- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
Biz dun verdik. Bebegim cok agladi 4 kez batirdilar igneyi. Ama 5 dk bile surmedi.sonrasinda hemen emzirdim korkusu gecsin sakinlessin diyeallahim ne zormus onun caninin yandigini gormek. Ama dogumdan sonra da almislardi hastanede o cok kolay olmustu.
Bende canimkizimi sevemiyorum oglum uykudayken falan anca sevebiliyoruz ayrica havalar sogudu disari falan da pek cikamiyor iyice sklyor buyuk ihtimal seneye krese vercegiz ev hanimi olmama ragmen cunku enerjisini atacak yer bulamiyor
tugce1325 mozp kkizlar ayni durumdayiz ve ben 3 yasindaki oglumun tepkisinden c. ok korkuyoeum. Şimdi tüm ilgi onda. Paylaşmak istemeyecektir diye düşünüyorum. Karnimda çok seviyor. ama dolunca ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Kardeş ona dünyada verebileceğimiz en güzel hediye diye düşünüyorum. Ama alışma süreci gözümü korkutuyor. SSizler neler yaptınız alıştırmak için?
ahh kıyamam ben o kuzuya iç dünyalarında neler yaşıyorlar kimbilir.Yani ne yaparsak yapalım çocuğun ne hissettiğini bilemiyoruz. Çok istediği oyuncak ve kıyafetler vardı onları aldık bebeği hemşire getirirken onlarıda kardeşin sana almış diye getirdi. Ama yok olmuyo yani. Kardeşi doğduğundan beri aferdesin büyük tuvaletini yapmadı nerdeyse 1 haftadır. Dün yalvar yakar yaptırdık. Kreşe vermiştik çok sıkıntı çıkarmıyordu ama kardeşi doğdu doğalı gitmek istemiyor gitsede annanesini bırakmıyor. Yani bebekten değil ama abisinden çekiyoruz biz.
Pazartesi günü dr. Kontrollerimiz var iki çocuğumunda dr.u aynı birde ona danışacağım ne yapabiliriz diye tavsiyesi olur belki. Ama gerçekten çok zormuş böyle bir durumla başa çıkmak. Allah yardımcımız olsun
Cnm doktorumuzla konustuk oda MİKOSTATİNi söyledi ama karbonatlı suylada temizleyebilirsin bir sıkıntı olmaz dediSor cnm valla bnm iki.kullanmaya farkedildi bile
Canım bana da evicap verdi doktor ama bir ise yaramadığını düşünüyorum sen de durum nasıl?Dr bana da e vitamini önerdi suruyorum evicap haberin olsun birde madicasol mecbur suruyorum
Bebişin gelince pabucun dama atıldı bile deseneMerhaba canlar doğuranlar sancılarınız bir an önce geçesin ve bol bol sütümüz olsun inşallah doğum bekleyenler rabbim tek avaz da kavuştursun bebişlere inşallah bugün benim doğum günüm anam da dahil olmak üzere herkes unuttu ben de dün hatırladım hepimiz zeynoşla ilgileniyoruz çünkü benim en güzel hediyem oldu rabbim sağlık versin çok mutluyum o yüzden
İi cnm senin doktorda o ilaci dediysr bn Sadece iki.gun kullandim hicbirsey kalmadi agzinda kurtulduk sukur ama bn karbonatla temizleyince daha cok artmistiCnm doktorumuzla konustuk oda MİKOSTATİNi söyledi ama karbonatlı suylada temizleyebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi
Benimde sırtım agriyor ama gelen giden yok canım :)Kizlar sirt agrisi dogum belirtisi olabilirmi
Brnim dr da geçen hafta öyle demişti bebek strese girermiş inş açılman olur canım merakla bekliyoruz bu gece bebeğine kavuşursunKızlar fitil maalesef bi işe yaramadıaçılmıyor rahim ağzı yaaa gece yeniden koycaklarmış nolur açılma olsun dua edin kızlar. Bu arada açılma olmadan suni sancı vermiyorlarmış.
Dogum günün kutlu olsun canim.nice mutlu yıllara inşallah.Merhaba canlar sancılarınız bir an önce geçesin ve bol bol sütümüz olsun inşallah doğum bekleyenler rabbim tek avaz da kavuştursun bebişlere inşallah bugün benim doğum günüm anam da dahil olmak üzere herkes unuttu ben de dün hatırladım hepimiz zeynoşla ilgileniyoruz çünkü benim en güzel hediyem oldu rabbim sağlık versin çok mutluyum o yüzden
Vallahi canim bu surecte ona daha cok ilgi gostermeye calisiyoruz babasiyla vakit gecirmesini sagliyorum pazar gunu oyun parki na ,yemek yemeye falan goturuyor evde sklmasin diye anneannesi gonderiyorim aksama geri gelmesi sartyla cunku akli kalirsa kardesine ve bize cephe almamasi icintugce1325 mozp kkizlar ayni durumdayiz ve ben 3 yasindaki oglumun tepkisinden c. ok korkuyoeum. Şimdi tüm ilgi onda. Paylaşmak istemeyecektir diye düşünüyorum. Karnimda çok seviyor. ama dolunca ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Kardeş ona dünyada verebileceğimiz en güzel hediye diye düşünüyorum. Ama alışma süreci gözümü korkutuyor. SSizler neler yaptınız alıştırmak için?
Ne zamandir agriyor benim bugun agrimaya basladi vucut yavas yavas doguma hazirlaniyor belkide ben hamileligimde ne bel ne sirt nede kasik agrisi cekmedimBenimde sırtım agriyor ama gelen giden yok canım :)
Canım sorma ben bugün çok fenalardayım. 39+3 olduk bugün hala bir belirti yok ve bugün olur die kendimi baya inandırmıştım. Sabahtan beri salya sümük 2 posta ağladım eşimi de annemi de çok üzdüm ama kendimi tutamıyorum içim boşaldı resmen ağlamaktan başım tuttu. Son zamanlar cidden zormuş ilk defa böyle oluyorum. Gece uykuları bitik zaten hep tetikteyim kıpırdıyor mu iyi mi nişanım geldi mi psikolojim alt üst ya sağlıkla kucağıma alamazsam aklıma deli deli şeyler geliyor. Eşim de daha koca 4 günü var nite böyle yapıyorsun diyor bunda zırt pırt soranların da payı büyük sanki her bebek erken doğmak zorunda. Allah yardımcımız olsun bir an önce hayırlısıyla kucağımıza alalım sonra başka dertlerimiz başlayacak anne olmak ne zormuş
1Cm acilsa yeter .ne yapiyorsun peki yatiyon yuruyonmu bi hareket falan yaptirmiyorlarmiKızlar fitil maalesef bi işe yaramadıaçılmıyor rahim ağzı yaaa gece yeniden koycaklarmış nolur açılma olsun dua edin kızlar. Bu arada açılma olmadan suni sancı vermiyorlarmış.
Benim doktorum da 40+0 da bakacak suyu kan akımı iyiyse bir kaç gün daha bekleyecek. Bu kadar beklemişken ben de sezeryana dönmek istemiyorum. Hayırlısı inşallah hepimiz için.Bende bugün 39 3 um malesef.dün aşırı kalp carpintisi yaşadım acile gittim.hepimiz için çok zor son günleri beklemek.birde benim doktorum 40 haftayı geçtikten sonra 3 gun daha bekle tahlilleri öyle yapalim dedi.sizce beklemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?