Gözün aydın canım güle güle buyut inşallahKızlar biz doğduk saat 9 da. Oğluşum da ben de iyiyiz çok şükür. Tekrar yazarım.
Canim ben aldirdim dun topuk kani aile hekimliginde cani yaniyo baya agladi bide kani bi kagida akitiolar baya ama 20 dk surmedi 5 dk dir en fazla onun disinda aile hekimi muayene etti kilosuna boyuna baktilar falan oyle 20 dk yi bulmustur. Saglik bakanligi istiyormus yeni dogan her bebekten bunu hastanede yapiolar dogar dogmaz sonra ilk 10 gun icinde aile hekimi yapio cocugun zeka gelisimina bakiolarmis bide ustun zekali cikarsa ilerde devlet ozel destek mi ne oluyomusSelam kizlarr umarim herkes iidir bebislerde sagliklidir bisey sorucam saglik ocaginda topuk kani verdiren varmi bize 20 dk surer dedi ebe, bebegim nasi dayanicak icim gidio ztn siz ne yaptiniz bu zorunlu bi islemmi acaba ztn sarilik icin gun asiri kan aldilar topuktan azda olsa sariligimizda tamamen dusmedi
Kızlar biz doğduk saat 9 da. Oğluşum da ben de iyiyiz çok şükür. Tekrar yazarım.
Gözün aydin canim.saglikla büyüt bebegini insallah.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar,
Biz doğduk.Detayları yazarım. 09:00da doğacaktık ama acil ameliyatlar olduğu için 11:00da doğduk. İkimiz de iyiyiz. Detayları yazarım. Kuzumu bakıma aldılar, aşı, muayene falan. Odaya gelecek birazdan, bekliyoruz heyecanla.
Canım doğal zeytinyağını makyaj pamuğuna batirip gogsume kapatıyorum anca o biraz yumuşatıyor ben de henüz tam çözüm bulamadım ama en iyi gelen bu oldu. Tahin üzerinde biriken yağ iyi eder dediler daha kuruttu benim yaralarimi ve bebegimin midesini bulandirdi. Ben zeytinyagina devam
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.biz doğduk saat 9 da. Oğluşum da ben de iyiyiz çok şükür. Tekrar yazarım.
Canim hormonların etkisi...benim de kafamada sorular olurdu...ya suyum gelir de anlamazsamm diye. Ama anlamaman mümkün değil canim istemsiz bir sıvı akışı oluyor. Merak etme Allahin izniyle inşallah sağlıkla hayırlı bir şekilde 2.evladini da kucağına alirsinKizlar selam ben gecen gun yazmistim ben de ekim annesi olacagim demistim. Bugun 38+2 olduk. Bilmiyorum size de oluyor mu? Bazen icimi korkular kapliyor,hareketleri azaldi,eyvah bi sey mi oldu? Suyum geldi ve anlamadim mi acaba? Bebek iyi mi degil mi? Hep bir tedirginlik hali. Ustelik bu benim ikinci bebegim. Bes yasinda bir oglum var. İlki normal ve rahat bir dogumdu,ya bunda beni kandirip sezeryan yaparlarsa vsvs gibi bin tane gereksiz korku...sizce boyle hissetmem normal mi? Hormonlarin etkisi belki de..
Canım sorma ben bugün çok fenalardayım. 39+3 olduk bugün hala bir belirti yok ve bugün olur die kendimi baya inandırmıştım. Sabahtan beri salya sümük 2 posta ağladım eşimi de annemi de çok üzdüm ama kendimi tutamıyorum içim boşaldı resmen ağlamaktan başım tuttu. Son zamanlar cidden zormuş ilk defa böyle oluyorum. Gece uykuları bitik zaten hep tetikteyim kıpırdıyor mu iyi mi nişanım geldi mi psikolojim alt üst ya sağlıkla kucağıma alamazsam aklıma deli deli şeyler geliyor. Eşim de daha koca 4 günü var nite böyle yapıyorsun diyor bunda zırt pırt soranların da payı büyük sanki her bebek erken doğmak zorunda. Allah yardımcımız olsun bir an önce hayırlısıyla kucağımıza alalım sonra başka dertlerimiz başlayacak anne olmak ne zormuşKizlar selam ben gecen gun yazmistim ben de ekim annesi olacagim demistim. Bugun 38+2 olduk. Bilmiyorum size de oluyor mu? Bazen icimi korkular kapliyor,hareketleri azaldi,eyvah bi sey mi oldu? Suyum geldi ve anlamadim mi acaba? Bebek iyi mi degil mi? Hep bir tedirginlik hali. Ustelik bu benim ikinci bebegim. Bes yasinda bir oglum var. İlki normal ve rahat bir dogumdu,ya bunda beni kandirip sezeryan yaparlarsa vsvs gibi bin tane gereksiz korku...sizce boyle hissetmem normal mi? Hormonlarin etkisi belki de..
