Canım 2 hasaneye gittim ikisindede kadın doğum yok bana diyo ki hemen acile git sinirden mahvoldum yollardaNeden gönderdiler başka hastaneye git bence
Canm benim sutum gelior ama tam yetmior gibi bide sarilik olunca mamaya dayandik mecburen bende uzuluorum sutum yetmio die ama duzene girecek mamayida insaAllah yavas yavas kesip birakir sadece anne sutu veririz sutumu sagmayi denedim 20 cc anca ckti ikisinden ve uclari mahvoldu simdide cok zorlaniorum keske hic sagmasaydim dogal olarak cekiodu bebegim ztn ama ne kadar ictigini anlamak icin mecburduk ve yetmediginide gordk cnm sende uzulme duzene giricek biz elimizden geleni yapioruz gerisi Allaha kalmis..Aynı durumdayım cnm bende kendimi doğuma odaklamışım arkadaşım hamileyken sütle ilgili bişeyler anlatıyordu dinlemediğimi fark etmiş asıl önemli olan kısmı emzirme bakım demişti şimdi hak veriyorum bir şekilde doğuyor bebişler ama süt bir şekilde gelmiyor ya da yetmiyor ben mama da veriyorum çok üzülüyorum Bi ton şey yiyip içiyorum inşallah artar hep hayalimdi sadece anne sütüyle beslemek ama şimdilik hala hayal inşallah gerçek olur
Bizde de eşime aitAy valla bizi anlattin cnm resmenztn mama takviyemizde var, alt acma iside ayni islak mendili yika getir,gotur esime ait saolsunlar iyiki varlar cnm cok sansliyiz...
Hehe ne guzel benmki simdi izinde pazartesi baslicak ise bende simdiden stress oldum napicam tek basima die Allah yardim etsin bisekil buyucek bu bebisler..Bizde de eşime aitBazen uykuda kıyamıyorum uysndırmaya ama benimde pilim bitiyot arada o beşiğin tarafında yatıyor ben iyi uyuyorum o zaman
İyiyim cnm bebişte iyi bizimde gaz sorunumuz var ilaç olarak burse harwey ve biogail kullanıyrm ama anlık gaZ cıkarmasını sağlıyor sonra yine aynı.Nbr canım nasılsın. Bebiş nasıl. bizimli pek gazlı. bitkisel gaz ilacı verdi dr ancak onu içince kusuyor yavrum. gazınıds çıkartıyor da çokarana kadar bir hal çekiyoruz sorma. Yanında biri var mı ben hala tek kalamıyorum kız ağlasa ödüm kopuyor birşey olacak diye.
Annene geçmiş oldun iyiki varlar inan az önce gitti ve bem agladim.neyse sen yanlız kalmuycak dönüşümlü gelenler var.anne sütünden yada masadan sonra vercem 1 çay kaşığı. Senin verdiğin ismi neBenim annem kalıyordu yanımdaiki gün önce aniden yüzü gözü şişti babam geldi aldı onu evşne döndü ama doğumdan beri yanımdaydı. Sün bugün kv kaldı yanımda ablam 5 gün izin almış İstanbuldan geliyor bu akşam 9 gün ablam kalacak yeğen aşkı bir başka :) sonra annem döner zaten kayınvalide de az önce evine gitti eşim gelince. Dediğin ilacı deneyeceğim ama açıkçası korkuyorum içtiğini geri çıkartıyor ne zaman ilacı versem. normalde günde 3 kez 10 damla yazıyor ilk gün verdim bağırmaktan uyumadı aonra 3 gün vermedim düzeldi sadece gazdan ağladı. günde 3 damla veriyorum iki gündür yine kusmaya başladı.
