2015 Ekim Anneleri

Kizlar kac gundur giremiyorum firsat yok..herkes iyidir insalllah..sayfalari okumak mumkun degil ucu kacti..
Bugun saglik ocaginda topuk kani verdik biz de Kumsal agladi ben agladimbi de ordaki aile hekimi sarilik cok var hemen hastaneye gidin dedi bi panikle kosturduk orda muayene oldu dr cok degil test yapalim dedi elinden kan aldilar orda daha da cok agladi ben daha da fazlaiste boyle zor bi gundu..neyseki 13.2 cikti sinir 17 inis sali tekrar gelin dediler..
Ilk gunden beri emziriyorum sekerli su da verdim neden oldu anlamadim
bu 3 gunde ne yapsam kizlar akil verin
yarin sabah soyup gunese yatircaz..dr yapacaginiz bisey yok sizin dedi..

adet olcakmışım hissi var açıp açıp bakıyorum kukuma akıntı var ama renklisini göremedik henüz ha gayret kızım at şu tıkacı çık gel diye gazlıyorum bakalım işe yarayacak mı
valla bende bekliyorum haftaya çarşamba 40. Haftam o güne doğması gerekiyor bakalım bekliyorum bende senin gibi Bi bakıyorum normal akıntı gelen,zaten nişan herkesten gelmiyor önceden doğumda da geliyor ama su falan da yok Bi yandan insan korkuyor bir yandan doğsun artık diyoruz işte Allah yardımcımız olsun inş. Esma da hastaneye gitmişti haberin var mı

K
Yha sancılarım ve ağrılarım var açılmam var ama bu şekilde eve gönderdiler =( nişanımda gelmiş az önceyine baktım kırmızı lekeler vardı napçammmm benn =(
korkma tatlım açılmak ne kadar demediler mi ki

Aynen canım korku da var ama 4 gözle o sancıları bekler oldum. Esmacığı geri göndermişler ya açılma yeterli değil galiba

Peki özel hastanelerin doğum fiyatı ne kdar oluyor ki mesela bana en yakın medical ve medipol var... epidural olsaydı iyiydi =(
cnm sorduğum herkes zaten doğum anı zor değil sancı çekmek zor diyor eee sen sancıyı çekiyorsun doğum anından niye korkuyorsun ki onda bşy yokmuş sancıdan kurtulma rahatlama anı diyorlar doğuma

KIZLAR BUHAR MAKINESI HANGİ MARKA ALDINIZ ACIL
Canım ben crane owl aldım. Hayat kurtarıcı resmen. Bebeğimin genzi cok kuruyo ısıtma/soğutma için sadece klima kullanabildiğimiz için sanırım.heergün temizliği kabus olsada mecbur

cnm sorduğum herkes zaten doğum anı zor değil sancı çekmek zor diyor eee sen sancıyı çekiyorsun doğum anından niye korkuyorsun ki onda bşy yokmuş sancıdan kurtulma rahatlama anı diyorlar doğuma
Panik yapıyorum galb sakinleşemiyorum ama haklısın cnm düşününce içim sanki daha bi rahat oldu

Canım endişelenme. Bizim sarılığımız 16,3 tü 13,6 ya düşürmeye çalıştık. İnşallah aizin de düşüştedir. Çok bol emzirdim ben kakasıyla atsın diye. Biz de bugün topuk kanı verdik ben dedesi hep beraber ağladık. Biraz dirayetli olmak gerek yapamıyoruz

Canim 23 ekim olursa sanirim akrep burcu olur be de 25 ekim dogumluyum kiz mi erkek mi bilmiyorum ama coook kiskanc bir cocuk olacak

Sa
Aynen canım korku da var ama 4 gözle o sancıları bekler oldum. Esmacığı geri göndermişler ya açılma yeterli değil galiba
ncı 5 dk da bir girince gitmek gerekmiş,kuzenimin sancısı sabah başlamış akşam 5 dk da bir girmeye başlayınca akşam uzeri 4 te gitmiş 8 cm olmuş demişler almışlar doğuma ,tabi kan ve su gelirse mecbur önceden gitceksin ama sadece sancı ise sıklaşmasını beklemek iyiymiş

Panik yapıyorum galb sakinleşemiyorum ama haklısın cnm düşününce içim sanki daha bi rahat oldu
bizimde her an olacak bklm artık bir an once hayırlısıyla gelsin sağlıklıca diyoruz,sen Bi sıcak duşa girsen iyi gelir aslında eşin falan yardım etse de girsen o kasılma acını hafifletir yumuşatır daha çabuk açılır

O kısır döngüye biz de girdik. Emiyo bebiş aman diyorum gazını çıkarıym öyle uyutayım. Bu kez uyanıyor tekrar göğsümde uyumak istiyor.. Derken kısır döngüyle sabahı ediyoruz. Uyku eğitimi gece gündüz kavramını öğrenme bunları bi araştırmak lazım

Evet aslında iyi gelir nişanımda geldi suyu bekliyorum şuan için hakkımızda hyırlısı olsun tatlım inşallah bir avazda kurtuluruz

Sende su, sancı açılma vs bişeler yok mu cnm

Canım ilk bir ay 2 saat kuralımız vardı gece saatı kurup her iki saatte bi emziriyordum ben. Doktorumuz o kuralı bi ay sonunda kaldırdı o acıktıgında ağlayacak zaten gece uyandırma uykusundada büyüyücek uykuyada ihtiyacı var dedi. Artık saati kurmuyoruz ama bebişim zaten saat gibi 2-3 saatte bir anneeeee geeel anlamı tasıyan bi cıyakdamayla uyanıyodu. Tabi artık daha farklı. Uykumuz azaldı kucakta uyumak istiyor falan onlarda işin farklı boyutu:)

Ben de doguramadim bugun de
belim cok agriyor birazcik ayakta dursam.. cok afedersiniz ama surekli tuvaletim var ve gunde 2-3 kez buyuk tuvalete cikiyorum
yarin cati muayenesi var ve nst.. bisey sormak istiyorum kizlar cati muayenesine giderken elbise gibi bisey giymek mi iyi pantolon mu yoksa

cnm en fazla 3 saat dedi bize doktor 3 saati sakin gecirme dedi ben gece saat kuruyorum bazen aglio uyanip emzoriyorum 2 saatte 1 emziriyorum yani. Geceler 1,5 saatte uyandigi oluyo gunduz de ayji sekilde ama 3 saati gecirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…