Haklısın canım hastanede beklemek ayrı stres hemen dayıyorlar suni sancıyı. Sen yine Doktorunla teyitleş ama onlar ne derse güvenmek zorundayız. 3-4 cm az değilDün 2 tane çıkmıştı bugün 1.ama 60 üstüne çıkmıyor. Kasılma dün muayeneden sonra çok oldu.bel ağrısı da.evde ama..bebek aşağıya çok baskı yapıyor. Yuruyemiyorum. Yatış istemiycem eve gideyim sancı artınca gelirim diyecegim.dogum başlamış her an olabilir diyor da burda 100 u gören oluyordu ben HC gormedim
Kizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
Allah kolaylık versin canm su gibi geçsin doğumun. İyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar nst ye tekrar bağlandı 100 u geçtik. Yatısim yapılıyor bugün doğar dedi.cok dua istiyorum.agrim var.optum hepinizi:)
Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı. ..üzme kendiniGünaydın herkese. Günler geçtikçe sabır tükenmeye başladı. Bütün gece mide yanmasıyla mavfoldum mideme oturdu resmen galiba gece. Sabaha da ağlayarak uyandım hala bir belirti hissetmediğim için oturdum bir güzel ağladım sabah sabah arkadaşım da sormuş gelmiyor mu diye uzaktan gelecek sabırsızlanıyor. Ben ağladıkça bebeğim hıçkırıklara boğuldu içerde. Bütün gece acaba iyi mi sağlıkla kavuşabilecek miyim endişeleri beni yıpratmaya başladı. Bebeğimi üzdüm mü diye daha çok üzüldüm şimdi. Onlar geleceği zamanı biliyorlar ama bu bekleyiş bizi yormaya başladı. Şimdi bu ruh halimden çıkmaya çalışıyorum. İnşallah güzel haberler alacağımız hayırlı bir gün olur. Doğuma giden anneler dualarımız sizinle siz de biz bekleyenleri anmayı unutmayın olur mu.
Kızlar açılma olup sancı olmadığı olur mu? Doktor açılman artmış yatisini yapalim dedi ama 3-4 cm ama bu kadar açılmaya baya sancı olması gerekmez mi? Vaar ağrım ama az.anlamdim.
Kızlar nst ye tekrar bağlandı 100 u geçtik. Yatısim yapılıyor bugün doğar dedi.cok dua istiyorum.agrim var.optum hepinizi:)
Hadi bakalım bir avazda inşallahhhKızlar nst ye tekrar bağlandı 100 u geçtik. Yatısim yapılıyor bugün doğar dedi.cok dua istiyorum.agrim var.optum hepinizi:)
Aynı durumu bende yasiyorum canım ama oğlum daha küçük 3 yasinda bebeği kim alsa dikkatlice izliyor kendi dikkat çekmeye çalışıyor çok üzülüyorum onun için yeri geliyor isteklerini yapamıyorum onu uyuturken Özür dilercesine sımsıkı sarılıp aglıyorum çok etkilenmemesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsungündüz uyuyan gece cin gibi bakan bir kızım var :)
kızlar cok farklı duygular içindeyim
büyük kızım için üzülüyorum hiç ilgilenemiyorum diye biz onla hep yanyanaydık
o da bebege bakmak istiyor ama daha 7yaşında annemler herkes bir taraftan bebeğe bir şey olacak diyorlar o zaman iyice kötü oluyor
uyraıyorum sürekli kızmayın diye bu kez annnem kayınvalıdem alınıyorlar
arada kalıyorum
Tek avazda dogurursun insallah Rabbim yardimcin olsunKızlar nst ye tekrar bağlandı 100 u geçtik. Yatısim yapılıyor bugün doğar dedi.cok dua istiyorum.agrim var.optum hepinizi:)
9 ayı devirdik Son 2 hafta geçmedi geçmediCanım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı. ..üzme kendini
Dur şekercim 12 ye kadar vaktimiz var daha ümidimizi kesmeyelim. Sinirle yatakta dönüp duruyorum az önce bir tane daha hala doğmadımı telefonu aldımBugün de doğuramadımmmmmben de açıklık istiyorum ben de sancı istiyorummmmm bugün doğurcaklar ne güzel tarih 15.10.15 bunu da kaçırdımmm bakalım bizim paşanın keyfi nezaman olcak
Açılman olunca sancın olmasa da suni sancı veriyorlar galiba dr eve gitme dediyse gitme hastanede vakit geçirDün 2 tane çıkmıştı bugün 1.ama 60 üstüne çıkmıyor. Kasılma dün muayeneden sonra çok oldu.bel ağrısı da.evde ama..bebek aşağıya çok baskı yapıyor. Yuruyemiyorum. Yatış istemiycem eve gideyim sancı artınca gelirim diyecegim.dogum başlamış her an olabilir diyor da burda 100 u gören oluyordu ben HC gormedim
Ben dün yaptım tavsiye ederim hemde çok eğlendim hergün düzenli msj atan arkadaşlarıma bugünde doğurmadım diye ben maj attım bugün hiç soran olmadı daha:)9 ayı devirdik Son 2 hafta geçmedi geçmedi
Dur şekercim 12 ye kadar vaktimiz var daha ümidimizi kesmeyelim. Sinirle yatakta dönüp duruyorum az önce bir tane daha hala doğmadımı telefonu aldımİnşallah bizim de güzel Haberlerimiz bugün gelir.
Ben dün yaptım tavsiye ederim hemde çok eğlendim hergün düzenli msj atan arkadaşlarıma bugünde doğurmadım diye ben maj attım bugün hiç soran olmadı daha:)
Canım naptn neettin habersiz bırakma bizi...umarım herşey yolundadr ...Kizlar ben hastanedeyim oglen yatrdilar ama hic aciklik yoktu sancim azcikti sonra. 2 falan oldu saat 5 te 2 idi daha bakilmadi cunku uzayacak dogumu sabaha suniyle baslatcaklar nolir dua edin sabaha kadar kendi acilmam.artsin bu arada o sarimtrak sumuksu yapi kalip gbi camasira dusen nisanmis ole dediler yarini bekliyorm Allah hepimize kolaylik versin kendi sancimi cekiyorum arasi su an sik degil 10 dk da geliyo sunu deyim dayaniliyor cok degil ama suniyi bilmiyorm henuz
Bebesin kanala yerlesmeye calisiyor.Kızlar ve kuzular heeerkese günaydınlarr :* yardiminiza ihtiyacm var... 3 gündür kızımın asagilara doğru kazı çalışmaları yaptığını hissediyorum ve 2 gündür feci kalça bacak hatta diz ağrısı yaşıyorumnedir normal midir valla fena oluyorum haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?