Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogursaydik.zaten az kisi kaldik.Hareket etti aslında açda değildim ama konuştum biraz ilgi mi istiyor ne =) ayy çok sevindm şimdi saolun arkadşlar gerçekten iyiki varsınız
İnşallah cnm çok güzel dua ettin =) allah razı olsunMutlaka hareketlerini takip et canim.insallah bugun sancilarin artarda doguma gidersin
Aynen yha fazla kimse kalmadı.. Oğluma da diorum bak bütün arkadaslarn geldi sende gel üzme anneyi diyorm tekme manyağı yapıo beni =)Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogursaydik.zaten az kisi kaldik.
Canlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Canım ben ilk 5-6 gun mama takviyesi yaptim 3 .gun basladi sütüm gelmeye ilk zamanlar 2 saatte bir emzirip 4 saatte bir 40 cc kadar mama verdik sütüm bol gelmeye baslaginca mamayi kestik 4 gunde 240 gr almis miniğim dr böyle devam dedi eger sütün bol geliyorsa belli bir süreden sonra mamayi kes yoksa seni daha az emer ve sütün azalirGünaydın kızlar,
Yeni doğum yapan annelerimizin gözleri aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebeklerini bekleyen annelerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.
Bende artık eskisi gibi giremiyorum. Bebikle uğraşmaktan başka bir iş yapamıyorum. O uyuduğunda anca kendime bakabiliyorum.
Bebeğine takviye mama veren annelerden acil yardııım istiyorum. 15 Ekim doğumluyuz, haftamızda bile değiliz. Dün gece 2 defa uyandırıp, 1 saat süren emzirme savaşı yaşadık. Tutunca emiyor ama kaçırınca ağzından ağlamaya başlıyor ve tekrar tutsun derken 10 dakikamız gidiyor. Tam tutuyor ve uyumaya başlıyor. Ne kadar emdiğini de anlayamıyoruz. Şimdi uyandı ve mama verdik. Ama ne kadar vermemiz gerekiyor bilemiyoruz. Sizler nasıl yaptınız mama işini? 1 öğünde ne kadar verdiniz? Anne sütü içince daha mı az vermeliyiz, ya da sadece 1 öğünde mama versek olur mu?
Bir de dün öğlen 12den bu yana 1 defa kaka, 2 defa çiş yaptı. İlk 2 gün kakası daha çoktu. Neden birden kesilmiştir?
Ay doymuyor kuzum
Stres yapma hiç canım. Ben de eskiden aman aman zayıf biri değildim. Hatta topluydum, boyum var.Canim ayni durumdayiz. Bnm de 6 bucuk kg fazlam var insallah ustune daha almambenimde kilo takintim var cnm ya... ben önceden 40 bedendim hic oyle cok zayif olmadim ama en azindan eski halime donmek istiyorum
Biberonla verdim ben her mama öncesi emzir muhakkakCanım baya zorlanıyoruz. Tutunca emiyor, tutamayınca ağlıyor. Tam oldu bu iş derken uyuyakalıyor. 1 saati buluyor ve ben kan ter içinde kalıyorum. Saçlarım her daim ıslak. Ya devamlı duştayım, ya ter içindeyim. İnşallah biz de normale döneriz. Ben de 30cc verdim. Peki biberonla mı veriyorsunuz, şırınga ile mi?
ayni bnm kiz hele bi işim olsun tam o zamanlari buluyo huysuzluk yapacak afacan sey koyuyorum yatagina 1 dk gecmden baslio aglamaya
Senin kız aynı benim oğluşum yaaa bende diyorum eşime anneme bu çocuğunbsna garexivar diye. Ama olsun yaaaa herşey feda onlara
Hepimizin aynı sorunu yaşadığını bilmek güç verdi bana diyesim geldiCanım bizdede durum aynı kafayı yicem. Uyuyor kollarımda horul horul gazını çıkartayım diyorum sonra yatırayım koyunca uyanıyor bazen gaz çıkartmadan yatırıyorum acaba ondan mı uyanıyor diye yok durum gene aynı dün zinco aldırdım eşime eczaneden 4 damla 8 saat arayla günde 3 defa kullanmaya başladık inşallah faydasını görürüz.
Gerçekten iyiki burası var birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşıyoruz yoksa günde kaç kere hastaneye giderdik panik panikHareket etti aslında açda değildim ama konuştum biraz ilgi mi istiyor ne =) ayy çok sevindm şimdi saolun arkadşlar gerçekten iyiki varsınız
Canım az önce toplamda 30 dak olmak üzere her 2 göğsümü de emzirdim. Baktım artık tutmamaya yaygaraya başladı. Hemen sağdım. 25cc kadar süt biriktitip, biberonla onu da verdim hemen.Canım ben ilk 5-6 gun mama takviyesi yaptim 3 .gun basladi sütüm gelmeye ilk zamanlar 2 saatte bir emzirip 4 saatte bir 40 cc kadar mama verdik sütüm bol gelmeye baslaginca mamayi kestik 4 gunde 240 gr almis miniğim dr böyle devam dedi eger sütün bol geliyorsa belli bir süreden sonra mamayi kes yoksa seni daha az emer ve sütün azalir
Bende bepanthol kullaniyorum canim cok iyi bir kremKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Aynen yha =) =) eşimde diyor ne zaman doğcak sancın yok mu ağrın yok mu sevmek istiyorum dio.. Bnde diyorm ki nasılsın sancın ağrın var kıyamam demek yok ağrım sancım olunca nerdeyse göbek atmadığı kalacakGerçekten iyiki burası var birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşıyoruz yoksa günde kaç kere hastaneye giderdik panik panikgece sancılanınca hemen gidelim diyor eşim dur diyorum gitsem ne olacak kolay mı o işler hemen doğum başlasın
Oyyy kuzuuu prensess maşallaahhh ne güzel bir kavuşma oldu bu annesii yuppiii herkes doğuruyor :) sıra bize de gelsin kuzularmzı kucağımıza alalm sımsıkı sarılalımmmmmCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Hahahahaa kuzum valla geziyorum dün gece belim, kalçam, bacaklarım iptaldi artıkzobiska nasılsın canım? Göremiyorum seni çok bir an önce doğurayım diye çok geziyorsun heralde:))
Evet cnm bende hatta ben terledikce yavrunda teriliyor bende 69 la hamile kalip 82.8 le doguma gittim canim ins veririm bakalim boyum 1.69Stres yapma hiç canım. Ben de eskiden aman aman zayıf biri değildim. Hatta topluydum, boyum var.
72 kg ile hamile kalıp, en son 96 yı görmüştüm. Az önce tartıldım 89a inmişim. Eminim vereceğim bu kiloları. Hedefim de 68 kg.
Bir de dikkatimi çekti ben emzirirken ya da pompa ile sağım yaparken çokkk terliyoruum. Saçlarım dipten uca ıslanıyor. Bu da kiloları daha kolay vereceğime inanmamı sağlıyor. İnşallah hepimiz yavaş yavaş vereceğiz.
Yaw bu kızlar ne kadar güzel oluyo. Maşallah bebişine bizde Bi görüp 30 umuzu paylaşsaydıkSelam kızlar. Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdiği için. Biz 1 aylık olduk. dün karnımda iken şimdi yanımda. Rabbime şükürlet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?