Cnm emziriyorum ama tok olunca almiyo zorluyom..bi de 3 gun sonra icin yani sali gunu icin kontrole gelin dedi anlamadim yarin yukselse nasil anlicaz..internetten arastirdim en yuksek 5.gun olur sonra dususe gecer diyor bizim de bugun 5.gun..ondan mi acaba..sizin 16yken kacinci gununuzdu?Canım endişelenme. Bizim sarılığımız 16,3 tü 13,6 ya düşürmeye çalıştık. İnşallah aizin de düşüştedir. Çok bol emzirdim ben kakasıyla atsın diye. Biz de bugün topuk kanı verdik ben dedesi hep beraber ağladık. Biraz dirayetli olmak gerek yapamıyoruz
Hurma incir badem yoğurt günlük mutlaka 1 yumurta ve bulgur pilavı önerilerim canım inşallah artsın sütün taşsın çokluğundan şikayet etBide sütüm için herşeyi yaptım Humana dere otu soğan hoşaf bol su havuç tahin ılık duş sıcak kompres hala sütüm çok artmadı oğlum doymuyor sürekli ağlıyo mama veriyorduk eşim çok verme taraftarı değildi Bi kaç gündür vermiyorduk dün verdik tekrar içtikten sonra kesintisiz 2 saat uyudu resmen mamayı kıskanır oldum çok kötüyüm yaaaa başka ne yapabilirim bilmiyorum gelmesede yine emziriyorum artsın diye ama oğlum doymak için o kadar çaba sarfediyor ki Bi görseniz ama süt yok
Allah razı olsun amin canım. Bende oyle düşünerek son günüme kadar bekleyeceğim kendi sancım gelmez ise yapacak bir sey yok zaten alınacaktı pazartesi suniyle. Hayırlısı bakalım sana da kolay dogum nasip olur insallahCanım inşallah gönlüne göre bir doğum olur. Biraz soğukkanlı olup allaha güvenmek lazım ama doktorlar ne derse m2cbue dinliyoruz. Bak burada ne diyor. Doğa ana ne yaptığını biliyor yenidoğanların çoğunluğu anne boyutuna oldukça uymaktadır.
Elbise ultrason sırasında pek iyi degil göğüslere kadar açılacak mecbur. Ben pantolon ustu tunik uzun hırka tarzı seyler giydimBen de doguramadim bugun de
belim cok agriyor birazcik ayakta dursam.. cok afedersiniz ama surekli tuvaletim var ve gunde 2-3 kez buyuk tuvalete cikiyorum
yarin cati muayenesi var ve nst.. bisey sormak istiyorum kizlar cati muayenesine giderken elbise gibi bisey giymek mi iyi pantolon mu yoksa
yok valla hiç bşy ,39+2 yim haftaya çarşamba benim doğum günüm bakalım o zamana kadar Allah kerim:) aksi gibi grip olacak gibiyim de vallaSende su, sancı açılma vs bişeler yok mu cnm
bizim ilk 11 di cnm ben cok sk emzirdim bide gece isik acik yattim 1 haftay 3 e dustu sarilikKizlar kac gundur giremiyorum firsat yok..herkes iyidir insalllah..sayfalari okumak mumkun degil ucu kacti..
Bugun saglik ocaginda topuk kani verdik biz de Kumsal agladi ben agladimbi de ordaki aile hekimi sarilik cok var hemen hastaneye gidin dedi bi panikle kosturduk orda muayene oldu dr cok degil test yapalim dedi elinden kan aldilar orda daha da cok agladi ben daha da fazla iste boyle zor bi gundu..neyseki 13.2 cikti sinir 17 inis sali tekrar gelin dediler..
Ilk gunden beri emziriyorum sekerli su da verdim neden oldu anlamadim
bu 3 gunde ne yapsam kizlar akil verin
yarin sabah soyup gunese yatircaz..dr yapacaginiz bisey yok sizin dedi..