Anladm cnm saol anlattigin icin valla inan dogdugumuzdan beri topuktan elden kan aliolar habire bide bu saglik ocagi ckti bakalim nasi olucak umarm atlatiriz hemen..Canım sorma bugun bende aldirdim annemi ve beni iceriye almadilar birde pencere acikmis annem kapattirmis zaten bacaklar ciplak bekletiyorlar geldigimizden beri hapsuruyor yavrum ben doktora ilac yyazdiracaktim onlar topuk kani alirken bebegimin aglama sesi ortaligi inletiyordu dayanamadim actik kapiyi isiniz bittiyse emzireyim sakinlessin dedim aldilar iceri ben bebegimin yanagini oksadim konustum hemen susuverdi hemsirelerde anne kokusunu bak nasil aldi diyorlar insanin ici parcalaniyor ordan sakin ayrilma hemen emzir
demekki toplamda 20 dk falan surucek bilgilerini falan giricekmis bide lohusa egitimimi ne ole biseler amlaticakmis galiba ebe tanidigimizi arayip sorduk kan alimi 5 dk surer en fazla dedi cocugun kan akisiylada alakaliymisCanim ben aldirdim dun topuk kani aile hekimliginde cani yaniyo baya agladi bide kani bi kagida akitiolar baya ama 20 dk surmedi 5 dk dir en fazla onun disinda aile hekimi muayene etti kilosuna boyuna baktilar falan oyle 20 dk yi bulmustur. Saglik bakanligi istiyormus yeni dogan her bebekten bunu hastanede yapiolar dogar dogmaz sonra ilk 10 gun icinde aile hekimi yapio cocugun zeka gelisimina bakiolarmis bide ustun zekali cikarsa ilerde devlet ozel destek mi ne oluyomus
Bende canimBenim büyük oğlumda 4 yaşına yakın. Bütün ilgimiz onun üzerinde bebeği kimse kucağına bile almıyor ama yinede terör estiriyor evde o kadar agresif sinirli ki anlatamam hepimize saldırıyor bağırıyor sürekli ne yapacağız bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Bence sinirlere basi yapiyor o yuzden agriyorCanım hissediyorum gerçekten o çalışmayı :) ama diz ağrıları normal mi ya, sanki saatlerce spor yapmşm da kalçadan aşagısı hamlamş gibi hissediyorum
Canim benim insallah fitilin faydasi olur.cömel kalk hareketi yapsana belki faydasi olur.benimde suan sirtim agriyorMerhaba kızlarrrr :)
Doğumhaneden naklen yayın yapıyorumm.. Gelen geçen uçan kuş doğurdu bende halen tık yok. Sabahki muayenede doktor bebeğin plasentasının yaşlandığını söyledi ve hemen doğumhaneye aldılar. Öncelikle hiç açılmam olmadıı için fitil koydular 4 gibi kontrol etcekler açılma varsa suni sancı verceklermiş... Benden bu kadar siz neler yaptınız?
Saglikla dogumunu yaparsin insallah.Allah kolaylik versin canim.Merhaba kızlarrrr :)
Doğumhaneden naklen yayın yapıyorumm.. Gelen geçen uçan kuş doğurdu bende halen tık yok. Sabahki muayenede doktor bebeğin plasentasının yaşlandığını söyledi ve hemen doğumhaneye aldılar. Öncelikle hiç açılmam olmadıı için fitil koydular 4 gibi kontrol etcekler açılma varsa suni sancı verceklermiş... Benden bu kadar siz neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?