rahatlayip aciliyor elektrikli pompa kullanma uclarini yara yapiyorKizlar gunaydin artik buraya bakmayi birakin telefonu elime alamiyorum..surekli emzirme modundayim..
Anneler yardim lazim avent manuel pompam var sagiyorum hic gelmiuor ama agiz sutum var sari olan ondan mi acaba neden sagamiyorum anlamadim goguslerim sisti..yani elektrikli de alirim ama manuel cekmesine ragmen sutum akmiyor..fikri olan var mi???
Ben canım =) evet bende sıkıldım onlar bıkmadı doğurmadın mı demekten ben laf anlatmaktan bıktım insanı daha çok strese sokuyorlarKızlar benim gibi doğumu bekleyen var mi herkesin daha dogurmadin mi demesinden çok sıkıldım
Ben çok abartmayacağım bir site buldum elmasşekerleme ismi. oraada buz dolabı süsü siparişi verdim.Kızlar bebek mevlütünde ikramlık ve gelenlere dağıtmak için süs vs ne düşünüyorsunuz
Aaaaaah ahh şu emzirme konusunda en büyük hayal kırıklığı annelerden malesef... halbuki sen biliyorsn hissediyorsn aslında bebeğin doyup doymadıgnı... ama ne olursa olsun en ufak bir negatif yorum herşeyi alt üst edebiliyorDenemedigim şey kalmıyor ama sanırım zamanla öğreneceğiz doğrusunu.. mesela 2 saatte bir 20 dakika sağ 20 dakika sol göğüs deniliyorya olmuyor öyle. Şimdilik dakikasina bakamiyorum 1 saatte de uyandığı oluyor sütüm zaten az doymuyor sanırım uyandığı her an emmek istiyor sesi kısılıyor bagirmaktan aglamaktan ne yaparsam yapayim meme istiyor mecbur arandigi anda veriyorum. Her birini 20 dakikaya yakın emiyor ama çok şükür dün geceden beri daha iyiyim. Ya tabi birde evimiz cok kalabalik bu da beni strese sokuyor senin sütün yok bebek doymuyor mama verelim deyip duruyor herkes. Gece 12de 20cc mama verdik.Sabaha kadarda emzirdim ve guzelce aglamadan ortalığı yikmadan 9a kadar uyudu melegim. Sabah kayinvalidem diyoki bak mama verdikya karnı doydu hemen deliksiz uyudu diyo. Emzirdim diyorum sabaha kadar onu hic duymuyo onemsemio bile. Akıl var mantık var 9 saat nasıl deliksiz uyuyabilir. Ya okuyan ve yaşamayan için belki çok komik ama şuan beni o kdar rahatsız ediyorki. Hayır annem de aynı durumda yani ikiside aynı kafa. Sagolsunlar herseye çok yardimci oluyorlar ama beni en çok üzen konuda maalesef daha da kötü hissetmeme neden oluyorlar.
Canım bu arada zaten normal olan her agladiginda ve her arandiginda meme vermen. Bu bütün bebekler için geçerli. Bi de yine eğitimde aldığım notlarda şöyle bir not almışım:Denemedigim şey kalmıyor ama sanırım zamanla öğreneceğiz doğrusunu.. mesela 2 saatte bir 20 dakika sağ 20 dakika sol göğüs deniliyorya olmuyor öyle. Şimdilik dakikasina bakamiyorum 1 saatte de uyandığı oluyor sütüm zaten az doymuyor sanırım uyandığı her an emmek istiyor sesi kısılıyor bagirmaktan aglamaktan ne yaparsam yapayim meme istiyor mecbur arandigi anda veriyorum. Her birini 20 dakikaya yakın emiyor ama çok şükür dün geceden beri daha iyiyim. Ya tabi birde evimiz cok kalabalik bu da beni strese sokuyor senin sütün yok bebek doymuyor mama verelim deyip duruyor herkes. Gece 12de 20cc mama verdik.Sabaha kadarda emzirdim ve guzelce aglamadan ortalığı yikmadan 9a kadar uyudu melegim. Sabah kayinvalidem diyoki bak mama verdikya karnı doydu hemen deliksiz uyudu diyo. Emzirdim diyorum sabaha kadar onu hic duymuyo onemsemio bile. Akıl var mantık var 9 saat nasıl deliksiz uyuyabilir. Ya okuyan ve yaşamayan için belki çok komik ama şuan beni o kdar rahatsız ediyorki. Hayır annem de aynı durumda yani ikiside aynı kafa. Sagolsunlar herseye çok yardimci oluyorlar ama beni en çok üzen konuda maalesef daha da kötü hissetmeme neden oluyorlar.