Evet canım 3 gun hastanede kaldıktan sonra eve gelmemin 2. güünüydü. Totalde 5. Gün rahatlayabildim. Üstelik o süteöte katı gıda tuketımı baslamıstı doğumun ertesi sabahı. Merak etme bi anda rahatlayacaksınya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantarsizde oldumu boyle sorunlar ?
cnm sorduğum herkes zaten doğum anı zor değil sancı çekmek zor diyor eee sen sancıyı çekiyorsun doğum anından niye korkuyorsun ki onda bşy yokmuş sancıdan kurtulma rahatlama anı diyorlar doğuma
kizlar bn epidural normal yaptim sanciyi kesiyo zaten epiduralPanik yapıyorum galb sakinleşemiyorum ama haklısın cnm düşününce içim sanki daha bi rahat oldu
Elbise ultrason sırasında pek iyi degil göğüslere kadar açılacak mecbur. Ben pantolon ustu tunik uzun hırka tarzı seyler giydim
Msj tekrarı. ....Elbise ultrason sırasında pek iyi degil göğüslere kadar açılacak mecbur. Ben pantolon ustu tunik uzun hırka tarzı seyler giydim
Aynı gün ultrasonda da bakacak ya ondan dedim canım. En iyisi pantolon üstüne de uzunca bisey yani. Hem alttan muayenede hem ultrason ve nst de rahat oluyor. elbiseyle nstde falan rahat edilmezUltrason değil de canım çatı muayenesi sırasında alttan bakılırken
Aynı gün ultrasonda da bakacak ya ondan dedim canım. En iyisi pantolon üstüne de uzunca bisey yani. Hem alttan muayenede hem ultrason ve nst de rahat oluyor. elbiseyle nstde falan rahat edilmez
Benim gibi son dk gunu geçtikten sonra sezeryan olan(olacak) var mı grupta bu arada?
Canım zaten korkulacak bi değerde değilsiniz maşallah onun dışında sarılık çoğu benekte oluyomuş üzülme sakın. Kuru kayısı ve incir kompostpsu içtim bebiş ishal olsun atsın o bilirubin maddesini diye uğraştım tavsiye ederim. 8. Günde 16 çıktı bizimCnm emziriyorum ama tok olunca almiyo zorluyom..bi de 3 gun sonra icin yani sali gunu icin kontrole gelin dedi anlamadim yarin yukselse nasil anlicaz..internetten arastirdim en yuksek 5.gun olur sonra dususe gecer diyor bizim de bugun 5.gun..ondan mi acaba..sizin 16yken kacinci gununuzdu?
Cnm bnde 3 gun cikamadim esim lagman aldi gitti dedik doktoru arayalim aradik oda normal dedi sanirim bir hafta cikamiyor cogu imsan bn 4. Gun zorda olsa ciktimya kizlae sezeryan olanlar, sezeryandan kac gun sonra afedersiniz büyük abdestinizi yaptiniz? benim bugun 4.gun bitti ama tualetim gelmiyor. ayrica vajinal enfeksiyonumda var, sanirim mantarsizde oldumu boyle sorunlar ?
Cnm bnm kizdada cikti ilk dogdugu zmnlar sut yetmedigi icinmis azda olsa mama takviye cik uyirken kan sekerleri dusup bayiliyormus bebekler ebe tanidiklar dedi bnm kiz ilk gun hastahanede uyanmadi kaynana ebe o hastajanedeki arkadaslarinin yanina goturdu hemen mama vermisler cocuga kendine geldi sonra sarilik 9 cikti bizimKizlar kac gundur giremiyorum firsat yok..herkes iyidir insalllah..sayfalari okumak mumkun degil ucu kacti..
Bugun saglik ocaginda topuk kani verdik biz de Kumsal agladi ben agladimbi de ordaki aile hekimi sarilik cok var hemen hastaneye gidin dedi bi panikle kosturduk orda muayene oldu dr cok degil test yapalim dedi elinden kan aldilar orda daha da cok agladi ben daha da fazla iste boyle zor bi gundu..neyseki 13.2 cikti sinir 17 inis sali tekrar gelin dediler..
Ilk gunden beri emziriyorum sekerli su da verdim neden oldu anlamadim
bu 3 gunde ne yapsam kizlar akil verin
yarin sabah soyup gunese yatircaz..dr yapacaginiz bisey yok sizin dedi..
Cnm bn spinal.sezeryan oldun daha igneyi vurdu 5 dkka gecmeden uyustum bnm dogum 25 dkka surdu dogumdan once bazi kan tahlilleri istedi ekg istedi birde uyusma bnm dogumdan 4 saat sonra gecmeye basladi hemen agri kesici antibiyotik vurdular adet agrisi gibi agri hissettim ondan bile hafifti hattasezeryan olan anneler gidişatı anlatır mısınız bana. Nasıl başlıyor tetkikler falan neler? kac dk. Sürüyor operasyo? Uyuşma ne zaman geciyor bu gibi seyleri merak ediyorum yardım lutfen
Seninle çok benzioz benimde perş doğum günümyok valla hiç bşy ,39+2 yim haftaya çarşamba benim doğum günüm bakalım o zamana kadar Allah kerim:) aksi gibi grip olacak gibiyim de valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?