Canım geçmiş olsun.. Bebeğin iyi ya, dediğin gibi, o yeter. Dün gece benim bebeğim de 1 saat 1 buçuk saat emdi hep. Memeden ayirinca ağladı. Göğüs uclarimin yarası yeni geçmişti daha, acıdı hep. Yine yara yapacak nerdeyse. Onca zaman emdi, baktık hala aranıyor, 30cc mama verdik biz de. Ancak uyudu sonra. Napalım canım.. İyi olsunlar daDun bebişime dayanamadım ağlaması hiç durmadı sabaha karşı acile gittik acaba bir yerine birşeymi oldu diye. Hiçbirşeyi yok Allaha şükür ama sütün az olduğu için bu bebekte kilolu olduğu için doymamış her 3 saatte bir anne sütü sonrası 30cc mama takviyesi yapacaksın ne zaman ki sütun artti yavaş yavaş mamayi keseceksin dedi. Gogus uçlarım maalesef kabuk bağlıyor belki de sütümü tam çekemiyor kuzum. Elimle sıkınca çok fazla olmasa da geliyor.. bakalim ne yapacağız.Sabahtan beri kuzum o kadar sakin ve neşeli ki asla yapmam dediğin şeyleri yapabiliyorsun mecbur kalınca bebeğim iyi ya gerisi önemli değil Allaha şükürler olsun..kızlar sizlere de haber vereyim dedim @zobiska @alyasmomdely
Canım, doktor korse önermedi bana. İstersen tak ama uzun süre takma dedi. Karın kasları korseye alışır, sonra çalıştırmak zor olur dedi. Ben de hiç takmadim. Hemen baslayabildigin anda spora başla dedi. Çalış çalış çalışCanim sen korse takiyomusun dogumdan sonra 4. Gun korse takmaya basladim karnimda hala bi 4 aylik bebek var ama ilk gunlere gore daha iyi indi. Tavsiye ederim gerci ben dogumda 7 kilo verip ciktim bebegim 3 kilo dogmasina ragmen ama gobek cok kotu jole kivaminda eskidendr vardi ama sertti simdi gobegimo acip bakasim yokbide sana ne sorucam fotograf cektirebildin mi dogumda ikna edebildinmi kocani senin dogumda ani oldu galiba benimki gibi daha vaktim var derken kendimi gecenin 2sinde hastanede buldum tabi yalan oldu fotografta
Oyy caniiimmmBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Ay hadi bakalım hayırlısı canımKızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Cnm ne durumdasın? Doğdu mu Fıstık?Selam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
Kızlar Dora uyumuyor . Sabahtan beri kucakta beşikte memede heryerde denedim. Yatağa koyunca uyanıyor. Valla kollarım ağrıdı taşımaktan. Gazi yok karnı tok. Huyu değişiyor galiba .
Sütünü sağdın mı? Kac Cc geliyor? Kilo alımı nasıl? Çocuğun devamlı emme isteği sütün olmadığı anlamına gelmez ki? Bu sıpalar bıraksan 6 saat ağzından çekmezler , kimi o sekilde rahatlıyor, anne kokusu istiyor olabilir. Mamanın hazmı zor olduğundan küt diye bayılıyorlar, o da Doymuş olduğuna tam Ispat değil aslında. Bebişin kilo alımı, senin sütünü sagman ve ne kadar geldiğine emin olman önemli. Gün içinde bir kere mama ver 30cc ve 2 saat hiç emzirme, sonra o içtiklerin yediklerine devam ve 2 saat sonunda sütünü sağ bakalım toplamda ne cıkıyor, sonra gerçekten yetersizse üzülürsünBide sütüm için herşeyi yaptım Humana dere otu soğan hoşaf bol su havuç tahin ılık duş sıcak kompres hala sütüm çok artmadı oğlum doymuyor sürekli ağlıyo mama veriyorduk eşim çok verme taraftarı değildi Bi kaç gündür vermiyorduk dün verdik tekrar içtikten sonra kesintisiz 2 saat uyudu resmen mamayı kıskanır oldum çok kötüyüm yaaaa başka ne yapabilirim bilmiyorum gelmesede yine emziriyorum artsın diye ama oğlum doymak için o kadar çaba sarfediyor ki Bi görseniz ama süt yok
Canım zor bir süreç olmuş inşallah ikinci testi geçer yavrun allah yardımciniz olsun.. Geçecek hepimiz için bu günler biraz daha sabır..Herkese selamlar. Özledim burayı. Malesef sıkıntılarımız olduğu için giremedim doğru düzgün. 6 Ekim'de meleğimi kucağıma aldım sezaryenle. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Sarılığımız 16,3 çıktı .17 ye çıkması durumunda hastaneye yatıcaktık. Çok şükür bin türlü çabayla 13,6 ya düşürdük. Ama işitme testini geçemedik. Her hastaneye gidiş ayrı bi sınav gibi. Sürekli evhamla geçti bu 10 gün. Bir hafta sonra tekrar işitme testi var dua edin bize. Doğumdan hemen önce aklıma geldiniz dua ettim sizlere :) birçok kişi doğum yapmış hepinizi tek tek öperim.
