2015 Ekim Anneleri

Canm benim sutum gelior ama tam yetmior gibi bide sarilik olunca mamaya dayandik mecburen bende uzuluorum sutum yetmio die ama duzene girecek mamayida insaAllah yavas yavas kesip birakir sadece anne sutu veririz sutumu sagmayi denedim 20 cc anca ckti ikisinden ve uclari mahvoldu simdide cok zorlaniorum keske hic sagmasaydim dogal olarak cekiodu bebegim ztn ama ne kadar ictigini anlamak icin mecburduk ve yetmediginide gordk cnm sende uzulme duzene giricek biz elimizden geleni yapioruz gerisi Allaha kalmis..

Ay valla bizi anlattin cnm resmen ztn mama takviyemizde var, alt acma iside ayni islak mendili yika getir,gotur esime ait saolsunlar iyiki varlar cnm cok sansliyiz...
Bizde de eşime ait Bazen uykuda kıyamıyorum uysndırmaya ama benimde pilim bitiyot arada o beşiğin tarafında yatıyor ben iyi uyuyorum o zaman

Bizde de eşime ait Bazen uykuda kıyamıyorum uysndırmaya ama benimde pilim bitiyot arada o beşiğin tarafında yatıyor ben iyi uyuyorum o zaman
Hehe ne guzel benmki simdi izinde pazartesi baslicak ise bende simdiden stress oldum napicam tek basima die Allah yardim etsin bisekil buyucek bu bebisler..

ya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantar sizde oldumu boyle sorunlar ?

İyiyim cnm bebişte iyi bizimde gaz sorunumuz var ilaç olarak burse harwey ve biogail kullanıyrm ama anlık gaZ cıkarmasını sağlıyor sonra yine aynı.
Ben yediklerime dikkat ediyrm kimyon koyuyrm yemeklerime bi etkisi oluyrmu bilmiyrm.
Herkz 3-4 ay çekersin diyor
1 haftadır tek kalıyrz gündüzleri geleb giden oluyor öle geçiyr vakit. Biraz yorucu oluyor ama keyifli başbaşa zaman geçirmek.
Ben emziremiyordm ilk 2 hafta kayınvaldem bndeydi herkezi yolladktn snra zorlaya zorlaya Emmeyide öğrendik :)
Başbaşa kaşmak yorucu ama keyifli:)

Annene geçmiş oldun iyiki varlar inan az önce gitti ve bem agladim.neyse sen yanlız kalmuycak dönüşümlü gelenler var.anne sütünden yada masadan sonra vercem 1 çay kaşığı. Senin verdiğin ismi ne

Hımmmmm bende de vaziyet aynı pazartesi ikna edersem doktoru 40+5 e kadar zaman koparcam olmazsa haftaya cuma sezeryan hayırlısı artık napalım

Aynen cnm yalniz kalmam gerek aslinda ii gelicek umarim banada valla iyiki burasi var benmle ayni duygulari paylasan arkadaslarimi gordukce mutlu oluorum valla

Emin ol iyi gelecek şöyle düşün çok yardıma ihtiyaç duyarsan bşr telefon uzağında insanlar.. Bebeğinle başbaşa kalmanın keyfini çıkart

ya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantar sizde oldumu boyle sorunlar ?
3.gunu aksami çıktım ben.aktiva çok işe yarıyor. Bide bolll su

İlac ne kullanıysn cnm

Hımmmmm bende de vaziyet aynı pazartesi ikna edersem doktoru 40+5 e kadar zaman koparcam olmazsa haftaya cuma sezeryan hayırlısı artık napalım
Dedim ben aynı gün doğurcaz diye:)) umudu kesmek yok o bebekler gelicekler hem de kendi istekleriylee:) ben bugün 2 alışveriş merkezi gezdim şimdi de arkadaşımın doğum gününe gidicem gelcek olsa doğurmaya halim kalmıcak ama dr yürü de yürü dedi durdu:)

Yha sancılarım ve ağrılarım var açılmam var ama bu şekilde eve gönderdiler =( nişanımda gelmiş az önceyine baktım kırmızı lekeler vardı napçammmm benn =(
Hastanede beklemek daha zor eve gondermeleri daha iyi aslinda, sancin cok sıklasmadikca gitme ya da suyun bosalmadikca... Ev konforunda sanci cekmek daha rahat tecrubeyle sabit haastanede ikidebir acilmana bakip strese sokarlar, nst ayri durum... Allah yardimcin olsun...

Doğru ama böle beklemesi sanki daha zor gbi.. Şimdi bi sağa bi sola uzanıorum arada geliyor bazen dayanılmaz oluyor ama geçecek inş.. .. Saol bu arada cnm Allah razı olsun

1 hafta sonra zorla cıktı m cnm normalde gün aşırı çıkardım anca anca düEne giriyrz sanrm birde bnde hamilelikte bağsur cıktı mafoldm

Uykusuz her geceeee kızlar biliyorum hepimiz aynı durumdayız. Sabaha kadar uykusuz. Asel bıcırı gece kuşu resmen. Gundız uyuyup gece başlıyoruz viklemeye. Sürekli kucağımda memede uyumak istiyo. Resmen ben uyumam demiyorumki annecim yatağımda uyumam sadece diyo. Kafasını göğsüme koyup uyuması bnm için inanılmaz bi haz inanılmaz bi zevk ama saat gece 2 3 4 oldukça kabusa dönüşüyo bu durum. Bi de kaka problemimiz var tum gun yapmıyo bebeğim gece sancılanıyo kıpkırmızı oluyo napacağımı şaşırdım dün yine sabahladık eşimin bu hafta tamamen sınavları var onu rahatsız etmeyelim diye anneannemizin yanına gidiyoruz mecburen. Bide kocamı özledim ben. Aselin dünyalara bedel ama ne zaman şöyle eskisi gibi bişeyler içmeye çıkıcsz, ne zaman kafamıza esip hadi yarın tatile gidelim dicez. Bunaldııııım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…