2015 Ekim Anneleri

Doktorumuz iki gün önce 2 saatt3 bir emzirmene gerek yok artik bebek ağladkça istedikce emzir dedi. 18 günlük olduk bugün. Geceleri de 2 saatte bir 2 buçuk saatte bir kızım uyandryr. Ben yinede 3saate saatimi kuruyrm.

Canım hiç düşünme bizim bugün 11. günümüz ben 5 gündür evde tek başıma kalıyorum.. kv baştan geldi sadece öğlen 12 akşam 10-11 gibi gitti.. 5 günder tek başıma bakıyorum.. Yemeğimi yapıyorum yavaş yavaş evi de toparlamya başladım.. Açıkçası tek başıma olmak iyi geldi onlar varken yemek düşünmüyordum ama huzursuzdum.. Emzirirken gelip sevmek istiyordu kv.. yetmeyecekmişim diye düşünme sakın Biz anneleriyiz elbetteki yeteceğiz ve harika çocuklar yetiştireceğiz

Canim bulguru bi deneyeyim bakalim lactamil aldim anneler icin yaziyo bi arkadasim onermisti deneyecegim bakalim tisortumu falan islatirdi simdi sikinca zor geliyo canim ya
Canim konuyu bilmiyrm ama sütün azaldi sanırım. Rezene iciyrm ben yeni başladım sabah akşam. Bir de dere otu arttiriyrmş. 3lt su içmeye çalış bir de.

Canim bulguru bi deneyeyim bakalim lactamil aldim anneler icin yaziyo bi arkadasim onermisti deneyecegim bakalim tisortumu falan islatirdi simdi sikinca zor geliyo canim ya
Yok cnm ya banada lactamil dedilerde cogunda alerji yapiyormus bnmde oyle gecen yatak.islanmia dusun aslinda cokta ii beslenmiyorum ama cayi hergun iciyorum aklinda olsun

Humananin kimyonlu rezene var senin dediginde o mu ?
Yok cnm humana still tee bu icinde hersey var karisik bir suru yararli bitkiler var bebege gazda yaptirmiyor hem

Cnm biz sarilik oldugumuz icin 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapioruz geceleri saat kuruoruz yada kendisi kalkarsa beslioruz bu sekilde devam edioruzz

Canım bizim sarılığımız olmadı baştan 2 saatte bir kalkardı ama şimdi saatler uzadı hatta bazen saatlerce uyuyor zor uyandırıyorum

Canim bebegim ne zamn isterse o zamn emziriyorum o da en fazla 2 saate istiyor zaten. Geceleri cok yorucu oluyor.1-2 saate uyanip meme ariyor. Ben de merak ediyorum senin gbi. Diger arkadaslarin emzirme duzenini.

Emzirince evet 1-2 saatte bir istiyor ama mama takviyesi yaparsak çok uzun süre uyuyor

Doktorumuz iki gün önce 2 saatt3 bir emzirmene gerek yok artik bebek ağladkça istedikce emzir dedi. 18 günlük olduk bugün. Geceleri de 2 saatte bir 2 buçuk saatte bir kızım uyandryr. Ben yinede 3saate saatimi kuruyrm.

Geceleri bazen 3 saati bile geçiyor bizim doktorumuzu değiştiricez eşim değiştirmek istiyor.. bakalım doktora sorayım ben en iyisi

Bol su süt iç canim eger bebegin gazini rahat atiyorsa kuru baklagillerden ye incir süt yapiyormus tahin helvasi birde

Okurken tüylerim diken diken oldu annelerin hakki ödenmez

bende yürüyüşten geldim şimdi baya sancı gibi oldu ama bşy yok o kadar hep sıcak duş alıyorum zaten ama artık Bi sabah Bi akşam yurucem bakalım
adet olcakmışım hissi var açıp açıp bakıyorum kukuma akıntı var ama renklisini göremedik henüz ha gayret kızım at şu tıkacı çık gel diye gazlıyorum bakalım işe yarayacak mı

Aynen cnm yalniz kalmam gerek aslinda ii gelicek umarim banada valla iyiki burasi var benmle ayni duygulari paylasan arkadaslarimi gordukce mutlu oluorum valla

Aynı durumdayım cnm bende kendimi doğuma odaklamışım arkadaşım hamileyken sütle ilgili bişeyler anlatıyordu dinlemediğimi fark etmiş asıl önemli olan kısmı emzirme bakım demişti şimdi hak veriyorum bir şekilde doğuyor bebişler ama süt bir şekilde gelmiyor ya da yetmiyor ben mama da veriyorum çok üzülüyorum Bi ton şey yiyip içiyorum inşallah artar hep hayalimdi sadece anne sütüyle beslemek ama şimdilik hala hayal inşallah gerçek olur

ysdeniz canım bişi sorcam senin bebiş kanala yerleşmişmi??? Doktor 40. Haftada yerleşmesi gerekiyor yerleşmezse suni sancı vs verilmez dedi ben 41 i görmek istiyorum ya da en azından 5 gün daha beklemek istiyorum doktor ne der bilmiyorum gerçi seninki ne dedi??

Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım.
Statician ın Ömer'i nasıl oldu bir gelişme var mı?
Beyazpeynir arkadaşımızın başına geleni okudum, Allah sabrını versin inşallah, çok Üzücü..
Biz de bu hafta dışardan hiç yardım almadık artık. Hatta Haftasonu eşim olmayacak ben 2 oğlumla başabaşa olacağım. Yemek falan çok zorlanmam inşallah, aman en olmadı dışardan söyleyiveririm birşeyler. Annemler hasta olmuş tüm ev halkı olarak, gelmeyin dedim ben de.. Şimdi bulaşırsa bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalmayayım dedim. Herkes ne yapacaksın tek başına diyor da ben de bundan sonra hep böyle değil mi zaten, alışmak Lazım bir an önce diyorum.
Miniğim önceki gece gazdan uyuyamadı bu arada, ama bugün ve dün gece iyiydi. Ama eskiye göre gaz sorunu biraz daha kendini hissettirmeye başladı. Şimdilik idare ediyoruz bir şekilde..
Ben Sünnet işini düşünmeye başladım kara kara büyüğümü de 2 aylıkken yaptırmıştım, bunda da şimdiden araştırayım da ancak netleştiririm.

Yok yerleşmemiş hatta baya yukarda bugün muayene ederken baya zorladı hatta ama yinede rahime değemedim bile dedi bende sormuştum suniyi ya kanala yerleşmesi gerekiyormuş yada açılma olması gerekiyormuş suni verebilmesi için bu halde versem bebek strese girer kakasını yapar o da tehlikeli bir durum dedi biz bekliyoruz 40+6 olduğu güne sezeryan tarihi verdi gelmezse kescem artık diyor daha fazla bekletmem dedi zaten 4350 olmuş yüzüme emin misin der gibi baktı zaten

Yha sancılarım ve ağrılarım var açılmam var ama bu şekilde eve gönderdiler =( nişanımda gelmiş az önceyine baktım kırmızı lekeler vardı napçammmm benn =(

Sabaha da doğabilir bir hafaya da diyo sancıların 2 dakkaya düştüğünde gel dedi dr bende geldim eve

Bol su süt iç canim eger bebegin gazini rahat atiyorsa kuru baklagillerden ye incir süt yapiyormus tahin helvasi birde
Tesekkur ederim canin bebegimin gaz sorunu malesef cok ya gazdan magduruz ama incir falan bisey yapmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…