2015 Ekim Anneleri

isil0707 cnm benim kızın poposu öyle böyle değil pişik olmuştu. Bepanthol kullandım geçmedi. Burda kızlara sordum çinkolu pişik kremi önerdiler hemen o gün aldırdım eczaneden eşime. ve çok şükür geçti kuruttu.

Eklentiler

• PhotoGrid_1445191392906.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 84
Uf ben icerde rahattim yaa alla allaaaa pozu. Yerim yerim o kucuk agzini. Masallah bebise. Iyi olmaniza cok sevindim cnm. Bu yil moda norml deyip deyip sezeryan olmak sanirim. Ne farkederki:) hosgeldi uzay, umarim cook kolay bi bebis olur

Ben de geceleri kan ter içinde kalıyorum hala, emzirirken birde uyıturken 3 tane kıyafet değiştirdiğim oluyor. Lohusa teri dedikleri fenaymış. Çok hassasız bebekler ağlayınca stres oluyoruz.
Evet canim bu arada fotonuzu cok begendim :) bizimde yarin 1 ayimiz doluyor bizde cekelim boyle bi foto cok hosuma gitti

Cnm merhaba öncelikle kaka ve çiş yapıyorsa mutlaka senden emiyor ve besleniyor. Mama ise bir defada 30 cc kaynar suya bir ölçü aptamil 1 numara dedi bizim doktor memeyi çok tutamadığı durumlarda. Ayrıca hepsini içmesînede gerek yok dedi. Bu arada ne olursa olsun emzir öümkün olduğunca darklı bişi verme hangisi kolayına gelirse hep onu ister dedi bizim doktor paylaşayım didim

Oyy maşallah.Allah bagislasin.

Gözün aydın kavuşmussun bebeğine herşeyde bir hayır var işte önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmamız
Sagol canım herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi çok güzel bir duygu sende hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzuna :) nedir son durumlar kaç haftalık oldu bebiş:)

slm ben antalya olimpos hastanesi mustafa derda kaya ya gidiyorum doktorumdan memnunum fakat olimpos hastanesi konusunda bilgim yok orda doğumunu yapanlardan bilgi almak istiyorum
ben orada yaptim canim.hatta hastanedeyim daha. Ben memnun kaldim.derda bey çok ilgili davrandı yüksek tansiyon sebebiyle dün sezeryan oldum. Tatil olmasına rağmen tüm ekibi islerini güçleri ni bırakıp geldiler.bebegimde bende iyiyiz çok şükür. Hastaneden ve çalışanlardan da memnun kaldım. Temizlik konusunda da gayet temuz bir hastane. Başka sormak istedigin bişey varsa cevaplarim.

Canım 40+1 oldum ama beklemedeyiz hala o kadar hurma da yedim ama bakalım yarın duruma göre dr karar verecek inşallah bu gece suyum gelirde normal doğum yapabilirim:)
Ben de yiyorum hurma ama yok sancim gelmiyor ne yapalim biraz daha bekleyecegiz olmadi sezaryen olacak hayirlisi

Uf ben icerde rahattim yaa alla allaaaa pozu. Yerim yerim o kucuk agzini. Masallah bebise. Iyi olmaniza cok sevindim cnm. Bu yil moda norml deyip deyip sezeryan olmak sanirim. Ne farkederki:) hosgeldi uzay, umarim cook kolay bi bebis olur
Ahahhaha aynen canım bütün o hunharca tepikleri atan o değilmiş gibi şimdi uyandırmakta zorlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…