Doktorumuz iki gün önce 2 saatt3 bir emzirmene gerek yok artik bebek ağladkça istedikce emzir dedi. 18 günlük olduk bugün. Geceleri de 2 saatte bir 2 buçuk saatte bir kızım uyandryr. Ben yinede 3saate saatimi kuruyrm.Hayırlı cumalar kızlar
Uğrayamıyorum ne zamandır.. O kadar çok olmuş ki sayfalar okumam mümkün değil
Doğum yapalara hayırlı olsun , yapacak olanlara da rabbim kolaylıklar versin inşallah
Bugün 11 günlüğüzRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh Sezeryan olmasaydık yarın takvimimizin son günü olacaktı..
Kızlar saatli mi emziriyorsunuz ??? Özellikle geceleri ne yapıyorsunuz ???
Kizlar bebisim bugn tam 10 gunluk oldu kayinvalidemde gitti bosluga dusmus gibi oldum annem dibimde oturuo ama guvende hissedemiorum sanki bebisime bakamicakmism gibi aglama krizi geldi bi an bebegime yetemicek gibi hissediyorum lohusa depresyonunu dipte yasiorum sanirim bebisimde arada agliyo meme almio kuzucum ne yapicami bilemiorum sutumde tam yetmio geceleri nobetteyiz esimde tam destek modunda sen harika bi anne olucaksin diip duruo valla kizlar hamilelik ve doguma oyle cok odaklanmisim ki dogum sonrasi bakim beslenme kolay sandim ama zorluo beni baya Allah hepimizin yardimcisi olsun onlari ve bizi korusun insaAllah...
Canim konuyu bilmiyrm ama sütün azaldi sanırım. Rezene iciyrm ben yeni başladım sabah akşam. Bir de dere otu arttiriyrmş. 3lt su içmeye çalış bir de.Canim bulguru bi deneyeyim bakalim lactamil aldim anneler icin yaziyo bi arkadasim onermisti deneyecegim bakalim tisortumu falan islatirdi simdi sikinca zor geliyo canim ya
Yok cnm ya banada lactamil dedilerde cogunda alerji yapiyormus bnmde oyle gecen yatak.islanmia dusun aslinda cokta ii beslenmiyorum ama cayi hergun iciyorum aklinda olsunCanim bulguru bi deneyeyim bakalim lactamil aldim anneler icin yaziyo bi arkadasim onermisti deneyecegim bakalim tisortumu falan islatirdi simdi sikinca zor geliyo canim ya
Yok cnm humana still tee bu icinde hersey var karisik bir suru yararli bitkiler var bebege gazda yaptirmiyor hemHumananin kimyonlu rezene var senin dediginde o mu ?
Cnm biz sarilik oldugumuz icin 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapioruz geceleri saat kuruoruz yada kendisi kalkarsa beslioruz bu sekilde devam edioruzz
Canim bebegim ne zamn isterse o zamn emziriyorum o da en fazla 2 saate istiyor zaten. Geceleri cok yorucu oluyor.1-2 saate uyanip meme ariyor. Ben de merak ediyorum senin gbi. Diger arkadaslarin emzirme duzenini.
Doktorumuz iki gün önce 2 saatt3 bir emzirmene gerek yok artik bebek ağladkça istedikce emzir dedi. 18 günlük olduk bugün. Geceleri de 2 saatte bir 2 buçuk saatte bir kızım uyandryr. Ben yinede 3saate saatimi kuruyrm.
Bol su süt iç canim eger bebegin gazini rahat atiyorsa kuru baklagillerden ye incir süt yapiyormus tahin helvasi birdeCanim bulguru bi deneyeyim bakalim lactamil aldim anneler icin yaziyo bi arkadasim onermisti deneyecegim bakalim tisortumu falan islatirdi simdi sikinca zor geliyo canim ya
Okurken tüylerim diken diken oldu annelerin hakki ödenmezDoğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım, nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek, sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek, bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama, sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!
