valla bende bekliyorum haftaya çarşamba 40. Haftam o güne doğması gerekiyor bakalım bekliyorum bende senin gibi Bi bakıyorum normal akıntı gelen,zaten nişan herkesten gelmiyor önceden doğumda da geliyor ama su falan da yok Bi yandan insan korkuyor bir yandan doğsun artık diyoruz işte Allah yardımcımız olsun inş. Esma da hastaneye gitmişti haberin var mıadet olcakmışım hissi var açıp açıp bakıyorum kukumaakıntı var ama renklisini göremedik henüz ha gayret kızım at şu tıkacı çık gel diye gazlıyorum bakalım işe yarayacak mı
korkma tatlım açılmak ne kadar demediler mi kiYha sancılarım ve ağrılarım var açılmam var ama bu şekilde eve gönderdiler =( nişanımda gelmiş az önceyine baktım kırmızı lekeler vardı napçammmm benn =(
Aynen canım korku da var ama 4 gözle o sancıları bekler oldum. Esmacığı geri göndermişler ya açılma yeterli değil galibavalla bende bekliyorum haftaya çarşamba 40. Haftam o güne doğması gerekiyor bakalım bekliyorum bende senin gibi Bi bakıyorum normal akıntı gelen,zaten nişan herkesten gelmiyor önceden doğumda da geliyor ama su falan da yok Bi yandan insan korkuyor bir yandan doğsun artık diyoruz işte Allah yardımcımız olsun inş. Esma da hastaneye gitmişti haberin var mı
2 cm canım.. Korkma yı geçtim sancılar fena =) =)K
korkma tatlım açılmak ne kadar demediler mi ki
cnm sorduğum herkes zaten doğum anı zor değil sancı çekmek zor diyor eee sen sancıyı çekiyorsun doğum anından niye korkuyorsun ki onda bşy yokmuş sancıdan kurtulma rahatlama anı diyorlar doğumaPeki özel hastanelerin doğum fiyatı ne kdar oluyor ki mesela bana en yakın medical ve medipol var... epidural olsaydı iyiydi =(
Evet cnm açılmaya değilde nişana suya bakıyorlar genelde hralde anlamadım hakkımızda hayırlısıAynen canım korku da var ama 4 gözle o sancıları bekler oldum. Esmacığı geri göndermişler ya açılma yeterli değil galiba
Canım ben crane owl aldım. Hayat kurtarıcı resmen. Bebeğimin genzi cok kuruyo ısıtma/soğutma için sadece klima kullanabildiğimiz için sanırım.heergün temizliği kabus olsada mecburKIZLAR BUHAR MAKINESI HANGİ MARKA ALDINIZ ACIL
Panik yapıyorum galb sakinleşemiyorum ama haklısın cnm düşününce içim sanki daha bi rahat olducnm sorduğum herkes zaten doğum anı zor değil sancı çekmek zor diyor eee sen sancıyı çekiyorsun doğum anından niye korkuyorsun ki onda bşy yokmuş sancıdan kurtulma rahatlama anı diyorlar doğuma
Canım endişelenme. Bizim sarılığımız 16,3 tü 13,6 ya düşürmeye çalıştık. İnşallah aizin de düşüştedir. Çok bol emzirdim ben kakasıyla atsın diye. Biz de bugün topuk kanı verdik ben dedesi hep beraber ağladık. Biraz dirayetli olmak gerek yapamıyoruzKizlar kac gundur giremiyorum firsat yok..herkes iyidir insalllah..sayfalari okumak mumkun degil ucu kacti..
Bugun saglik ocaginda topuk kani verdik biz de Kumsal agladi ben agladimbi de ordaki aile hekimi sarilik cok var hemen hastaneye gidin dedi bi panikle kosturduk orda muayene oldu dr cok degil test yapalim dedi elinden kan aldilar orda daha da cok agladi ben daha da fazla iste boyle zor bi gundu..neyseki 13.2 cikti sinir 17 inis sali tekrar gelin dediler..
Ilk gunden beri emziriyorum sekerli su da verdim neden oldu anlamadim
bu 3 gunde ne yapsam kizlar akil verin
yarin sabah soyup gunese yatircaz..dr yapacaginiz bisey yok sizin dedi..
Canim 23 ekim olursa sanirim akrep burcu olur be de 25 ekim dogumluyum kiz mi erkek mi bilmiyorum ama coook kiskanc bir cocuk olacak@tugbap ne kadar güzel bir tarih ve saatte normal dogurmussun. Rabbim an ali babalı büyütsün. Biz digurmayanlara da kolay doğumlar versin. Forum çok sessizlesti bi anda. Ilk15 tamamlandı sıra ikinci 15 te. Bizim de cumartesi kontrolumuz var haftaya sezeryan tarihi verecek doktor. 23 ekim asure günü bu arada. Ben o tarihi istiyorum ama bakalım doktorumuz ne diyecek. Ikinci sezeryani olacagindan çok geciktiremez diye düşünüyorum. Taze anneler ara ara ses verin.
