2015 Ekim Anneleri

Günaydııııııın
Doğum ekibim ve ben yola çıktık hastaneye doğru gidiyoruzzzz! Direksiyonda eşim, yanında babam, arkada kucağında kapı süsümüz ile annem vee yanında da şaşkın beeeen
Hastane de ise karşılama ekibimiz var; teyzem, kuzenim ve eşimin yeğeni
Çok heyecanlıyız, annemle dudaklarımız kıpır kıpır dua ediyoruz. Babam siyaset konuşuyor Eşim de pür dikkat yola odaklanmış durumda
Bu mesajımdan sonra buradaki herkese, doğum bekleyenlere, kucağına alanlara, bebek isteyenlere dua edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepinizi çok seviyorummm

Canım tatlı bir heyecan bu inşallah doğum sonrası mesajını da heyecanla bekliyoruz allah yardımcin olsun..

Sağlıkla al inş kucağına bebişini çok heyecanlı her doğuma gidende biz kalanlara daha çok heyecan basıyor galiba:)

Çok duygusal bir an Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ınsaallah darısı başımıza...dualarim seninle canimmm

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Gözün aydın canım. Sen de taze anneler kervanına katıldın sonunda

@fleuri bu hafta çatır çatır doğum haftası madem haftaya da senin deyişinle assolistler haftası olsun
İyi fikirmiş bu
Çok sevdiğim bi arkadaşım bebek şekerleri ve kapı süsü yapmış kızıma çok beğendim sizce nasıl olmuş
Bayıldım çok tatlı olmuş

Hayırlı doğumlar canım. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Kızlar günaydın,

Hastaneye girişim yapıldı, giyindim bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin
İnşallah hiç sıkıntı çekmeden kolayca alırsınız meleklerinizi kucağınıza kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Kolay olsun hepimizin dogumlari insallah..bide benim cocuk 3770 olmus uzuldum insallah eksik cikar kilo 3500 ustu zorlicak dedi doktor ama denicem hep az cikiyor zati birebir cikmazmis Allahin dedigi olur
Canım doğum yaptugim gün kontrolum vardi benim doktor 3170 falan demişti bebeğim 3030 doğdu. Dediginden eksik doğdu yani canım içini ferah tut. Allah yardimcin olsun inşallah hayırlı sağlıklı doğum diliyorum

Allah hayırlı kolay saglikli dogum nasip etsin canım... Sağlıkla alın kucağınıza insallah :*

Günaydın hanimlar bu aradaa! Babamizi yolladık yari kapali gözle, yavrum aç kalmasin diye süt eşliğinde hurmamizi cevizimizi yedik.. bel ağrısı devam.. ruyamda dr randevusu almakla uğraşıyordum iyice sasirdim artik

Canım daha dün konuşuyorduk seni annemlerle ne zaman doğum yapacak diye çantanı bekliyoruz gecikmiş biraz ben hergün soruyorum. Sağlıkla kucağına al inşallah dua edeceğiz.

Kızlar açılma olup sancı olmadığı olur mu? Doktor açılman artmış yatisini yapalim dedi ama 3-4 cm ama bu kadar açılmaya baya sancı olması gerekmez mi? Vaar ağrım ama az.anlamdim.

Kızlar açılma olup sancı olmadığı olur mu? Doktor açılman artmış yatisini yapalim dedi ama 3-4 cm ama bu kadar açılmaya baya sancı olması gerekmez mi? Vaar ağrım ama az.anlamdim.
Canım nst nasıl çıkıyor belki sancı vardır sen hissetmiyorsundur.

Dün 2 tane çıkmıştı bugün 1.ama 60 üstüne çıkmıyor. Kasılma dün muayeneden sonra çok oldu.bel ağrısı da.evde ama..bebek aşağıya çok baskı yapıyor. Yuruyemiyorum. Yatış istemiycem eve gideyim sancı artınca gelirim diyecegim.dogum başlamış her an olabilir diyor da burda 100 u gören oluyordu ben HC gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…