2015 Ekim Anneleri

Şekeri olan anneler sekeriniz ne alemde ben busabah kahvaltida hamurişi recel nuthella yedim iki saat sonra 158 cikti aile hekimi bir ay sonea gel bakalim dedi sekerine insallah kalici olmaz

Canim ins kalici değildir. Zaten zorlandik hamilelik sırasında bana endokrin dr.u bebek 6-12 hafta arasında olunca tekrar şeker yüklemesi yaptırmak gerekiyor devam edip etmedigine bakmak icin demişti. 40i çıksın gelin dedi hatta; aklınızda kalsın diye böyle diyeyim dedi..

Selam kızlar. Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdiği için. Biz 1 aylık olduk. dün karnımda iken şimdi yanımda. Rabbime şükürlet olsun.

Bu foto tarzını çok beğendim ben.. sanırım her ay çekeceksiniz böyle :) bizimkiler de dogsa da biz de ceksek inşallah :) çok tatli kizcen de maşallah :*

Ayy deme cnm gazli bi bebismi olcak bizimkide kucagima aliorum gazini cikarmaknicin sivazliorum evde tur atioruz bir iki defa cikarinca yatiriorum,bazende hic cikarmio gaz ne yapsak hemen gazi cikar acaba kiyamam kuzuma o yuzden ikinio saga sola ay ya

Canım yalnız değilsin aynı şeyleri yasamisiz hatta hala yaşıyorum da çok şükür annem rahatsızlığına rağmen her fırsatta geliyor şimdi yükümü hafifletiyor.. Ilk hafta kafayı yiyecektim tek başıma her gün ağladım sonra olmayan Sütümü hepten keserim diye Susup kendi kendimi teselli ettim.. Sağolsun eşim işten gelir gelmez hep yardım etti destek oldu bende uykusuzluga daha da alıştım allah yardımcımiz olsun..

Kızlar ben sabahtan beri fırsat buldukça bebegin gazına iyi gelen şeyleri okumaya araştırmaya çalışıyorum sanırım hepimiz aynı sorunla boğuşuyoruz anne olacaklarında yakındır yeni dertleri :) Burada yazılanlardan farklı olarak wind-salbe diye gaz giderici kimyonlu Rezene li bitkisel bir kremi önerenler var kullanan bilgisi olan var mı? Denemek istiyorum yeter ki ağlamasın melekler..

Kizlar eski kiyafetleriniz ozellikle pantolonlariniz oluyo benim olmuyo yaa bacagi olsa beli hic olmuyo
Cnm bn hmilelikte aldığım tüm kiloları vermeme ragmrn henuz pntolon bellerinde skıntı yasıyorum. Karnimiz basenlet genisledi malum sporla skilasmadikca kilo verilsede hemen eski goruntuye ulasmak zor.

Kızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :) ysdeniz zobiska aysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı ( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)

Eklentiler

• image.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 328
Kizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Cnm bn sebamed kyllaniuorum hic pisik olmadik sukur

Cnm hayirli olsun cok tatli bu kuzu masallah

slm ben antalya olimpos hastanesi mustafa derda kaya ya gidiyorum doktorumdan memnunum fakat olimpos hastanesi konusunda bilgim yok orda doğumunu yapanlardan bilgi almak istiyorum

Evet canm cok zormus
Allah kolaylık versin hepimize

Hayırlı olsun canım sen şansını denedin olmadıysa yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş çektiğin sancı en azından sütünün hemen gelmesine yaramış o bile güzel:) maşallah bebişine

ipekbocee canim gözün aydın. Allah an ali babalı büyütsün. Çok tatlı prensin maşallah. Kendi oğlum yerine koydum da sevdim fitodan. Çünkü en son ultrason olcumlerimiz aynı. 49 3300. Maşallah darısı basimiza insallah

Canım hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…