Yaw bu kızlar ne kadar güzel oluyo. Maşallah bebişine bizde Bi görüp 30 umuzu paylaşsaydık
Hayırdır canım ya. Allah nasip eder inşallah.Bir takvimim bile yok , anlıyor Musun? Hadi gülümse
Canım 40+1 oldum ama beklemedeyiz hala o kadar hurma da yedim ama bakalım yarın duruma göre dr karar verecek inşallah bu gece suyum gelirde normal doğum yapabilirim:)Hayırdır canım ya. Allah nasip eder inşallah.
Uf ben icerde rahattim yaa alla allaaaa pozu. Yerim yerim o kucuk agzini. Masallah bebise. Iyi olmaniza cok sevindim cnm. Bu yil moda norml deyip deyip sezeryan olmak sanirim. Ne farkederki:) hosgeldi uzay, umarim cook kolay bi bebis olurKızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :) @ysdeniz @zobiskaaysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı ( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Evet canim bu arada fotonuzu cok begendim :) bizimde yarin 1 ayimiz doluyor bizde cekelim boyle bi foto cok hosuma gittiBen de geceleri kan ter içinde kalıyorum hala, emzirirken birde uyıturken 3 tane kıyafet değiştirdiğim oluyor. Lohusa teri dedikleri fenaymış. Çok hassasız bebekler ağlayınca stres oluyoruz.
Günaydın kızlar,
Yeni doğum yapan annelerimizin gözleri aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebeklerini bekleyen annelerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.
Bende artık eskisi gibi giremiyorum. Bebikle uğraşmaktan başka bir iş yapamıyorum. O uyuduğunda anca kendime bakabiliyorum.
Bebeğine takviye mama veren annelerden acil yardııım istiyorum. 15 Ekim doğumluyuz, haftamızda bile değiliz. Dün gece 2 defa uyandırıp, 1 saat süren emzirme savaşı yaşadık. Tutunca emiyor ama kaçırınca ağzından ağlamaya başlıyor ve tekrar tutsun derken 10 dakikamız gidiyor. Tam tutuyor ve uyumaya başlıyor. Ne kadar emdiğini de anlayamıyoruz. Şimdi uyandı ve mama verdik. Ama ne kadar vermemiz gerekiyor bilemiyoruz. Sizler nasıl yaptınız mama işini? 1 öğünde ne kadar verdiniz? Anne sütü içince daha mı az vermeliyiz, ya da sadece 1 öğünde mama versek olur mu?
Bir de dün öğlen 12den bu yana 1 defa kaka, 2 defa çiş yaptı. İlk 2 gün kakası daha çoktu. Neden birden kesilmiştir?
Ay doymuyor kuzum
Oyy maşallah.Allah bagislasin.Kızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :) @ysdeniz @zobiskaaysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı ( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Sagol canım herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi çok güzel bir duygu sende hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzuna :) nedir son durumlar kaç haftalık oldu bebiş:)Gözün aydın kavuşmussun bebeğine herşeyde bir hayır var işte önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmamız
ben orada yaptim canim.hatta hastanedeyim daha. Ben memnun kaldim.derda bey çok ilgili davrandı yüksek tansiyon sebebiyle dün sezeryan oldum. Tatil olmasına rağmen tüm ekibi islerini güçleri ni bırakıp geldiler.bebegimde bende iyiyiz çok şükür. Hastaneden ve çalışanlardan da memnun kaldım. Temizlik konusunda da gayet temuz bir hastane. Başka sormak istedigin bişey varsa cevaplarim.slm ben antalya olimpos hastanesi mustafa derda kaya ya gidiyorum doktorumdan memnunum fakat olimpos hastanesi konusunda bilgim yok orda doğumunu yapanlardan bilgi almak istiyorum
Ben de yiyorum hurma ama yok sancim gelmiyor ne yapalim biraz daha bekleyecegiz olmadi sezaryen olacak hayirlisiCanım 40+1 oldum ama beklemedeyiz hala o kadar hurma da yedim ama bakalım yarın duruma göre dr karar verecek inşallah bu gece suyum gelirde normal doğum yapabilirim:)
Artık tatmak istiyorumCanim uzerine titrersin yavrunun ...insan kopamiyo ki hic cok farkli bi hismis
Daha dur canim bizden oncekiler daha dogurmadi:)))Ben dogurmadim daha yaa
Hurma sancı olsun die mi canım yksa açılma için miBen de yiyorum hurma ama yok sancim gelmiyor ne yapalim biraz daha bekleyecegiz olmadi sezaryen olacak hayirlisi
Artık o vakit gelsinDaha dur canim bizden oncekiler daha dogurmadi:)))
Olsun canim benim kurtuldunya.onemli olan o.herkesin dogum hikayesi farklidir.onemli olan sagsalim kucagina alman.Rabbim anali babali buyutsun.Cnm anlatmak istemediğim konu bu ama söyleyim yinede 6 saat suni sancı sonrası sezaryan
Aynen canım ağlaya ağlaya gittimipekbocee doğumda aynı şeyleri yaşamışız arkadaşım ben kendimi normale çok odaklamıştım ;(
Ahahhaha aynen canım bütün o hunharca tepikleri atan o değilmiş gibi şimdi uyandırmakta zorlanıyorum :)Uf ben icerde rahattim yaa alla allaaaa pozu. Yerim yerim o kucuk agzini. Masallah bebise. Iyi olmaniza cok sevindim cnm. Bu yil moda norml deyip deyip sezeryan olmak sanirim. Ne farkederki:) hosgeldi uzay, umarim cook kolay bi bebis olur
Artık o vakit gelsincarsamba kontrolum var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?