2015 Ekim Anneleri

Can'ım dolu olan göğsümü sağdım 40 cc den biraz. Fazla çıktı 50 cc yok diğer göğsüm den daha az çıkıyo normalde kaç olması lazım 16 günlüğüz bugün

Canım, artık gelecek demek bebişin.. Çok beklemez artık. Allah hayırlısıyla kolaylıkla kurtarsın. Sağlıkla kavuş inşallah canım.. Güzel haberler verirsin inşallah..
Yalnız değilim cnm gidicem de kahverengi koyu bi akıntı emin olamadım.. Saol allah razı olsun
Yalnız degilsen ve suyun da gelmiyorsa biraz daha bekle istersen canım. Sancı gibi düzenli geliyor mu ağrılar? Enfeksiyondan falan dolayı olan bir akıntı olmasın..

Allah analı babalı büyütsün canım.. Hayırlı evlat olsun, sağlıkla inşallah.. Gözünüzaydın

Canım.. Gözünüzaydın.. Maşallah bebişine Sana da geçmiş olsun. Sağlık mutluluk versin Allah inşallah

Bu kuzular bizi bizden aldı cnm bi bakıyrm sabah olmuş bi bakıyrm akşam gün nasl geciyr anlamıyrm bile
Nbr canım nasılsın. Bebiş nasıl. bizimli pek gazlı. bitkisel gaz ilacı verdi dr ancak onu içince kusuyor yavrum. gazınıds çıkartıyor da çokarana kadar bir hal çekiyoruz sorma. Yanında biri var mı ben hala tek kalamıyorum kız ağlasa ödüm kopuyor birşey olacak diye.

Annesi, bebişinin maşallahı varmış biraz zorlamış seni ama sağlıkla kavusmussun şükür Maşallah bebişine de sana da Gözünüzaydın olsun Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.. Geçmiş olsun canım. Epoduralsiz de olmuş. Cesaretini de kutlarım Boyu da maşallah ne uzunmus bebisiniinn

E Eylul-um cnm alinti yapamadim bol sekerli tuket cayi bile sekerli ic humana oneririm bnm.cok arttirdi birde bulgur pilavi ay ne zor ya simdidr bunderdimiz var neden azaldi ki

Nisanin geldiya pazartesiye kadar bekle dogurursun o zamana kadar

Selam ekim anneleri ben aslinda kasim annelerindenim size bir sorum olacak kafama cok takiliyor (cevremdekiler sagolsun) Burada cogu kisi dogum yapti yeni bebekler var ben bebegime kiyafetleri 56 ve 62 aldim ilk dogdugunda cogunlukla kac numara giyiyorlar mesela 50 alip giydiremeyen oldumu yada 56 hemen kucuk gelen kafami okaar karistirdilar ki neymis cok kucuk aliyormusum. Birde dogum cantaniza iyiki almisim yada bosyere yuk etmisim dediginiz seyler var mi?

Son düzenleme:
0
nurseHarves çok iyi bi gaz çıkarıcı haberin olsun.benimde annem buaksam gidiyo 2 bebekle neyapcam bakalim

Canim sagolasin Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin insallah epidurali cok istedim ama unv hastanesi ozel olmadgi icin yapmadilar ama gecti sukur☺☺

Nasıl yani önce çatı uygun şimdi dar mı diyor
Önceki kontrolde bu kadar derine bakmamıstı. Cok dar esnet yuru squat yap açılsın demişti. Bugün daha derine ittirdi canım da aşırı yandı demek ki dogru dAr olduğu diye düşünüyorum. Bakana kadar hep normal dogum yanlısıydı diger hastalarına da sezeryanı agzına aldırmıyor... o yuzden güvenmek istiyorum ama yinede son günüm pazsrtesiydi bekleyeceğim kendi sancımda gelirse normali deneyeceğim.

Canım inşallah gönlüne göre bir doğum olur. Biraz soğukkanlı olup allaha güvenmek lazım ama doktorlar ne derse m2cbue dinliyoruz. Bak burada ne diyor. Doğa ana ne yaptığını biliyor yenidoğanların çoğunluğu anne boyutuna oldukça uymaktadır.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-16-17-49-36.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 155
Kizlaaarrr Bugün hamilelik takvimim bitti Adet günüme göre bugün doğması bekleniyordu yavruşumun, şimdi ise 13 günlük minnakımın annesiyiimm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Burda bebişini bekleyen herkes de kolay dogumlarla sağlıkla yavrusuna kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…