- 23 Şubat 2015
- 199
- 118
- 103
Canım gözünüz aydın çok şükür sağlıkla almışsın kucağına. Beklenen doğum tarihi geçmiş miydi kakasını yapmış? En büyük evhamlarımdan biri allah korusun yarın bitiyor takvimim dr alalım derse bişey demicem iyice stres olmaya başladım son haftaKızlar benim bebisim de geldi
hatırlayan varsa pazartesi ye kadar bekleyecektik ama cumartesi sabaha karsı azcık suyum geldi sabahı bekleyecwkyim ki suyun rengi değişti miktarı arttı kakalı oldugunu anladığım icin 7 gibi hastaneye geldik acılma vs. olmadıgı icin 9 da sezeryana alındım. Adımız mekonyumlu bebek oldu hastanedebeklediğimizden kilolu ve boylu cıktı beyimiz. Ebeler ana kısa baba kısa çocuğa bak demişler hep. Bizde durumlar boyle umarım herkes iyidir. Emzirme ile ilgili sezeryanlı annelerin tecrübelerini ogrenebilirmiy im çok zorluk çekiyoruz
Çekilin tabi canım biz banyo yaptırdık ayıldı normalde gözleri pek açmıyoruz açılırsa da ağlıyoruz. Birtane de böyle çektik fikir olsun. Maşallah alırım :)Evet canim bu arada fotonuzu cok begendim :) bizimde yarin 1 ayimiz doluyor bizde cekelim boyle bi foto cok hosuma gitti
Oy oy oyy elbiseni yesinler seninn kuzuuummm.. . Masallah masallah bin kereÇekilin tabi canım biz banyo yaptırdık ayıldı normalde gözleri pek açmıyoruz açılırsa da ağlıyoruz. Birtane de böyle çektik fikir olsun. Maşallah alırım :)
sizin konsept çekimlerinizi seveyim ben yerimm ya maşallah maşallah çook tatlı annesi nasıl kokuyordurÇekilin tabi canım biz banyo yaptırdık ayıldı normalde gözleri pek açmıyoruz açılırsa da ağlıyoruz. Birtane de böyle çektik fikir olsun. Maşallah alırım :)
Gozunaydin canim bebegine kavusmussun.iyikide gitmissin hemen.suyun gelmese farkedemezdin.Rabbim korumuş.bizde hayirlisiyla bi dogursaydik.Kızlar benim bebisim de geldi
hatırlayan varsa pazartesi ye kadar bekleyecektik ama cumartesi sabaha karsı azcık suyum geldi sabahı bekleyecwkyim ki suyun rengi değişti miktarı arttı kakalı oldugunu anladığım icin 7 gibi hastaneye geldik acılma vs. olmadıgı icin 9 da sezeryana alındım. Adımız mekonyumlu bebek oldu hastanedebeklediğimizden kilolu ve boylu cıktı beyimiz. Ebeler ana kısa baba kısa çocuğa bak demişler hep. Bizde durumlar boyle umarım herkes iyidir. Emzirme ile ilgili sezeryanlı annelerin tecrübelerini ogrenebilirmiy im çok zorluk çekiyoruz
Yarın olacak kuzum ya çok korkuyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ayrıca 45 günlükken kalça grafisi çekilecekmiş çocuk doktorumuz dedi.Oy oy oyy elbiseni yesinler seninn kuzuuummm.. . Masallah masallah bin kereyarin cekelimde bizde bugun aşı oldunuz mu cnm
sagol canım sizlerede nasio olsun saglıkla kucagınıza almak. Bir gun geçmişti canım hatta doktor da dedi.allah allah neyin stresini yapmış ki bu falan. Ama sanıyorum benim stresimden kaynaklandı. Annem sezeryana karşıydı benimde catı darlıgından oyle gerekiyordu zıtlasıyorduk ama zaten kısmet olmadı normali denemek sen içini ferah tut hareketlerine dikkat et bebisin yeter. Benim saat 5 te kakalı oldugunu biliyorlardı 9 da aldılar doğuma.Canım gözünüz aydın çok şükür sağlıkla almışsın kucağına. Beklenen doğum tarihi geçmiş miydi kakasını yapmış? En büyük evhamlarımdan biri allah korusun yarın bitiyor takvimim dr alalım derse bişey demicem iyice stres olmaya başladım son hafta
Sağol canım darısı basına. Aynen suyun rengi değişince hemen geldim.Gozunaydin canim bebegine kavusmussun.iyikide gitmissin hemen.suyun gelmese farkedemezdin.Rabbim korumuş.bizde hayirlisiyla bi dogursaydik.
