26 hün oldu bnmde az az var cnmSezeryanla doğum yapan anneler kanamanız ne alemde ? Benim geçen güne kadar baya azalmıştı akıntı gibi geliyordu dün yine kan gibi gelmeye başlamış böyle olan var mı ? Bu arada doğum yapalı 31 gün oldu
Doğacak inşallahhhTime is out hamilelik takvimim de bitti şimdi ne olacak
Canim bugun benimkide pek hareketli degildi bi sabah 12 civari hareket etti gun icinde yuruyus yaptim ewe gelip ustune bide evi temizledim ondan mi bilmiyorum ama aksama dogru uzandim bi saga dondum bi sola sonra basladi hareket etmeye suana kadarda baya hateketliydi sen sut felan icip uzan ama hep uzandigin gibi kalma saga sola don sot ustu yat eger oylede hareket etmezse acile git derim hemenKızlar yaklaşık 4 saattir bebek hareketlerini hissetmiyorum çok Kasılmam var yani sertlik var bu sertlik te bayadır gitmedi ne yapım o kadr tatlı yedim karnımla oynadım yinede hareket etmedi zaten karnıma fazla dokunamıyorum patlıcak derecede gergin ve sert....
Gelsin artık bu minnoşlaaar yarın dr ne dicek bakalım. Bu kız sonunda beni kestirecek galiba. hiiç sancı falan yokDoğacak inşallahhh
Aynı durumdayız cnm bekledik o kdr ama sonumuz sezeryan gibi duruyo hiç ağrım sızım yok benimde sanki hamileliğin sonunda diil ortalarında gibiyimmm. Kestirip kavuşalım bariiiGelsin artık bu minnoşlaaar yarın dr ne dicek bakalım. Bu kız sonunda beni kestirecek galiba. hiiç sancı falan yok
Canım sen de de bişey yok galiba hala ben yarın doktora gitcem bakalım ne diyecekBizim de son günümüz yarın keşke çıkıp gelseler kendiliğinden yaa
Yok canımcım kıpırdak takılıyor içerde kendince benim de kontrol var yarın güzel haberlerle geliriz inşallahCanım sen de de bişey yok galiba hala ben yarın doktora gitcem bakalım ne diyecek
Inşallah canım sence suni sancı verirler miYok canımcım kıpırdak takılıyor içerde kendince benim de kontrol var yarın güzel haberlerle geliriz inşallah
Benim hiç açılma yoktu yarın alttan muayene de edecek tekrar hala kapalıydçsa suni vermezler canım. Bir de o sancıyı alıp sezeryan olmak var double doğumInşallah canım sence suni sancı verirler mi
Canim cok az kaldi yani zaten vaktin doldu takvim acisindan ama onun bi vakti vardir Allah bilir hayirli zamanda gelsin meleginArtık tatmak istiyorum
Canim maasallah cok seker guzellik kiz bebislerin cicileri ne hos oluyor cok yakismis cicileriÇekilin tabi canım biz banyo yaptırdık ayıldı normalde gözleri pek açmıyoruz açılırsa da ağlıyoruz. Birtane de böyle çektik fikir olsun. Maşallah alırım :)
Canım benim doktorum hiç alttan bakmadı bi de o sıkıntı yarın bakar belkiBenim hiç açılma yoktu yarın alttan muayene de edecek tekrar hala kapalıydçsa suni vermezler canım. Bir de o sancıyı alıp sezeryan olmak var double doğumoff ne desek boş her şey nasiple. İnşallah en doğal şekilde en az müdahale ile doğum yaşarız. Doktorumuza güveneceğiz artık onlar ne derse bakalım
Canım kaçta gideceksin doktora bana da haber ver merak ediyorumCanım benim doktorum hiç alttan bakmadı bi de o sıkıntı yarın bakar belki
cnm bnm o konuda tıp ilerledi bebeğinde ilerlemeden hemen Bi dermotoloğa götür benim görümcemin kızının yüzünde sonradan oluşan geçti Bi alnında kaldıKizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözümdee yas kalmadi sinir krizleri geçirdim Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
İnşallah canım benimCanim cok az kaldi yani zaten vaktin doldu takvim acisindan ama onun bi vakti vardir Allah bilir hayirli zamanda gelsin melegin
Cnm ne yptıysam hareket etmedi bnde acile gittimCanim bugun benimkide pek hareketli degildi bi sabah 12 civari hareket etti gun icinde yuruyus yaptim ewe gelip ustune bide evi temizledim ondan mi bilmiyorum ama aksama dogru uzandim bi saga dondum bi sola sonra basladi hareket etmeye suana kadarda baya hateketliydi sen sut felan icip uzan ama hep uzandigin gibi kalma saga sola don sot ustu yat eger oylede hareket etmezse acile git derim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?