- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Şekeri olan anneler sekeriniz ne alemde ben busabah kahvaltida hamurişi recel nuthella yedim iki saat sonra 158 cikti aile hekimi bir ay sonea gel bakalim dedi sekerine insallah kalici olmaz
Selam kızlar. Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdiği için. Biz 1 aylık olduk. dün karnımda iken şimdi yanımda. Rabbime şükürlet olsun.
Ayy deme cnm gazli bi bebismi olcak bizimkide kucagima aliorum gazini cikarmaknicin sivazliorum evde tur atioruz bir iki defa cikarinca yatiriorum,bazende hic cikarmio gaz ne yapsak hemen gazi cikar acaba kiyamam kuzuma o yuzden ikinio saga sola ay yaCanim herkes bizi anlatiyor sanki bizde ayni durumdayiz ya ama o acayip sesler cikarmasi gazdan tatlim yada kakasini zor yapmasindan kaynaklaniyor. BuImkide oyle viyak viyak agladiginda bi yarim saate ancak gazini cikarabiliyo yada kakasini yapabliyo o zaman susuyo bende ac olmadigini anliyorum. Bizde gecen ac diye mamayi versik agzindan burnundan kustu bebegim
Maşallah prensese çok tatlı annesi :)Selam kızlar. Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdiği için. Biz 1 aylık olduk. dün karnımda iken şimdi yanımda. Rabbime şükürlet olsun.
Canım yalnız değilsin aynı şeyleri yasamisiz hatta hala yaşıyorum da çok şükür annem rahatsızlığına rağmen her fırsatta geliyor şimdi yükümü hafifletiyor.. Ilk hafta kafayı yiyecektim tek başıma her gün ağladım sonra olmayan Sütümü hepten keserim diye Susup kendi kendimi teselli ettim.. Sağolsun eşim işten gelir gelmez hep yardım etti destek oldu bende uykusuzluga daha da alıştım allah yardımcımiz olsun..Kızlar herkes iyi mi
Nasılsınız nasıl gidiyor
BiZ cok sukur on günü devirdik
Öyle zordu ki anlatamam
Annem grip oldu tek kaldım
Kayınvalide zaten yok
Görümce desen aramadı bile
Eşimde çalışıyor
On günde on saat anca uyumuşumdur
Bebekte huysuz
Sinirlerim alt üst oluyor bazen
Normal mi acaba bu kadarı
Yardım edenim olsaydı rahatlardım ama kimse yok bu durumda beni çok üzüyor
Cnm bn hmilelikte aldığım tüm kiloları vermeme ragmrn henuz pntolon bellerinde skıntı yasıyorum. Karnimiz basenlet genisledi malum sporla skilasmadikca kilo verilsede hemen eski goruntuye ulasmak zor.Kizlar eski kiyafetleriniz ozellikle pantolonlariniz oluyo benim olmuyo yaabacagi olsa beli hic olmuyo
MasaAllah cok tatli, daha dun karinlarimizi cekip koyuyoduk simdi bebisleriiii bende bir aylik olsun boyle yapayim cok hooosSelam kızlar. Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdiği için. Biz 1 aylık olduk. dün karnımda iken şimdi yanımda. Rabbime şükürlet olsun.
Cnm bn sebamed kyllaniuorum hic pisik olmadik sukurKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Cnm hayirli olsun cok tatli bu kuzu masallahKızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :)ysdeniz zobiska aysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı ( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Evet canm cok zormusCanım yalnız değilsin aynı şeyleri yasamisiz hatta hala yaşıyorum da çok şükür annem rahatsızlığına rağmen her fırsatta geliyor şimdi yükümü hafifletiyor.. Ilk hafta kafayı yiyecektim tek başıma her gün ağladım sonra olmayan Sütümü hepten keserim diye Susup kendi kendimi teselli ettim.. Sağolsun eşim işten gelir gelmez hep yardım etti destek oldu bende uykusuzluga daha da alıştım allah yardımcımiz olsun..
Hayırlı olsun canım sen şansını denedin olmadıysa yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş çektiğin sancı en azından sütünün hemen gelmesine yaramış o bile güzel:) maşallah bebişineKızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :)ysdeniz zobiska aysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı ( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Sağol canım darısı senle denizin başına işallah :)Hayırlı olsun canım sen şansını denedin olmadıysa yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş çektiğin sancı en azından sütünün hemen gelmesine yaramış o bile güzel:) maşallah bebişine
Canım hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaslar ben 15 ekimde dogum yaptim mama similac aldim ama bir iki kez verdim yani kullanmiyorm emziyorm iki saatte bir.. yeter mi acaba ben bilemedim..doyuyodur insallah yarin kontrol var bakalim durum ne..ama benim dikis sanki sis biri..cok korkuyorm oturmamak gerek uzun sure ama ben memeyi almadigi icin alana kadar cok ugrasiyorm sıktığım icin kendimi sisti galiba batikonla temizleyip kurutyorm niye bole oldu normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda???.benim cok canim yaniyo..bde tartildim 9 kilo gtmis 4 gun oldu iste 76 idim 67 yim ama insallah zayiflama olur cunku ben 58 le hamile kaldim...gerci saglik olsun hepimize cok da takmatim dyorm olmuyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?