Gözünaydın cnm çok sevindim bebeğine kavuşmana kç kilo doğdusagol canım sizlerede nasio olsun saglıkla kucagınıza almak. Bir gun geçmişti canım hatta doktor da dedi.allah allah neyin stresini yapmış ki bu falan. Ama sanıyorum benim stresimden kaynaklandı. Annem sezeryana karşıydı benimde catı darlıgından oyle gerekiyordu zıtlasıyorduk ama zaten kısmet olmadı normali denemek sen içini ferah tut hareketlerine dikkat et bebisin yeter. Benim saat 5 te kakalı oldugunu biliyorlardı 9 da aldılar doğuma.
Sağol canım darısı basına. Aynen suyun rengi değişince hemen geldim.
Onun kokusunu şişeye koyup saklayabilsem hergün parfüm diye sıkarım öyle birşey işte teyzesi :)sizin konsept çekimlerinizi seveyim ben yerimm ya maşallah maşallah çook tatlı annesi nasıl kokuyordur
Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözümdee yas kalmadi sinir krizleri geçirdim Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
Cnm üzme kendini sütün kesilmesin herşey Allah 'tan yapabileceğin hiç birley yok. Ya daha kötü bi hastalığı olsaydı Allah korusun beterinden.Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözümdee yas kalmadi sinir krizleri geçirdim Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
İnş:) 40+2 bitiyor bugün ama tık yok perşembeye kadar bekliyoruz olmadı sezeryanla alıcak drSagol canım herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi çok güzel bir duygu sende hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzuna :) nedir son durumlar kaç haftalık oldu bebiş:)
Oyle tabi Allah beeterinden korusun ama sende anlarsin annesin.evladinin tirnagi kirilsa uzülürken cagresi olmayan bi rahatsizligi olduğunu bilmek insanin canini çok acitiyor.Allah sizlerin evlatlarini korusun insallahCnm üzme kendini sütün kesilmesin herşey Allah 'tan yapabileceğin hiç birley yok. Ya daha kötü bi hastalığı olsaydı Allah korusun beterinden.
Sağol canım darısı basına. 3900 doğduGözünaydın cnm çok sevindim bebeğine kavuşmana kç kilo doğdu
Canım Allah beterinden saklasın. Bu kadar harap etme kendini.Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözümdee yas kalmadi sinir krizleri geçirdim Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
Maşallah canım. Ultrasonda kaç görünüyordu?Sağol canım darısı basına. 3900 doğdu
Amin cnm ben daha henüz anne olamadım bekliyorum ve son günler bişey olcak diyede çok korkuyorum. Cnm eminim canın çok yanıyor hatta kendini suçluyosun ama cidden herşey hatta tüm acılar biz insanlar için var ve eminim bebeğimizin saçının teline zarar gelse üzülürüz tabiki ama en azından bebeğine sağ salim kavuştun nefes alıyor gülüyor ağlıyor kısacası hayatta ve ne olursa olsun senin biricik kuzun. Allah daha kötü acılar göstermesin inşallah. Sende üzülüp bebeğini eşini üzme bnce çnkü Allah bu sınavı vermiiş sana ve tevekkül edip kabullenmek gerek zaman alsada. Allah yardımcın olsun cnmOyle tabi Allah beeterinden korusun ama sende anlarsin annesin.evladinin tirnagi kirilsa uzülürken cagresi olmayan bi rahatsizligi olduğunu bilmek insanin canini çok acitiyor.Allah sizlerin evlatlarini korusun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?