Can'ım dolu olan göğsümü sağdım 40 cc den biraz. Fazla çıktı 50 cc yok diğer göğsüm den daha az çıkıyo normalde kaç olması lazım 16 günlüğüz bugünSütünü sağdın mı? Kac Cc geliyor? Kilo alımı nasıl? Çocuğun devamlı emme isteği sütün olmadığı anlamına gelmez ki? Bu sıpalar bıraksan 6 saat ağzından çekmezler , kimi o sekilde rahatlıyor, anne kokusu istiyor olabilir. Mamanın hazmı zor olduğundan küt diye bayılıyorlar, o da Doymuş olduğuna tam Ispat değil aslında. Bebişin kilo alımı, senin sütünü sagman ve ne kadar geldiğine emin olman önemli. Gün içinde bir kere mama ver 30cc ve 2 saat hiç emzirme, sonra o içtiklerin yediklerine devam ve 2 saat sonunda sütünü sağ bakalım toplamda ne cıkıyor, sonra gerçekten yetersizse üzülürsün
Canım, artık gelecek demek bebişin.. Çok beklemez artık. Allah hayırlısıyla kolaylıkla kurtarsın. Sağlıkla kavuş inşallah canım.. Güzel haberler verirsin inşallah..Selam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
Yalnız degilsen ve suyun da gelmiyorsa biraz daha bekle istersen canım. Sancı gibi düzenli geliyor mu ağrılar? Enfeksiyondan falan dolayı olan bir akıntı olmasın..Yalnız değilim cnm gidicem de kahverengi koyu bi akıntı emin olamadım.. Saol allah razı olsun
Ay caniimm.. Hadi hayırlısı.. Kolaylıkla tek avazda kavuşursun inşallah.. Sağlıkla..Kıxlar ben gidiyorum binm için ayetel kursi okur musunuz baya kötü oldm doğumum olur kesin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
Allah analı babalı büyütsün canım.. Hayırlı evlat olsun, sağlıkla inşallah.. GözünüzaydınMerhaba anne adayları ben bugün 12:26 itibari ile paşamı kucağıma aldım mükemmel bi duygu Allah'ım hepinize yaşatsın spinal oldum nefes darlığı olduğu için çok zorlandım sadece ama şimdi çok iyiyim Allaha şükür oğlum da 3400gr 50cm olarak dünyaya geldi sütüm de yavaş yavaş olacak inşallah :)
Canım.. Gözünüzaydın.. Maşallah bebişineKızlar merhaba,
Bende oğlumu çok şükür kucağıma aldım.
8 buçukta girdik, 9 da bitmişti doğumumuz.
Spinal mide bulantısı yaptı ilk vurulunca, ama sonra bir kaç iğne yaptılar geçti.
Ben daha kontroller yapılıyor zannederken çoktan doğmuş miniğim, perdenin üstünden baktı bana.
Hemen temizleyip getirdiler, sesim çıkmamış resmen hoşgeldin diyorum ses yok ama :)
3300 dü en son, 3780 gr 51 cm olarak doğdu.
Odama geldikten sonra 4 de yürüdüm, ondan sonra iki kez daha yürüdüm. Hafif ağrılarım var, ama çok normal tabi.
Oğlum sağ göğsümü sımsıkı emiyor, ama sola tutturamadık bir türlü. Ucunu pompayla çıkardık hala tutamıyor ya da ben beceremiyorum tutturmayı.
Şimdi de uyuyor ama ben uyuyamıyorum gıkı çıksa gözlerim açılıyor.
Çok güzel bir duygu, hepiniz sağlıkla yaşayın inşallah .
