2015 Ekim Anneleri

Time is out hamilelik takvimim de bitti şimdi ne olacak

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-19-00-06-37.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 79
Canim bugun benimkide pek hareketli degildi bi sabah 12 civari hareket etti gun icinde yuruyus yaptim ewe gelip ustune bide evi temizledim ondan mi bilmiyorum ama aksama dogru uzandim bi saga dondum bi sola sonra basladi hareket etmeye suana kadarda baya hateketliydi sen sut felan icip uzan ama hep uzandigin gibi kalma saga sola don sot ustu yat eger oylede hareket etmezse acile git derim hemen

Gelsin artık bu minnoşlaaar yarın dr ne dicek bakalım. Bu kız sonunda beni kestirecek galiba. hiiç sancı falan yok
Aynı durumdayız cnm bekledik o kdr ama sonumuz sezeryan gibi duruyo hiç ağrım sızım yok benimde sanki hamileliğin sonunda diil ortalarında gibiyimmm. Kestirip kavuşalım bariii

kızlar iyi geceler. daha kuzularını kucaklarına alamayanlar tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) biz 13. günü bitirdik. İpek hanımın keyfi yerinde çok şükür. Biraz uykuya düşkün sadece :))) acıkmadan mümkün değil memeyi veremiyorum. geçen gün 4 saat oldu uyanmıyor almıyor hiçbir şekilde memeyi şırıngayla içirdim sütü gerisin geri çıkardı. yarım saat sonra kendisi uyanıp emdi. sarılığı atlattığımız için çok kafaya takmıyorum artık. En azından acıkıyor uyanıyor ve emiyor diyorum. aralarda sütümü sağıyorum tabi öyle olunca bazen çok fazla birikiyor.
benim kanamam da bitti sayılır sizde durumlar ne? turuncumsu şekilde geliyor artık ve günlük ped kullanabileceğim miktarda. iki gündür dikişlerimde çok kaşınmaya başladı iyileşiyorlar galiba.
kilolar ne durumda? ben hamilelik boyunca 12 kilo aldım doğumdan geldikten sonra tartılamadım pili bitmiş
bugün tartıldım 10 kg gitmiş. Zaten hamileliğe kilolu başlamıştım inşallah emzirme sürecinde de doğum öncesi fazlalıklarımı veririm (amin)

Inşallah canım sence suni sancı verirler mi
Benim hiç açılma yoktu yarın alttan muayene de edecek tekrar hala kapalıydçsa suni vermezler canım. Bir de o sancıyı alıp sezeryan olmak var double doğum off ne desek boş her şey nasiple. İnşallah en doğal şekilde en az müdahale ile doğum yaşarız. Doktorumuza güveneceğiz artık onlar ne derse bakalım

Çekilin tabi canım biz banyo yaptırdık ayıldı normalde gözleri pek açmıyoruz açılırsa da ağlıyoruz. Birtane de böyle çektik fikir olsun. Maşallah alırım :)
Canim maasallah cok seker guzellik kiz bebislerin cicileri ne hos oluyor cok yakismis cicileri

Canım benim doktorum hiç alttan bakmadı bi de o sıkıntı yarın bakar belki

Merhaba güzel anneler. Biz bugün taburcu olduk. Çok uykusuz kaldım. Fazla kimsem yok diyordum ama yanılmışım. Açıkcası yorgunluk arada kaynıyor. Bebek ile o kadar haşır neşir oluyorsunuz ki. Mutluluk doping etkisi yapıyor. Sezaryen olduğum için 2 gün sütüm gelmedi ama dert etmedim. 2 gün mama verdim zaten azıcık aldı. Meme emzirme denemeleri yaptım. Bugün göğüslerim şişti fakat bebişimiz emiş gücü yetersiz olduğundan Manuel'in pompa aldık. Pekala işimi gördü. Kızıma anne sütü verdim. Şu an yetemiyor yetişemiyorum. Bu nedenle arada 1 mama takviyesi de yapıyorum. En azından sütüm tam gelene kadar. Kızlar doğumun doğasında sancı, sürpriz, gözyaşı var fakat muhteşem bir olay. Evde tırs tırs yürüyorum fakat kızımla ilgilenebiliyorum. Inanıyorum ki 1 hafta sonra çok daha iyi olacağım. Tekrar hangi doğuma daha ılımlı bakıyorsun deseler yine sezaryen derim. Ağrı acı olmuyor m
u ? Oluyor fakat günden güne geçiyor. Ilaç takviyesi de rahatlatıyor. Kimler çatır çatır doğurma haftasında doğurdu benimle aynı zamanlarda merak ediyorum fakat halen uykumu alamadığım için geçmiş sayfalara bakınamadım. Tebrik eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım, anneler hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah hepimizin evladına sağlık nasip etsin. Bakımı en zor canlı insan yavrusu kesinlikle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

cnm bnm o konuda tıp ilerledi bebeğinde ilerlemeden hemen Bi dermotoloğa götür benim görümcemin kızının yüzünde sonradan oluşan geçti Bi alnında kaldı

Kızlar benim de doğum takvimim çarşamba bitiyor bakalım hala tık yok Bi kalktığım an çok kasık ağrım oluyor ,belim ağrıyor şimdi de bakalım ama bu gece boyunca 10 keredir küçük çişe geldim tuvalete büyük de oldu çok anlamadım neden belim de ağrıyor hayırlısı

Cnm ne yptıysam hareket etmedi bnde acile gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…