ncı 5 dk da bir girince gitmek gerekmiş,kuzenimin sancısı sabah başlamış akşam 5 dk da bir girmeye başlayınca akşam uzeri 4 te gitmiş 8 cm olmuş demişler almışlar doğuma ,tabi kan ve su gelirse mecbur önceden gitceksin ama sadece sancı ise sıklaşmasını beklemek iyiymişAynen canım korku da var ama 4 gözle o sancıları bekler oldum. Esmacığı geri göndermişler ya açılma yeterli değil galiba
bizimde her an olacak bklm artık bir an once hayırlısıyla gelsin sağlıklıca diyoruz,sen Bi sıcak duşa girsen iyi gelir aslında eşin falan yardım etse de girsen o kasılma acını hafifletir yumuşatır daha çabuk açılırPanik yapıyorum galb sakinleşemiyorum ama haklısın cnm düşününce içim sanki daha bi rahat oldu
O kısır döngüye biz de girdik. Emiyo bebiş aman diyorum gazını çıkarıym öyle uyutayım. Bu kez uyanıyor tekrar göğsümde uyumak istiyor.. Derken kısır döngüyle sabahı ediyoruz. Uyku eğitimi gece gündüz kavramını öğrenme bunları bi araştırmak lazımUykusuz her geceeee kızlar biliyorum hepimiz aynı durumdayız. Sabaha kadar uykusuz. Asel bıcırı gece kuşu resmen. Gundız uyuyup gece başlıyoruz viklemeye. Sürekli kucağımda memede uyumak istiyo. Resmen ben uyumam demiyorumki annecim yatağımda uyumam sadece diyo. Kafasını göğsüme koyup uyuması bnm için inanılmaz bi haz inanılmaz bi zevk ama saat gece 2 3 4 oldukça kabusa dönüşüyo bu durum. Bi de kaka problemimiz var tum gun yapmıyo bebeğim gece sancılanıyo kıpkırmızı oluyo napacağımı şaşırdımdün yine sabahladık eşimin bu hafta tamamen sınavları var onu rahatsız etmeyelim diye anneannemizin yanına gidiyoruz mecburen. Bide kocamı özledim ben. Aselin dünyalara bedel ama ne zaman şöyle eskisi gibi bişeyler içmeye çıkıcsz, ne zaman kafamıza esip hadi yarın tatile gidelim dicez. Bunaldııııım!
Evet aslında iyi gelir nişanımda geldi suyu bekliyorum şuan için hakkımızda hyırlısı olsun tatlım inşallah bir avazda kurtuluruzbizimde her an olacak bklm artık bir an once hayırlısıyla gelsin sağlıklıca diyoruz,sen Bi sıcak duşa girsen iyi gelir aslında eşin falan yardım etse de girsen o kasılma acını hafifletir yumuşatır daha çabuk açılır
Sende su, sancı açılma vs bişeler yok mu cnmbizimde her an olacak bklm artık bir an once hayırlısıyla gelsin sağlıklıca diyoruz,sen Bi sıcak duşa girsen iyi gelir aslında eşin falan yardım etse de girsen o kasılma acını hafifletir yumuşatır daha çabuk açılır
Canım ilk bir ay 2 saat kuralımız vardı gece saatı kurup her iki saatte bi emziriyordum ben. Doktorumuz o kuralı bi ay sonunda kaldırdı o acıktıgında ağlayacak zaten gece uyandırma uykusundada büyüyücek uykuyada ihtiyacı var dedi. Artık saati kurmuyoruz ama bebişim zaten saat gibi 2-3 saatte bir anneeeee geeel anlamı tasıyan bi cıyakdamayla uyanıyodu. Tabi artık daha farklı. Uykumuz azaldı kucakta uyumak istiyor falan onlarda işin farklı boyutu:)Hayırlı cumalar kızlar
Uğrayamıyorum ne zamandır.. O kadar çok olmuş ki sayfalar okumam mümkün değil
Doğum yapalara hayırlı olsun , yapacak olanlara da rabbim kolaylıklar versin inşallah
Bugün 11 günlüğüzRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh Sezeryan olmasaydık yarın takvimimizin son günü olacaktı..
Kızlar saatli mi emziriyorsunuz ??? Özellikle geceleri ne yapıyorsunuz ???
cnm en fazla 3 saat dedi bize doktor 3 saati sakin gecirme dedi ben gece saat kuruyorum bazen aglio uyanip emzoriyorum 2 saatte 1 emziriyorum yani. Geceler 1,5 saatte uyandigi oluyo gunduz de ayji sekilde ama 3 saati gecirmeHayırlı cumalar kızlar
Uğrayamıyorum ne zamandır.. O kadar çok olmuş ki sayfalar okumam mümkün değil
Doğum yapalara hayırlı olsun , yapacak olanlara da rabbim kolaylıklar versin inşallah
Bugün 11 günlüğüzRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh Sezeryan olmasaydık yarın takvimimizin son günü olacaktı..
Kızlar saatli mi emziriyorsunuz ??? Özellikle geceleri ne yapıyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?