2015 Ekim Anneleri

Ooo topik hareketlenmiş.doguma giden arkadaslarim Rabbim yardimciniz olsun.guzel haberlerinizi bekliyoruz

Canim benim ne yaptin ne durumdasin

Selam kızlar kontrolden geldim moralim bozuk kafam karışık. Vajinal muayenede bu sefer aşırı canım yandı çatımın dar oldugunu bebegin kilolu oldugunu söyledi. sezeryan olacagız yani. Takvimimiz bugün bitti normal de de pazartesiye kadar bekleyecektiK şimdide oyle olsun dedim niyeyse ama ya pazar sancılanırsam doktorum yok napacagım bilmi yorum son anda boyle olması şaşırttı beni açıkçası.

Nasıl yani önce çatı uygun şimdi dar mı diyor

ysdeniz, post: 43062980, member: 454769"]O baskı inş kanala girdiğindendir hazır gitmişken gel sen doğuruyorsun deseler ya:) bu arada takvimini yanlış mı girmiştin daha 2 gün var görünüyorda :) ay bende 40+0 oldum bugün nazlı bizim oğlanlar nazlıı ilerde ne çektircekler kızlara:)[/QUOTE]
İnsallah cnm yha gelsinler artık .... Takvimin ilk doğruydu şimdi de Dr 39+6 dedi .. Ayy kızlara çektirmek mi ilerde oda olacak dimi amannn kaynanada olcaz :)))

İnsallah cnm yha gelsinler artık .... Takvimin ilk doğruydu şimdi de Dr 39+6 dedi .. Ayy kızlara çektirmek mi ilerde oda olacak dimi amannn kaynanada olcaz :)))[/QUOTE]
Ne dedi dr un var mıymış bir belirti bir ışık:)

Kızlar sancilarim varmış 60 70 arası gidip gelen acilmamda var ama pazartesiye kadr bekleyelim dedi ... Çatı muayenesi yaptı çok kotu oldum ama canım yanmadi oturmakta zorlandım biraz o kadr normal dogum yapabilirsin rahat dedi uygunmus yanı bebiste3800 gr ccivarında ama sanmam o kadar cçok olucani Dr ole dedi oynama olabiliyormus şimdi beklemedeyim :)) inşallah bir iki güne gelir oglusum

İnsallah cnm yha gelsinler artık .... Takvimin ilk doğruydu şimdi de Dr 39+6 dedi .. Ayy kızlara çektirmek mi ilerde oda olacak dimi amannn kaynanada olcaz :)))
Ne dedi dr un var mıymış bir belirti bir ışık:)[/QUOTE]
Olmazmi :)) sancilarim var duzenlimi sormadim unuttum .. Ama acilmamda varmış çatı muayenem iyi geçti bu hafta sonu olmadı en geç salıya doğumun olur dedi

Kizlar sac boyatan boyatacak olan ya da bu konuda fikir sahibi olan var mi. ;( ya gunlerdir uykusuzm bakimsiz bakimsiz dolasiyorum kendimi hic ii hissetmiyorum. Resmen 50 yasinda gbiyim. Esimde dogumdan sonra bana karsi ilgi sifir zaten iyice bunaldim. İsten geliyor yemek ye cocugu sev tamam. beni gormuyor sanki

Kızlar hepinize merhaba, benden sonra doğum yapan tüm annelerin gözü aydınve doğumu bekleyen tüm annelere de kolaylıklar diliyorum. Ben artık kızımın cadılığından hiçbirşeye zaman ayiramiyorum yazdıklarınızı okuyamiyorum sadece sıkıntımı yazıp sizlerden yardım istemeye vaktim oluyor onlara bile çok geç bakabiliyorum ama gün geçtikçe bebişimle birbirimizi daha iyi anlıyoruz ve daha güzele gidiyor. Onceki mesajlarimda soyledim mi bilmiyorum ama benim cadım doğuma girmeden ultrason ölçümünde 4300gr çıktı 4250gr olarak doğdu, hani sapma olurmu diye soran anneleri görüyorum bende bizdeki durumu söyleyeyim dedimm. Iyiki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim spinal sezeryanla ilgili sorularınız varsa yanıtlarım zaman buldukça hepinizi öpüyorum

Kızlar doğum yapalı 16 gün oldu iki gündür heryerim sopa yemiş gibi Ağrı'yo sabah yataktan kaskatı ve yorgun kalkıyorum böyle olan varmı nete baktım d vit eksikliği olabiliyor Muş bakalım bugün tekrar kullanmaya başladım d vit i inş Bi an önce geçer

Bide sütüm için herşeyi yaptım Humana dere otu soğan hoşaf bol su havuç tahin ılık duş sıcak kompres hala sütüm çok artmadı oğlum doymuyor sürekli ağlıyo mama veriyorduk eşim çok verme taraftarı değildi Bi kaç gündür vermiyorduk dün verdik tekrar içtikten sonra kesintisiz 2 saat uyudu resmen mamayı kıskanır oldum çok kötüyüm yaaaa başka ne yapabilirim bilmiyorum gelmesede yine emziriyorum artsın diye ama oğlum doymak için o kadar çaba sarfediyor ki Bi görseniz ama süt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…