Canim burda arkadaslar genelde sudocreami tavsiye etmisler ben arastirmistim bi ara. Alacak olursan miniromede fiyati baya uygunKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Aynen cnm doğduğundan beri yapmadığm şey kalmadı bizde nurse harwey ve biogail kullanıyrz ama pek fayda etmiyr sanırım dünden beri sıcak havlu ısıtıp ısıtıp karnına koyuyrm kolay gaz cıkarıyr ozaman . Şaşırdım kaldm valla minnacık şey dikti bizi ayağaBizimkinede memedeyken bir geliyor rahat rahat emmesine bile müsade etmiyor çocuğumun şu gaz. Ayaklarıma devamlı çorap giyiyorum dikkat ediyorum ama yok zincoya başladım inşallah fayda sağlar.
Bana da dedi gel diye o zman öle yapım bşrazdaha göxlemliyimCanım dr beni özellikle tembihliyor her saat hissetmen lazım diye bence sen bir acile git emin ol için rahat etsin
Tamam canım deneyim bi yarın kontrol var günüde geçince endişeleniyor insanCanım yerleri iyice azaldı artık saat başı hareket etti mi? Benim kızım sabaha kadar hiç durmadı doğurcam sandım ki gece ben yatınca uyurdu. Sabaha kadar uyumadım. 8 de kalkınca baktım hareket yok insan endişeleniyor hemen. Karnımı okşadım konuştum ballı süt içtim hareketlendi. Sen de bir dene süt falan iç karnını ellerine koy hissetsin uyanuyorlar o zaman
Hareket etmediğini düşğnüyorsan yarını bekleme birşeyler atıştır daha önce hangi pozisyonda en çok hareket ediyorsa o şekilde otur yada uzan mutlaka hissettiğinden emin ol dediğin gibi günü geçtiği için daha çok dikkat etmemiz gerekiyorTamam canım deneyim bi yarın kontrol var günüde geçince endişeleniyor insan
Canım gözün aydın çikolata kızını öpüyorumSağol canım benim. 1cm açılma vardı. Bebek doğum kanalına inmemişti canım. Bekledik değişen bir şey olmayınca sezaryene karar verildi.
Evet cnm şimdi yemek yiyip tatlı bişeler yicem hala hareket etmezse gdicem cnmHareket etmediğini düşğnüyorsan yarını bekleme birşeyler atıştır daha önce hangi pozisyonda en çok hareket ediyorsa o şekilde otur yada uzan mutlaka hissettiğinden emin ol dediğin gibi günü geçtiği için daha çok dikkat etmemiz gerekiyor
Canım biz en başından beri doktor tavsiyesiyle zinco kullanıyoruz bazen mışıl mışıl uyuyor bazen de çığlık çığlığa gece uykumuz hiç yok gibi ne yapacağımi şaşırdım bir de tek bakıyorum ben beni çok zorluyor.. Yazık eşim her gece uykusuz gidiyor ise akşam da misafir adam dinlenemiyor hayırlı olsun ziyaretleri bitmedi gitti..Canım bizdede durum aynı kafayı yicem. Uyuyor kollarımda horul horul gazını çıkartayım diyorum sonra yatırayım koyunca uyanıyor bazen gaz çıkartmadan yatırıyorum acaba ondan mı uyanıyor diye yok durum gene aynı dün zinco aldırdım eşime eczaneden 4 damla 8 saat arayla günde 3 defa kullanmaya başladık inşallah faydasını görürüz.
Canim inmistir cunku asagida hissefdiyormussun insallah hayirli zamanda alirsin kucagina bebeginiYa kizlar bisey sorucam oturup kalkarken vajimanda agri ve baski oluyor ve bebeğin hareketleri cogu zaman kasiklarimda oynuo oralarda kanala inmis olabilirmi
Gozuuun aydin cnm cikolata kizin dogmus Allah anali babali buyutsun uykusuzlar kervanina hosgeldin diyorummmCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Canim icin rahat etsin sen gidiver doktora insallah tatli yeyip icmende hemen hareketlenirEvet cnm şimdi yemek yiyip tatlı bişeler yicem hala hareket etmezse gdicem cnm
Bizim de son günümüz yarın keşke çıkıp gelseler kendiliğinden yaaTamam canım deneyim bi yarın kontrol var günüde geçince endişeleniyor insan
İnşallah canım ne kadr endişeleniyr insan daha doğmadan böleyse doğunca naparm bilmiyorumCanim icin rahat etsin sen gidiver doktora insallah tatli yeyip icmende hemen hareketlenir
Benim yarın 40+2 olacak bakalım ne dicekler açılmam devam ettiyse bırakmazlar hralde.. Dediğin gibi kendiliğinden gelsede olur hatta süper olur =)Bizim de son günümüz yarın keşke çıkıp gelseler kendiliğinden yaa
Canim herkes bizi anlatiyor sanki bizde ayni durumdayiz ya ama o acayip sesler cikarmasi gazdan tatlim yada kakasini zor yapmasindan kaynaklaniyor. BuImkide oyle viyak viyak agladiginda bi yarim saate ancak gazini cikarabiliyo yada kakasini yapabliyo o zaman susuyo bende ac olmadigini anliyorum. Bizde gecen ac diye mamayi versik agzindan burnundan kustu bebegimKizlaaaaaar yaas dun gece tam tekmil ayaktaydik bizde, ya emziriyorum ne guzel uyuyo kollarimda biraz uyurum derken hop yatagina koyar koymaz ik mik basliyo aglamaya acaip sesler cikario ac kalio sanioruz mama dayiyoruz yarisini cikario napicamizi sasirdik neden bole huZursuz acaba gazimi var anlamiorumki basim catlio valla dunden berii ins en kisa zamanda duzene girer uyku seanslarimiz...
Mutlaka hareketlerini takip et canim.insallah bugun sancilarin artarda doguma gidersinBenim yarın 40+2 olacak bakalım ne dicekler açılmam devam ettiyse bırakmazlar hralde.. Dediğin gibi kendiliğinden gelsede olur hatta süper olur =)
Ay ins inmistir ya cok saol canimm aminCanim inmistir cunku asagida hissefdiyormussun insallah hayirli zamanda alirsin kucagina bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?