2015 Ekim Anneleri

Günaydınnn kızlar... Dogum yapacak arkadaşlarimiza Allahtan kolaylik diliyorum. .Saglikla hayırlı bir şekilde kavuşsunlar bebişlerine.. bekleyen arkadaşlarmiza da sabır diliyorum. .gerçekten zor. Son zamanlar zor doğum anı heyecanlı doğum sonrası ilk zamanlar sabır gerektiriyr...ama 15gunde adapte oluyrz duruma merak etmeyinn...
10 da uyandık kızımla babamizi uğurladktan sonra. Yeni kahvaltı yapıyorm

G
Canım hissediyorum gerçekten o çalışmayı :) ama diz ağrıları normal mi ya, sanki saatlerce spor yapmşm da kalçadan aşagısı hamlamş gibi hissediyorum
gunumuz seninle ayni ve ayni sekilde hamlamis gibi bacaklarim. Dun kontrolde 2cm acikligim oldugumu soyledi doktorum. Bende diyorumki hani dogum oncesi kendimizi cok enerjik hissediyormusuz ya , bende tam tersi hic halim yok

Kizlar dün akşam rezene içmeye başladım. Hem süt yapar hem gaz giderir diye. Toz rezene içiyorum. Gece emzirmeye kalktim ve normalde az az ara ara gelen kanamam biraz fazla geldi. Rezene ile ilgisi olabilir mi kii

Dun bebişime dayanamadım ağlaması hiç durmadı sabaha karşı acile gittik acaba bir yerine birşeymi oldu diye. Hiçbirşeyi yok Allaha şükür ama sütün az olduğu için bu bebekte kilolu olduğu için doymamış her 3 saatte bir anne sütü sonrası 30cc mama takviyesi yapacaksın ne zaman ki sütun artti yavaş yavaş mamayi keseceksin dedi. Gogus uçlarım maalesef kabuk bağlıyor belki de sütümü tam çekemiyor kuzum. Elimle sıkınca çok fazla olmasa da geliyor.. bakalim ne yapacağız.Sabahtan beri kuzum o kadar sakin ve neşeli ki asla yapmam dediğin şeyleri yapabiliyorsun mecbur kalınca bebeğim iyi ya gerisi önemli değil Allaha şükürler olsun..kızlar sizlere de haber vereyim dedim zobiska alyasmom dely

Gözün aydın canım tebrik ederim. Darısı başımıza dualarında bizi de unutma olur mu

Sevindim canım bebişinn iyi olmasına.. canım dereotu rezene arttiriyormş sütü ben içmeye başladım dereotu da yiyorum. 3lt su içiyorum bir de.

Allah anali babali büyütsün inşallah canım hadi geçmiş olsun atlattin sen de:)

Annelerrr bu sabah göğüs ucumu pompayla açıp oğluma verecektim ama bi baktım pompa kan oldu yaralarım kanamis kan çekmiş pompa göğüs ucuna iyi gelen etkili bi şey bileniniz var mi
Canım doğal zeytinyağını makyaj pamuğuna batirip gogsume kapatıyorum anca o biraz yumuşatıyor ben de henüz tam çözüm bulamadım ama en iyi gelen bu oldu. Tahin üzerinde biriken yağ iyi eder dediler daha kuruttu benim yaralarimi ve bebegimin midesini bulandirdi. Ben zeytinyagina devam

Cok guzelmis , canim tesekkurederim

Ya kızlar annem gitmek zorunda kaldı.. şimdi yalnizim. Banyo yaptirmak istyrm tek başıma yapablrmym acaba yikayan var mi bebisini tek başına? ??
17 günlük olduk bugün beni cesaretlendrrseniz yaparm sanırım yoksa babasini beklersem akşam yikamam lazim akşam gelecek ama şimdi güneşliyken hava yikasam güzel olur

Benim büyük oğlumda 4 yaşına yakın. Bütün ilgimiz onun üzerinde bebeği kimse kucağına bile almıyor ama yinede terör estiriyor evde o kadar agresif sinirli ki anlatamam hepimize saldırıyor bağırıyor sürekli ne yapacağız bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun

Canım gözün aydın hayırlı olsun. Darısı bekleyen arkadaşların başına

Canim sen korse takiyomusun dogumdan sonra 4. Gun korse takmaya basladim karnimda hala bi 4 aylik bebek var ama ilk gunlere gore daha iyi indi. Tavsiye ederim gerci ben dogumda 7 kilo verip ciktim bebegim 3 kilo dogmasina ragmen ama gobek cok kotu jole kivaminda eskidendr vardi ama sertti simdi gobegimo acip bakasim yok bide sana ne sorucam fotograf cektirebildin mi dogumda ikna edebildinmi kocani senin dogumda ani oldu galiba benimki gibi daha vaktim var derken kendimi gecenin 2sinde hastanede buldumtabi yalan oldu fotografta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…