2015 Ekim Anneleri

Canım geçmiş olsun.. Bebeğin iyi ya, dediğin gibi, o yeter. Dün gece benim bebeğim de 1 saat 1 buçuk saat emdi hep. Memeden ayirinca ağladı. Göğüs uclarimin yarası yeni geçmişti daha, acıdı hep. Yine yara yapacak nerdeyse. Onca zaman emdi, baktık hala aranıyor, 30cc mama verdik biz de. Ancak uyudu sonra. Napalım canım.. İyi olsunlar da
Canım, doktor korse önermedi bana. İstersen tak ama uzun süre takma dedi. Karın kasları korseye alışır, sonra çalıştırmak zor olur dedi. Ben de hiç takmadim. Hemen baslayabildigin anda spora başla dedi. Çalış çalış çalış Bugün tartindim, 74,5 olmuşum ama, fena değil Ödem de indi biraz herhalde, rahim de toparlıyor. 9 kilo gitmiş. Kaldı 5. Ama daha öncesine dönmem lazım. Onun için kaldı 15
Canım 1 günde karar verdik doğuma biz de, nişan gelince. Hiç fotoğrafçı arayamadim ben de. Kamera çekmeye izin vermedi hastane. Doktorlardan biri ben fotoğraf çekerim dedi. Saolsun bebişin kafası karnimdan çıktığından itibaren çekmiş Eşimle beraber de çekti bebisimizle doğduğu anda. Fena da çekmemiş. Hastanede en memnun kaldığım şey o doktorun fotoğraf cekmesiydi, saolsun. Cerceveletecek bir kac fotomuz oldu sayesinde. En olmadı selfie yaptircaktim eşime yani

Kızlar Dora uyumuyor . Sabahtan beri kucakta beşikte memede heryerde denedim. Yatağa koyunca uyanıyor. Valla kollarım ağrıdı taşımaktan. Gazi yok karnı tok. Huyu değişiyor galiba .

Bir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlar Maşallah deyin teyzeleri
Oyy caniiimmm Bal bal.. Maşallah pembişe Sen de iyisindir inşallah canım.. Bugün gelebilirsem gelicem. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin, sağlıkla mutlulukla inşallah
Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiii işallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Ay hadi bakalım hayırlısı canım Var mı gelisme? Oğlun pek bir temizmis

Cnm ne durumdasın? Doğdu mu Fıstık?

Kızlar Dora uyumuyor . Sabahtan beri kucakta beşikte memede heryerde denedim. Yatağa koyunca uyanıyor. Valla kollarım ağrıdı taşımaktan. Gazi yok karnı tok. Huyu değişiyor galiba .

Son 3 gündür bizim minnoş da öyle. Tilki uykusu gibi uyuyor. Arada gözlerini açip kontrol ediyor resmen. Yatağa koyduktan en fazla 5dk sonra viklemeye başliyor. Özellikle geceler kabusumuz oldu.

Sütünü sağdın mı? Kac Cc geliyor? Kilo alımı nasıl? Çocuğun devamlı emme isteği sütün olmadığı anlamına gelmez ki? Bu sıpalar bıraksan 6 saat ağzından çekmezler , kimi o sekilde rahatlıyor, anne kokusu istiyor olabilir. Mamanın hazmı zor olduğundan küt diye bayılıyorlar, o da Doymuş olduğuna tam Ispat değil aslında. Bebişin kilo alımı, senin sütünü sagman ve ne kadar geldiğine emin olman önemli. Gün içinde bir kere mama ver 30cc ve 2 saat hiç emzirme, sonra o içtiklerin yediklerine devam ve 2 saat sonunda sütünü sağ bakalım toplamda ne cıkıyor, sonra gerçekten yetersizse üzülürsün

Herkese selamlar. Özledim burayı. Malesef sıkıntılarımız olduğu için giremedim doğru düzgün. 6 Ekim'de meleğimi kucağıma aldım sezaryenle. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Sarılığımız 16,3 çıktı .17 ye çıkması durumunda hastaneye yatıcaktık. Çok şükür bin türlü çabayla 13,6 ya düşürdük. Ama işitme testini geçemedik. Her hastaneye gidiş ayrı bi sınav gibi. Sürekli evhamla geçti bu 10 gün. Bir hafta sonra tekrar işitme testi var dua edin bize. Doğumdan hemen önce aklıma geldiniz dua ettim sizlere :) birçok kişi doğum yapmış hepinizi tek tek öperim.

Elbet bir günnnn doğuracağımmmmmm bebeğim karnımda kalmayacakkkkkk ama oğluşummm nezamannnnn kavuşacaaağızzzzz... Evt resmen delirdim.. Doktordan geldim sancı 0 açıklık 0 birde benim doktorum hastaneden ayrıldı 2 gün önce telefonda bsşka bi doktor öuayene etsin dedi geldim uyuz adamda hala doğurmadıysan doğuramazsın artık sezeryanı düşün cs dedi, muayeneden sonra kafası hala yukarda girmemiş kanala ilk doğumun, bu saate kadar girmediyse hiç girmez, kemiğinde çok dar die herşeyi saydı sinir oldum ona inat doğuracam kendi doktorum hiç öyle şeyler söylememişti pazartesiyi beklicez bakalım

Canım zor bir süreç olmuş inşallah ikinci testi geçer yavrun allah yardımciniz olsun.. Geçecek hepimiz için bu günler biraz daha sabır..

Çıktık dr dan hiçççç bişi yokk ne sancıı ne açılma hatta o kadar kapalı ki rahme bile ulaşamıyorum dedi bebiş de 4350 olmuş en son 22 sine kadar beklerim dedi geldi geldi gelmedi kescem seni diyor:) halbuki ben belim ağrıyo diyr çok umutlanmıştım

Ooyy Maşallah size caniimm

Canım geçmiş olsun. Bizim de 13e çıkmıştı. Hatta Acibadem' de baktirdik, aynen, 16,9 çıktı orda. Gidip kendi hastanemizde baktirdik 13müş. Bazı laboratuvarlar abartıyor. Korkmustuk çok biz de. 2 gün sonra 11 oldu. 4 gün geçti, bugün 9 olmuş şükür Düşüşe gecmisse sizinki de devam eder düşmeye hayırlısıyla inşallah. Bu arada hastaneden çıkarken bizim bebişin de tek kulağı işitme testini geçmemişti. Doğum anında tıkanıklık olmuş olabilir dediler. 3 gün sonra tekrar çağırdılar, o zaman geçti canım şükür. Telaslanma. İnşallah sizin bebişiniz de geçecek..

cnm bnm bebegim 29 dan beri dogumm pozisyonundaydi hoc cati muayenesi olmadim gerek kalmadi hic erken dogum riskkm vs yoktu bi gece ansizin suyum gelince 36-3 de dogum yaptm belli olmuuo valla

Kıxlar acilll yardımmmmmmm kahverengi akıntı kırmızıya dönük olan nişan mı sancılarımda var
Canım küçük bir parça düştü mü, pembemsi..? Ağrı da var diyorsun.. Arayabiliyorsan doktorunu ara istersen. Bence bir git canım hastaneye. Yanında biri var mı? Hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun canım..

Yalnız değilim cnm gidicem de kahverengi koyu bi akıntı emin olamadım.. Saol allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…