Bende spiral taktırmayı düşünüyorum bakalım dr la doğumdan sonra konuşuruz artık hemen takılıyor mu nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Insallah canim ya temennim o benimde :) benim simdi yanimda annem de yok ilk 20 gun vardi rahattim yemegim onume geliyodu ben bebegi sadece emziriyodum gerisi anneme aitti gazi uykusu :) simdi gece uyumuyorum sabah 11 gibi ancak yapabiliyorum kahvaltimi arada komposto cay biskuvi yiyorum aksam yiyorum oyle cikolata falan hic yemiyorumBn gece çok uyanıyorum zombi gibi oluyorum kahvaltıyı 12 de yapıyorum ancak sabah 6 da anneme veriyorum bebişi ben 11 e kadar uyuyorum. O ARADA ANNEM sağdığım sütten veriyor altını alıyor uyutuyor. Uyandıpımda da emzirme vakti gelmiş oluyor bemen emziriyorum kahvaltı 12 de oluyor haliyle :) akşamda fazla yiyemiyorum işte arada kurabiye kek bisküvi falan yiyorum. Verirsin canım ya valla zamanla gör bak :)
Canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinKizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
Canım sorma bugun bende aldirdim annemi ve beni iceriye almadilar birde pencere acikmis annem kapattirmis zaten bacaklar ciplak bekletiyorlar geldigimizden beri hapsuruyor yavrum ben doktora ilac yyazdiracaktim onlar topuk kani alirken bebegimin aglama sesi ortaligi inletiyordu dayanamadim actik kapiyi isiniz bittiyse emzireyim sakinlessin dedim aldilar iceri ben bebegimin yanagini oksadim konustum hemen susuverdi hemsirelerde anne kokusunu bak nasil aldi diyorlar insanin ici parcalaniyor ordan sakin ayrilma hemen emzirSelam kizlarr umarim herkes iidir bebislerde sagliklidir bisey sorucam saglik ocaginda topuk kani verdiren varmi bize 20 dk surer dedi ebe, bebegim nasi dayanicak icim gidio ztn siz ne yaptiniz bu zorunlu bi islemmi acaba ztn sarilik icin gun asiri kan aldilar topuktan azda olsa sariligimizda tamamen dusmedi
Canm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. .hayirlisi ile bebek de sen de kurtulun.Kızlar ii geceler.
Hep kendi sancımla yada suyum gelsin bi belirti olsun diye hastaneye doğuma gitmek istedim nasip değilmiş olmadı. Sabah muayene ile birlikte suni sancı denemeleri bsşlayacak. Hala vakit var desenizde vücudumdaki ağrılarda geçti sanki hiç bişeyim kalmadı. Bunda da vardır bir hayır. Bugün baya bir dua okudum umarım sizlerin istediği gibi hayırlı doğumlar olur ve bebişlerinizi sağlıkla yumuk yumuk boncuk gözlerle kucağınıza alırsınız. Sevgili hamiş arkadaşlarım bugün dilekleriniz gerçek olsun inş. Dualarınızı eksik etmeyin. Yarın vakit buldukça herşeyi yazarım hepinizi öptüm
Sadece bebek için mi istiyorsunuz? Ben de sadece bebeğimin küvezine tütü ve fiyonk yaptırdım. 150 TL. Özelden yapan kişinin instagram sayfasını veriyorum. Benim modelimin de fotoğrafını ekliyorum. Alttaki tütüsü, üstteki fiyonk.Merhaba sevgili Ekim anneleri,
En taze anneler olarak size danismak istedim.incirli ethicada dogum yapicam nasipse anne ve bebek kuvezi icin hastane susu kiralamak istiyorum.bir yere sordum 350 tl dedi.Daha uyguna bildiginiz bir yer var mi bu arada kendimde anadolu yakasinda oturuyorum burdan bi yerde olabilir.
Canım bugündü seninde doğum dimi yanlış hatırlamıyorumSadece bebek için mi istiyorsunuz? Ben de sadece bebeğimin küvezine tütü ve fiyonk yaptırdım. 150 TL. Özelden yapan kişinin instagram sayfasını veriyorum. Benim modelimin de fotoğrafını ekliyorum. Alttaki tütüsü, üstteki fiyonk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?