Canim benim ne yaptin ne durumdasinArkadaşlarblgsdr bana doktor hiç bişi yaptırmıyor hatta biraz yürüdüğümü görünce kızdı o koyduğumuz ilaç çok tehlikeli bir anda herşey olabilir dedi (su gelmesi, nişan gelmesi vs) gelmedi ne yapacağımı şaşırdım bakalım 2. dozu alınca ne olacak? Hayretler içerisindeyim herkesde en az 1 cm açılma yapan şey bende işe yaramıyor
Nasıl yani önce çatı uygun şimdi dar mı diyorSelam kızlar kontrolden geldim moralim bozuk kafam karışık. Vajinal muayenede bu sefer aşırı canım yandı çatımın dar oldugunu bebegin kilolu oldugunu söyledi. sezeryan olacagız yani. Takvimimiz bugün bitti normal de de pazartesiye kadar bekleyecektiK şimdide oyle olsun dedim niyeyse ama ya pazar sancılanırsam doktorum yok napacagım bilmi yorum son anda boyle olması şaşırttı beni açıkçası.
Çok sevindim canım. Daha da iyi olur inşallah.Canım zahmet etme zaten. Sen de kaç haftalık hamilesin, grip için de çook geçmiş olsun. Sütüm maşallah toparlandı. Minik de emmeyi çözdü çok şükür.
İnsallah cnm yha gelsinler artık .... Takvimin ilk doğruydu şimdi de Dr 39+6 dedi .. Ayy kızlara çektirmek mi ilerde oda olacak dimi amannn kaynanada olcaz :)))[/QUOTE]ysdeniz, post: 43062980, member: 454769"]O baskı inş kanala girdiğindendir hazır gitmişken gel sen doğuruyorsun deseler ya:) bu arada takvimini yanlış mı girmiştin daha 2 gün var görünüyorda :) ay bende 40+0 oldum bugün nazlı bizim oğlanlar nazlıı ilerde ne çektircekler kızlara:)
Sabah nişanının geldiğini yazmıştı. Doktora gidiyorduAaaaa neee @fleuri doğuruyor muuuuuu yuppiiii
Ne dedi dr un var mıymış bir belirti bir ışık:)[/QUOTE]İnsallah cnm yha gelsinler artık .... Takvimin ilk doğruydu şimdi de Dr 39+6 dedi .. Ayy kızlara çektirmek mi ilerde oda olacak dimi amannn kaynanada olcaz :)))
Ben de ben deeeee hadi artıkkkBen artık kızımı istiyorummmmm yaaaaaaaa
beklemek çok zorrrrrr gerçekten 9 ay bekledik 10,15 gün geçmek bilmiyorBen artık kızımı istiyorummmmm yaaaaaaaa
Aman allahım yarabbim bu ne tatlılıkBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?