2015 Ekim Anneleri

Maşallah canım. Ultrasonda kaç görünüyordu?
3500 civarı demisti cuma günkü kontrolde.

Maşşlh cnm. Ömürlü olsun inşallah. Nasıl hastaneden memnun kaldınmı kendi doktorun mu geldi ücreti ne kdardı ? Çok soru sordum
Amln canım. Şu an memnunum banu hanım nobetcıymıs o gece ama erkenden çıktığı icin sanırım kendi doktorumu beklediler isime geldi şahsen :) Henuz ödeme yapmadığımız icin ücreti bilmiyorum ama zorunlu sezeeyan 1100 demişlerdi.

Canim üzülme hemen bi doktora gosterseniz. Belki senin tahmin ettiğin gibi değildir. Senin bu denli üzülmene bende çok üzüldüm inan. Saçının beyaz olmasinı hiç dert etme zaten saçı beyaz olan çok örnek biliyorum.

Darısı benim gibi kavuşamayanlara inş azcık kaldık zaten doğurmayanlar olarak sanırım benimkide gelmicek ve sezeryan olcamm

Olsun canim benim kurtuldunya.onemli olan o.herkesin dogum hikayesi farklidir.onemli olan sagsalim kucagina alman.Rabbim anali babali buyutsun.
Sağol cnmmm allah hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere umarım benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız

Masallah cok tatli.Allah bagislasin.

Kızlar yaklaşık 4 saattir bebek hareketlerini hissetmiyorum çok Kasılmam var yani sertlik var bu sertlik te bayadır gitmedi ne yapım o kadr tatlı yedim karnımla oynadım yinede hareket etmedi zaten karnıma fazla dokunamıyorum patlıcak derecede gergin ve sert....

Cnm hemen qcile git derim bn haftanda dolmus ztn riske atma

Canim bi Acile gidip nst ye girsen iyi olur

Sezeryanla doğum yapan anneler kanamanız ne alemde ? Benim geçen güne kadar baya azalmıştı akıntı gibi geliyordu dün yine kan gibi gelmeye başlamış böyle olan var mı ? Bu arada doğum yapalı 31 gün oldu

Canim sen sezeryanmi olacaktin aklimda oylemi kalmis bebekte tasikardi olan sendin galiba eger sezeryan olman gerekeiyorsa sıklasmasini beklemeden dra git istersen

Cnm bnmde ilk 5 gun oldu sorna bitti gecen hafta yine basladi hergun birazda olsa geliyor bmmde 26. Gun bgn sanirim 40 gun surer boyle

Canim benimde 22 gün oldu şimdi kendimi çok zorlarsam lekelenme şeklinde veya idrar yaparken geliyor ama doktoruma sormuştum 40 gün kadar devam eder dedi sorun yok demişti.

Canim benim ihmal etme git hemen 4 saat uzun bi zaman icin rahatlamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…