- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
Maşşlh cnm. Ömürlü olsun inşallah. Nasıl hastaneden memnun kaldınmı kendi doktorun mu geldi ücreti ne kdardı ? Çok soru sordumSağol canım darısı basına. 3900 doğdu
3500 civarı demisti cuma günkü kontrolde.Maşallah canım. Ultrasonda kaç görünüyordu?
Amln canım. Şu an memnunum banu hanım nobetcıymıs o gece ama erkenden çıktığı icin sanırım kendi doktorumu beklediler isime geldi şahsen :) Henuz ödeme yapmadığımız icin ücreti bilmiyorum ama zorunlu sezeeyan 1100 demişlerdi.
Maşşlh cnm. Ömürlü olsun inşallah. Nasıl hastaneden memnun kaldınmı kendi doktorun mu geldi ücreti ne kdardı ? Çok soru sordum
Canim üzülme hemen bi doktora gosterseniz. Belki senin tahmin ettiğin gibi değildir. Senin bu denli üzülmene bende çok üzüldüm inan. Saçının beyaz olmasinı hiç dert etme zaten saçı beyaz olan çok örnek biliyorum.Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözümdee yas kalmadi sinir krizleri geçirdim Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
Darısı benim gibi kavuşamayanlara inş azcık kaldık zaten doğurmayanlar olarak sanırım benimkide gelmicek ve sezeryan olcamm3500 civarı demisti cuma günkü kontrolde.
Amln canım. Şu an memnunum banu hanım nobetcıymıs o gece ama erkenden çıktığı icin sanırım kendi doktorumu beklediler isime geldi şahsen :) Henuz ödeme yapmadığımız icin ücreti bilmiyorum ama zorunlu sezeeyan 1100 demişlerdi.
Sağol cnmmm allah hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere umarım benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınızOlsun canim benim kurtuldunya.onemli olan o.herkesin dogum hikayesi farklidir.onemli olan sagsalim kucagina alman.Rabbim anali babali buyutsun.
Masallah cok tatli.Allah bagislasin.Canlarızel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Cnm hemen qcile git derim bn haftanda dolmus ztn riske atmaKızlar yaklaşık 4 saattir bebek hareketlerini hissetmiyorum çok Kasılmam var yani sertlik var bu sertlik te bayadır gitmedi ne yapım o kadr tatlı yedim karnımla oynadım yinede hareket etmedi zaten karnıma fazla dokunamıyorum patlıcak derecede gergin ve sert....
Canim bi Acile gidip nst ye girsen iyi olurKızlar yaklaşık 4 saattir bebek hareketlerini hissetmiyorum çok Kasılmam var yani sertlik var bu sertlik te bayadır gitmedi ne yapım o kadr tatlı yedim karnımla oynadım yinede hareket etmedi zaten karnıma fazla dokunamıyorum patlıcak derecede gergin ve sert....
Evet cnm şimdi gidim de bi görinim içim rahat etmeyecek yoksaCanim bi Acile gidip nst ye girsen iyi olur
Tamam canım haklısınCnm hemen qcile git derim bn haftanda dolmus ztn riske atma
Canim sen sezeryanmi olacaktin aklimda oylemi kalmis bebekte tasikardi olan sendin galiba eger sezeryan olman gerekeiyorsa sıklasmasini beklemeden dra git istersenKızlar benim kasılmalarım var ama doğum sancısı mı ayırt edemiyorum. Üç seferdir 14.dk da kasılıyor. Sanki bugün öğleden sonra bebek bacaklarımın arasında gibi. Hafif bi ağrı var ama bebek indi diye mi ayırtedemiyorum.
Cnm bnmde ilk 5 gun oldu sorna bitti gecen hafta yine basladi hergun birazda olsa geliyor bmmde 26. Gun bgn sanirim 40 gun surer boyleSezeryanla doğum yapan anneler kanamanız ne alemde ? Benim geçen güne kadar baya azalmıştı akıntı gibi geliyordu dün yine kan gibi gelmeye başlamış böyle olan var mı ? Bu arada doğum yapalı 31 gün oldu
Açılma yapıyormuş canım benim şimdilik bişey yok bakalim hayırlı zamanda yaşarız inşallahHurma sancı olsun die mi canım yksa açılma için mi
Canim benimde 22 gün oldu şimdi kendimi çok zorlarsam lekelenme şeklinde veya idrar yaparken geliyor ama doktoruma sormuştum 40 gün kadar devam eder dedi sorun yok demişti.Sezeryanla doğum yapan anneler kanamanız ne alemde ? Benim geçen güne kadar baya azalmıştı akıntı gibi geliyordu dün yine kan gibi gelmeye başlamış böyle olan var mı ? Bu arada doğum yapalı 31 gün oldu
Canim benim ihmal etme git hemen 4 saat uzun bi zaman icin rahatlamis olurKızlar yaklaşık 4 saattir bebek hareketlerini hissetmiyorum çok Kasılmam var yani sertlik var bu sertlik te bayadır gitmedi ne yapım o kadr tatlı yedim karnımla oynadım yinede hareket etmedi zaten karnıma fazla dokunamıyorum patlıcak derecede gergin ve sert....
Amin canim benim.Sağol cnmmm allah hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere umarım benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız
Tamam cnm dua edin çıkıyorum şimdiCanim benim ihmal etme git hemen 4 saat uzun bi zaman icin rahatlamis olur
Tmm canim guzel haberlerle gel insallahTamam cnm dua edin çıkıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?