Amin canım benim rabbim senin yavrunuda saglıklı büyütmeyi nasip etsin çok teşekkür ederimCanim gozunaydin yavruna kavustun Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canim insallah tansiyonun duser canim benim
Aminn maaşallah bebeğine allah analı babalı büyütsün darısı başımızaCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Cok sevindim kurtuldunya Rabbim anali babali buyutsun darisi bizim basimiza insallahKızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :) @ysdeniz @zobiska @aysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün maşallah sübhanallah minik adamaKızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :) @ysdeniz @zobiska @aysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Maaşallah ben iyice duygusala bağladım çok heycanlıyım beninde kafası yukarda salı kontrolüm var ve nst gircem hakkımızda hayırlısı inşKızlar merhabaaaa
Canim uzerine titrersin yavrunun ...insan kopamiyo ki hic cok farkli bi hismisİnşallah canım ne kadr endişeleniyr insan daha doğmadan böleyse doğunca naparm bilmiyorum
Cnm evet gercekten oyle bende diyirum kendi kendime demekki herkes oyle. Ilk zamanlar bebegim agladikca bende strese giriyordum onunla kan ter icinde kaliyodum o agladikca. Gecenlerde baktim yüzüne yavrum tek sorunu gaz kaka meme baska bi sikintisi olmuyo aglamasi biri degilse birinden kaynaklaniyo. Bende mutlu edemiyorum diye dusunuyodum dedim kendi kendime yavruma . Masum kuzum o gundur bugundur agladikca stres olmamaya calisiyorumHepimizin aynı sorunu yaşadığını bilmek güç verdi bana diyesim geldiYoksa çocuğa bakamıyorum mutlu edemiyorum düşüncesiyle psikolojim bozulacaktı Gaxlı gaxsız gerçekten farketmiyor.
Cnm anlatmak istemediğim konu bu ama söyleyim yinede 6 saat suni sancı sonrası sezaryanGozunaydin canim normalmi sezeryanmi oldu
Ayniyiz kuzum ya bi esim bi ben cikaralim diye ugrasiyoruz cikmiyo bazen yatiriyorum bende bur muddet sonra aglamaya basliyo kuzim kaldiriveriyorum gaaak geğiriyo ama o gazi cikarana kadar aglamaktan bi hal oluyo kuzim kivranip kizarip duruyoAyy deme cnm gazli bi bebismi olcak bizimkide kucagima aliorum gazini cikarmaknicin sivazliorum evde tur atioruz bir iki defa cikarinca yatiriorum,bazende hic cikarmio gaz ne yapsak hemen gazi cikar acaba kiyamam kuzuma o yuzden ikinio saga sola ay ya
Masallah canim ya nasil veriyorsunuz hepsini valla imreniyorum yaCnm bn hmilelikte aldığım tüm kiloları vermeme ragmrn henuz pntolon bellerinde skıntı yasıyorum. Karnimiz basenlet genisledi malum sporla skilasmadikca kilo verilsede hemen eski goruntuye ulasmak zor.
Canim bende orda yaptim ebeler super diyebilirim hastanede temiz gayet memnunum hersey iyislm ben antalya olimpos hastanesi mustafa derda kaya ya gidiyorum doktorumdan memnunum fakat olimpos hastanesi konusunda bilgim yok orda doğumunu yapanlardan bilgi almak istiyorum
canımm gözünüz aydın nasıl da tatlı bir minik adam maşallah. Sağlıkla kucağına alman çok sevindim. Benim de yarın takvimin bitiyor ve kontrolüm var sonumuz bizim de sezeryan olacak galiba hala gelmeye niyeti yok bıdığımın.Kızlar merhabaaaa
Sağol canım benim. Âmin inşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.realistan canım gözün aydın tebrik ederim sizi. O nasıl bir tatlılİK öyle maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyütün inşallah.
Bütün gece çalışmalara devamm eden kızım duruldu şuan ama sabaha kadar kasılmalar sürdü pazar sabahı gelir diye ümitlendim ama bişi çıkmadı. Bakalım bugün neler olacak
Canım gözünaydın maşallah elma yanaklarını yesinler onun güle güle büyüt bebegini inşallahKızlar merhabaaaa
Ben de geceleri kan ter içinde kalıyorum hala, emzirirken birde uyıturken 3 tane kıyafet değiştirdiğim oluyor. Lohusa teri dedikleri fenaymış. Çok hassasız bebekler ağlayınca stres oluyoruz.Cnm evet gercekten oyle bende diyirum kendi kendime demekki herkes oyle. Ilk zamanlar bebegim agladikca bende strese giriyordum onunla kan ter icinde kaliyodum o agladikca. Gecenlerde baktim yüzüne yavrum tek sorunu gaz kaka meme baska bi sikintisi olmuyo aglamasi biri degilse birinden kaynaklaniyo. Bende mutlu edemiyorum diye dusunuyodum dedim kendi kendime yavruma . Masum kuzum o gundur bugundur agladikca stres olmamaya calisiyorum
Evet nasıl bir mucize ya sevmelere doyamıyor insanMasaAllah cok tatli, daha dun karinlarimizi cekip koyuyoduk simdi bebisleriiii bende bir aylik olsun boyle yapayim cok hooos
Cok gecmis olsun bebegine sagsaglim kavustun güle güle büyüt bebeginiMsjlari okuyamadimumarim hepiniz Iyisiniz dir.dün yazmıştım kontrole diye geldiğimiz hastaneden cikamadik.tansiyonumuz yüksek çıktı ve ilaç kullanmama rağmen düşmedi. Doktor takipte tutacagini söyleyerek yatisimi yaptı.sonraki olcumlerde düşmeyince acil sezeryana aldilar.ben Preeklampsi geciriyormusum durumun bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum.tatil oldugu halde doktorum anestezi ekibi hepsi geldi.cok iyi ilgilendiler bebegimle beni sagsalim kurtardilar.spinal sezeryan oldum.sezeryandan dolayi hicbir sıkıntım olmadi.ama tansiyon beni çok yipratti sabaha kadar tansiyon düşürücü serumlarin yan etkilerinden uyuyamadim.vucudum şişti. Aman kızlar tansiyon Yüksekliği olan varsa dikkat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?