Canım hissediyorum gerçekten o çalışmayı :) ama diz ağrıları normal mi ya, sanki saatlerce spor yapmşm da kalçadan aşagısı hamlamş gibi hissediyorumBebesin kanala yerlesmeye calisiyor.
gunumuz seninle ayni ve ayni sekilde hamlamis gibi bacaklarim. Dun kontrolde 2cm acikligim oldugumu soyledi doktorum. Bende diyorumki hani dogum oncesi kendimizi cok enerjik hissediyormusuz ya , bende tam tersi hic halim yokCanım hissediyorum gerçekten o çalışmayı :) ama diz ağrıları normal mi ya, sanki saatlerce spor yapmşm da kalçadan aşagısı hamlamş gibi hissediyorum
Gözün aydın canım tebrik ederim. Darısı başımıza dualarında bizi de unutma olur muKızlar,
Biz doğduk. Detayları yazarım. 09:00da doğacaktık ama acil ameliyatlar olduğu için 11:00da doğduk. İkimiz de iyiyiz. Detayları yazarım. Kuzumu bakıma aldılar, aşı, muayene falan. Odaya gelecek birazdan, bekliyoruz heyecanla.
Sevindim canım bebişinn iyi olmasına.. canım dereotu rezene arttiriyormş sütü ben içmeye başladım dereotu da yiyorum. 3lt su içiyorum bir de.Dun bebişime dayanamadım ağlaması hiç durmadı sabaha karşı acile gittik acaba bir yerine birşeymi oldu diye. Hiçbirşeyi yok Allaha şükür ama sütün az olduğu için bu bebekte kilolu olduğu için doymamış her 3 saatte bir anne sütü sonrası 30cc mama takviyesi yapacaksın ne zaman ki sütun artti yavaş yavaş mamayi keseceksin dedi. Gogus uçlarım maalesef kabuk bağlıyor belki de sütümü tam çekemiyor kuzum. Elimle sıkınca çok fazla olmasa da geliyor.. bakalim ne yapacağız.Sabahtan beri kuzum o kadar sakin ve neşeli ki asla yapmam dediğin şeyleri yapabiliyorsun mecbur kalınca bebeğim iyi ya gerisi önemli değil Allaha şükürler olsun..kızlar sizlere de haber vereyim dedimzobiska alyasmom dely
Allah anali babali büyütsün inşallah canım hadi geçmiş olsun atlattin sen de:)Kızlar,
Biz doğduk. Detayları yazarım. 09:00da doğacaktık ama acil ameliyatlar olduğu için 11:00da doğduk. İkimiz de iyiyiz. Detayları yazarım. Kuzumu bakıma aldılar, aşı, muayene falan. Odaya gelecek birazdan, bekliyoruz heyecanla.
Canım doğal zeytinyağını makyaj pamuğuna batirip gogsume kapatıyorum anca o biraz yumuşatıyor ben de henüz tam çözüm bulamadım ama en iyi gelen bu oldu. Tahin üzerinde biriken yağ iyi eder dediler daha kuruttu benim yaralarimi ve bebegimin midesini bulandirdi. Ben zeytinyagina devamAnnelerrrbu sabah göğüs ucumu pompayla açıp oğluma verecektim ama bi baktım pompa kan oldu yaralarım kanamis kan çekmiş pompa göğüs ucuna iyi gelen etkili bi şey bileniniz var mi
Annemler gelecek birazdan hepsini hemen siparis veriyorum:):) çok teşekkür ederim canımSevindim canım bebişinn iyi olmasına.. canım dereotu rezene arttiriyormş sütü ben içmeye başladım dereotu da yiyorum. 3lt su içiyorum bir de.
Cok guzelmis , canim tesekkurederimSadece bebek için mi istiyorsunuz? Ben de sadece bebeğimin küvezine tütü ve fiyonk yaptırdım. 150 TL. Özelden yapan kişinin instagram sayfasını veriyorum. Benim modelimin de fotoğrafını ekliyorum. Alttaki tütüsü, üstteki fiyonk.
İnşallah şifa olur canım :)Annemler gelecek birazdan hepsini hemen siparis veriyorum:):) çok teşekkür ederim canım
Aynı durumu bende yasiyorum canım ama oğlum daha küçük 3 yasinda bebeği kim alsa dikkatlice izliyor kendi dikkat çekmeye çalışıyor çok üzülüyorum onun için yeri geliyor isteklerini yapamıyorum onu uyuturken Özür dilercesine sımsıkı sarılıp aglıyorum çok etkilenmemesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun
Kızlar,
Canim sen korse takiyomusun dogumdan sonra 4. Gun korse takmaya basladim karnimda hala bi 4 aylik bebek var ama ilk gunlere gore daha iyi indi. Tavsiye ederim gerci ben dogumda 7 kilo verip ciktim bebegim 3 kilo dogmasina ragmen ama gobek cok kotu jole kivaminda eskidendr vardi ama sertti simdi gobegimo acip bakasim yokBen de 83 kilo ile girmiştim, +14 ile; çıktım 78Ancak 5 kilo gitmiş. Zaten oğlum 4 kilo doğdu yahu Anlamadım ben bu işi. Hani giden su, hani plesanta, hani ödem..? Ama sonra bir daha tartınmadım. Bakiyim ne olmuş, yarın tartiniyim. İnşallah zamanla gider ya, napalım. Yavaş yavaş gitsin de, yeter ki gelmesin. Hamilelik öncesi aldığım bi 8 kilom var. Hamilelik kiloları gitse, daha onları vermem lazım
çok sevındım, hayırlı olsun, sağlıklı olsun minnoşunKızlar biz doğduk saat 9 da. Oğluşum da ben de iyiyiz çok şükür. Tekrar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?