OoyyEki Görüntüle 1659104 teyzeleri biz 9 günlük olduk
Canım geçmiş olsun. Bizim de 13e çıkmıştı. Hatta Acibadem' de baktirdik, aynen, 16,9 çıktı orda. Gidip kendi hastanemizde baktirdik 13müş. Bazı laboratuvarlar abartıyor. Korkmustuk çok biz de. 2 gün sonra 11 oldu. 4 gün geçti, bugün 9 olmuş şükürHerkese selamlar. Özledim burayı. Malesef sıkıntılarımız olduğu için giremedim doğru düzgün. 6 Ekim'de meleğimi kucağıma aldım sezaryenle. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Sarılığımız 16,3 çıktı .17 ye çıkması durumunda hastaneye yatıcaktık. Çok şükür bin türlü çabayla 13,6 ya düşürdük. Ama işitme testini geçemedik. Her hastaneye gidiş ayrı bi sınav gibi. Sürekli evhamla geçti bu 10 gün. Bir hafta sonra tekrar işitme testi var dua edin bize. Doğumdan hemen önce aklıma geldiniz dua ettim sizlere :) birçok kişi doğum yapmış hepinizi tek tek öperim.
cnm bnm bebegim 29 dan beri dogumm pozisyonundaydi hoc cati muayenesi olmadim gerek kalmadi hic erken dogum riskkm vs yoktu bi gece ansizin suyum gelince 36-3 de dogum yaptm belli olmuuo vallakızlar merhaba ben kasım annesi olucam inşallah ama sizleri de yaklaşık bir aydır takip ediyorum ve dua ediyorum. size bir sorum var, 35 haftalık hamileyim ve bebeğim uzun zamandır doğum pozisyonunda hatta geçen gün dr bebeğin kanala girmiş olduğunu söyledi ama erken doğar falan demedi hatta 40 ı 41 i bulur bu bebek daha suyu filan çok iyi dedi her gün yürü dedi bana hareketli ol dedi e bu bebek kanala da girmiş zaten doğmaz mı ben yürürsem dr uma güvenmek istiyorum ama tedirginim yani kanala giren bebek nasıl bekliycek 5 hafta? benim durumuma benzer bi,r şey yaşayan var mı aranızda? fikir verirseniz çok seviniirm kızlar...
Suyun geliyomu canimŞuan 15 dk da bi geliyor bacaklarıma kadr iniyor sancı
Yok canım gelmediSuyun geliyomu canim
Canım küçük bir parça düştü mü, pembemsi..? Ağrı da var diyorsun.. Arayabiliyorsan doktorunu ara istersen. Bence bir git canım hastaneye. Yanında biri var mı? Hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun canım..Kıxlar acilll yardımmmmmmm kahverengi akıntı kırmızıya dönük olan nişan mı sancılarımda var
Yalnız değilim cnm gidicem de kahverengi koyu bi akıntı emin olamadım.. Saol allah razı olsunCanım küçük bir parça düştü mü, pembemsi..? Ağrı da var diyorsun.. Arayabiliyorsan doktorunu ara istersen. Bence bir git canım hastaneye. Yanında biri var mı? Hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?