2015 Ekim Anneleri

Cnm sakın kımseyi reddetme okadar cok ihtiyacn olcak ki bnm kayınvaldem istanbuldan geldi yanıma 1 hafta kaldı sonra 2-3 gün annem kaldı sonra onuda gönderdm o sureclerde hep gece bebek onlardaydı gündüz bnde .
Şimdi 2 haftadır basbaşayız bnm bebek cok gazlı napcamızı şaşırıyrz eşimle bnde senin gibi düşünüyrdm şimdi keske biraz daha kalsalardı diyorum :) tadını cıkar bol bol dinlen o sürecte sonra hep basbasa kalcan zaten

MerhabA cnm kacırmışm yazını
Bnmde göğüs ucum içe gömüktü 1 haftadır emiyoruz 27 günlük olduk.
Silikon meme ucu bnde işe yaramadı bn sürekli sağıp verdim sagdığım içinde göğüs ucum cıktı bu sürecte bebekte emmeyi öğrendi şimdi hem meme veriyorum hem sağıp biberonla veriyrm .
Biberona alışN meme tutmaz derler inanma öyle bide emiyor ki maşaşlh yani
Suyunuda eksik etme sütün bol gelsin

Maşallh cnm düzene giriyrlar sanrm bugün bizimde aglama seansımızın süresi azdı :)

Slm cnm bnce doktorunu dinle kilo vermesi iyi değil mama da ver senide emsin sarılığı artarsa kötü olur
Bn ilk bir hafta hep mama verdim sütüm yoktu hemde hastydım

Maşallah canim bebişe:)
Ya çapak probleminiz mi vardi bizim de var iki haftadir.. Doktorumuz masaj yapcksnz geçmezse 6aydan snra göz doktoru gorsn dedi. Sizinki nasil gecti canim yaa

Peki canım kaynanan da olsa aynı şeyleri düşünür müydün :)
Canım kayınvalidemle bizi anne kızdan ayırmazlar arkadaş gibiyizdir biz her işimi o yapar zaten. Ütümü, çamaşırlarımı, evimi temizler, yemeğimi yapar hiç sıkıntı yaşamıyorum kayınvalidemle ilgili ama bebek bakımı konusunda sınıfta kaldı kendisi. Çok küçük diye rahat kucağına alamıyor ağlayınca telaşlanıyor hemen al annesi meme istiyor diyor. Gece bir kere kaldı ondada uyudu bebeğin sorumluluğundan kaçtı. Annem gibi mümkün değil olamaz ama onunda hakkını ödeyemem tabi. Kız annelerinin sorumluluğu daha fazla oluyor.

Vermiyorum çok şükür hiç gerek kalmadı. ama sabahları kahvaltıda tahin pekmez yiyorum belki o yaramış olabilir :)
Bende vermiyorum canim ama emerken uyukluyo surekli iki dk emiyorsa 2 dksi buyuklamakla geciyo kac saatte bir kac dk emziriyorsun canim acaba ben mi besleyemiyorum kuzumu

Ucun yoksa philips avent kelebek göğüs ucu al canım biz onunla çok rahat emiyoruz.

Son düzenleme:
Bu arada esma galiba doğurdu sesi cikmiyo
Esmayi bende merak ediyorum buyuk bi ihtimal dogurdu.cepten giremiyor galiba.taburcu oldugunda eve geldiginde haber verir bize.simdilik ses cikmamasida guzel bi haber kizi geri gonderip duruyorlardi.insallah sagsalim kucagina almistir.guzel haberlerle geri doner.insanin bekleyeni olmasida guzel.bakalim bizi bekleyen olacakmi(((

Maşallah canim bebişe:)
Ya çapak probleminiz mi vardi bizim de var iki haftadir.. Doktorumuz masaj yapcksnz geçmezse 6aydan snra göz doktoru gorsn dedi. Sizinki nasil gecti canim yaa
Canım sütümden damlattım, yumuşayınca temizledim. Bir süre tekrar etmedi ama az önce uyandırdığımda yine başlamıştı masaja ben de başlayacağım.

bence çok abartı canım benim kızım 300 gr vermişti doktor sınırda şimdilik mamaya gerek yok dedi sarılık da olmadık çok şükür ama bebeğinin doymadığını düşünüyorsan mamaya başla rahat rahat huzurla uyusun kuzucuk

Annişler hepinizin bebisleri cok tatlilar maşallah nazar degmesin.darisi bizim basimiza.

İnş doğurmuştur ben hepinizi beklerim en son ben dogurcam bence

Kizlar doktordan geldim nst ve usg iyi cikti kizimin keyfi yerinde.alttan kontrol etti korkulucak bse degilmis doktor gayet iyi dedi yakinda gelirmis bol sex onerdiyardimci olurmus.en gec gelmezse sali gunu dogurtucaklar.
Sali gunu ne kadarlik olacan

Canım biz de iyiyizdr aslında, gelir işlerimi görür ama ne bileyim şu sürecte bi garip oldum civcivim de civcivim, ben yokum sanki ... neyse kuzum yaşayp görecez bakalım. ..yani benim için değil de sadece bebek için bana ilgi gösterdigini evde durdugunu görürsem çok kırılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…