Cnm sakın kımseyi reddetme okadar cok ihtiyacn olcak ki bnm kayınvaldem istanbuldan geldi yanıma 1 hafta kaldı sonra 2-3 gün annem kaldı sonra onuda gönderdm o sureclerde hep gece bebek onlardaydı gündüz bnde .@Miss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mıyani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
MerhabA cnm kacırmışm yazınıGünaydın guzel analar ve mis yavrular. Biz 4 gunlugüz artık. Ama hala ememiyoruz meme ucu olmayanlar nasıl başardınız tecrübelere ihtiyacım var yazmıştım ama kimse cevap yazmadı. Doğuma gideceklere de kolaylıklar diliyorum.
Canım sen ne zaman dogum yaptın maşallah pek guzel minigin.
Maşallh cnm düzene giriyrlar sanrm bugün bizimde aglama seansımızın süresi azdı :)Günaydın güzel anneler. Biz erken uyanıp tekrar uyuyanlardanız. Çok şükür bugğn kızımın performansına hayran kaldım ağlamadan emdi uyudu :) Sabah 7 de baba ile kahvaltı yaptık ilk 1 aydır ilk defa :)
Slm cnm bnce doktorunu dinle kilo vermesi iyi değil mama da ver senide emsin sarılığı artarsa kötü olurAnnişlerrr selammmmm
Şaşkın anneden herkese merhabaaa
Bebekle ilgili bir soru sorabileceğime inanamıyoorummm okadar bekleyince :)
İki gün önce doğum yaptım biliyorsunuz aklıma takılan sütüm var emiyor ama doğal olarak ilk doğduğu kilosundan 200 gr vererek taburcu olduk. Olurkende ilk muayeneyi yapan doktor çok vermiş hemen mamaya başla 5. Günde değil 3. Günde gel kontrole dedi sarılık olcak muhtemelen dediçok abartı değilmi sizce?
Maşallah canim bebişe:)Günaydınnn,
Bugün doğuma girecek amnelerin Allah yardımcısı olsun, sağlıkla alsınlar kucaklarına bebeklerini. Bekleyen annelerin bebişleri de tembelliği bıraksınlar artık, tık tık ben geldiim desinler :)
Gözümüzdeki çapak problemi baya azaldı çok şükür.
Kakamız çişimiz normale döndüüü. Her açtığımda çiş ya da kaka ile karşılaşıyoruz. Mama işini de düzene soktuk. 2 saatte 1 olmak üzere 8-15 dakika arası zar zor da olsa emzirip, sağdığım sütümden 30-40 cc veriyorum. Her emme işleminden sonra bir sonraki emzirme seansının sütünü sağıp ayarlıyorum. Dün bütün gün bu şekilde devam ettim. Yüzümüzün sarı rengi azaldı, bebeğim doydu, kaka düzeldi ve çiş yapmaya başladı tekrar. Süt sağamadığım zamanlarda da mama veririm diyorum ama şimdilik öncelik süt oldu. Madem bu kadar sütüm var, sağıp saklayıp emzirme sonrası vereyim dedim.
Bir fotoğraf da bizden teyzeleriii
Canım kayınvalidemle bizi anne kızdan ayırmazlar arkadaş gibiyizdir biz her işimi o yapar zaten. Ütümü, çamaşırlarımı, evimi temizler, yemeğimi yapar hiç sıkıntı yaşamıyorum kayınvalidemle ilgili ama bebek bakımı konusunda sınıfta kaldı kendisi. Çok küçük diye rahat kucağına alamıyor ağlayınca telaşlanıyor hemen al annesi meme istiyor diyor. Gece bir kere kaldı ondada uyudu bebeğin sorumluluğundan kaçtı. Annem gibi mümkün değil olamaz ama onunda hakkını ödeyemem tabi. Kız annelerinin sorumluluğu daha fazla oluyor.Peki canım kaynanan da olsa aynı şeyleri düşünür müydün :)
Bende vermiyorum canim ama emerken uyukluyo surekli iki dk emiyorsa 2 dksi buyuklamakla geciyo kac saatte bir kac dk emziriyorsun canim acaba ben mi besleyemiyorum kuzumuVermiyorum çok şükür hiç gerek kalmadı. ama sabahları kahvaltıda tahin pekmez yiyorum belki o yaramış olabilir :)
Ucun yoksa philips avent kelebek göğüs ucu al canım biz onunla çok rahat emiyoruz.Günaydın guzel analar ve mis yavrular. Biz 4 gunlugüz artık. Ama hala ememiyoruz meme ucu olmayanlar nasıl başardınız tecrübelere ihtiyacım var yazmıştım ama kimse cevap yazmadı. Doğuma gideceklere de kolaylıklar diliyorum.
