2015 Ekim Anneleri

Kizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Canim burda arkadaslar genelde sudocreami tavsiye etmisler ben arastirmistim bi ara. Alacak olursan miniromede fiyati baya uygun

Bizimkinede memedeyken bir geliyor rahat rahat emmesine bile müsade etmiyor çocuğumun şu gaz. Ayaklarıma devamlı çorap giyiyorum dikkat ediyorum ama yok zincoya başladım inşallah fayda sağlar.
Aynen cnm doğduğundan beri yapmadığm şey kalmadı bizde nurse harwey ve biogail kullanıyrz ama pek fayda etmiyr sanırım dünden beri sıcak havlu ısıtıp ısıtıp karnına koyuyrm kolay gaz cıkarıyr ozaman . Şaşırdım kaldm valla minnacık şey dikti bizi ayağa :)

Tamam canım deneyim bi yarın kontrol var günüde geçince endişeleniyor insan

Tamam canım deneyim bi yarın kontrol var günüde geçince endişeleniyor insan
Hareket etmediğini düşğnüyorsan yarını bekleme birşeyler atıştır daha önce hangi pozisyonda en çok hareket ediyorsa o şekilde otur yada uzan mutlaka hissettiğinden emin ol dediğin gibi günü geçtiği için daha çok dikkat etmemiz gerekiyor

Evet cnm şimdi yemek yiyip tatlı bişeler yicem hala hareket etmezse gdicem cnm

Canım biz en başından beri doktor tavsiyesiyle zinco kullanıyoruz bazen mışıl mışıl uyuyor bazen de çığlık çığlığa gece uykumuz hiç yok gibi ne yapacağımi şaşırdım bir de tek bakıyorum ben beni çok zorluyor.. Yazık eşim her gece uykusuz gidiyor ise akşam da misafir adam dinlenemiyor hayırlı olsun ziyaretleri bitmedi gitti..

Ya kizlar bisey sorucam oturup kalkarken vajimanda agri ve baski oluyor ve bebeğin hareketleri cogu zaman kasiklarimda oynuo oralarda kanala inmis olabilirmi
Canim inmistir cunku asagida hissefdiyormussun insallah hayirli zamanda alirsin kucagina bebegini

Gozuuun aydin cnm cikolata kizin dogmus Allah anali babali buyutsun uykusuzlar kervanina hosgeldin diyorummm

Kizlaaaaaar yaas dun gece tam tekmil ayaktaydik bizde, ya emziriyorum ne guzel uyuyo kollarimda biraz uyurum derken hop yatagina koyar koymaz ik mik basliyo aglamaya acaip sesler cikario ac kalio sanioruz mama dayiyoruz yarisini cikario napicamizi sasirdik neden bole huZursuz acaba gazimi var anlamiorumki basim catlio valla dunden berii ins en kisa zamanda duzene girer uyku seanslarimiz...

Canim herkes bizi anlatiyor sanki bizde ayni durumdayiz ya ama o acayip sesler cikarmasi gazdan tatlim yada kakasini zor yapmasindan kaynaklaniyor. BuImkide oyle viyak viyak agladiginda bi yarim saate ancak gazini cikarabiliyo yada kakasini yapabliyo o zaman susuyo bende ac olmadigini anliyorum. Bizde gecen ac diye mamayi versik agzindan burnundan kustu bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…