2015 Ekim Anneleri

Hareket etti aslında açda değildim ama konuştum biraz ilgi mi istiyor ne =) ayy çok sevindm şimdi saolun arkadşlar gerçekten iyiki varsınız
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogursaydik.zaten az kisi kaldik.

Şekeri olan anneler sekeriniz ne alemde ben busabah kahvaltida hamurişi recel nuthella yedim iki saat sonra 158 cikti aile hekimi bir ay sonea gel bakalim dedi sekerine insallah kalici olmaz

Wallahi forumun neşesi diyorum sana. Kizin da gülümsüyor gibi geldi bana :) cok tatli masallah.. Allah sana da en kisa zamanda şifa versin. Biz assolistleri yalnız birakma...

Canım ben ilk 5-6 gun mama takviyesi yaptim 3 .gun basladi sütüm gelmeye ilk zamanlar 2 saatte bir emzirip 4 saatte bir 40 cc kadar mama verdik sütüm bol gelmeye baslaginca mamayi kestik 4 gunde 240 gr almis miniğim dr böyle devam dedi eger sütün bol geliyorsa belli bir süreden sonra mamayi kes yoksa seni daha az emer ve sütün azalir

Canim ayni durumdayiz. Bnm de 6 bucuk kg fazlam var insallah ustune daha almam benimde kilo takintim var cnm ya... ben önceden 40 bedendim hic oyle cok zayif olmadim ama en azindan eski halime donmek istiyorum
Stres yapma hiç canım. Ben de eskiden aman aman zayıf biri değildim. Hatta topluydum, boyum var.
72 kg ile hamile kalıp, en son 96 yı görmüştüm. Az önce tartıldım 89a inmişim. Eminim vereceğim bu kiloları. Hedefim de 68 kg.
Bir de dikkatimi çekti ben emzirirken ya da pompa ile sağım yaparken çokkk terliyoruum. Saçlarım dipten uca ıslanıyor. Bu da kiloları daha kolay vereceğime inanmamı sağlıyor. İnşallah hepimiz yavaş yavaş vereceğiz.

Biberonla verdim ben her mama öncesi emzir muhakkak

ayni bnm kiz hele bi işim olsun tam o zamanlari buluyo huysuzluk yapacak afacan sey koyuyorum yatagina 1 dk gecmden baslio aglamaya

Senin kız aynı benim oğluşum yaaa bende diyorum eşime anneme bu çocuğunbsna garexivar diye. Ama olsun yaaaa herşey feda onlara

Hepimizin aynı sorunu yaşadığını bilmek güç verdi bana diyesim geldi Yoksa çocuğa bakamıyorum mutlu edemiyorum düşüncesiyle psikolojim bozulacaktı Gaxlı gaxsız gerçekten farketmiyor.

Hareket etti aslında açda değildim ama konuştum biraz ilgi mi istiyor ne =) ayy çok sevindm şimdi saolun arkadşlar gerçekten iyiki varsınız
Gerçekten iyiki burası var birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşıyoruz yoksa günde kaç kere hastaneye giderdik panik panik gece sancılanınca hemen gidelim diyor eşim dur diyorum gitsem ne olacak kolay mı o işler hemen doğum başlasın

Canım az önce toplamda 30 dak olmak üzere her 2 göğsümü de emzirdim. Baktım artık tutmamaya yaygaraya başladı. Hemen sağdım. 25cc kadar süt biriktitip, biberonla onu da verdim hemen.
Mamayı gece veriyim, gündüz 30-40 dak emzirip, peşinden de kalan sütü sağıp verelim diyorum.

Elimle sıktığım zaman baya çıkıyor süt. Ama bebek o kdar çekiyor mu bilmiyorum. Yani emzirmedennsonrada pompayla 25 cc çıktığına göre kuzum boşa mı çekiyor ki?

Kizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Bende bepanthol kullaniyorum canim cok iyi bir krem

Aynen yha =) =) eşimde diyor ne zaman doğcak sancın yok mu ağrın yok mu sevmek istiyorum dio.. Bnde diyorm ki nasılsın sancın ağrın var kıyamam demek yok ağrım sancım olunca nerdeyse göbek atmadığı kalacak şaka bi yana eşlerimiz bizden daha sabırsız ve heyecanlı

Kızlar herkes iyi mi
Nasılsınız nasıl gidiyor
BiZ cok sukur on günü devirdik
Öyle zordu ki anlatamam
Annem grip oldu tek kaldım
Kayınvalide zaten yok
Görümce desen aramadı bile
Eşimde çalışıyor
On günde on saat anca uyumuşumdur
Bebekte huysuz
Sinirlerim alt üst oluyor bazen
Normal mi acaba bu kadarı
Yardım edenim olsaydı rahatlardım ama kimse yok bu durumda beni çok üzüyor

Oyyy kuzuuu prensess maşallaahhh ne güzel bir kavuşma oldu bu annesii yuppiii herkes doğuruyor :) sıra bize de gelsin kuzularmzı kucağımıza alalm sımsıkı sarılalımmmmm

Merhaba kızlar biz de henüz doğmadik. Pek dogmaya da niyetimiz yok. Son haftadayiz ama ne sancı ne bi bişey cikiyor nst de. Karnım da hiç inmedi benim. Normal mi bilmiyorum karnı yukarxayken normal doğum yapan var mı acaba? ?

Evet cnm bende hatta ben terledikce yavrunda teriliyor bende 69 la hamile kalip 82.8 le doguma gittim canim ins veririm bakalim boyum 1.69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…