adet olcakmışım hissi var açıp açıp bakıyorum kukumabende yürüyüşten geldim şimdi baya sancı gibi oldu ama bşy yok o kadar hep sıcak duş alıyorum zaten ama artık Bi sabah Bi akşam yurucem bakalım
Benim de çook hoşuma gitti gerçekten öyle canım. Yakışıklı paşan da çook tatlı annesi maşallah sizeOkurken tüylerim diken diken oldu annelerin hakki ödenmez
Aynen cnm yalniz kalmam gerek aslinda ii gelicek umarim banada valla iyiki burasi var benmle ayni duygulari paylasan arkadaslarimi gordukce mutlu oluorum vallaCanım hiç düşünme bizim bugün 11. günümüz ben 5 gündür evde tek başıma kalıyorum.. kv baştan geldi sadece öğlen 12 akşam 10-11 gibi gitti.. 5 günder tek başıma bakıyorum.. Yemeğimi yapıyorum yavaş yavaş evi de toparlamya başladım.. Açıkçası tek başıma olmak iyi geldi onlar varken yemek düşünmüyordum ama huzursuzdum.. Emzirirken gelip sevmek istiyordu kv.. yetmeyecekmişim diye düşünme sakınBiz anneleriyiz elbetteki yeteceğiz ve harika çocuklar yetiştireceğiz
Aynı durumdayım cnm bende kendimi doğuma odaklamışım arkadaşım hamileyken sütle ilgili bişeyler anlatıyordu dinlemediğimi fark etmiş asıl önemli olan kısmı emzirme bakım demişti şimdi hak veriyorum bir şekilde doğuyor bebişler ama süt bir şekilde gelmiyor ya da yetmiyor ben mama da veriyorum çok üzülüyorum Bi ton şey yiyip içiyorum inşallah artar hep hayalimdi sadece anne sütüyle beslemek ama şimdilik hala hayal inşallah gerçek olurKizlar bebisim bugn tam 10 gunluk oldu kayinvalidemde gitti bosluga dusmus gibi oldum annem dibimde oturuo ama guvende hissedemiorum sanki bebisime bakamicakmism gibi aglama krizi geldi bi an bebegime yetemicek gibi hissediyorum lohusa depresyonunu dipte yasiorum sanirim bebisimde arada agliyo meme almio kuzucum ne yapicami bilemiorum sutumde tam yetmio geceleri nobetteyiz esimde tam destek modunda sen harika bi anne olucaksin diip duruo valla kizlar hamilelik ve doguma oyle cok odaklanmisim ki dogum sonrasi bakim beslenme kolay sandim ama zorluo beni baya Allah hepimizin yardimcisi olsun onlari ve bizi korusun insaAllah...
Yok yerleşmemiş hatta baya yukarda bugün muayene ederken baya zorladı hatta ama yinede rahime değemedim bile dedi bende sormuştum suniyi ya kanala yerleşmesi gerekiyormuş yada açılma olması gerekiyormuş suni verebilmesi için bu halde versem bebek strese girer kakasını yapar o da tehlikeli bir durum dedi biz bekliyoruz 40+6 olduğu güne sezeryan tarihi verdi gelmezse kescem artık diyor daha fazla bekletmem dedi zaten 4350 olmuş yüzüme emin misin der gibi baktı zatenysdeniz canım bişi sorcam senin bebiş kanala yerleşmişmi??? Doktor 40. Haftada yerleşmesi gerekiyor yerleşmezse suni sancı vs verilmez dedi ben 41 i görmek istiyorum ya da en azından 5 gün daha beklemek istiyorum doktor ne der bilmiyorum gerçi seninki ne dedi??
Neden gönderdiler başka hastaneye git benceYha sancılarım ve ağrılarım var açılmam var ama bu şekilde eve gönderdiler =( nişanımda gelmiş az önceyine baktım kırmızı lekeler vardı napçammmm benn =(
Tesekkur ederim canin bebegimin gaz sorunu malesef cok ya gazdan magduruz ama incir falan bisey yapmaz herhaldeBol su süt iç canim eger bebegin gazini rahat atiyorsa kuru baklagillerden ye incir süt yapiyormus tahin helvasi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?