2015 Ekim Anneleri

Aminn maaşallah bebeğine allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Cok sevindim kurtuldunya Rabbim anali babali buyutsun darisi bizim basimiza insallah

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün maşallah sübhanallah minik adama

Msjlari okuyamadimumarim hepiniz Iyisiniz dir.dün yazmıştım kontrole diye geldiğimiz hastaneden cikamadik.tansiyonumuz yüksek çıktı ve ilaç kullanmama rağmen düşmedi. Doktor takipte tutacagini söyleyerek yatisimi yaptı.sonraki olcumlerde düşmeyince acil sezeryana aldilar.ben Preeklampsi geciriyormusum durumun bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum.tatil oldugu halde doktorum anestezi ekibi hepsi geldi.cok iyi ilgilendiler bebegimle beni sagsalim kurtardilar.spinal sezeryan oldum.sezeryandan dolayi hicbir sıkıntım olmadi.ama tansiyon beni çok yipratti sabaha kadar tansiyon düşürücü serumlarin yan etkilerinden uyuyamadim.vucudum şişti. Aman kızlar tansiyon Yüksekliği olan varsa dikkat etsin.

Maaşallah ben iyice duygusala bağladım çok heycanlıyım beninde kafası yukarda salı kontrolüm var ve nst gircem hakkımızda hayırlısı inş

Hepimizin aynı sorunu yaşadığını bilmek güç verdi bana diyesim geldi Yoksa çocuğa bakamıyorum mutlu edemiyorum düşüncesiyle psikolojim bozulacaktı Gaxlı gaxsız gerçekten farketmiyor.
Cnm evet gercekten oyle bende diyirum kendi kendime demekki herkes oyle. Ilk zamanlar bebegim agladikca bende strese giriyordum onunla kan ter icinde kaliyodum o agladikca. Gecenlerde baktim yüzüne yavrum tek sorunu gaz kaka meme baska bi sikintisi olmuyo aglamasi biri degilse birinden kaynaklaniyo. Bende mutlu edemiyorum diye dusunuyodum dedim kendi kendime yavruma . Masum kuzum o gundur bugundur agladikca stres olmamaya calisiyorum

Ayniyiz kuzum ya bi esim bi ben cikaralim diye ugrasiyoruz cikmiyo bazen yatiriyorum bende bur muddet sonra aglamaya basliyo kuzim kaldiriveriyorum gaaak geğiriyo ama o gazi cikarana kadar aglamaktan bi hal oluyo kuzim kivranip kizarip duruyo

Cnm bn hmilelikte aldığım tüm kiloları vermeme ragmrn henuz pntolon bellerinde skıntı yasıyorum. Karnimiz basenlet genisledi malum sporla skilasmadikca kilo verilsede hemen eski goruntuye ulasmak zor.
Masallah canim ya nasil veriyorsunuz hepsini valla imreniyorum ya darisi basima artik

slm ben antalya olimpos hastanesi mustafa derda kaya ya gidiyorum doktorumdan memnunum fakat olimpos hastanesi konusunda bilgim yok orda doğumunu yapanlardan bilgi almak istiyorum
Canim bende orda yaptim ebeler super diyebilirim hastanede temiz gayet memnunum hersey iyi

canımm gözünüz aydın nasıl da tatlı bir minik adam maşallah. Sağlıkla kucağına alman çok sevindim. Benim de yarın takvimin bitiyor ve kontrolüm var sonumuz bizim de sezeryan olacak galiba hala gelmeye niyeti yok bıdığımın.

Sağol canım benim. Âmin inşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Canım gözünaydın maşallah elma yanaklarını yesinler onun güle güle büyüt bebegini inşallah

Ben de geceleri kan ter içinde kalıyorum hala, emzirirken birde uyıturken 3 tane kıyafet değiştirdiğim oluyor. Lohusa teri dedikleri fenaymış. Çok hassasız bebekler ağlayınca stres oluyoruz.

Cok gecmis olsun bebegine sagsaglim kavustun güle güle büyüt bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…