Nbr canım nasılsın. Bebiş nasıl. bizimli pek gazlı. bitkisel gaz ilacı verdi dr ancak onu içince kusuyor yavrum. gazınıds çıkartıyor da çokarana kadar bir hal çekiyoruz sorma. Yanında biri var mı ben hala tek kalamıyorum kız ağlasa ödüm kopuyor birşey olacak diye.Bu kuzular bizi bizden aldı cnm bi bakıyrm sabah olmuş bi bakıyrm akşam gün nasl geciyr anlamıyrm bile
Kizlar yardimmm ikigundurgur pilavi humana cayi cokerli ic neden azaldi ki ya ay simdi de bu derdimiz var
Maşallah ikinize de canım.Eki Görüntüle 1659104 teyzeleri biz 9 günlük olduk
Rabbim tek avazda kurtarsin insallah.guzel haberlerini bekliyoruzKıxlar ben gidiyorum binm için ayetel kursi okur musunuz baya kötü oldm doğumum olur kesin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
Annesi, bebişinin maşallahı varmışKizlar herkese gunaydin dogum hikayemi anlatim..benim carsamba 40+0 doktor bekletmedi once muayene etti sonra yatis verdi benim doktora gtmeden sabah 6 da baslayan agrilarim vardi belden başlayıp karina yayilan sonra camssima bi parca dustu turuncu gbi..sordum o nisanmis ama suyum gelmedi..hastaneye yattgmda hafif agrim devam ediyodu acilma 1 cm di sonra ben gece hic uyumadm agri sancidan acilmam cok yavasti canlarim..aagriya inanin dayaniliyor persembe sabahi acilma 2 cm ancaydi sonra suniyi verdiler sabah 7 de 2 bucuga kadar tam bilemiyorm sanci surdu beni zorlayan tek buydu ama dayaniliyordu gerci beni sezaryene alin epidural verin desemde cerrahpasa ozel olmadgndan yapmadilar...sukur dogdu 15.15 te...3850 54.5 olarak dogdu ve ultrasonda bole degildi kızlar biraz buyyk cikti..alttan dikisim cok sayisini bilmiyorm ama derin dikislerimin oldgu soylendi oturamiyorm o yuzden...sukur gecti dogumu bekleyen kizlar korkmayin sakin ben cok panik korku yaptim kastim biraz ama gecti sakinlik nimet...
Nisanin geldiya pazartesiye kadar bekle dogurursun o zamana kadarElbet bir günnnn doğuracağımmmmmm bebeğim karnımda kalmayacakkkkkk ama oğluşummm nezamannnnn kavuşacaaağızzzzz... Evt resmen delirdim.. Doktordan geldim sancı 0 açıklık 0birde benim doktorum hastaneden ayrıldı 2 gün önce telefonda bsşka bi doktor öuayene etsin dedi geldim uyuz adamda hala doğurmadıysan doğuramazsın artık sezeryanı düşün cs dedi, muayeneden sonra kafası hala yukarda girmemiş kanala ilk doğumun, bu saate kadar girmediyse hiç girmez, kemiğinde çok dar die herşeyi saydı sinir oldum ona inat doğuracam kendi doktorum hiç öyle şeyler söylememişti pazartesiyi beklicez bakalım
nurseHarves çok iyi bi gaz çıkarıcı haberin olsun.benimde annem buaksam gidiyo 2 bebekle neyapcam bakalimNbr canım nasılsın. Bebiş nasıl. bizimli pek gazlı. bitkisel gaz ilacı verdi dr ancak onu içince kusuyor yavrum. gazınıds çıkartıyor da çokarana kadar bir hal çekiyoruz sorma. Yanında biri var mı ben hala tek kalamıyorum kız ağlasa ödüm kopuyor birşey olacak diye.
Canim sagolasin Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin insallah epidurali cok istedim ama unv hastanesi ozel olmadgi icin yapmadilar ama gecti sukur☺☺Annesi, bebişinin maşallahı varmışbiraz zorlamış seni ama sağlıkla kavusmussun şükür Maşallah bebişine de sana da Gözünüzaydın olsun Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.. Geçmiş olsun canım. Epoduralsiz de olmuş. Cesaretini de kutlarım Boyu da maşallah ne uzunmus bebisiniinn
Önceki kontrolde bu kadar derine bakmamıstı. Cok dar esnet yuru squat yap açılsın demişti. Bugün daha derine ittirdi canım da aşırı yandı demek ki dogru dAr olduğu diye düşünüyorum. Bakana kadar hep normal dogum yanlısıydı diger hastalarına da sezeryanı agzına aldırmıyor... o yuzden güvenmek istiyorum ama yinede son günüm pazsrtesiydi bekleyeceğim kendi sancımda gelirse normali deneyeceğim.Nasıl yani önce çatı uygun şimdi dar mı diyor
Canım inşallah gönlüne göre bir doğum olur. Biraz soğukkanlı olup allaha güvenmek lazım ama doktorlar ne derse m2cbue dinliyoruz. Bak burada ne diyor. Doğa ana ne yaptığını biliyor yenidoğanların çoğunluğu anne boyutuna oldukça uymaktadır.Önceki kontrolde bu kadar derine bakmamıstı. Cok dar esnet yuru squat yap açılsın demişti. Bugün daha derine ittirdi canım da aşırı yandı demek ki dogru dAr olduğu diye düşünüyorum. Bakana kadar hep normal dogum yanlısıydı diger hastalarına da sezeryanı agzına aldırmıyor... o yuzden güvenmek istiyorum ama yinede son günüm pazsrtesiydi bekleyeceğim kendi sancımda gelirse normali deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?