Canım sen ne zaman dogum yaptın maşallah pek guzel minigin.
Esmayi bende merak ediyorum buyuk bi ihtimal dogurdu.cepten giremiyor galiba.taburcu oldugunda eve geldiginde haber verir bize.simdilik ses cikmamasida guzel bi haber kizi geri gonderip duruyorlardi.insallah sagsalim kucagina almistir.guzel haberlerle geri doner.insanin bekleyeni olmasida guzel.bakalim bizi bekleyen olacakmiBu arada esma galiba doğurdu sesi cikmiyo
Canım sütümden damlattım, yumuşayınca temizledim. Bir süre tekrar etmedi ama az önce uyandırdığımda yine başlamıştıMaşallah canim bebişe:)
Ya çapak probleminiz mi vardi bizim de var iki haftadir.. Doktorumuz masaj yapcksnz geçmezse 6aydan snra göz doktoru gorsn dedi. Sizinki nasil gecti canim yaa
bence çok abartı canım benim kızım 300 gr vermişti doktor sınırda şimdilik mamaya gerek yok dedi sarılık da olmadık çok şükür ama bebeğinin doymadığını düşünüyorsan mamaya başla rahat rahat huzurla uyusun kuzucukAnnişlerrr selammmmm
Şaşkın anneden herkese merhabaaa
Bebekle ilgili bir soru sorabileceğime inanamıyoorummm okadar bekleyince :)
İki gün önce doğum yaptım biliyorsunuz aklıma takılan sütüm var emiyor ama doğal olarak ilk doğduğu kilosundan 200 gr vererek taburcu olduk. Olurkende ilk muayeneyi yapan doktor çok vermiş hemen mamaya başla 5. Günde değil 3. Günde gel kontrole dedi sarılık olcak muhtemelen dediçok abartı değilmi sizce?
YouTube var Can'ım anne karnındaki seslermişBende telefonuma bebek uyku sesleri indirdim. Beyaz gürültünün de bir uygulaması var mı onuda deneyim.
İnş doğurmuştur ben hepinizi beklerim en son ben dogurcam benceEsmayi bende merak ediyorum buyuk bi ihtimal dogurdu.cepten giremiyor galiba.taburcu oldugunda eve geldiginde haber verir bize.simdilik ses cikmamasida guzel bi haber kizi geri gonderip duruyorlardi.insallah sagsalim kucagina almistir.guzel haberlerle geri doner.insanin bekleyeni olmasida guzel.bakalim bizi bekleyen olacakmi(((
Sali gunu ne kadarlik olacanKizlar doktordan geldim nst ve usg iyi cikti kizimin keyfi yerinde.alttan kontrol etti korkulucak bse degilmis doktor gayet iyi dedi yakinda gelirmis bol sex onerdiyardimci olurmus.en gec gelmezse sali gunu dogurtucaklar.
Canım biz de iyiyizdr aslında, gelir işlerimi görür ama ne bileyim şu sürecte bi garip oldum civcivim de civcivim, ben yokum sanki ... neyse kuzum yaşayp görecez bakalım. ..yani benim için değil de sadece bebek için bana ilgi gösterdigini evde durdugunu görürsem çok kırılırımCanım kayınvalidemle bizi anne kızdan ayırmazlar arkadaş gibiyizdir biz her işimi o yapar zaten. Ütümü, çamaşırlarımı, evimi temizler, yemeğimi yapar hiç sıkıntı yaşamıyorum kayınvalidemle ilgili ama bebek bakımı konusunda sınıfta kaldı kendisi. Çok küçük diye rahat kucağına alamıyor ağlayınca telaşlanıyor hemen al annesi meme istiyor diyor. Gece bir kere kaldı ondada uyudu bebeğin sorumluluğundan kaçtı. Annem gibi mümkün değil olamaz ama onunda hakkını ödeyemem tabi. Kız annelerinin sorumluluğu daha fazla oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?