Hımmmmm bende de vaziyet aynıYok yerleşmemiş hatta baya yukarda bugün muayene ederken baya zorladı hatta ama yinede rahime değemedim bile dedi bende sormuştum suniyi ya kanala yerleşmesi gerekiyormuş yada açılma olması gerekiyormuş suni verebilmesi için bu halde versem bebek strese girer kakasını yapar o da tehlikeli bir durum dedi biz bekliyoruz 40+6 olduğu güne sezeryan tarihi verdi gelmezse kescem artık diyor daha fazla bekletmem dedi zaten 4350 olmuş yüzüme emin misin der gibi baktı zaten
Aynen cnm yalniz kalmam gerek aslinda ii gelicek umarim banada valla iyiki burasi var benmle ayni duygulari paylasan arkadaslarimi gordukce mutlu oluorum valla
3.gunu aksami çıktım ben.aktiva çok işe yarıyor. Bide bolll suya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantarsizde oldumu boyle sorunlar ?
İlac ne kullanıysn cnmBenim annem kalıyordu yanımdaiki gün önce aniden yüzü gözü şişti babam geldi aldı onu evşne döndü ama doğumdan beri yanımdaydı. Sün bugün kv kaldı yanımda ablam 5 gün izin almış İstanbuldan geliyor bu akşam 9 gün ablam kalacak yeğen aşkı bir başka :) sonra annem döner zaten kayınvalide de az önce evine gitti eşim gelince. Dediğin ilacı deneyeceğim ama açıkçası korkuyorum içtiğini geri çıkartıyor ne zaman ilacı versem. normalde günde 3 kez 10 damla yazıyor ilk gün verdim bağırmaktan uyumadı aonra 3 gün vermedim düzeldi sadece gazdan ağladı. günde 3 damla veriyorum iki gündür yine kusmaya başladı.
Dedim ben aynı gün doğurcaz diye:)) umudu kesmek yok o bebekler gelicekler hem de kendi istekleriylee:) ben bugün 2 alışveriş merkezi gezdim şimdi de arkadaşımın doğum gününe gidicem gelcek olsa doğurmaya halim kalmıcak ama dr yürü de yürü dedi durdu:)Hımmmmm bende de vaziyet aynıpazartesi ikna edersem doktoru 40+5 e kadar zaman koparcam olmazsa haftaya cuma sezeryan hayırlısı artık napalım
Hastanede beklemek daha zor eve gondermeleri daha iyi aslinda, sancin cok sıklasmadikca gitme ya da suyun bosalmadikca... Ev konforunda sanci cekmek daha rahat tecrubeyle sabit haastanede ikidebir acilmana bakip strese sokarlar, nst ayri durum... Allah yardimcin olsun...Yha sancılarım ve ağrılarım var açılmam var ama bu şekilde eve gönderdiler =( nişanımda gelmiş az önceyine baktım kırmızı lekeler vardı napçammmm benn =(
Doğru ama böle beklemesi sanki daha zor gbi.. Şimdi bi sağa bi sola uzanıorum arada geliyor bazen dayanılmaz oluyor ama geçecek inş.. .. Saol bu arada cnm Allah razı olsunHastanede beklemek daha zor eve gondermeleri daha iyi aslinda, sancin cok sıklasmadikca gitme ya da suyun bosalmadikca... Ev konforunda sanci cekmek daha rahat tecrubeyle sabit haastanede ikidebir acilmana bakip strese sokarlar, nst ayri durum... Allah yardimcin olsun...
1 hafta sonra zorla cıktı m cnmya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantarsizde oldumu boyle sorunlar ?
Bn yapılmıyr diye biliyrm cnmDevlet hastanesinde epidural yapılmıyor mu bilgisi olan var mı
Can'ım ben roventa aldı. Çok da memnunumKIZLAR BUHAR MAKINESI HANGİ MARKA ALDINIZ ACIL
Peki özel hastanelerin doğum fiyatı ne kdar oluyor ki mesela bana en yakın medical ve medipol var... epidural olsaydı iyiydi =(Bn yapılmıyr diye biliyrm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?