2015 Ekim Anneleri

Cnm emziriyorum ama tok olunca almiyo zorluyom..bi de 3 gun sonra icin yani sali gunu icin kontrole gelin dedi anlamadim yarin yukselse nasil anlicaz..internetten arastirdim en yuksek 5.gun olur sonra dususe gecer diyor bizim de bugun 5.gun..ondan mi acaba..sizin 16yken kacinci gununuzdu?

Hurma incir badem yoğurt günlük mutlaka 1 yumurta ve bulgur pilavı önerilerim canım inşallah artsın sütün taşsın çokluğundan şikayet et

Allah razı olsun amin canım. Bende oyle düşünerek son günüme kadar bekleyeceğim kendi sancım gelmez ise yapacak bir sey yok zaten alınacaktı pazartesi suniyle. Hayırlısı bakalım sana da kolay dogum nasip olur insallah
Elbise ultrason sırasında pek iyi degil göğüslere kadar açılacak mecbur. Ben pantolon ustu tunik uzun hırka tarzı seyler giydim

bizim ilk 11 di cnm ben cok sk emzirdim bide gece isik acik yattim 1 haftay 3 e dustu sarilik

ya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantar sizde oldumu boyle sorunlar ?
Evet canım 3 gun hastanede kaldıktan sonra eve gelmemin 2. güünüydü. Totalde 5. Gün rahatlayabildim. Üstelik o süteöte katı gıda tuketımı baslamıstı doğumun ertesi sabahı. Merak etme bi anda rahatlayacaksın

cnm sorduğum herkes zaten doğum anı zor değil sancı çekmek zor diyor eee sen sancıyı çekiyorsun doğum anından niye korkuyorsun ki onda bşy yokmuş sancıdan kurtulma rahatlama anı diyorlar doğuma

Panik yapıyorum galb sakinleşemiyorum ama haklısın cnm düşününce içim sanki daha bi rahat oldu
kizlar bn epidural normal yaptim sanciyi kesiyo zaten epidural

sezeryan olan anneler gidişatı anlatır mısınız bana. Nasıl başlıyor tetkikler falan neler? kac dk. Sürüyor operasyo? Uyuşma ne zaman geciyor bu gibi seyleri merak ediyorum yardım lutfen

Aynı gün ultrasonda da bakacak ya ondan dedim canım. En iyisi pantolon üstüne de uzunca bisey yani. Hem alttan muayenede hem ultrason ve nst de rahat oluyor. elbiseyle nstde falan rahat edilmez

Tamam canim kusura bakma anlamamisim. Simdi oldu dedigin gibi yapayım ins.bakalim ne diyecek dr.bu hafta hep semsertti karnim hep bi agrim vardi :/

Canım zaten korkulacak bi değerde değilsiniz maşallah onun dışında sarılık çoğu benekte oluyomuş üzülme sakın. Kuru kayısı ve incir kompostpsu içtim bebiş ishal olsun atsın o bilirubin maddesini diye uğraştım tavsiye ederim. 8. Günde 16 çıktı bizim

kızlar ilacın adı aguline. kızım çok ağlıyor bugün 4 kere bez değiştirdim kaka yapamamış şuan da ıkınarak ağlıyor ne yapmam lazı.

ya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantar sizde oldumu boyle sorunlar ?
Cnm bnde 3 gun cikamadim esim lagman aldi gitti dedik doktoru arayalim aradik oda normal dedi sanirim bir hafta cikamiyor cogu imsan bn 4. Gun zorda olsa ciktim
Cnm bnm kizdada cikti ilk dogdugu zmnlar sut yetmedigi icinmis azda olsa mama takviye cik uyirken kan sekerleri dusup bayiliyormus bebekler ebe tanidiklar dedi bnm kiz ilk gun hastahanede uyanmadi kaynana ebe o hastajanedeki arkadaslarinin yanina goturdu hemen mama vermisler cocuga kendine geldi sonra sarilik 9 cikti bizim
sezeryan olan anneler gidişatı anlatır mısınız bana. Nasıl başlıyor tetkikler falan neler? kac dk. Sürüyor operasyo? Uyuşma ne zaman geciyor bu gibi seyleri merak ediyorum yardım lutfen
Cnm bn spinal.sezeryan oldun daha igneyi vurdu 5 dkka gecmeden uyustum bnm dogum 25 dkka surdu dogumdan once bazi kan tahlilleri istedi ekg istedi birde uyusma bnm dogumdan 4 saat sonra gecmeye basladi hemen agri kesici antibiyotik vurdular adet agrisi gibi agri hissettim ondan bile hafifti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…