Cnm daha ne olsun maşallah . Sen yeni annesin, daha yeni yeni süt kanalların dolacaktır. Bak senin için bi makale kopyalıyorum, belki seni rahatlatır:Can'ım dolu olan göğsümü sağdım 40 cc den biraz. Fazla çıktı 50 cc yok diğer göğsüm den daha az çıkıyo normalde kaç olması lazım 16 günlüğüz bugün
okudum cnm inş doğmuştur bebişin sağ salim darısı bize inş.Kıxlar ben gidiyorum binm için ayetel kursi okur musunuz baya kötü oldm doğumum olur kesin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
Maşallah sizeBiz bugün 10 günlük olduk
Ben de 39+4 üm bizimki de gayet memnun yerinden. Yürüyüş yaptım yolda belime çok kasıldı eve gelip uzun uzun banyo yaptım bakalım neler olacakKızlar 39+2 yim tık yok ya suniye gerek kalmadan kendi sancımla doğurmak istiyorum ,yürüyüş yaptıktan sonra biraz sancı oluo ama o kadar yani
Benim annem kalıyordu yanımdaiki gün önce aniden yüzü gözü şişti babam geldi aldı onu evşne döndü ama doğumdan beri yanımdaydı. Sün bugün kv kaldı yanımda ablam 5 gün izin almış İstanbuldan geliyor bu akşam 9 gün ablam kalacak yeğen aşkı bir başka :) sonra annem döner zaten kayınvalide de az önce evine gitti eşim gelince. Dediğin ilacı deneyeceğim ama açıkçası korkuyorum içtiğini geri çıkartıyor ne zaman ilacı versem. normalde günde 3 kez 10 damla yazıyor ilk gün verdim bağırmaktan uyumadı aonra 3 gün vermedim düzeldi sadece gazdan ağladı. günde 3 damla veriyorum iki gündür yine kusmaya başladı.0
nurseHarves çok iyi bi gaz çıkarıcı haberin olsun.benimde annem buaksam gidiyo 2 bebekle neyapcam bakalim
Allah yardımcımız olsun canım hiç depresyona girme yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın doktorlar kendileri veriyor artık mama yetmediğinde. Eşlerimiz olmasa zaten ne olurdu halimiz bizimki de bebek ıh dese fırlıyor. Emzirirken o da başımda duruyor. Hele ki alt alma maceramız var ki sorma alt açma krem bez ıslak mendil yıka bunları hazır edip öyle alt alabiliyoruz:)Kizlar bebisim bugn tam 10 gunluk oldu kayinvalidemde gitti bosluga dusmus gibi oldum annem dibimde oturuo ama guvende hissedemiorum sanki bebisime bakamicakmism gibi aglama krizi geldi bi an bebegime yetemicek gibi hissediyorum lohusa depresyonunu dipte yasiorum sanirim bebisimde arada agliyo meme almio kuzucum ne yapicami bilemiorum sutumde tam yetmio geceleri nobetteyiz esimde tam destek modunda sen harika bi anne olucaksin diip duruo valla kizlar hamilelik ve doguma oyle cok odaklanmisim ki dogum sonrasi bakim beslenme kolay sandim ama zorluo beni baya Allah hepimizin yardimcisi olsun onlari ve bizi korusun insaAllah...
Ay valla bizi anlattin cnm resmenAllah yardımcımız olsun canım hiç depresyona girme yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın doktorlar kendileri veriyor artık mama yetmediğinde. Eşlerimiz olmasa zaten ne olurdu halimiz bizimki de bebek ıh dese fırlıyor. Emzirirken o da başımda duruyor. Hele ki alt alma maceramız var ki sorma alt açma krem bez ıslak mendil yıka bunları hazır edip öyle alt alabiliyoruz:)
Cnm biz sarilik oldugumuz icin 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapioruz geceleri saat kuruoruz yada kendisi kalkarsa beslioruz bu sekilde devam edioruzzHayırlı cumalar kızlar
Uğrayamıyorum ne zamandır.. O kadar çok olmuş ki sayfalar okumam mümkün değil
Doğum yapalara hayırlı olsun , yapacak olanlara da rabbim kolaylıklar versin inşallah
Bugün 11 günlüğüzRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh Sezeryan olmasaydık yarın takvimimizin son günü olacaktı..
Kızlar saatli mi emziriyorsunuz ??? Özellikle geceleri ne yapıyorsunuz ???
bende yürüyüşten geldim şimdi baya sancı gibi oldu ama bşy yok o kadar hep sıcak duş alıyorum zaten ama artık Bi sabah Bi akşam yurucem bakalımBen de 39+4 üm bizimki de gayet memnun yerinden. Yürüyüş yaptım yolda belime çok kasıldı eve gelip uzun uzun banyo yaptım bakalım neler olacak
biz 2 kulaktan da geçemedik canım. Sırf bundan dolayı sütü kesilenler varmış düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah biz de geçeriz teyzesi sağolOoyyMaşallah size caniimm
Canım geçmiş olsun. Bizim de 13e çıkmıştı. Hatta Acibadem' de baktirdik, aynen, 16,9 çıktı orda. Gidip kendi hastanemizde baktirdik 13müş. Bazı laboratuvarlar abartıyor. Korkmustuk çok biz de. 2 gün sonra 11 oldu. 4 gün geçti, bugün 9 olmuş şükürDüşüşe gecmisse sizinki de devam eder düşmeye hayırlısıyla inşallah. Bu arada hastaneden çıkarken bizim bebişin de tek kulağı işitme testini geçmemişti. Doğum anında tıkanıklık olmuş olabilir dediler. 3 gün sonra tekrar çağırdılar, o zaman geçti canım şükür. Telaslanma. İnşallah sizin bebişiniz de geçecek..
Canim bebegim ne zamn isterse o zamn emziriyorum o da en fazla 2 saate istiyor zaten. Geceleri cok yorucu oluyor.1-2 saate uyanip meme ariyor. Ben de merak ediyorum senin gbi. Diger arkadaslarin emzirme duzenini.Hayırlı cumalar kızlar
Uğrayamıyorum ne zamandır.. O kadar çok olmuş ki sayfalar okumam mümkün değil
Doğum yapalara hayırlı olsun , yapacak olanlara da rabbim kolaylıklar versin inşallah
Bugün 11 günlüğüzRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh Sezeryan olmasaydık yarın takvimimizin son günü olacaktı..
Kızlar saatli mi emziriyorsunuz ??? Özellikle geceleri ne yapıyorsunuz ???
Çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese versin aynı zamanda sorumlulukların en büyüğüCanım zor bir süreç olmuş inşallah ikinci testi geçer yavrun allah yardımciniz olsun.. Geçecek hepimiz için bu günler biraz daha sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?