2015 Ekim Anneleri

Haklısın canım hastanede beklemek ayrı stres hemen dayıyorlar suni sancıyı. Sen yine Doktorunla teyitleş ama onlar ne derse güvenmek zorundayız. 3-4 cm az değil

Allah kolaylik versin canim, umarim kendi sancilarin artar da suniye gerek kalmadan alirsin bebegini kucagina.

Günaydın herkese. Günler geçtikçe sabır tükenmeye başladı. Bütün gece mide yanmasıyla mavfoldum mideme oturdu resmen galiba gece. Sabaha da ağlayarak uyandım hala bir belirti hissetmediğim için oturdum bir güzel ağladım sabah sabah arkadaşım da sormuş gelmiyor mu diye uzaktan gelecek sabırsızlanıyor. Ben ağladıkça bebeğim hıçkırıklara boğuldu içerde. Bütün gece acaba iyi mi sağlıkla kavuşabilecek miyim endişeleri beni yıpratmaya başladı. Bebeğimi üzdüm mü diye daha çok üzüldüm şimdi. Onlar geleceği zamanı biliyorlar ama bu bekleyiş bizi yormaya başladı. Şimdi bu ruh halimden çıkmaya çalışıyorum. İnşallah güzel haberler alacağımız hayırlı bir gün olur. Doğuma giden anneler dualarımız sizinle siz de biz bekleyenleri anmayı unutmayın olur mu.

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı. ..üzme kendini

Kızlar açılma olup sancı olmadığı olur mu? Doktor açılman artmış yatisini yapalim dedi ama 3-4 cm ama bu kadar açılmaya baya sancı olması gerekmez mi? Vaar ağrım ama az.anlamdim.

Kızlar nst ye tekrar bağlandı 100 u geçtik. Yatısim yapılıyor bugün doğar dedi.cok dua istiyorum.agrim var.optum hepinizi:)

Canım 5cm açılmam vardı hicbirsey hissetmedim nst de 8-10 arasında çıktı sancılar. Suni sancıyı alınca 1.5 saatte doğurdum kolayca.
Tavsiyem suni sancı alınca sakın yatağa bağlı kalma hareket et, yürü merdiven in çık. Sancı geldikçede beline kalçana masaj yapsınlar. Kolayca gelsin kuzucuk

Aynı durumu bende yasiyorum canım ama oğlum daha küçük 3 yasinda bebeği kim alsa dikkatlice izliyor kendi dikkat çekmeye çalışıyor çok üzülüyorum onun için yeri geliyor isteklerini yapamıyorum onu uyuturken Özür dilercesine sımsıkı sarılıp aglıyorum çok etkilenmemesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı. ..üzme kendini
9 ayı devirdik Son 2 hafta geçmedi geçmedi
Bugün de doğuramadımmmmm ben de açıklık istiyorum ben de sancı istiyorummmmm bugün doğurcaklar ne güzel tarih 15.10.15 bunu da kaçırdımmm bakalım bizim paşanın keyfi nezaman olcak
Dur şekercim 12 ye kadar vaktimiz var daha ümidimizi kesmeyelim. Sinirle yatakta dönüp duruyorum az önce bir tane daha hala doğmadımı telefonu aldım İnşallah bizim de güzel Haberlerimiz bugün gelir.

Annelerrr bu sabah göğüs ucumu pompayla açıp oğluma verecektim ama bi baktım pompa kan oldu yaralarım kanamis kan çekmiş pompa göğüs ucuna iyi gelen etkili bi şey bileniniz var mi

Açılman olunca sancın olmasa da suni sancı veriyorlar galiba dr eve gitme dediyse gitme hastanede vakit geçir

Ben dün yaptım tavsiye ederim hemde çok eğlendim hergün düzenli msj atan arkadaşlarıma bugünde doğurmadım diye ben maj attım bugün hiç soran olmadı daha:)

Ben dün yaptım tavsiye ederim hemde çok eğlendim hergün düzenli msj atan arkadaşlarıma bugünde doğurmadım diye ben maj attım bugün hiç soran olmadı daha:)
Ohh eline sağlık hakediyorlar. Tamam merak ediyorsunuz ama yeter yani hergün Germeyin insanı illaki haberiniz olacak. Bu kadar sormasalar stres olmucaz belki

Kızlar ve kuzular heeerkese günaydınlarr :* yardiminiza ihtiyacm var... 3 gündür kızımın asagilara doğru kazı çalışmaları yaptığını hissediyorum ve 2 gündür feci kalça bacak hatta diz ağrısı yaşıyorum nedir normal midir valla fena oluyorum haaaaa

Kizlar ayin tam ortasindayiz ve cogumuz dogurdu az kaldik.bugun doguma gidenler Allah yardimciniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz.bana gelince dun cati muayanem oldu dr normal dogum icin musait dedi 3700 mus kilosu.kiloya takilmiyorum ultrasondan dusuk doguyorlar.dun kahverengi lekelenmem oldu.normal oldugu icin druma haber verme geregi bile duymadim.1cm aciklik var.drumun uzerinde durdugu normal dogum istiyorsan yuruyus yapacan yokus cik merdiven in cik ve cömel kalk hareketleri yap dedi.kasilmalarim var dedim olsun cok guzel rahim kendini doguma hazirliyor dedi.kizlar evde durmayin.bol bol gezin.yuruyun.hadi bakalim son gunlerimiz artik

Canım naptn neettin habersiz bırakma bizi...umarım herşey yolundadr ...

Bebesin kanala yerlesmeye calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…